• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

elifcim duadan bahsetmisin. bende tlfonuma dua diye bi app indirdim. orda evlat dualari var.
hergun furkan ve araf dualarini duzenli bi sekilde okudum. ardindan da felak nas ve ayetel kursi. inanc meselesi bu tabii. halada okuyorum. ne tesadufki gecen hafta saracoglu tvdeydi. ona sordular ve o da ayni cevabi verdi. furkan ve araf dualari var okuyun diye. hatta kendi kendime aferin bana demistim :)

canım benim yer gök dua üstüne duruyor herşey rabbimden ol desin herşey olur................

sürekli oku arkadasım sürekli oku allahım koruyacak bebeğini rabbim görüyor herşeyi neler çekiyoruz neler yapıtyoruz elbet vardır bununda mükafatı :))))) kurban olduğum allahım adaletlidir......

Ooooo topik şenlenmiş:) Selcancığım tebrik ederim, darısı hepimizin başına:)))))

cmas aldığın sonuca üzüldüm, ama ne yapalım zamanı gelecek inşallah..

ümmü , canım seninle aynı durumdayım bu ay bende de yumurta yok.. Beklemedeyim..

Brezey, sonucun çok güzel çıkmış, kızçene kavuşmana az kaldı :))

Puffy ve lejana doğum yapmışlar onlara da çok sevindim:) hele lejana sen bana öyle bir inanç kaynağı oldun ki % 5 olasılıkla çok çok mutluyum senin adına..

Zeytun, arnavut, nevser ve tutku mücadeleye devam:)

Alisalis canım nasılsın? verdiğin bilgi için teşekkür ederim, ama her dr farklı işte benim ki kist var diye yapmadı, bu ay da yumurta yok, kısmet diyelim. Dediğin gibi biz plan yaptıkça herşey tepetaklak, ben ocak ayına kadar 3 embriyom olur diyordum daha 1 de kaldık:) kısmetten ötesi yok ne diyelim:)

bende hemen hamilelik takvimi yapıyorum bakarsınız, 40 yaşımın hikayesindeki gibi olmayan yumurtam ile hamile kalırım:)) Allahtan ümit kesilmez:) öpüyorum hepinizi, çok muhabetlere katılamasamda hepiniz yakın dostlarım gibisiniz:)

sevgiler....

Haklısın arkadaşım,bende öyle hissediyorum, her nekadar yüz yüze görüşemesek de bende hepinizi kendime çok yakın hissediyorum ve eminim ki bukadar özelimizi paylaştıktan sonra eğer bir gün görüşme fırsatımız olursa 40 yıllık dost gibi konuşacak çok şeyimiz olur :)) Kimbilir belki birgün Breezey'nin çekirdek projesini uygularız :))
Çoookkk sevgiler...

gecen sefer supriz sekilde anlatmistim nevsercim ama o zaman benim adamim gercek dunyayla baglantisi bi kac saat kopuyor:9:

yine aklimda guzel bi fikir vardi ama vazgectim onun yaninda yaptim testi heyecanla birlikte bekledik cok sevindi napsin.
benim kocamin hisleri sezgileri cok kuvvetlidir hamile oldugumu ogrenmeden bi kac gun once sen hamilesin demedi deme diye soylemisti bana.

Sizin adınıza çok sevindim arkadaşım,evliliğiniz hep bu günlerdeki gibi heyecanlı ve mutlu geçsin,oğlanlarla ve ailenin miniyle uzun bir ömrünüz olsun.

Dün tekrar kan testi yapilacakti. son durum nedir bize haber vermeni bekliyoruz.

dün moraller bozulmasın diye sonuçları bile almaya gitmemiştim. Varya demekki içimde yine de bir umut varmış ki bu sabah gittiğimde ve negatifi gördüğümde çok canım sıkıldı...ağladım...... aslında 10.gün test yapmak bir bakıma iyi oluyor hala ilaçların etkisinde olduğum için daha güçlü oluyorum sanki...biraz üzülüyosun ve sonra kendine geliyosun... sonra 2 gün geçiyo.. yavaş yavaş adete hazırlanırken hormonlar değişmeye başlıyor ve o sinirli alıngan haller geliyor...tekrar test yaptırıyorsun ama sonucu önceden bildiğin için daha kolay tolero ediliyo... bu kadar...adetimi bekliyorum bildiğiniz üzre...

