Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hastane çantamda pijamam yok bebek bezi yok onlari bu hafta alacağım.çantaya konulacak ama bebeğin kıyafetleri annemlerce yıkayıp ütülendi.ben bebek icin elimden geleni yapmışim Hoppabebek kiyafetiyle ilgilenemedim evi toplamak yetiyor bana aksamı getiriyorum.masallah sen hazırlikları erkenden bitirmişsin. ben senin haftandayken yakınlarım hazırlığa yeni basladı :)))
Senin icinde çok seviniyorum. 2 doktora gidiyormuşsun.amaa biri ters geliyor biri normal geliyor başı aşağıda diyor ya :KK33: bana çok değişik geldi tarzları baktıkları şeyi göremiyorlar mı acaba
Canım en güzel telaslar bunlar uzun gecelik koy yanina ilk.ayagi kalkınca iyi oluyor tuvalet gidince rahat oluyor sonra biraz daha kendini iyi hisedince cicili pijamani giyersin kilot hasta bezi en pratik bebek içinde mutlaka biberon ve su kaynatmak için katel olsun yanında bebis her ihtimale karşı memeyi almasa mama yapmak için bizim işimize yaramıştı benim paşa inat etti doğdu zaman ememeye göğüs için olmadığı için göğüs silikon ucu al yanına her ihtimale karşı başı bebek daha rahat ucu bulup emiyor Allah yar ve yardımcın olsun en güzel telaşlar ben epidural olmuştum hata eşim son anda fikir degistirip doğuma girmişti bol bol resim çek hatıra kalıyor..

Biz eşimle karar verdik yaz döneminde başvuruda bulunacağız aile sosyal politikalara bu süreçte normal gebe kalırsam 3 çocuk büyütmeye hazıım allah inşallah yar ve yardımcımız olsun

Aaa ne güzel, ben de öyle düşünüyorum. Bir kez deneyeceğim tüp bebeği olmazsa, bir minnoş almak için ben de başvuracağım :).[/QUOTE]

allah hakkımızda ne hayırlısı ile onu nasip etsin inşallah

Yaş 41 Dr Hulusi Zeyneloğluydu saolsun benden hep umutsuzdu embriyo sonrasıda hiç o aramadı biz ulaşmaya çalıştık okadar ilgisiz alakasızdı bizle
böyle dr ile bu süreci götürmek çok zor benim dr çok iyi düşük yapıyor olmama rağmen her zaman ulaşabiliyorum test sonuçlarımı yorumluyor ve yol gösteriyor sonuçtu işim bitti diyebilirdi

merhabalar arkadaşlar ben maalesef bu gün mucizemi kaybettim dr ilaçları bıraktırdı inşallah bu sayfadan daha çok güzel haberler alırım ama ben tüp bebek sürecini bitiriyorum. hepinizi tek tek öpüyorum sizden çok şey öğrendim arada yazarım sizlere allaha emanet olun
canım çok geçmiş olsun Allah sabırlar versin insallah bisey diyemiyorum ya artık nekadar yıprandık ve hala da yıpranıyoruz hakkımızda hayırlısı artık

Ne doktor desteği nede aile desteği evde bir matem havası
Bence.doktor değiştirmenin zamanı gelmiş çok.zorr.bir.durum binbir umutlar cook.zor Allah yardımcın olsun kul bıyığın dediği zamanda Rabbim yetim dermiş su süreci atlat biraz kendini toparlayip tekrar ayağı kalkarsın sen biz savaşçı kadınların vazgeçmek yook.saglikli olduğunu sürece yoluna devam burda 45 yaşında hamiş cook gördüm yoluna devam canım istanbuldam oturuyorsun şiddetle.erbil.yagmuru tavsiye ediyorum..

Canım en güzel telaslar bunlar uzun gecelik koy yanina ilk.ayagi kalkınca iyi oluyor tuvalet gidince rahat oluyor sonra biraz daha kendini iyi hisedince cicili pijamani giyersin kilot hasta bezi en pratik bebek içinde mutlaka biberon ve su kaynatmak için katel olsun yanında bebis her ihtimale karşı memeyi almasa mama yapmak için bizim işimize yaramıştı benim paşa inat etti doğdu zaman ememeye göğüs için olmadığı için göğüs silikon ucu al yanına her ihtimale karşı başı bebek daha rahat ucu bulup emiyor Allah yar ve yardımcın olsun en güzel telaşlar ben epidural olmuştum hata eşim son anda fikir degistirip doğuma girmişti bol bol resim çek hatıra kalıyor..
Tavsiyelerin için teşekkür ederim.cok sağol amin hepimize Rabbimiz bu duyguları tattirsin inş.bende çok öpüyorum.:KK9::KK19:

Merhaba arkadaşlar 42 yaşında evlendim eşim 44 yaşındaydı.1yil hic korunmadik ve çocuk istedik olmadı fazla zamanimiz olmadığı için direk tup Bebek merkezi ne gittik opu yapıldı döllenme sonucunu bekliyorum şimdi.ama ilgnc bir durum oldu opu olurken alttan yumurta olduğu görüldü tekrar iğneye başladık onları buyutmbü için pazartesi kontrol bakalım artık hayırlısı olsun artik

Merhaba arkadaşlar 42 yaşında evlendim eşim 44 yaşındaydı.1yil hic korunmadik ve çocuk istedik olmadı fazla zamanimiz olmadığı için direk tup Bebek merkezi ne gittik opu yapıldı döllenme sonucunu bekliyorum şimdi.ama ilgnc bir durum oldu opu olurken alttan yumurta olduğu görüldü tekrar iğneye başladık onları buyutmbü için pazartesi kontrol bakalım artık hayırlısı olsun artik

hayırlı olsun arkadaşım inşallah sağlıkla döllenir yumurtalarınız size sağlıklı ve hayırlı evlad/evladlar olarak döner

Hayırlı Kandiller arkadaşlar yakın zamanda peşpeşe aldığımız olumsuz haberlerden sonra rabbim bu mübarek günde dualarımızda birbirimizi eksik etmeyerek inşallah güzel haberler vermeyi nasip etsin bizlere inşallah
Rabbim hayırlı sağlıklı salih evladlar nasip etsin inşallah
Hamile arkadaşlarımıza hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin

Ne güzel iste maşallah sonucu bize yazın Allah emeklerinizin karşıliğını versin.bende 43.5 da hamile kaldım kısmetse oluyor inş.:KK9:

Anneveoglusu sen nasılsın arkadaşım ; Kendini toparlayabildinmi? Aldığın karara çok sevindim. Bende hep düşünmüşümdür ancak tek korkum her an biri çıkıp elimden alacağıdır. Hayırlısı olsun bakalım.

Back