• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Teşekkürler,artık napalım şifa niyetine bebek uğruna iksir gibi içecez,ama sen bu ay yapamam derken benim kafamı karıştırdın şimdi soğan kürüne adetin 10.günü başlanmıyor mu ki ?

Canım soğan kürü zaten bir sonraki adetinin başlangıcına 15 gün kala yapmaya başlanıyor. yapmak istiyorsan bu dönemde de başlaabilirsin.

çok iyi fikir aslında şaka maka deerken gerçek oluyor..:1::1::1:
bende klomene 3. gün başlamıştımda.hani tüp bebekde 2.gün başlanıyor ya o yüzden sormuştum canım.

kızlar ben bir süredir yapmadığım içim gününü bilemedim, yapalım bakalım. ümmü , kızlar napıyoruz yapıyormuyuz takvimleri:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Ooooo topik şenlenmiş:) Selcancığım tebrik ederim, darısı hepimizin başına:)))))

cmas aldığın sonuca üzüldüm, ama ne yapalım zamanı gelecek inşallah..

ümmü , canım seninle aynı durumdayım bu ay bende de yumurta yok.. Beklemedeyim..

Brezey, sonucun çok güzel çıkmış, kızçene kavuşmana az kaldı :))

Puffy ve lejana doğum yapmışlar onlara da çok sevindim:) hele lejana sen bana öyle bir inanç kaynağı oldun ki % 5 olasılıkla çok çok mutluyum senin adına..

Zeytun, arnavut, nevser ve tutku mücadeleye devam:)

Alisalis canım nasılsın? verdiğin bilgi için teşekkür ederim, ama her dr farklı işte benim ki kist var diye yapmadı, bu ay da yumurta yok, kısmet diyelim. Dediğin gibi biz plan yaptıkça herşey tepetaklak, ben ocak ayına kadar 3 embriyom olur diyordum daha 1 de kaldık:) kısmetten ötesi yok ne diyelim:)

bende hemen hamilelik takvimi yapıyorum bakarsınız, 40 yaşımın hikayesindeki gibi olmayan yumurtam ile hamile kalırım:)) Allahtan ümit kesilmez:) öpüyorum hepinizi, çok muhabetlere katılamasamda hepiniz yakın dostlarım gibisiniz:)

sevgiler....

Duavo seni unutmadım, nasılsın bir operasyon geçirdin sanırım, çok geçmiş olsun... sevgiler...

Selam canim, iyiyim bende operasyon sonrasi dinlenmedeyim. bebek calismalarim bir süreligine durdu. sen beklemedeyim diye yazmissin. umarim bu beklemenin sonunda bebegine kavusursun.. topige sIk gelmiyorsun takip edemiyoruz seni, umarim her sey diledigin gibi olsun.

Son düzenleme:
Sana bugün herşey serbest taze anne :))

De bakayım eşine söyledin mi ?

gecen sefer supriz sekilde anlatmistim nevsercim ama o zaman benim adamim gercek dunyayla baglantisi bi kac saat kopuyor:9:

yine aklimda guzel bi fikir vardi ama vazgectim onun yaninda yaptim testi heyecanla birlikte bekledik cok sevindi napsin.
benim kocamin hisleri sezgileri cok kuvvetlidir hamile oldugumu ogrenmeden bi kac gun once sen hamilesin demedi deme diye soylemisti bana.

gecen sefer supriz sekilde anlatmistim nevsercim ama o zaman benim adamim gercek dunyayla baglantisi bi kac saat kopuyor:9:

yine aklimda guzel bi fikir vardi ama vazgectim onun yaninda yaptim testi heyecanla birlikte bekledik cok sevindi napsin.
benim kocamin hisleri sezgileri cok kuvvetlidir hamile oldugumu ogrenmeden bi kac gun once sen hamilesin demedi deme diye soylemisti bana.

