- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #61.561
Şekerpancarı uzun aylardır foruma girmiyor.azerbaycan ayağımızda kendisiydi.görüp yazarsa ondan bilgi alabilirsin.Merhaba arkadaslarim baku bahceci tup bebek merkezinde de serdar bey mi Sevil hanim mi basarili? internette serdar beyi cok duydum esim erkek doktor istemiyor sevil hn nasil .bilgidi yada duyumu olanlardan acil yardim isterim
Amin canım inşallah. Maşallah 6 aylık tam yemelik olmuş seninkisevil35
Maşallah 30.haftaya gelmişsin şimdi gördüm çok sevindim senin için :)) benimki doğdu 6 aylığız şu anda , isteyen herkese tez vakitte rabbim nasip etsin inşallah.
Bebeğimhadi,anneveoglusu ve sana kolay doğumlar diliyorum,rabbim sağlıkla kucağınıza almayı ,mis kokularını içinize çekmeyi nasip etsin inşallah.
Bu uğurda uğraşan herkese tez vakitte rabbim nasip etsin inşallah.
Amin canım inşallah. Maşallah 6 aylık tam yemelik olmuş seninkiAllah analı babalı uzun ömürlü etsin çok şükür bu günleri gördük
Çarşamba günü güzel haberler alırız inşallahSanki forumdaki herkes hamile ne güzel Allah hamile olan arkadaşların sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Çocugu olanlara sağlıkla büyütmeyi. Bu uğurda uğraşanlara pozitif görmeyi. Benim de çarşamba test günüm çok heyecanlıyım. Anneveoglusu umarım senin de çarşamba günü değerin yüksek
İnşallah :)Çarşamba günü güzel haberler alırız inşallah
Insallah guzel haberler alirsin dilerim pozitif sonucla yazarsin bizeSanki forumdaki herkes hamile ne güzel Allah hamile olan arkadaşların sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Çocugu olanlara sağlıkla büyütmeyi. Bu uğurda uğraşanlara pozitif görmeyi. Benim de çarşamba test günüm çok heyecanlıyım. Anneveoglusu umarım senin de çarşamba günü değerin yüksek
İnşallahInsallah guzel haberler alirsin dilerim pozitif sonucla yazarsin bize
tedaviniz için geç kalmamışsınız bence başlayın hemen arkadaşım kadınlar için zaman aleyhimize işliyor bu bir gerçekMerhaba arkadaşlar, kafam dağılsın diye bu konuya bakmıyordum, bugün canım sıkkın biraz kime rastlasam herkesler hamile, çocuk işi ha deyince olmuyormuş zor bir süreç sabır isteyen bir şeymiş, aöf sınavlarım var kafamda almıyor çünkü aklım yumurtlama günlerimde doktora takibe gideyim dedim onada gitmedim, takvimim diye bir programdan takipteydim ateşölçer aldım onuda bir kenara attım, testlerimi yaptırdım birşey çıkmadı, geçen misafirliğe gittim 15 aylık evliyim yaşım 38 e gelmekte, insanlar içine çıkıyorum herkes bebek yokmu diye soruyor buraya bakmim diyorum dönüp dolaşıp buraya geliyorum. hayata biraz geç kaldım galiba ekmek sahibi olalım diye evliliği erteledik hep. Geç kalmışımGönlünüzce olsun damdan düşeni damdan düşen anlar misali buraya yazıyorum. Hamile olan arkadaşları da tebrik ederim
Çok üzüldüm bana sağlıklın gelir gibi gelmisti.iyiki transfersiz geçirdin tek tesellimizArkadaslar malesef pgt ye giden 3 embiryomun 3 de sagliksiz cikti cok uzgunum kafamda bitiriyorum artik bu istegimi tam 5 senedir ugrasiyorum olmayinca olmuyor iste elden ne gelir hersey kader kismet tamamen umutsuzlukta degil benimki ama artik enerjimi baska seylere yoneltmek dusunmemek istiyorum artik bu topigi takip etmeyecegim eger olurda hayatimda bir degisiklik olursa olumlu anlamda yine sizlerle paylasirim her ne kadar yeni katilsamda araniza sevmistim burdaki herkesi insallah Allah dileklerinizi gorur kabul eder
Canım umutsuzluğa kapılma seni çok iyi anlıyorum bende o süreçten geçtim 42 yaşındayım 40 yaşında evlendim bende senin gibi geç kalanlardanım doğal olur diye tüp bebek için bir sene bekledim tüp bebekle 2 embriyo transfer edildi fakat kimyasal gebelik oldu 44 yaşıma kadar tüp bebek yaptırırım diye düşünüyordum ki ramazanın bitmesine 3 gün kala öylesine sağlık ocegında tahlil yaptırdım sonuç pozitif çok şükür 2 aylık bir kızım var hala inanamıyorum maddi ve manevi yıpransan da vazgeçme geçen günler geri gelmiyor hala umut var tedavinebir an önce başla rabbim isteyen herkese nasip etsinMerhaba arkadaşlar, kafam dağılsın diye bu konuya bakmıyordum, bugün canım sıkkın biraz kime rastlasam herkesler hamile, çocuk işi ha deyince olmuyormuş zor bir süreç sabır isteyen bir şeymiş, aöf sınavlarım var kafamda almıyor çünkü aklım yumurtlama günlerimde doktora takibe gideyim dedim onada gitmedim, takvimim diye bir programdan takipteydim ateşölçer aldım onuda bir kenara attım, testlerimi yaptırdım birşey çıkmadı, geçen misafirliğe gittim 15 aylık evliyim yaşım 38 e gelmekte, insanlar içine çıkıyorum herkes bebek yokmu diye soruyor buraya bakmim diyorum dönüp dolaşıp buraya geliyorum. hayata biraz geç kaldım galiba ekmek sahibi olalım diye evliliği erteledik hep. Geç kalmışımGönlünüzce olsun damdan düşeni damdan düşen anlar misali buraya yazıyorum. Hamile olan arkadaşları da tebrik ederim
