Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Çok üzüldüm hepimiz üzüntünü paylaşıyoruz aslında senden de pozitif bekliyorduk ama ne yazık bu haber oldu :110: yine güçlü olmaya çalış kendini bırakma.bu iste 40 çesit tedavi ve dr var.olacaktır hayırlısıyla inş.
Tesekkür ederim. Her ne kadar umutsuzluğa kapılarda çıkmadık candan ümit kesilmez....

Tesekkür ederim. Her ne kadar umutsuzluğa kapılarda çıkmadık candan ümit kesilmez....
Allahım daha fazla aratmadan bebeklerimizi hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Umutsuzluğa hiç gerek yok tabi. İnşallah en kısa zamanda pozitifi görürsün arkadaşım

İnsallah canım; çok tatlısın yaw sagol valla:KK51:hiç aram yok bu aralar ya çok kotumserim ya da iyimser; hiç arası yok kafa durumumun. Daha onumde histereskopi var. Bi de onceden pgdsiz tüp bebekte kimyasal oldu; onun korkuları. Yani olumlu olmak için cidden çaba gosteriyorum, yoksa biraz kaygı var. Koca kişisi çokca iyimser. “ kardesi de yatılıya verdik” diyerek dolaşıyor:KK70:

Senin de böyle artık günleri saydığını görmek çok mutlu ediyor;umut oluyor. insallah guzel saglıklı bir doğum ve bebişle daha da guzelleşir dünyan
Birsey degil esinle senin psikoloji cok hostu :KK9: iyisiniz ins.eşinin ruh hali valla daha gerçekci geliyor ins.veletler geliyor ;):nazar::nazar:
Benim velette zamanında gelsin ins.

Merhaba hamile arkadaslara hayirli olsun diyorum. Sonucu negatif cikanlara da en kisa zamanda hayirlisiyla bir bebis diliyorum. Ben de grubunuz yeni katiliyorum. Kendimi kisaca anlatayim yasim agustosta 38 olacak pgt li tup bebek yontemi ile bir oglum var 18 aylik. Bizimki sebebpsiz kisirlik olarak tanimlandi. Kesin bi sebebi var ama bulamadilar iste. Bu daha da zor ve umitsiz geliyo insana. Rahmime cizik de attilar ve ilk denemede tuttu cok sukur. Bu aydan itibaren duzenli olarak kendimiz bi deneyelim bakalim diyoruz. Hic umudum yok aslinda. Iki kes dogru zamanlarda denedik yine olmadi. Ikinci kez tup bebek seruveni gozumu korkutuyo ama bi yandan da yas itibariyle kendiligindn tutunsa bile ya hastalikli embriyo tutunursa diyorum malum her hastalikli embriyo dusmuyo. Kafam cok karisik hayatta hersey var hayirlisi mi demek lazim tedbir almak icin direk tup mu denemek lazim bir turlu karar veremiyorm:(

Merhaba hamile arkadaslara hayirli olsun diyorum. Sonucu negatif cikanlara da en kisa zamanda hayirlisiyla bir bebis diliyorum. Ben de grubunuz yeni katiliyorum. Kendimi kisaca anlatayim yasim agustosta 38 olacak pgt li tup bebek yontemi ile bir oglum var 18 aylik. Bizimki sebebpsiz kisirlik olarak tanimlandi. Kesin bi sebebi var ama bulamadilar iste. Bu daha da zor ve umitsiz geliyo insana. Rahmime cizik de attilar ve ilk denemede tuttu cok sukur. Bu aydan itibaren duzenli olarak kendimiz bi deneyelim bakalim diyoruz. Hic umudum yok aslinda. Iki kes dogru zamanlarda denedik yine olmadi. Ikinci kez tup bebek seruveni gozumu korkutuyo ama bi yandan da yas itibariyle kendiligindn tutunsa bile ya hastalikli embriyo tutunursa diyorum malum her hastalikli embriyo dusmuyo. Kafam cok karisik hayatta hersey var hayirlisi mi demek lazim tedbir almak icin direk tup mu denemek lazim bir turlu karar veremiyorm:KK43:
Hosgeldin :)

Hosbulduk:) masallah sen de zor kismi atlatmissin hayirlisiyla kucagina alirsin insallah. Bizim aceleci 37-5 de gelmisti:) pgt yaptirmis miydin?
Tesekkürler amin.benim gelmesin lütfen hazırlık bitmedi :) maşallah bebeğini güle güle büyüt.pgt yapıldı :)