Selam canim, breezey cok sevinecektir senin hamile oldugunu duyunca haberi oldumu?

günaydın güzel anne :)))

senden ricam var lütfen dikkat et kendine .... kontrollerine git lütfen ... ben inanıyorum 2014 hepimize isteyen herkese bebişlerimizi vericek:)))))

canım bizdeki sorun eşimde değil ............ benim tüpüm tıkalı 1 tanesi ve

genetik sonucunda da gene bende problem çıktı bazı yumurtaslıklar problemli ve progesteronum yüksek çıktı biraz

şimdi doktor 18 aralık tarihine kadar doğum kontrol hapı verdi sonra bir iğne yapıcam dedi ay ne bilim of offffff
Ozaman mutlaka sogan suyu ic canim sifa olsun inşallah
mirandacanım diğer aya incir yap demişsin.soğan bitince incire geçmeyimmi .adetten sonramı başlanıor incir kürüne.
Bence diger ay yap inciri bugun kacinci gunun

toplu halde elimden geldigince cevaplamaya calisayim sizleri arkadaslar.

arnavut simay alisalis iyi dilekleriniz cok tesekkurler darisi en kisa zamanda hepinize olsun insallah.

zeytun canim kapsuller benziyor ama ne kadar pahali yahu. benimkinin icerisinde omega3 ve e vitamini de vardi.arkadaslar e vitanimi cok onemliymis ben burda bunu ogrendim. alternatif tipa gelince ben yaklasik 5 seans tedavi gordum.
yasli bi kadin yapiyor muayenesi bebek dogum kartlariyla dolu. hic birsey yapmiyor sadece uzaniyorsun o senin sag bileginden tutuyor ve vucuduna sorular soruyo ve bileginden kendine dogru cekiyor. ben duymuyorum tabi sorulari. bilegim o cektiginde hizlaca giderse cevap hayir kalirsa evet oluyor. bunu bir ornekle gosterdi. sordu sen erkekmisin diye bilegimden cekti hop benim kol gitti.
sen kadinmisin dedi bilegimden yine cekti benim kol gitmedi arkadaslar cok enteresan. neyse cikan sonuc benim rahimde enerji eksikligi olmasi. cogu kadinda oluyormus dusugun cogu zaman sebebi bu oluyormus. gobegime bi kerem surdu sonra magnetik alan tedavisi yapti.utu gibi bisey dusunun alti duz ama hafif sicaklik hissediyorsunuz. haftada 1 kere gittim 5 hafta olmasi lazim.
birde krem verdi gobegimde bi yer gosterdi gunde iki dafa 12 saat araliklarla sur dedi.
en ilginci arkadaslar ben oraya ilk gittigimde gundur folikul sayimi yapilmisti. sagda cok daha fazla folikul gorunmustu. kadinin bana ilk tedavide soyledigi sag yumurtaligin sol yumurtaligindan cok daha iyi calisiyor.sol biraz tembel tedavi sonunda buda duzelecek demisti.

ay cok uzun oldu ya iste boyle arkadaslar.

günaydın güzel anne :)))

senden ricam var lütfen dikkat et kendine .... kontrollerine git lütfen ... ben inanıyorum 2014 hepimize isteyen herkese bebişlerimizi vericek:)))))

gunaydin canim cok sagol arkadasim elimden geldigince dikkat ediyorum. yinede arada icimde korku olmuyor degil hani.

gittigim alternatif tip uzmani hakkinda bisey daha eklemek istiyorum. kendisi 72 yasinda elleri o kadar yumusak ve pruzsuz ki.
oraya gittikce sakinlestigimi hissettim. insana enteresan bi sekilde rahatlik veriyor. kocamida goturdum tanistirdim. bu arada esinizede bakiyor onda sorun olup olmadigini soyluyor. kerem ilk gittigimde yanimda yoktu. bogazima demirden misket gibi bisey koydu yani beni blokladi. sonra fotusunu eline alip soru sordu icinden yine benim bilegimi tutarak. senin kocanda hic bir sorun yok icin rahat olsun dedi. valla iyiki gitmisim herseyden once o yasli kadin bana psikolojik olara cok ama cok iyi geldi rahatladim.

