Arkadaslar merhaba
Benim hikayemde cok uzun gecen seneden bu yana siteyi takip edenlerdenim zaman zaman da paylasimlar yaptim degisik topiklerde.
1973 dogumluyum ikinci evliligimi 2016 aralikda yaptim yurtdisinda yasiyorum. Ilk evlilikten 2 oglum var yaslari 18 ve 24 .
Ikinci esimin ilk evliligi ve hic cocugu yok . Bu yuzden bebek icin ugrasiyoruz. Gecen yil kalamis
tup bebek merkezinde tup bebek denedik. bu arada benim tuplerim kapali yani ben ilk evlilikten olan kucuk oglumdan sonra baglattim
Gecen yilki deneme pozitif sonuclandi 5 yumurta toplandi ikisi embriyo oldu ve iki tane yerlestirildi. 5.gun embriyosuydu. Fakat 9.haftada kalbi durdugu icin kurtaj oldum.
Burdaki hastaneye rica ettim genetige gitti sonuc down sendromu imis.
Ikinci denemeyi Bursa acibadem Sahin Zeteroglu ile yaptik. Tek yumurtam oldu oda dollendi ve 3.gun embriyosu olarak yerlestirildi. bugun kan tahlili verdim yarin ogleden sonra test sonucumu alicam . az once acibadem hastaneden aradilar sonucu merak etmisler fakat yurtdisinda bu tip seyler oyle cabuk sonuclanmiyor. Transferimin 10.gununden bu yana evde test yaptim bugun sabah dahil negatif;(
Biliyorum bazen yaniltici olabiliyor ama gecen yil transferin 9.gunu test yapmistim evde pozitifi gormustum boyle olunca strss oldum simdi.
Dunden beri fena bas agrisi var bugun drla konustum parol icebilirsin dedi ins gecer. Belirtilerim aynen hamilelik gibi kokuya duyarlilik agzinin tadi bozuk halsizlik arada bulanti ve surekli yatma istegi vs... umarim yarin pozitif sonucu alabilirim. Sonuc bekleyen yada almis olan arkadslar varsa benim durumumda fikirlerinizi paylasin lutfen negatif cikmasi normal mi testin idrarda? Sizde nasil belirtiler oluyor yada oldu?