bende sizin gibi bazen ümitsizliğe kapılıp kendimi hep hayatın gerisinde gidiyormuşum gibi hissediyorum. gerçi bekar yıllarımı çok güzel geçirdim ama geç evlenmeninde bu tarz sıkıntıları olacağını da bilmiyordum. ama herkesin hayatı kişiliği farklı, kader kısmet. hayatta şükredecek çok şeyimizde var. Allah sağlık versin ve herşeyin hayırlısını versin, diyorum kendi kendime...Merhaba arkadaşlar, kafam dağılsın diye bu konuya bakmıyordum, bugün canım sıkkın biraz kime rastlasam herkesler hamile, çocuk işi ha deyince olmuyormuş zor bir süreç sabır isteyen bir şeymiş, aöf sınavlarım var kafamda almıyor çünkü aklım yumurtlama günlerimde doktora takibe gideyim dedim onada gitmedim, takvimim diye bir programdan takipteydim ateşölçer aldım onuda bir kenara attım, testlerimi yaptırdım birşey çıkmadı, geçen misafirliğe gittim 15 aylık evliyim yaşım 38 e gelmekte, insanlar içine çıkıyorum herkes bebek yokmu diye soruyor buraya bakmim diyorum dönüp dolaşıp buraya geliyorum. hayata biraz geç kaldım galiba ekmek sahibi olalım diye evliliği erteledik hep. Geç kalmışımGönlünüzce olsun damdan düşeni damdan düşen anlar misali buraya yazıyorum. Hamile olan arkadaşları da tebrik ederim
Çok üzüldüm bana sağlıklın gelir gibi gelmisti.iyiki transfersiz geçirdin tek tesellimiz
Bir arkadaşım donasyonla bebeķ sahibi olacak.ben demezdim ama o bana dedi böyle bir yol vardi bana niye soylemedin hic uğraşmazdım dedi.hep 1 yumurtası oluyor ve en iyi merkezde denedi. transfere gidemeyen dahil 3 denemesi oldu.
Su an kıbrısta çok iyi embriyoları var, yakında transfer olacak ve cok mutlu.
Bilmiyorum ben destekliyorum son zamanlarda çok başari okudum ilgili forumda.%70-75 hamile kalma ihtimali var.eğer kırdıysam çok özü
Kirmak ne demek destek oluyorsun canim benim donasyonu biliyorum ama dusunmuyorum benim bir cocugum var Allah ona ve tum evlatlara uzun omur versin
Canım umutsuzluğa kapılma seni çok iyi anlıyorum bende o süreçten geçtim 42 yaşındayım 40 yaşında evlendim bende senin gibi geç kalanlardanım doğal olur diye tüp bebek için bir sene bekledim tüp bebekle 2 embriyo transfer edildi fakat kimyasal gebelik oldu 44 yaşıma kadar tüp bebek yaptırırım diye düşünüyordum ki ramazanın bitmesine 3 gün kala öylesine sağlık ocegında tahlil yaptırdım sonuç pozitif çok şükür 2 aylık bir kızım var hala inanamıyorum maddi ve manevi yıpransan da vazgeçme geçen günler geri gelmiyor hala umut var tedavinebir an önce başla rabbim isteyen herkese nasip etsin
bende sizin gibi bazen ümitsizliğe kapılıp kendimi hep hayatın gerisinde gidiyormuşum gibi hissediyorum. gerçi bekar yıllarımı çok güzel geçirdim ama geç evlenmeninde bu tarz sıkıntıları olacağını da bilmiyordum. ama herkesin hayatı kişiliği farklı, kader kısmet. hayatta şükredecek çok şeyimizde var. Allah sağlık versin ve herşeyin hayırlısını versin, diyorum kendi kendime...
bende de seçici algı oluştu, çevremde herkes hamile kaldı gibi geliyor . birde nazar değdirirsem diye, imrenipte gözüm kalır diye ödüm patlıyor. hamile birini görünce tanıdık- tanımadık hemen dua ediyorum sağlıkla doğsun diye( kafayı yedim.. )
geçmişe bakmamak lazım, geçen geçti gitti, pişmanlığın anlamı yok. her şey bizim elimizde de değil, . önümüze bakmak, yapabileceklerimizi yapmak, olumlu şeylere odaklanmak lazım. yarın öbürgün keşke dememek için elimizden geleni yapabiliriz diye düşünüyorum. 37 yaşında bir arkadaşım çok istiyor evlenmek ama adayı bile yok, çok üzülüyor geç kaldım diye, 40 yaşında arkadaşım spontan hamile gayet sağlıklı gidiyor süreci, 42 yaşında bir arkadaşım spontan hamile 8 haftalık, istediği gibi hemen hamile kaldı... değişik bir sürü örnek var..herkesin hayatı, hikayesi başka başka... hepsi kader kısmet işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?