• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

dün moraller bozulmasın diye sonuçları bile almaya gitmemiştim. Varya demekki içimde yine de bir umut varmış ki bu sabah gittiğimde ve negatifi gördüğümde çok canım sıkıldı...ağladım...... aslında 10.gün test yapmak bir bakıma iyi oluyor hala ilaçların etkisinde olduğum için daha güçlü oluyorum sanki...biraz üzülüyosun ve sonra kendine geliyosun... sonra 2 gün geçiyo.. yavaş yavaş adete hazırlanırken hormonlar değişmeye başlıyor ve o sinirli alıngan haller geliyor...tekrar test yaptırıyorsun ama sonucu önceden bildiğin için daha kolay tolero ediliyo... bu kadar...adetimi bekliyorum bildiğiniz üzre...

Ben biraz dualar konusunda eksik kalmıştım..Artık Allahın huzuruna çıksam iyi olacak...Ne namaz ne dua .....nolmuş ki bana yaklaşamıyorum oraya...:((((

Biz hollandayı çok seviyoruz Selcan. Zaten oraya tekrar gitme planlarımız vardı..Sen neredesin canım? Ve şu pamuk nine . nerede o? Hollandalı mı.? Adı ne? internet sitesi var mı? Bizim topik toplanıp gidelim mi oraya baharda? Neden olmasın? Ama önce Ankaraya Zöhre Anaya gitçez ve Elif bize rehberlik yapacak..

Sevgilerimle arkadaşlar...

cmas üzülme canım demekki daha vakti gelmemiş.vakti gelmediyse ne yapsak olmuyor.ama biz yola devam edicez tabi elimizden geldiğince.aslında seninde yumi durumun iyi canım stresi bırk belkide kendiliğinden gelecektir bebeğin.

cmas üzülme canım demekki daha vakti gelmemiş.vakti gelmediyse ne yapsak olmuyor.ama biz yola devam edicez tabi elimizden geldiğince.aslında seninde yumi durumun iyi canım stresi bırk belkide kendiliğinden gelecektir bebeğin.

evet kızlar, vakti gelmeyince olmuyor maalesef.

cmass üzül üzül ama sonra hemen yola devam canım, yakinda bize de piyango vuracak inşallah

evet kızlar, vakti gelmeyince olmuyor maalesef.

cmass üzül üzül ama sonra hemen yola devam canım, yakinda bize de piyango vuracak inşallah

ayy üzülmesin arkadaşımız alısalıs.moral bozmak yok.napalım olmadıysa olmadı.olacak işallah..pozitif düşüelim demiyomuydun sen canım.:34:

ayy üzülmesin arkadaşımız alısalıs.moral bozmak yok.napalım olmadıysa olmadı.olacak işallah..pozitif düşüelim demiyomuydun sen canım.:34:

yok ümmücüm öyle demek istemedim, az üzülelim taş değiliz bir şekilde deşarj olalım anlamında yani... evet hep pozitif hep pozitif , çünkü yüce rabbim her an bize mücize yaratmak üzere olabilir.......

elifoooo,

profiline gir, orada çocuğunuzun muhtemel doğum tarihine tarih yaz. kendiliğnden çıkıyor.. ben izmirin kurtuluşuna denk getirdim. oldu.. çok ileri tarih yazarsan sadece hamilelik takvimi yazısı çıkıyor topicte. böyle çıkarsa profiline geri dön ve tarihi mantıklı bir tarih olarak değiştir...

bu uğur getirsin diye yaptığımız takvim, sonra gerçeğiyle değiştirecez canım....

güzel anneler birşey sorucam hayıt çayı içiyim mi ?????

biliyorsunuz doğum kontrol hapı içiyorum 18 aralığa kadar bir zararı olurmu ????

elifoooo,

profiline gir, orada çocuğunuzun muhtemel doğum tarihine tarih yaz. kendiliğnden çıkıyor.. ben izmirin kurtuluşuna denk getirdim. oldu.. çok ileri tarih yazarsan sadece hamilelik takvimi yazısı çıkıyor topicte. böyle çıkarsa profiline geri dön ve tarihi mantıklı bir tarih olarak değiştir...

bu uğur getirsin diye yaptığımız takvim, sonra gerçeğiyle değiştirecez canım....

inşallah rabbim hepimize mübarek eyler ......

üzülme daha yolun basindayiz:34: biz bu azimle devam edersek elde edemiyecegimiz sey yok, umutlari yeserttik yesil kalmasi ve meyve vermesi icin elimizden geleni yapacagiz.

Incir kürüne baktim az evvel her yerde ayni degil ama, genelde adetle baslanip 21 gün icilecek ve, öbür adetle tekrar 21 gün icilecek yaziyor.

Incir kürüne baktim az evvel her yerde ayni degil ama, genelde adetle baslanip 21 gün icilecek ve, öbür adetle tekrar 21 gün icilecek yaziyor.

yaa canım acaba tedaviye etkisi varmıki.yapmayı istiyorum aslında incir kürünü.ama soğanı bırakıyorum canım.gögüsler acımaya başladı..:52:
bana kür iyi gelmiyor bende illaki yapmak için zorluyorum..:52::52::49::49::49:ama denenmeden biliyor napalım dimi canım..:54::54:

Back