Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Belden asagisi uyusturuluyor sezeryan sirasinda. Yani tamamen anestezi ile uyutma olmuyor. Genel anestezi degil.
Ben de epidural sezaryan olmustum :)

E peki ameliyat sırasındaki herşeye sahit oluyorsunuz
Nasi bi duygu
Burdan bana baya korkutucu geliyo ameliyat ortaminda uyanik olmak vs
Farkli bi his mi oluyo acaba doğum olumca

Bi de tamamen uyumayi neden tercih etmediniz
Ne dezavantaji var

E peki ameliyat sırasındaki herşeye sahit oluyorsunuz
Nasi bi duygu
Burdan bana baya korkutucu geliyo ameliyat ortaminda uyanik olmak vs
Farkli bi his mi oluyo acaba doğum olumca
Evet cok degisik bir his. Kendi doktorum ve asistanlari ve anestezi doktoru hepsi bi arada girdiler doguma.
Benim onumde bi perde vardi, uyaniktim ama tabiki ne olup bittigini gormuyosun perdenin ardinda:KK48:
Ama bebis gobusten cikar cikmaaz hoop goruyosun kuzuyu. Bence guzeldi; yine olsa yine epidural isterdim genel anestesidense.
Hayirlisi olsun ins

Son düzenleme:
Evet cok degisik bir his. Kendi doktorum ve asistanlari ve anestezi dokturu hepsi bi arada girdiler doguma.
Benim onumde bi perde vardi, uyaniktim ama tabiki ne olup bittigini gormuyosun perdenin ardinda:KK48:
Ama bebis gobusten cikar cikmaaz hoop goruyosun kuzuyu. Bence guzeldi; yine olsa yine epidural isterdim genel anestesidense.
Hayirlisi olsun ins

Birgün hamile kalabilirsem epidural yaptiricam
Cok güzel anlattiniz :)

Iyiyim canım tesekkürler.26 nisanda sezeryan ve epidural diye dr.la konustuk.bebek söz verdi uslu uslu zamanını bekleyecek.28 marttan beri doğum öncesi izne çıktım.evde olunca evi topla bana kalan az biraz olan alısverisleri yap hesap kitap yap para yetistirmeye calıs daha durgun hayata gecemedim :KK75: evde olmak iyi geldi dinlenebiliyor insan.son haftalar hı hı, ama üzülüyorum hamilelik bitiyor diye :cry: Allah kurtarsın diyenleri anlayamıyorum :-) ne kadar cocuk delisiymisiz.ben bir kendimi böyle sanıyordum ve son yıllarda böyle oldum ama bu olay icin emek veren tüm arkadaşlarimı gördükce bebek isteyen ne kadar çok kadınız biz böyle :KK31:
Allah tüm isteyen arkadaşlarımız ve isteyenlerin emeklerinin karşılığinı versin ins.sende çok ilerledin rahat geçiyor değil mi:KK200::nazar:
Maşallah ne güzel sayılı günler kaldı Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin doğum yapınca buraları terk etme :) gelip anlat yine merak ederiz. Hastane çantan hazirmi? Benimde epidurel sezeryan olacak nasipse, bu ay biraz agirlastim erken doğum riskim var zaten başından beri hep risk dediler bu günlere geldik şükür. Dr 1 ay daha sabret dogurma dedi :) Sanki benim elimde :)) 2 ayrı Dr a gidiyorum biri baş geliş erken gelebilir dedi diğeri ise makat geliş ayakları asagida erken gelebilir dedi bebiş nasıl dursun hep risk diyorlar artık telaş yapmıyorum gelişimi iyi şükür uzun yürüyüşler yapmıyorum kendimi yormuyorum dikkat ediyorum Tüm hazırlıkları yaptım bitti sağ salim kavuşmak kaldı Allahın izniyle inşallah. Beklemedeyim güzel dileklerine amiinn diyorum :dua::nazar::KK200:

Epidural sezaryen nedir?
Cahilliğimin kusuruna bakmayin :)
Hamilelik aşamasına o kadar yillardir gelemedikki hic sonrasına dair bilgim yok
Günaydın floransa17 floransa17 bende bende sadece tüp bebeğe çalısmışım.çocuk kim biz kim :KK16: ilk basta dr ve hastane bulmak bile geriyor.tüp bebek doktoru deseler sayacağım isim :KK48: ben ne anlarım.ama oluyor biraz raylar yerine oturunca bir bakmıssın öğrenmişsin.inş. sende doğum yaptığın zamanları gör tüm kalbimle.bana da o kadar uzaktaki anlatamam hem yakındi hem hayaldi :emir_bebek:

Maşallah ne güzel sayılı günler kaldı Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin doğum yapınca buraları terk etme :) gelip anlat yine merak ederiz. Hastane çantan hazirmi? Benimde epidurel sezeryan olacak nasipse, bu ay biraz agirlastim erken doğum riskim var zaten başından beri hep risk dediler bu günlere geldik şükür. Dr 1 ay daha sabret dogurma dedi :) Sanki benim elimde :)) 2 ayrı Dr a gidiyorum biri baş geliş erken gelebilir dedi diğeri ise makat geliş ayakları asagida erken gelebilir dedi bebiş nasıl dursun hep risk diyorlar artık telaş yapmıyorum gelişimi iyi şükür uzun yürüyüşler yapmıyorum kendimi yormuyorum dikkat ediyorum Tüm hazırlıkları yaptım bitti sağ salim kavuşmak kaldı Allahın izniyle inşallah. Beklemedeyim güzel dileklerine amiinn diyorum :dua::nazar::KK200:
Hastane çantamda pijamam yok bebek bezi yok onlari bu hafta alacağım.çantaya konulacak ama bebeğin kıyafetleri annemlerce yıkayıp ütülendi.ben bebek icin elimden geleni yapmışim Hoppabebek kiyafetiyle ilgilenemedim evi toplamak yetiyor bana aksamı getiriyorum.masallah sen hazırlikları erkenden bitirmişsin. ben senin haftandayken yakınlarım hazırlığa yeni basladı :)))
Senin icinde çok seviniyorum. 2 doktora gidiyormuşsun.amaa biri ters geliyor biri normal geliyor başı aşağıda diyor ya :KK33: bana çok değişik geldi tarzları baktıkları şeyi göremiyorlar mı acaba

Dün itibariyle değerim düştü ve 2. tüp bebek denememizde başarısız sonuçlandı ve maddi olarakta psikolojik olarakta bittik bu son kurşunumuzdu o da bitti ve eşiminde benimde yaşlarımız 41 :KK43: intiharı düşünüyorum.

Dün itibariyle değerim düştü ve 2. tüp bebek denememizde başarısız sonuçlandı ve maddi olarakta psikolojik olarakta bittik bu son kurşunumuzdu o da bitti ve eşiminde benimde yaşlarımız 41 :KK43:intiharı düşünüyorum.

Dün itibariyle değerim düştü ve 2. tüp bebek denememizde başarısız sonuçlandı ve maddi olarakta psikolojik olarakta bittik bu son kurşunumuzdu o da bitti ve eşiminde benimde yaşlarımız 41 :KK43:intiharı düşünüyorum.

Iyiyim canım tesekkürler.26 nisanda sezeryan ve epidural diye dr.la konustuk.bebek söz verdi uslu uslu zamanını bekleyecek.28 marttan beri doğum öncesi izne çıktım.evde olunca evi topla bana kalan az biraz olan alısverisleri yap hesap kitap yap para yetistirmeye calıs daha durgun hayata gecemedim :KK75: evde olmak iyi geldi dinlenebiliyor insan.son haftalar hı hı, ama üzülüyorum hamilelik bitiyor diye :cry: Allah kurtarsın diyenleri anlayamıyorum :-) ne kadar cocuk delisiymisiz.ben bir kendimi böyle sanıyordum ve son yıllarda böyle oldum ama bu olay icin emek veren tüm arkadaşlarimı gördükce bebek isteyen ne kadar çok kadınız biz böyle :KK31:
Allah tüm isteyen arkadaşlarımız ve isteyenlerin emeklerinin karşılığinı versin ins.sende çok ilerledin rahat geçiyor değil mi:KK200::nazar:
Ben de kızımı epidural sezeryanla doğurdum çok iyi bir tercih yapmışsınız. Sağ salim kucağınıza almanız dileğiyle. Herkes sezeryandan çok korkuyordu benim içinse o gün çok özeldi çünkü o gün miniğimle tanışacaktım hep bunun heyecanı ve mutluluğuyla gittim ameliyathaneye hiç korkmadım ve herşey çok güzel geçti. O an çok özel, tadını çıkarın...

Neden? Herşey bitti mi yani? Hayat çok güzel, olmuyorsa olmasın vardır bunda da bir hayır. Tükendiyseniz daha denemeyin ama hayat hala güzel. Ben sizin yerinizde olsam çocuk esirgemeye başvuru seçeneğini bir düşünürüm. Sakın söylediklerimi yanlış anlamayın, kırılmayın, akıl veriyor diye düşünmeyin estağfurullah, ama orada anne baba sevgisine hasret bir sürü minnoş var. Ben şahsen bu seçeneği aklımın bir ucunda bulunduruyorum. Zamanı geldiğinde değerlendireceğim. Lütfen moralinizi yüksek tutun. Sevgiler...

Kızlar bu arada şöyle bir sorunum varki alerji oldum kollarımda kırmızılıklar var. Cildiyeye gittim, ilaçlar dokunuyor olabilir dedi. Biesteron, Teatrio, Nac 600, B12, Previt, İmpryl kullanıyorum. Önceden de arı sütü kullanıyordum. Bunları kullanıp alerji olan var mı?