Ben biraz dualar konusunda eksik kalmıştım..Artık Allahın huzuruna çıksam iyi olacak...Ne namaz ne dua .....nolmuş ki bana yaklaşamıyorum oraya...:((((

Biz hollandayı çok seviyoruz Selcan. Zaten oraya tekrar gitme planlarımız vardı..Sen neredesin canım? Ve şu pamuk nine . nerede o? Hollandalı mı.? Adı ne? internet sitesi var mı? Bizim topik toplanıp gidelim mi oraya baharda? Neden olmasın? Ama önce Ankaraya Zöhre Anaya gitçez ve Elif bize rehberlik yapacak..

Sevgilerimle arkadaşlar...

biliyomusun turkiyeden hastalari vardi. beni oraya gitmeme arkadasim sebeb oldu sagolsun. onun baska bi arkadasida turkiyeden geldi ve bu kadinda terapi gordu.

Canım senin adına çok sevinçliyim.Ama ben kaçırmış olmalıyım.Bebek için nasıl bir tedavi izlemiştin sen ?
Tamamen doğal yoldan mı ? Yumurta geliştirici ilaç falan kullanmadın değil mi?
Ay harika bir şey yaaa:))))))))

Birde yaş 42 değilmi senin ?

dün moraller bozulmasın diye sonuçları bile almaya gitmemiştim. Varya demekki içimde yine de bir umut varmış ki bu sabah gittiğimde ve negatifi gördüğümde çok canım sıkıldı...ağladım...... aslında 10.gün test yapmak bir bakıma iyi oluyor hala ilaçların etkisinde olduğum için daha güçlü oluyorum sanki...biraz üzülüyosun ve sonra kendine geliyosun... sonra 2 gün geçiyo.. yavaş yavaş adete hazırlanırken hormonlar değişmeye başlıyor ve o sinirli alıngan haller geliyor...tekrar test yaptırıyorsun ama sonucu önceden bildiğin için daha kolay tolero ediliyo... bu kadar...adetimi bekliyorum bildiğiniz üzre...

Ben biraz dualar konusunda eksik kalmıştım..Artık Allahın huzuruna çıksam iyi olacak...Ne namaz ne dua .....nolmuş ki bana yaklaşamıyorum oraya...:((((

Biz hollandayı çok seviyoruz Selcan. Zaten oraya tekrar gitme planlarımız vardı..Sen neredesin canım? Ve şu pamuk nine . nerede o? Hollandalı mı.? Adı ne? internet sitesi var mı? Bizim topik toplanıp gidelim mi oraya baharda? Neden olmasın? Ama önce Ankaraya Zöhre Anaya gitçez ve Elif bize rehberlik yapacak..

Valla hollanda da pamuk nine varsa bizim de zöhre anamız var :)))))
hayırlı cuma olsun hepimize..........................

nevsercim cevizide ihmal etmeyin. bakin hollanda da gazetede yer aldi. amerikada bi arastirma yapilmis. belli bi grup erkege duzenli sekilde ceviz verilmis diger gruba verilmemis. belirli bi sure sonra ceviz verilen grupta sperm analizi oncekine gore ustun cikmis digerlerinde bi degisiklik gorulmemis. ve bu hollanda da haber olarak yer aldi. bende zorla yedirmistim bu ay kocama. once kem kum etti sonra her aksam bugun ceviz yokmu diye sormaya baslamisti:9:

tabiki herseyin Allahin hikmeti ben hep buna inandim ama tedbirimizi alalim ki tekbiri Allaha birakalim.

