Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Benim hiç bişeye gücüm kalmadı maddi olarakta bittik.Yaş 41 2.denememizdi bu kocam benden perişan ağlamaktan helak oldu adamcaz. :KK43:
çok normal cuma akşamıda biz karı koca ağladık ama düzeliyor zaman herşeyin ilacı
dua et bol bol kendine ve eşine iyi bak kadın olmak kolay değil

Dün itibariyle değerim düştü ve 2. tüp bebek denememizde başarısız sonuçlandı ve maddi olarakta psikolojik olarakta bittik bu son kurşunumuzdu o da bitti ve eşiminde benimde yaşlarımız 41 :KK43:intiharı düşünüyorum.
Cok uzuldum.
Lutfen intihari dusunmeyin. Farkli etkinlikler hobiler edinin. Dikkatinizi ve ilginizi cekecek baska konulara yonelin.
Size diyorum ana zaman zaman bazi durumlarda ben de cok umitsizlige kapilirim. Sizden yasca kucugum ama nacizane bu tavsiyelerimi paylasmak istedim sizle.
Hakkimizda en hayirlisi olsun insallah.

yapma arkadaşım öyle deme senin yazdıklarını okuyunca yazmadan geçemedim
bende 41 yaşındayım 20 martta transfer oldum 31 martta pozitifi gördüm geçen hafta kahverengi lekelenmeler başladı ve değer önce çok küçük düştü sonra yükseldi bugün yine test verdim (dış gebelikten korkuyordum) değer düşüyor hemde yarıdan fazla.

Herkesin bu dünyada imtihanı var milletin zevk içinde yaptığı bebekleri biz canımız malımızı ortaya koyuyoruz maalesef sahip olamıyoruz.

Senin duygularını en derinden paylaşıyorum. kaçıncı denemen ve çocuğun varmı bilmiyorum ama yolun sonu değil
rabbim hayırlısı ne ise onu nasip ediyor. Hep dua ettim yaşımızdan dolayı bebekte sıkıntı çıksa aldırmak zorunda kalmaktan hep korktum evladımın canı ile beni sınama dedim rabbime. dua ettim hep.

Eşinizle ne düşünürsünüz bilemiyorum ama evlad edinme veya koruyucu ailelik düşünebilirsiniz yada yeniden tüp bebek ama eşin ve senin sağlığın herşeyden önemli arkadaşım bunu unutma

Biz eşimle karar verdik yaz döneminde başvuruda bulunacağız aile sosyal politikalara bu süreçte normal gebe kalırsam 3 çocuk büyütmeye hazıım allah inşallah yar ve yardımcımız olsun
Duygulandim yazdiklariniza..
Tebrik ederim sizi..Ne mutlu.. Insallah en kisa zamanda siraniz gelir ve bir melege annelik yaparsiniz. Gozlerim doldu..
Allah kolaylik versin size.
Hepimizin yardimcisi olsun ablacim insallah

Duygulandim yazdiklariniza..
Tebrik ederim sizi..Ne mutlu.. Insallah en kisa zamanda siraniz gelir ve bir melege annelik yaparsiniz. Gozlerim doldu..
Allah kolaylik versin size.
Hepimizin yardimcisi olsun ablacim insallah
teşekkür ederim burda ezan okunuyor rabbim hepimize o çocuk sevgisini yaşatsın ister kendimizden ister başka bir meleği sahiplenerek

Hastane çantamda pijamam yok bebek bezi yok onlari bu hafta alacağım.çantaya konulacak ama bebeğin kıyafetleri annemlerce yıkayıp ütülendi.ben bebek icin elimden geleni yapmışim Hoppabebek kiyafetiyle ilgilenemedim evi toplamak yetiyor bana aksamı getiriyorum.masallah sen hazırlikları erkenden bitirmişsin. ben senin haftandayken yakınlarım hazırlığa yeni basladı :)))
Senin icinde çok seviniyorum. 2 doktora gidiyormuşsun.amaa biri ters geliyor biri normal geliyor başı aşağıda diyor ya :KK33: bana çok değişik geldi tarzları baktıkları şeyi göremiyorlar mı acaba
Bişey kalmamış bitmiş hazırlıklar. Erken gelebilir denince bizimkilerde acele etti Dr lar doğru görüyor da farklı haftalarda gidince bebek pozisyon değiştiriyor haliyle onlarda her 2 pozisyon için riskli diyor :) sebep suyum bir miktar fazla sanirim ondan allahtan miktar çoğalmadı haftalardır aynı 2 haftada 1 kontrole gidiyorum. Birde sen hiç nst ye girdinmi? Benim haftamda girenler var bana Dr hiç bununla ilgili birsey demedi bu seferki kontrolde soracağım

bittik biz bittik :88
Öyle düşünme canım Allahın takdiri diyelim isyana gitme sakın gün doğmadan neler doğar bende 2. Ve son denemem derken negatif sonuç almıştım sonra Rabbim bir kapı açiyor inan buna. 3. De pozitif oldu hiç umudum yokken hemde. Bir bakarsın normal yolla kalırsın Rabbim dilerse hersey olur Allaha Sığın canım bol bol sabır ve dua et inşallah en kisa zamanda Rabbim seni mujdelesin