Neden? Herşey bitti mi yani? Hayat çok güzel, olmuyorsa olmasın vardır bunda da bir hayır. Tükendiyseniz daha denemeyin ama hayat hala güzel. Ben sizin yerinizde olsam çocuk esirgemeye başvuru seçeneğini bir düşünürüm. Sakın söylediklerimi yanlış anlamayın, kırılmayın, akıl veriyor diye düşünmeyin estağfurullah, ama orada anne baba sevgisine hasret bir sürü minnoş var. Ben şahsen bu seçeneği aklımın bir ucunda bulunduruyorum. Zamanı geldiğinde değerlendireceğim. Lütfen moralinizi yüksek tutun. Sevgiler...
Şu an o kadar kötü durumdayım ki başkasının çocuğuna sevgi verebilecek durdeğilimankaşılmaslaşılmasın

Şu an o kadar kötü durumdayım ki başkasının çocuğuna sevgi verebilecek durdeğilimankaşılmaslaşılmasın
Canım haklısın, düşünemdim. Ama böyle intihar falan düşünme lütfen. Kendini çok kötü hissediyorsan bir psikiyatriste git. Ben kendimi çok kötü hissettiğim bir dönem gitmiştim. Çok iyi gelmişti bana.

yapma arkadaşım öyle deme senin yazdıklarını okuyunca yazmadan geçemedim
bende 41 yaşındayım 20 martta transfer oldum 31 martta pozitifi gördüm geçen hafta kahverengi lekelenmeler başladı ve değer önce çok küçük düştü sonra yükseldi bugün yine test verdim (dış gebelikten korkuyordum) değer düşüyor hemde yarıdan fazla.

Herkesin bu dünyada imtihanı var milletin zevk içinde yaptığı bebekleri biz canımız malımızı ortaya koyuyoruz maalesef sahip olamıyoruz.

Senin duygularını en derinden paylaşıyorum. kaçıncı denemen ve çocuğun varmı bilmiyorum ama yolun sonu değil
rabbim hayırlısı ne ise onu nasip ediyor. Hep dua ettim yaşımızdan dolayı bebekte sıkıntı çıksa aldırmak zorunda kalmaktan hep korktum evladımın canı ile beni sınama dedim rabbime. dua ettim hep.

Eşinizle ne düşünürsünüz bilemiyorum ama evlad edinme veya koruyucu ailelik düşünebilirsiniz yada yeniden tüp bebek ama eşin ve senin sağlığın herşeyden önemli arkadaşım bunu unutma

Biz eşimle karar verdik yaz döneminde başvuruda bulunacağız aile sosyal politikalara bu süreçte normal gebe kalırsam 3 çocuk büyütmeye hazıım allah inşallah yar ve yardımcımız olsun

duyguların çok karışık çok normal bunları düşünmen ama o çocuğu tüm benliğin ile kabul edersen sende o da mutlu olacak bunu düşün. benim bir oğlum olmasına rağmen bir çocuğa daha annelik yapmak isterim o çocuklarında buna ihtiyacı var

yapma arkadaşım öyle deme senin yazdıklarını okuyunca yazmadan geçemedim
bende 41 yaşındayım 20 martta transfer oldum 31 martta pozitifi gördüm geçen hafta kahverengi lekelenmeler başladı ve değer önce çok küçük düştü sonra yükseldi bugün yine test verdim (dış gebelikten korkuyordum) değer düşüyor hemde yarıdan fazla.

Herkesin bu dünyada imtihanı var milletin zevk içinde yaptığı bebekleri biz canımız malımızı ortaya koyuyoruz maalesef sahip olamıyoruz.

Senin duygularını en derinden paylaşıyorum. kaçıncı denemen ve çocuğun varmı bilmiyorum ama yolun sonu değil
rabbim hayırlısı ne ise onu nasip ediyor. Hep dua ettim yaşımızdan dolayı bebekte sıkıntı çıksa aldırmak zorunda kalmaktan hep korktum evladımın canı ile beni sınama dedim rabbime. dua ettim hep.

Eşinizle ne düşünürsünüz bilemiyorum ama evlad edinme veya koruyucu ailelik düşünebilirsiniz yada yeniden tüp bebek ama eşin ve senin sağlığın herşeyden önemli arkadaşım bunu unutma

Biz eşimle karar verdik yaz döneminde başvuruda bulunacağız aile sosyal politikalara bu süreçte normal gebe kalırsam 3 çocuk büyütmeye hazıım allah inşallah yar ve yardımcımız olsun
Benim hiç bişeye gücüm kalmadı maddi olarakta bittik.Yaş 41 2.denememizdi bu kocam benden perişan ağlamaktan helak oldu adamcaz. :(

Arkadaşlar yazdıklarınızı okudum tek tek desteğiniz için hepinize teşekkür ederim hayat devam ediyor bu bir gerçek ama çok üzüldüm çok ağladım ama elimden gelen birşey yok. rabbimin takdiri sınavı bu demek benim için. İnsan en çok istediği şeyle sınanıyor bu gerçek benimde sınavım evlad

Ben doğal yoldan gebe kalmak için umudumu koruyorum inşallah rabbim sağlıklı ve hayırlı evlad nasip eder bana ve burda yazan tüm arkadaşlara

Back