Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ayyy ne güzel senin süreç nasıldı. 2 yumosla mi başladın nasıl gelişti paylaşırmışım lütfen.
Bugün dr konuştum tekrar kesinlikle genetik yapilsin istiyorum ben. 3. Gün için şans vermek istermisin dedi. Hayır dedim Genetik yapilmadan olmaz dedim. Bakalim artık yarin sabah toplama yapılacak....
canım nasılsın yumurta toplama oldumu

Evet canım sağol düşündüğüm için
Birazdan çıkıcam hastaneden sersem gibiyim yattım dinlendim
2 adet toplandı yarina artik. allahım güzel haberler duyalım inşallah
hadi bakalım rabbim hayırlısı ile döllenmelerini ve sağlıklı embriyolar olmanı nasip etsin inşallah

Merhaba arkadaşlar cumartesi günü transfer olacak.tavsiyesi olan var mı?bu iste yeniyim...1.5yillik evliyim onerilerinizi bekliyorum herkese bol şans hayırlısı olsun inşallah hepimiz için iyi geceler...
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın güzel sonuçlar aldırsın işallah canım, çok yatmak iyi değil ama iş yapma evin içinde gezin, stres kesinlikle olamamlı, ve bol su iç meyve ye işallah tutunur bebişin

Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın güzel sonuçlar aldırsın işallah canım, çok yatmak iyi değil ama iş yapma evin içinde gezin, stres kesinlikle olamamlı, ve bol su iç meyve ye işallah tutunur bebişin
Amin inşaallah hepimiz için hayırlısı olsun canım.onerilerin için teşekkür ederim

Arkadaşlar merhaba
yarım kutu biosterona arıyoruz.
ihtiyacı kalmamış bi kişi varsa, ücreti karşılığı almak istiyoruz.

Back