Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canım benim 11-16 nisan arası düşük kanamam oldu sonrasında dr randevu aldım rahimde durum nedir diye
dr baktı rahik incelmiş dedi detaylı incelerken bana sağda yumurta oluşumu var 15 mm dedi
21-26 nisan arası ilişki olsun dedi allah biliyor ya o an çok sevindim vücudumun eski haline dönmesine ama ben yumurtlama sonrasında gelecek adet ile normale döneceğim için sevindim eve geldim eşim yumurtlama testleri var takip yapsana dedi. her gün saat 18,30 da işten gelinde en az 2 saat beklemiş idrarla testleri yaptım ama eşim 22-25 nisan arası antalyada görevlendirildi seminerde tamam dedim sen yoksun o günlerde boşuna takip yaptım diye 21-22-25-26-28 nisanda ilişkiler oldu onlardan birinde gebe kaldım testlere göre 25-26 nisan gibi yumurtladım ben
şu bir gerçek gebe kalabileceğime dair en ufak umudum yoktu adet olunca dr ile rahim filmi çektirmeyi konuştuk hatta aşılama deneme işini

nasip artık sonrasında 3-6 mayıs arası otobüsle balkanlar turuna katıldık ailecek orda saatlerce gezdik hopladık otobüsle ordan oraya gezdim hiç esirgemedim kendimi
cnim çok teşekkür ederim,umarım saglikli bi gebelik gecirirsn inşallah )))ben 11iyilik evliyim bize hep sebebsiz değindi ama bi gün olsunda su ovulasyin testini yapmadım her tedaviden geçtim ama şu testi yapmak nasip olmadı.ben 22gunde bi adet oluyorum.6.gün temizleniyirum..))peki adetten sonra ne kadar bi sürede kullanmaliyim?

cnim çok teşekkür ederim,umarım saglikli bi gebelik gecirirsn inşallah )))ben 11iyilik evliyim bize hep sebebsiz değindi ama bi gün olsunda su ovulasyin testini yapmadım her tedaviden geçtim ama şu testi yapmak nasip olmadı.ben 22gunde bi adet oluyorum.6.gün temizleniyirum..))peki adetten sonra ne kadar bi sürede kullanmaliyim?
Canım adet bittiği gibi başla teste idrar iki saatlik olsun iki koyu çizgi çıktığı gün yumurtlama oluyor o gün ve çizgi rengi soluk olduğunda çatlıyor o gün ilişki olmali sen yapmaya başla haberleriz bakarım testlere özelden de yazabilirsin ovilasyon sayfalarına eklersen tecrübeli arkadaşlar yorumlar

İnternetten alabilirsin eczanede 5 link satiyorlar çok pahalı

Canım adet bittiği gibi başla teste idrar iki saatlik olsun iki koyu çizgi çıktığı gün yumurtlama oluyor o gün ve çizgi rengi soluk olduğunda çatlıyor o gün ilişki olmali sen yapmaya başla haberleriz bakarım testlere özelden de yazabilirsin ovilasyon sayfalarına eklersen tecrübeli arkadaşlar yorumlar

İnternetten alabilirsin eczanede 5 link satiyorlar çok pahalı
günde kaç kez baktın. bazıları iki kez sabah akşam diyor. ben bir kez bakmıştım ama, iki mi lazım?

İyi akşamlar! 4 yımurta toplandı, 1 tanesı dönlendı, 6 günü kalitesiz dedi ve sonlandırıldı. Üçret 6500 tl odendi. Şimdi tedaviymdı bu doktorda devam etmek istemiyorum ve ara vermek istiyorum. Bu sene 2 gere denedim. Şuanda madii olarak durumum yok artık. Dondurma, transfer işlemleri yapılmadı. Geri iade olarak sadece 1000tl verdi. Şimdi sizden sormak istiyorum. Böyle yumurta kalitesiz deyerek para iadesi cok az miktarda yapılarak, bizler böyle durumdaki kadınlar sadece affedersiniz "doktorların yemı" 'olacas mı? Yoksa... siz ne dersiniz?

