- Konu Sahibi akideciknane
- #6.141
dün moraller bozulmasın diye sonuçları bile almaya gitmemiştim. Varya demekki içimde yine de bir umut varmış ki bu sabah gittiğimde ve negatifi gördüğümde çok canım sıkıldı...ağladım...... aslında 10.gün test yapmak bir bakıma iyi oluyor hala ilaçların etkisinde olduğum için daha güçlü oluyorum sanki...biraz üzülüyosun ve sonra kendine geliyosun... sonra 2 gün geçiyo.. yavaş yavaş adete hazırlanırken hormonlar değişmeye başlıyor ve o sinirli alıngan haller geliyor...tekrar test yaptırıyorsun ama sonucu önceden bildiğin için daha kolay tolero ediliyo... bu kadar...adetimi bekliyorum bildiğiniz üzre...
Ben biraz dualar konusunda eksik kalmıştım..Artık Allahın huzuruna çıksam iyi olacak...Ne namaz ne dua .....nolmuş ki bana yaklaşamıyorum oraya...(((
Biz hollandayı çok seviyoruz Selcan. Zaten oraya tekrar gitme planlarımız vardı..Sen neredesin canım? Ve şu pamuk nine . nerede o? Hollandalı mı.? Adı ne? internet sitesi var mı? Bizim topik toplanıp gidelim mi oraya baharda? Neden olmasın? Ama önce Ankaraya Zöhre Anaya gitçez ve Elif bize rehberlik yapacak..
Sevgilerimle arkadaşlar...
cmas üzülme canım demekki daha vakti gelmemiş.vakti gelmediyse ne yapsak olmuyor.ama biz yola devam edicez tabi elimizden geldiğince.aslında seninde yumi durumun iyi canım stresi bırk belkide kendiliğinden gelecektir bebeğin.