regli olunca baku yollari tastan...izin alip once bi bakuye gidicem...dr nederse yumurta durumuna gore de buradaki direktorumle konusup sureci anlaticam birkac gune 1 bakuye gitmem gerektigini soylicam..niyetim baslamak tedaviye Allah izin verirse...marmariste regli oldum 2 gun falan erken...esimin abisi dr olunca onun calistigi hastanedeki kadin dogumcuya gittim cunku elimde 1.5 senedir kan tahlili vs yoktu ankarada olsa tabiki daha iyi olurdu eski dr uma giderdim ama kismet.sagolsun dr tam kanda bakmis.hepsi ortalama degerlerde...fsh im yuksek (9.5 gibi ama ilacsiz bu degerede sukur) tabiiki e2 (64 galiba) de sinira yakin cikmis, ama bekledigim seyler bunlar.dr usg ilede bakti 7 yumurta gordu ama sonra dedi ki
tup bebek uzmanlari farkli yorumlayabilir ben 3-4 saydim cunku.. ordan az oldugunu anladim. bakalim beni ne gibi maceralar bekliyor.bu ay baslarsa baslarim havuzada varim.bu arada bahceci klinikteki de serdar bey burada azeri kadinlar tarafindan o kadar seviliyorki gitmemesi icin klinik onunde toplanmislar ve o da 1 sene daha burada kalmaya karar vermis, babasi icin gidiyordu zaten hasta sanirim,ama durumu iyi oldugundan 1 sene daha burada kalacakmis,iste ilk defa sansim dondu galiba......