Canım çok tesekkur ederim Allah razı olsun
Tüp Bebek tedavisi sonrası düşük olmustu hiç bu kadar çabuk olacağını dusunmuyordum şok olduk eşimle cumaya kese görmeye gideceğiz
Hala kendime hamile diyemiyorum yaşadığım kötü tecrübeler nedeniyle allah saglikla kucağımda gösterir inşallah

Hep dualarimdasiniz rabbim hayırlı ve sağlıklı evladlar nasip etsin inşallah hepimize
Canim gözün aydın Rabbim tamamına erdirsin çok sevindim valla. Okudum bir daha okudum yanlismi okudum dedim ne güzel ya Allah kucağına almak nasip etsin

Canım çok tesekkur ederim Allah razı olsun
Tüp Bebek tedavisi sonrası düşük olmustu hiç bu kadar çabuk olacağını dusunmuyordum şok olduk eşimle cumaya kese görmeye gideceğiz
Hala kendime hamile diyemiyorum yaşadığım kötü tecrübeler nedeniyle allah saglikla kucağımda gösterir inşallah

Hep dualarimdasiniz rabbim hayırlı ve sağlıklı evladlar nasip etsin inşallah hepimize
gözün aydın arkadaşım çok sevindim inanki Allah bu sefer sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Canim gözün aydın Rabbim tamamına erdirsin çok sevindim valla. Okudum bir daha okudum yanlismi okudum dedim ne güzel ya Allah kucağına almak nasip etsin
gözün aydın arkadaşım çok sevindim inanki Allah bu sefer sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

çok teşekkür ederim arkadaşlar allah razı olsun

Y yeniay35 darısı sağlıkla ve hayırlısı ile sana olsun inşallah

Merhaba,aranıza yeni katıldım.Henüz tedavinin başındayım.İlk yumurta toplama işlemi yapıldı.sadece bir yumurta donduruldu.Paylaşımlarınızın neredeyse hepsini okudum.İçimde kocaman bir boşluk umutsuzluk ve keder hergeçen gün büyüyor ve engel olamıyorum.Sanki bir kör kuyuya düştüm.Hepinizin ne kadar güçlü ve savaşçı olduğunu gördükçe.Daha en başından bu korkunç ruh haliyle asla başaramayacağımı düşünmeye başladım:(

Iyi aksamlar bende gizli gizli bu formu okuyup hiç yorumda bulunmadim
1 evlâdım var 2.cisini düşünüyoruz fakat lanet olası miyomlar yakami birakmiyo doktorumuz 3 ay bekleyelim dedi bu arada histereskobi rahim filmi ve hormonlara bakıldı yaş 40 1.ayda malesef bisey olmadi doktorum yumurta kalitesini artırıcı ilaç verdi onu kullaniyorum sabırla bekliyoruz bu ay ve temmuzda gebelik olusmassa tüp bebek tedavisi başlıycak
Şu mübarek ayda rabbim hepimizin gönlünün muradını versin.......

Merhaba,aranıza yeni katıldım.Henüz tedavinin başındayım.İlk yumurta toplama işlemi yapıldı.sadece bir yumurta donduruldu.Paylaşımlarınızın neredeyse hepsini okudum.İçimde kocaman bir boşluk umutsuzluk ve keder hergeçen gün büyüyor ve engel olamıyorum.Sanki bir kör kuyuya düştüm.Hepinizin ne kadar güçlü ve savaşçı olduğunu gördükçe.Daha en başından bu korkunç ruh haliyle asla başaramayacağımı düşünmeye başladım:KK43:
Bu ruh hali normal geldi bana da.tedavi iyiye gittikce moral geliyor.onun sonu bile hüzünlü olabilir ama 1 yıl sonraki 5. Denemede ikiz annesi hamile arkadaşım var A anneveoglusu var masallahh :nazar::nazar: yani mucize bu hamilelik işi cidden.
Donasyona giden arkadaşım var.cok da mutlu
Bence 40 yaşinızda deneyin denemeden bilemezsiniz hem yaşinız cidden mucizelerin oldugu bir yaş.onümüzde cok güzel iki örnek var.bu sayfaları okumayın gerekirse çünkü moral bozuyor.benimde 2 yumurta toplanıp 1 boş yumurta kalmısti yas 41 de.demek ki kaliteyi moral stres ve yiyip icilenler etkiliyor.ben 41 de bekardım cok sevdigim sevgilimi uzun yıllar sonra kandirdigıni gorerek ayrilmis ve yumurta toplatmaya calisiyordum.tabi ki stresli ve moralsizdim sonuc 1 bos yumurta ile yerime oturdum.:110:doğa yürüyüsune basladım esimle tanıstım derken bugunlere moralle geldim.eski sevgili "çocuk kimden olursa olsun önemli degil öyle mi " demisti :KK43: beni kandırma, yolumdan döndürme çeşitlerine bakar mısın evet aynen öyle çocugumun olmasina engel herseyi kırar geciririm zaten yıllarca bekleyerek saflığımı yapmısım.
Sen en azından evlisin.tüp bebek merkezinde evli çiftlere ve tedavide olmalarına gıptayla bakıyordum.dun esimle de konustuk ilk tanıstığımız günlerdeki çocuk merakimi.eşim "al sana çocuk çok istiyordun" diyor.bütün zamanımı Emre alıyor çünkü :) sonuç olarak tedavide oldugun için mutlu olun arı sutu vs çok onemli.ben arı sütü egricayıri ampul olanı tavsiye ettim arkadaşıma ve genetikle hamile.illa ki bu arı sütu bal polen birseyleri degistiriyor.vitaminlerde var d vit omega3 özelden atayım mesajım uzun oldu.bunlari yiyip 1 ay sonra kontrole gidin ve genetige embriyoyu gonderin.bunları deneyin lütfen.bir kadın çocugu için savaşmalı bunun süresi var bunu unutmayın kimse geç kalmasın.bizim çocuklarımızı da Allah bize bağıslasın sağlık sihhat versin :dua: :KK50::eğlence::KK45::KK19::KK37:

