- 20 Nisan 2013
- 4.621
- 2.345
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
- #61.681
Canım en güzel telaslar bunlar uzun gecelik koy yanina ilk.ayagi kalkınca iyi oluyor tuvalet gidince rahat oluyor sonra biraz daha kendini iyi hisedince cicili pijamani giyersin kilot hasta bezi en pratik bebek içinde mutlaka biberon ve su kaynatmak için katel olsun yanında bebis her ihtimale karşı memeyi almasa mama yapmak için bizim işimize yaramıştı benim paşa inat etti doğdu zaman ememeye göğüs için olmadığı için göğüs silikon ucu al yanına her ihtimale karşı başı bebek daha rahat ucu bulup emiyor Allah yar ve yardımcın olsun en güzel telaşlar ben epidural olmuştum hata eşim son anda fikir degistirip doğuma girmişti bol bol resim çek hatıra kalıyor..Hastane çantamda pijamam yok bebek bezi yok onlari bu hafta alacağım.çantaya konulacak ama bebeğin kıyafetleri annemlerce yıkayıp ütülendi.ben bebek icin elimden geleni yapmışimbebek kiyafetiyle ilgilenemedim evi toplamak yetiyor bana aksamı getiriyorum.masallah sen hazırlikları erkenden bitirmişsin. ben senin haftandayken yakınlarım hazırlığa yeni basladı :)))
Senin icinde çok seviniyorum. 2 doktora gidiyormuşsun.amaa biri ters geliyor biri normal geliyor başı aşağıda diyor yabana çok değişik geldi tarzları baktıkları şeyi göremiyorlar mı acaba