• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

12.gün yaptım canım .adetimde 24 güne bi oluyorum canım..benim arası fazla uzun değil..adet olunca hormonlarıma yumi durumuna bakp eğer tedavi uygulayacaksak inciri yapmam.ama ytedavi olmassa yapayım allahın izniyle diyorum canım..:49:

1.profil
2.hakkımda
3.bebeğimin doğacağı tarih.işte orda sarı renkte kalem var onun üzerini tıkla tarihi yaz..ama tarih yazarken araya çizgi koymayı unutma canım.
mesela 30-08-2014

canım üzülme tevekkül etmemiz gerekiyor ne kadar içimiz acısada ..sabır ve tevekkül..allah kendisine yakınlaştırmak için sıkıntılar verirmiş kuluna bana yakınlaşsın dua etsin diye canım ve sabr ..olacak işallah..ama illakki olmalı deme.hayırlıysa olsun de canım.en yakın zaman da işallah canım..hamile kalmayan kalmasın..:49::49:

aaaaaaaaaaaaaaaaa tamam yapıyorum bende nokta koyuyordum :)))))))

Bugün dr..la durum değerlendirmesi yaptık. .ara ver dedi..sizin dediginiz gibi...kurlere , inanmiyor....ş
ama ben incire baslicam. Yas faktorunden baska bi derdim yok...gerisi sans artik..Allah isterse...

Bugün dr..la durum değerlendirmesi yaptık. .ara ver dedi..sizin dediginiz gibi...kurlere , inanmiyor....ş
ama ben incire baslicam. Yas faktorunden baska bi derdim yok...gerisi sans artik..Allah isterse...

bence sakın takılmaaaa doktor ara ver der ama rabbim nasip eder hiçççççççççççççç belli olmaz allahın izniyle olucak arkadaşım :))))

çok şükür kü senin dünyalr güzeli evladın var birde olucak arkadaşımmmmmm

Iyi hafta sonları arkadaşlar...

Canım,hormonların düzene girmesi için ve bünye normale dönsün diye tüp bebek tedavilerinde 2-3 ay ara vermek gerekiyor diye biliyorum,benim doktorum öyle demişti.Bu arada bakarsın organik bebek gelir :)) Kürlere gelince tedavi süresinde olmadığın sürece bence dene,bakarsın onlar vesile olur :)
Sevgiler...

Kizlar tabletten yaziyorum hepinize sevgilerimi yolluyorum ve dualarimdasiniz diyorum
Kocaman opuyorum

günaydın canım arkadaşlarımmmmmmmmmmmmmmm

dün gece 11:30 da almam gereken doğum kontrol hapını unuttum :(((

bişey olurmu acaba ??? doktoru arıycam ......

günaydın canım arkadaşlarımmmmmmmmmmmmmmm

dün gece 11:30 da almam gereken doğum kontrol hapını unuttum :(((

bişey olurmu acaba ??? doktoru arıycam ......

işallah bir şey olmaz canım.sen böyle söyleyince annem aklıma geldi.bir gün unutmuş içmeyi ve hamile kalmış:1:
işallah sende kalırsın canım..:49::49:

sordum doktoruma kadın bıktı benden :))))) ama ne yapayım sorucammmmmmmmmmm

hiçbirşey olmaz şimdi hemen al birtane aksam gene aynı saatinde tekrar al dedi :)))))

Slm tum güzel Anne adaylari arkadaslarim
Masallah hepiniz hamilesiniz hahaha bir ara oyle sandim oylede olacak insallah ama umutli topik burasi sabirli bayanlarin topigi dualarim sizlerle bu güzel aylarin hurmetine allah hepimize versin insallah
SELCANKEREM canim cokkkkkkkkkkk sevindim cok gec gördüm ama nasil duygulandim yaaa yaninda olup vallahi kutlayasim geldi seni sirayla demistim selcan sirayla sirada sen vardin güzel allahim sana hayirlisini verdi,gozun aydin gozumuz aydin olsun bundan sonra iyi bak kendine sen hamilesin allah dualarini kabul eder bizlerede duâ et ben fazla aktif olamiyorum beni unutma arkadasim

Ya kimseye yazamiyorum kusura bakmayin benim koca biraz ariza izin vermiyo buralara ugramama kendine stres yapiyosun diye doktora bile sikayat eti söz verdim birdaha girmicem diye ama dayanamiyorum hahaha biz kadinlar cok ciginiz ya
Herkesi öptüm iyi bakin kendinize

Slm tum güzel Anne adaylari arkadaslarim
Masallah hepiniz hamilesiniz hahaha bir ara oyle sandim oylede olacak insallah ama umutli topik burasi sabirli bayanlarin topigi dualarim sizlerle bu güzel aylarin hurmetine allah hepimize versin insallah
SELCANKEREM canim cokkkkkkkkkkk sevindim cok gec gördüm ama nasil duygulandim yaaa yaninda olup vallahi kutlayasim geldi seni sirayla demistim selcan sirayla sirada sen vardin güzel allahim sana hayirlisini verdi,gozun aydin gozumuz aydin olsun bundan sonra iyi bak kendine sen hamilesin allah dualarini kabul eder bizlerede duâ et ben fazla aktif olamiyorum beni unutma arkadasim

Ya kimseye yazamiyorum kusura bakmayin benim koca biraz ariza izin vermiyo buralara ugramama kendine stres yapiyosun diye doktora bile sikayat eti söz verdim birdaha girmicem diye ama dayanamiyorum hahaha biz kadinlar cok ciginiz ya
Herkesi öptüm iyi bakin kendinize

acmilacim canim cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin. yukarda Allah sahit ya hergun dualarimdasiniz hepiniz.

insallah tez zamanda da sizden mujdeli haberleri alicaz.

çok soğuk ama çok soğuk bir ankara sabahından tüm 2014 ün güzel annelerine günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

benden de kocaman bi gunaydin.. ah ah bilmem mi ben ankaranin o meshur sogunu insanin iligine isler ayazi.

benim hic bir belirtim skintim yok su zamana kadar. 6.haftayi bekliyorum bende genelde 6.haftadan sonra baslar.
arada icimi korku kaplamiyorda degil hani. cumartesi yeniden test yaptik kocamla biraz tuzlu olan testlerden
o hamilelik haftasinida bildiriyor. aninda hamile ve sonrasin 4-5 haftalik cikti. iste o zaman her ikimizde tamamen inandik hamile olduguma:49: bu arada doktorla ilk randevumuz 2 ocakta ultrason icin. kalbim pir pir atiyor hem heyecandan hemde birazda korkudan.

Back