- 28 Şubat 2015
- 1.154
- 620
- 123
- 47
- Konu Sahibi akideciknane
- #61.721
şeffaf akıntı gelince çatlamış olmuyormu kendim için soruyorum geçen ay bende oldu ama sanırım kist oldu so rasindaYok iyi durumdasındır ondan olmuştur o tedavin uğurlu gelsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şeffaf akıntı gelince çatlamış olmuyormu kendim için soruyorum geçen ay bende oldu ama sanırım kist oldu so rasindaYok iyi durumdasındır ondan olmuştur o tedavin uğurlu gelsin
Canım inşallah öyledir. AMH 0.39 benim Allah hayırlısını nasip etsinYok iyi durumdasındır ondan olmuştur o tedavin uğurlu gelsin
Doktora mesaj attım akıntı var diye normal dedişeffaf akıntı gelince çatlamış olmuyormu kendim için soruyorum geçen ay bende oldu ama sanırım kist oldu so rasinda
anladım canım ben kendim için merak etmiştim akıntı olunca çatladı sanmistim sonrasında adetle kist gibi oldu sandimDoktora mesaj attım akıntı var diye normal dedi
Tedavideyken ve arı sutüde işin içinde olup, gençliğimden kalan akınti olarak ben genclik belirtisi kabul ediyordumşeffaf akıntı gelince çatlamış olmuyormu kendim için soruyorum geçen ay bende oldu ama sanırım kist oldu so rasinda
Canim o senin de guzel görüşünden kaynaklıBebegimhadi canım sen ne pozitif bir insansın ya çok sevdim ben seni. Hayırlısıyla al bebişi kucağına o minnak çok şanslı ya böyle pozitif bir annesi var maşallah
![]()
anladım canım bende de gencligimde oluyordu :) hatta öncesinde 2 ay arı sütü kullanmistimda ondan sonra bu akıntıyı gördüm sevindim yumurtam oldu diye ama yine beceremedim :)Tedavideyken ve arı sutüde işin içinde olup, gençliğimden kalan akınti olarak ben genclik belirtisi kabul ediyordum
yumurtalar büyüyor ki normalde kalmamıs olan bu şeyler oluyordu.birde benim tedavide yum hic çatlamadı. O yuzden böyle yazdim.
Günaydınanladım canım bende de gencligimde oluyordu :) hatta öncesinde 2 ay arı sütü kullanmistimda ondan sonra bu akıntıyı gördüm sevindim yumurtam oldu diye ama yine beceremedim :)
Iyiyim cok sağol canım sen nasılsın iyisindir umarım.hazırlıklar yeni yeni bitti yani valiz içiydi şampuanina kadar eksikler tamamlanmak üzere az kaldı.haftaya perşembe doğum.biz kadınlar evlenirken bir kostur kınaya òyle bebeğe de yine biz kosturuyoruz çeyiz düzüyorum yine :) birileri begenmisBebegimhadi az kaldı paşana kavuşmana nasılsın canım hazırlıklar bittimi
merhaba canım ben bıraktım tedaviyi dr lar olmaz deyince kendimce deniyorumGünaydınsende benim gibi düşünmüşsün.arı sütünü son safhalardan önce bırakırsan nacizane tavsiyem.küçük bir ihtimal o da yumiyi fazla buyütüp erken çatlatabilir.ins becerirsin bu defa bir kerem doktorunda hatasi var çatlamadan önce alabilmeliydi.bilmiyorum bu isler çok karışık su an tedaviye yeni basladın degil mi ins su an olsun.eskileri düşünmeee.Allah ol der ve olur sözü doğru biliyorsun sende.
Iyi yapıyorsun canımmerhaba canım ben bıraktım tedaviyi dr lar olmaz deyince kendimce deniyorum
Doktor ne diyor? Bir daha deneyelim dedi mi? Hiç mi yumurta yok? Bir tane bile varsa umut var bence...Merhabalar araniza yeni katildim.44 yasindayim. Amh0.04 fsh 27 tup bebek deneme asamsinda yumurtalar buyumedi.dualarimiza ve fikirlerinize cok ihtiyacim var
Canım hiç.umutsuz olma ben altı yıl önce Amh 0.16 ve FSH 60 tüp bebekle hamiş kaldım bayağı mücadele verdim ama çok.sukur minigim kucaginda 16 aylık olduk darısı başına pes.etme her ay yumos kontrolü yaptır arı sütü ve Q enzim kullan adet döneminde iki hafta bir gece zeytin yaginda beklemiş kuru incir ye mevsiminde incir ye taze taze..Merhabalar araniza yeni katildim.44 yasindayim. Amh0.04 fsh 27 tup bebek deneme asamsinda yumurtalar buyumedi.dualarimiza ve fikirlerinize cok ihtiyacim var
Yumurta va4 ama gelismiyo.simdi kontDoktor ne diyor? Bir daha deneyelim dedi mi? Hiç mi yumurta yok? Bir tane bile varsa umut var bence...
Yumurta var gelismiyo.bugun konturolum var bakalim ne diyecekDoktor ne diyor? Bir daha deneyelim dedi mi? Hiç mi yumurta yok? Bir tane bile varsa umut var bence...
Bol arısutu denediniz mi? Benim de çok yavaş buyuyorlardı yuksek doza rağmen; arısutu çok hızlı buyuttu kısa surede ve az doz ilaçlarla. Lütfen deneyinYumurta va4 ama gelismiyo.simdi kont
Yumurta var gelismiyo.bugun konturolum var bakalim ne diyecek
Cok tesekkur ederim sagolunBol arısutu denediniz mi? Benim de çok yavaş buyuyorlardı yuksek doza rağmen; arısutu çok hızlı buyuttu kısa surede ve az doz ilaçlarla. Lütfen deneyin
İyi bir doktorla o yumurta yüzünüzü güldürebilir diye düşünüyorum. Stres yok, pozitif düşününYumurta va4 ama gelismiyo.simdi kont
Yumurta var gelismiyo.bugun konturolum var bakalim ne diyecek