Merhaba hamile arkadaslara hayirli olsun diyorum. Sonucu negatif cikanlara da en kisa zamanda hayirlisiyla bir bebis diliyorum. Ben de grubunuz yeni katiliyorum. Kendimi kisaca anlatayim yasim agustosta 38 olacak pgt li tup bebek yontemi ile bir oglum var 18 aylik. Bizimki sebebpsiz kisirlik olarak tanimlandi. Kesin bi sebebi var ama bulamadilar iste. Bu daha da zor ve umitsiz geliyo insana. Rahmime cizik de attilar ve ilk denemede tuttu cok sukur. Bu aydan itibaren duzenli olarak kendimiz bi deneyelim bakalim diyoruz. Hic umudum yok aslinda. Iki kes dogru zamanlarda denedik yine olmadi. Ikinci kez tup bebek seruveni gozumu korkutuyo ama bi yandan da yas itibariyle kendiligindn tutunsa bile ya hastalikli embriyo tutunursa diyorum malum her hastalikli embriyo dusmuyo. Kafam cok karisik hayatta hersey var hayirlisi mi demek lazim tedbir almak icin direk tup mu denemek lazim bir turlu karar veremiyorm:KK43:
Hoşgeldin....

Günaydın hanımlar hayırlı cumalar
Kızlar dünden beri kahverengi lekelenme var hiç kesilmedi
Dr istemedi ama ben HCG değerini merak ediyorum o yüzden kan testi vereceğim
En baştan beri hayirlisini diliyorum rabbim hayırlı ne ise onu nasip etsin inşallah

Hosgeldin canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah evladını

Yeniden pgt ile dene arkadaşim rabbim hayırlı ise sağlıkla nasip etsin inşallah

En baştan beri hayirlisini diliyorum rabbim hayırlı ne ise onu nasip etsin inşallah
Canım benim kötü düşünme dinlen doktorunada haber ver böyle durumlarda iğne veriyorlar galiba... hem belki bebiş kendine yer açıyordur o zamanda böyle lekelenmeler oluyormuş

Canım benim kötü düşünme dinlen doktorunada haber ver böyle durumlarda iğne veriyorlar galiba... hem belki bebiş kendine yer açıyordur o zamanda böyle lekelenmeler oluyormuş
Canim Progestran iğne kullaniyorum zaten Dr bilgisi var corasprini kesti
İnşallah senden güzel haberler alırız

Canim Progestran iğne kullaniyorum zaten Dr bilgisi var corasprini kesti
İnşallah senden güzel haberler alırız
Dinlen canım hersey güzel olucak insallah... 5. Günüm benimde hicbir belirtim yok ağrılarda geçti sanki hiç transfer olmamış gibiyim... hakkımızda hayırlısı... insallah beta hcg güzel şekilde artmıştır icin rahatlar canım... güzel haberlerini bekliyoruz

Arkadasım dediğin gibi herseyin hayırlısı; ancak lekelenme aktif kırmızı bir kanamaya donuşmedikçe lutfen kendini bosuna da üzme; dinlen ama kendini fazla dinleme; benim arkadasımın o lekelenme iğneye rağmen ilk 3 ay hep devam etti; iki yasında oğlu şimdi. Eger olmazsa da saglıklı olmadıgındandır embryo; yine onunve senin için hayırlısı olur. Soylemesi zor; iki duyguyu dengelemek zor; sabırlı umutlu olmanı diliyorum bu aralar

merhabalar arkadaşlar ben maalesef bu gün mucizemi kaybettim dr ilaçları bıraktırdı inşallah bu sayfadan daha çok güzel haberler alırım ama ben tüp bebek sürecini bitiriyorum. hepinizi tek tek öpüyorum sizden çok şey öğrendim arada yazarım sizlere allaha emanet olun

merhabalar arkadaşlar ben maalesef bu gün mucizemi kaybettim dr ilaçları bıraktırdı inşallah bu sayfadan daha çok güzel haberler alırım ama ben tüp bebek sürecini bitiriyorum. hepinizi tek tek öpüyorum sizden çok şey öğrendim arada yazarım sizlere allaha emanet olun
Canım ne desem bilemedim... hayırlısı böyleymiş... Rabbim belkide beklemediğin bir anda mucizeni gönderir sana... hem bir yavrun var ne güzel... benim 3. Tüp bebek denemem daha elde var sıfır... üzme kendini sarıl yavruna öp doyasıya... umutları kaybetmek yok. .. inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre verir hepimizi sevindirir...

Canım çoküzüldüm. İnşallah yanlış okudum, yanlış gördüm dedim. Seni çok iyi anlıyorum kendim yaşadığım o üzüntüyü yeniden yaşadım. Rabbim hakkımızda hayırlı olan ne ise onu nasip eder. İnşallah seni çok mutlu edecek yeni mucizelerle karşılaşırsın.

Back