Hayir canim. Tedavi olmuyorum. 8 yasinda bir oglum var Allah bagislasin.
Ikinciyi istiyorum, esim erteledigi icin bu fikri ileri yaslardaki hamilelik topiclerine de bakiyorum arada. :) Hayirlisi.
Yas 34
hayırlısı olsun allah bağışlasın evladını benimde 10 yaşında bir oğlum var
ama çokta geciktirmeyin benim eşimde oğlum küçük iken istemedi
sonradan benden istekli şuan koruyucu ailelik ve evlat edinme düşüncesi eşimin fikri düşün
oğlan 8 yaşına gelene kadar önemsemiyordu şimdi ikinci çocuk için istekli
zaman bizim aleyhimize işliyor bu bir gerçek

hayırlısı olsun allah bağışlasın evladını benimde 10 yaşında bir oğlum var
ama çokta geciktirmeyin benim eşimde oğlum küçük iken istemedi
sonradan benden istekli şuan koruyucu ailelik ve evlat edinme düşüncesi eşimin fikri düşün
oğlan 8 yaşına gelene kadar önemsemiyordu şimdi ikinci çocuk için istekli
zaman bizim aleyhimize işliyor bu bir gerçek
Cok cok haklisin canim. 2nci cocuk topiclerinde gezinip duruyorum zaten. Ulke degisikligi yaptik 4 yil once, yeni bir yasam, alisma sureci vs derken o zamanlar dusunmedik hic. Ama simdi oyle cok istiyorum ki saglikla bi kuzumun daha olmasini.
Kadinlar Kulubu bagimlisi oldum.:KK48:
Esim benim kadar hevesli degil,tek cocuk yeter desem "a tamam, oglumuzu iyi yetistirelim yeter" der. Ama ben isleye isleye fikrini degistirttim gibi biraZ, cok da zorlayamiyorum tabi kendi istesin istiyorum.
Ama zaman da geciyor. Boyle bi durum iste bizimki de.
Hepimiz icin hayirlisi olsun insallah.
Allah ogluna omur versin:nazar:

bittik biz bittik :88
Lütfen kendinize biraz zaman tanıyın, zamanla daha kolay üstesinden gelirsiniz. Tüp bebek maddi ve manevi çok zor bir süreç. Önünüzde koskoca bir hayat var. Allah daha zor şartlarda bırakmasın kimseyi. İnsanın her istediği olmuyor hayatta maalesef. Hem ölüm kalım meselesi değil. Ben her doktora gittiğimde eğer çok stres yaparsam daha beter hastalıklarla uğraşan insanları düşünürüm. Bugün ben yumurta takibi yerine kemoterapiye de gelebilirdim diye düşünürüm. Sakin kafayla birazda bu yönden bakmanızı ve hayırlısıyla evlat sahibi olmanızı dilerim.

Biz eşimle karar verdik yaz döneminde başvuruda bulunacağız aile sosyal politikalara bu süreçte normal gebe kalırsam 3 çocuk büyütmeye hazıım allah inşallah yar ve yardımcımız olsun
[/QUOTE]

Aaa ne güzel, ben de öyle düşünüyorum. Bir kez deneyeceğim tüp bebeği olmazsa, bir minnoş almak için ben de başvuracağım :).

Canım arkadaşım geçmiş olsun çok zor biliyoruz hepimiz yasadık.niye 2 dir olmadı tedavi ve doktorun kim önce bundan başlayalım.sadece sen degil merkezde kotü lab ve dr olabilir.yasın genc
Yaş 41 Dr Hulusi Zeyneloğluydu saolsun benden hep umutsuzdu embriyo sonrasıda hiç o aramadı biz ulaşmaya çalıştık okadar ilgisiz alakasızdı bizle

Yaş 41 Dr Hulusi Zeyneloğluydu saolsun benden hep umutsuzdu embriyo sonrasıda hiç o aramadı biz ulaşmaya çalıştık okadar ilgisiz alakasızdı bizle
Sonra yazarsın senin durumun nasıl arı sütü bal polenle sonuc aldım.baskent hastanesini biliyorum hulusi beyde cok yogun.bende ona gitsem yüzüme pek bakmazdı cok cok yogun bir hoca.baskent hastanesinden baska cok iyi yerler ve doktorlar var.sevilin yazdıģı gibi ilk 3 denemede sonuc alma ihtimali oluyor.hesap kitap ve sans isi bu.

Dün itibariyle değerim düştü ve 2. tüp bebek denememizde başarısız sonuçlandı ve maddi olarakta psikolojik olarakta bittik bu son kurşunumuzdu o da bitti ve eşiminde benimde yaşlarımız 41 :KK43:intiharı düşünüyorum.
Sakın oyle bisey düşünmeyin Allah'ın verdiği canı Allah alır bende çok zor günler geçirdim aylarca yumurtam olmuyordu tek eşimin asgari ücret tedavime devam ediyordum ama asla öyle bişey düşünmedim mutlaka çıkış yolu vardır en önce sağlıklı birisin çalışır yine tedavine devam edersin ben öyle yaptım menopoz döneminde 4 tüp bebek denemem sonucu hamiş kaldım adet bile olamıyordum sizi iyi anliyorum ama bu bizim sinavimiz bizden daha zor sınavda olanlar var lütfen bol.bol.dua edin en büyük huzur kendinizi iyi hisetmiyorsaniz psikolagi başvurun yaşmak her şeye ramen cook.guzel..

Back