Aaaa zorla mı yedirdin :)) ben yedirme konusunda hiç zorlanmıyorum.
Benimki periyodik olarak yiyo zaten,hatta bazen yeter artık herşeyin fazlası zarar diyene kadar :))
Ama benimkide dün gece ilk defa keçi boynuzu için hadi bu gece yapmayacakmısın çayımı dedi :) eğitim şart tabii :))

Kızlar,
Hadi Hollanda'ya tur düzenleyelim :) Var mı katılmak isteyen ? Hem alternatif tıptan faydalanırız hem şimdi orası noel ve yılbaşı için çok güzel süslenmiştir,bizde onlarla birlikte çoşkuyla yeni yıla gireriz :)

Canım senin adına çok sevinçliyim.Ama ben kaçırmış olmalıyım.Bebek için nasıl bir tedavi izlemiştin sen ?
Tamamen doğal yoldan mı ? Yumurta geliştirici ilaç falan kullanmadın değil mi?
Ay harika bir şey yaaa:))))))))

Birde yaş 42 değilmi senin ?

yas 41 canim hayir bi tedavi gormedim sonuclar iyi cikinca doktorlar bizi paketleyip eve yolladi. ama bitkisel ve alternatif tiptan yardim aldim canim.

Valla hollanda da pamuk nine varsa bizim de zöhre anamız var :)))))
hayırlı cuma olsun hepimize..........................

affinisa siginarak bana zohre ana pek inandirici gelmiyor. benim gittigim kadin alternatif tip uzmani. bunun egitimini almis bi insan.
sadec dogurganlik uzerine tedavi yapmiyor. birde gittiginde soruyor doktora gittinmi diye sana garantide vermiyor benim tedavi yapabilecegim bisey varsa yapiyorum ama olucak diye garanti veremem diyor. bakin bu tedavi burda kabul olunmus cunku sigorta bile karsiliyor tipki akapunktur gibi.

hersey bi sebeb iste Rabbim istemezse zaten hic bisey olmaz.

Aaaa zorla mı yedirdin :)) ben yedirme konusunda hiç zorlanmıyorum.
Benimki periyodik olarak yiyo zaten,hatta bazen yeter artık herşeyin fazlası zarar diyene kadar :))
Ama benimkide dün gece ilk defa keçi boynuzu için hadi bu gece yapmayacakmısın çayımı dedi :) eğitim şart tabii :))

kiz yok zorla olur mu bu isler anlatiyorum once sonra onune bilimsel kanitlar koyuyorum ki ancak razi geliyor :)

Üzülmemek elde değil,birde hakikaten bu hormon ilaçları bizi duygusal açıdan çok etkiliyor,ama napalım bu ay olmazsa önümüzdeki ay,o da olmazsa bir sonraki derken inşallah vakti saati gelince bizde güzel sonuçlar alacaz arkadaşım.Moral bozmak yok,2014 çok güzel bir yıl olacak :))

Kızlar,
Hadi Hollanda'ya tur düzenleyelim :) Var mı katılmak isteyen ? Hem alternatif tıptan faydalanırız hem şimdi orası noel ve yılbaşı için çok güzel süslenmiştir,bizde onlarla birlikte çoşkuyla yeni yıla gireriz :)

gelin anacim gelin hepinizi beklerim size hollandayi gezdirelim :10:

uzulmek hakkin arkadasim ama umutsuzluk yok yola devam ama once biraz bedenine dinlenme sureci tani kolay degil onca hormon aldin cunku.

Kızlar,

vallahi süper olurrrrrrr :))) HADİİİİİİİİİİİİİİİİ

affinisa siginarak bana zohre ana pek inandirici gelmiyor. Benim gittigim kadin alternatif tip uzmani. Bunun egitimini almis bi insan.
Sadec dogurganlik uzerine tedavi yapmiyor. Birde gittiginde soruyor doktora gittinmi diye sana garantide vermiyor benim tedavi yapabilecegim bisey varsa yapiyorum ama olucak diye garanti veremem diyor. Bakin bu tedavi burda kabul olunmus cunku sigorta bile karsiliyor tipki akapunktur gibi.

Hersey bi sebeb iste rabbim istemezse zaten hic bisey olmaz.

doğru arkadasım o tür insanlar sebep rabbim istesin yeter :))))))

Back