Iyi aksamlar bende gizli gizli bu formu okuyup hiç yorumda bulunmadim
1 evlâdım var 2.cisini düşünüyoruz fakat lanet olası miyomlar yakami birakmiyo doktorumuz 3 ay bekleyelim dedi bu arada histereskobi rahim filmi ve hormonlara bakıldı yaş 40 1.ayda malesef bisey olmadi doktorum yumurta kalitesini artırıcı ilaç verdi onu kullaniyorum sabırla bekliyoruz bu ay ve temmuzda gebelik olusmassa tüp bebek tedavisi başlıycak
Şu mübarek ayda rabbim hepimizin gönlünün muradını versin.......
Hosgeldin yazdıklarınizi okuyunca hostu :KK48::KK48: :KK9: ins. Gonlunüze göre olacak.geçen yıl veya bu yıl bugun veya yarın bebek haberi oluyor :anneadayı:

İnşallah herkesin gönlüne göre olur.Hoşbulduk.Bugün veya yarın oluyorla ne kastettiniz?
Mesajı yazdıktan sonra düzeltme yaptım onu görürsünuz bu arada.sunu kastettim.Gecen yıl negatif alan arkadaşım arı sutu ve genetige embriyoyu gondererek hamile.yeter ki ugraşılsın gecen yıl bu yıl diye sayılmasın olunca oluyor pozitif sonuç aliniyor .

Mesajı yazdıktan sonra düzeltme yaptım onu görürsünuz bu arada.sunu kastettim.Gecen yıl negatif alan arkadaşım arı sutu ve genetige embriyoyu gondererek hamile.yeter ki ugraşılsın gecen yıl bu yıl diye sayılmasın olunca oluyor pozitif sonuç aliniyor .
Çok sağolun.Çok zor işlermiş bunlar.

Çok sağolun.Çok zor işlermiş bunlar.
Biraz zor tabi ama vitamin ve takviyelerle kolaylaşıyor.iyi sonuc aldikca moraliniz artacak.bende az once yazani sodaLemon sandim sizmissiniz.hani size uzun yazdım ama sodaLemona yazdiğım mesaja cevap yazmışsın.ikinizi karıştirdim.:KK16: birsey degil sevgiler

Merhaba,aranıza yeni katıldım.Henüz tedavinin başındayım.İlk yumurta toplama işlemi yapıldı.sadece bir yumurta donduruldu.Paylaşımlarınızın neredeyse hepsini okudum.İçimde kocaman bir boşluk umutsuzluk ve keder hergeçen gün büyüyor ve engel olamıyorum.Sanki bir kör kuyuya düştüm.Hepinizin ne kadar güçlü ve savaşçı olduğunu gördükçe.Daha en başından bu korkunç ruh haliyle asla başaramayacağımı düşünmeye başladım:KK43:
Kör kuyu demisken bende sabahlara kadar düşünmekten üzüntüden uyuyamazdım bazen.icimdeki umutsuzlugu ve istegi ise anlatamam.evlenince biraz dağıldi umutsuzluk kör kuyular

Kör kuyu demisken bende sabahlara kadar düşünmekten üzüntüden uyuyamazdım bazen.icimdeki umutsuzlugu ve istegi ise anlatamam.evlenince biraz dağıldi umutsuzluk kör kuyular
bebeğimhadi Allah sağlıkla huzurlu büyütmeni nasip etsin bebeğini, ismi de pek güzel... darısı başımıza diyelim:)

Back