- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
- Konu Sahibi akideciknane
- #62.041
cnim çok teşekkür ederim,umarım saglikli bi gebelik gecirirsn inşallah )))ben 11iyilik evliyim bize hep sebebsiz değindi ama bi gün olsunda su ovulasyin testini yapmadım her tedaviden geçtim ama şu testi yapmak nasip olmadı.ben 22gunde bi adet oluyorum.6.gün temizleniyirum..))peki adetten sonra ne kadar bi sürede kullanmaliyim?canım benim 11-16 nisan arası düşük kanamam oldu sonrasında dr randevu aldım rahimde durum nedir diye
dr baktı rahik incelmiş dedi detaylı incelerken bana sağda yumurta oluşumu var 15 mm dedi
21-26 nisan arası ilişki olsun dedi allah biliyor ya o an çok sevindim vücudumun eski haline dönmesine ama ben yumurtlama sonrasında gelecek adet ile normale döneceğim için sevindim eve geldim eşim yumurtlama testleri var takip yapsana dedi. her gün saat 18,30 da işten gelinde en az 2 saat beklemiş idrarla testleri yaptım ama eşim 22-25 nisan arası antalyada görevlendirildi seminerde tamam dedim sen yoksun o günlerde boşuna takip yaptım diye 21-22-25-26-28 nisanda ilişkiler oldu onlardan birinde gebe kaldım testlere göre 25-26 nisan gibi yumurtladım ben
şu bir gerçek gebe kalabileceğime dair en ufak umudum yoktu adet olunca dr ile rahim filmi çektirmeyi konuştuk hatta aşılama deneme işini
nasip artık sonrasında 3-6 mayıs arası otobüsle balkanlar turuna katıldık ailecek orda saatlerce gezdik hopladık otobüsle ordan oraya gezdim hiç esirgemedim kendimi