Son düzenleme:
elifcim duadan bahsetmisin. bende tlfonuma dua diye bi app indirdim. orda evlat dualari var.
hergun furkan ve araf dualarini duzenli bi sekilde okudum. ardindan da felak nas ve ayetel kursi. inanc meselesi bu tabii. halada okuyorum. ne tesadufki gecen hafta saracoglu tvdeydi. ona sordular ve o da ayni cevabi verdi. furkan ve araf dualari var okuyun diye. hatta kendi kendime aferin bana demistim :)

Ozaman mutlaka sogan suyu ic canim sifa olsun inşallah

Bence diger ay yap inciri bugun kacinci gunun

canım günaydın .

geçen ay içtim soğan suyu adetim erken geldi şimdi ama her gece doğum kontrol hapı içiyorum 18 aralıkta kontrol var yinede içeyim mi soğan suyu 29 kasımda adet olmustum bitti...

ama ilaç içerkende içeyim mi ki ????

Teşekkürler,artık napalım şifa niyetine bebek uğruna iksir gibi içecez,ama sen bu ay yapamam derken benim kafamı karıştırdın şimdi soğan kürüne adetin 10.günü başlanmıyor mu ki ?

nevsercim cevizide ihmal etmeyin. bakin hollanda da gazetede yer aldi. amerikada bi arastirma yapilmis. belli bi grup erkege duzenli sekilde ceviz verilmis diger gruba verilmemis. belirli bi sure sonra ceviz verilen grupta sperm analizi oncekine gore ustun cikmis digerlerinde bi degisiklik gorulmemis. ve bu hollanda da haber olarak yer aldi. bende zorla yedirmistim bu ay kocama. once kem kum etti sonra her aksam bugun ceviz yokmu diye sormaya baslamisti:9:

tabiki herseyin Allahin hikmeti ben hep buna inandim ama tedbirimizi alalim ki tekbiri Allaha birakalim.

Son düzenleme:
toplu halde elimden geldigince cevaplamaya calisayim sizleri arkadaslar.

arnavut simay alisalis iyi dilekleriniz cok tesekkurler darisi en kisa zamanda hepinize olsun insallah.

zeytun canim kapsuller benziyor ama ne kadar pahali yahu. benimkinin icerisinde omega3 ve e vitamini de vardi.arkadaslar e vitanimi cok onemliymis ben burda bunu ogrendim. alternatif tipa gelince ben yaklasik 5 seans tedavi gordum.
yasli bi kadin yapiyor muayenesi bebek dogum kartlariyla dolu. hic birsey yapmiyor sadece uzaniyorsun o senin sag bileginden tutuyor ve vucuduna sorular soruyo ve bileginden kendine dogru cekiyor. ben duymuyorum tabi sorulari. bilegim o cektiginde hizlaca giderse cevap hayir kalirsa evet oluyor. bunu bir ornekle gosterdi. sordu sen erkekmisin diye bilegimden cekti hop benim kol gitti.
sen kadinmisin dedi bilegimden yine cekti benim kol gitmedi arkadaslar cok enteresan. neyse cikan sonuc benim rahimde enerji eksikligi olmasi. cogu kadinda oluyormus dusugun cogu zaman sebebi bu oluyormus. gobegime bi kerem surdu sonra magnetik alan tedavisi yapti.utu gibi bisey dusunun alti duz ama hafif sicaklik hissediyorsunuz. haftada 1 kere gittim 5 hafta olmasi lazim.
birde krem verdi gobegimde bi yer gosterdi gunde iki dafa 12 saat araliklarla sur dedi.
en ilginci arkadaslar ben oraya ilk gittigimde gundur folikul sayimi yapilmisti. sagda cok daha fazla folikul gorunmustu. kadinin bana ilk tedavide soyledigi sag yumurtaligin sol yumurtaligindan cok daha iyi calisiyor.sol biraz tembel tedavi sonunda buda duzelecek demisti.

ay cok uzun oldu ya iste boyle arkadaslar.

selcanım nerde bu kadın ?????

gunaydin canim cok sagol arkadasim elimden geldigince dikkat ediyorum. yinede arada icimde korku olmuyor degil hani.

sakın canım benim korku yokkkkk hep sevinç iyi düşünceler veriyoruzzzzzzzzzzzzzzzz

hep iyi düşünelim sürekli dua oku canım benim rabbim sana bağışlasın allahım korusun bebişini :))))

Back