- Konu Sahibi akideciknane
- #61.521
Allah bağışlasın. Güzel haberlerini bekliyoruz bol şansİnşallah yarın güzel haberler veririm arkamızdan @tirmisci gelir evet bir oğlum var 10 yaşında[/QUOTE
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah bağışlasın. Güzel haberlerini bekliyoruz bol şansİnşallah yarın güzel haberler veririm arkamızdan @tirmisci gelir evet bir oğlum var 10 yaşında[/QUOTE
Hayırlısı olsun yükselir belki geç tutynmuşturMerhaba arkadaşlar test çıktı pozitif ama değer dusuk 58 çıktı hakkımda hayırlısı
Hayırlı olsun canım takip ediyordum çok sevindim benimde ilk test sonucum 77 ydi az diye korkmustum önce 2 ye katlamadan yükseldi sonra birden fırladı inşallah seninde güzelce yükselecekMerhaba arkadaşlar test çıktı pozitif ama değer dusuk 58 çıktı hakkımda hayırlısı
Hayırlısı olsun yükselir belki geç tutynmuştur
Hayırlı olsun canım takip ediyordum çok sevindim benimde ilk test sonucum 77 ydi az diye korkmustum önce 2 ye katlamadan yükseldi sonra birden fırladı inşallah seninde güzelce yükselecek
Korkma canım sen şuan hamilesin 2 gün sonra tekrar kan ver bol su iç geceleride sol tarafina yat kan akışı hızlı oluyor bebeğe gelissin büyüsün inşallahÇok teşekkür ederim arkadaşlar
Sevilcim korktum canım sıkıldı yalan yok ama şükür bu kadar oldu ise inşallah bundan sonrası da güzel olur Allah'in izniyle
Ayy canım çok sevindim şimdiden hayırlı olsun. Allahım hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip etsin. İsteyen herkes böyle mutlu haber alsın inşallah. Tekrar hayırlı olsun çok sevindim.Merhaba arkadaşlar test çıktı pozitif ama değer dusuk 58 çıktı hakkımda hayırlısı
Tebrikler canım, Allah tamamına erdirsin. Gözün aydın, çok sevindim.Merhaba arkadaşlar test çıktı pozitif ama değer dusuk 58 çıktı hakkımda hayırlısı
Ilki kacinci gun transferiydi. Ne aciklama yaptilar. Peki nasil boyle b embriyoyu transfer ettilerki? Ya tutarsami olmus nolmus yazik .. ileri yas olup cok saglikli dunyaya gelenler vr, dilerim bu sefer hersey guzelolurMerhaba benimde 2 tup bebek denemem ilki tuttu malesef ileri yaştan dolayi sağliksiz oldu şimdide 3 tane 5.gun embiryom için pgt sonucumu bekliyorum haftaya belli olacak tup bebek icin kullanilan ilaclar meme kanseri riskini arttiriyor diye duydum bu arada da mamografi cektireyim aklima takilan bir sey kalmasin istiyorum
Ilki kacinci gun transferiydi. Ne aciklama yaptilar. Peki nasil boyle b embriyoyu transfer ettilerki? Ya tutarsami olmus nolmus yazik .. ileri yas olup cok saglikli dunyaya gelenler vr, dilerim bu sefer hersey guzelolur
Tebrik ederim gözün aydınMerhaba arkadaşlar test çıktı pozitif ama değer dusuk 58 çıktı hakkımda hayırlısı
Bende genetik yapalimmi dedim gerek yok tekrarlayan dusuk veya kayiplariniz yok cunku dediler .. o yuzden sordum. Bunun yerine pirana test yapariz fetal dna testi dediler. Cok gecmis olsun5.ci gun embiryosuydu kaliteside 5ab di iyiydi dr um pgt yaptirsan iyi olur demisti fakat pgt yaptirmamistik o zamn pgt nin bu kadar onemli oldugunu bilmiyordum zaten sagliksiz olanlar elenir yada tutmaz diye dusunuyordum, ama is oyle degilmis kotu bir tecrubeyle ogrenmis olduk
Benimde yoktu dusuk ve kaybim oncesinde saglikli bir gebeligimde oldu fakat ileri yas ve yuksek dozda ilaclar sebebiyle yumurta kalitesi bozulabiliyor prena test yaptirdim bende 10 haftalikken onda cikti ama turkiyede kabul edilmediginden Amniyosentezde yaptirdim ve 15 haftalikken sonlandirildi malesef dr.larve embiryologlar bu konuda bazen yeterli bilgilendirmede bulunmuyorlarBende genetik yapalimmi dedim gerek yok tekrarlayan dusuk veya kayiplariniz yok cunku dediler .. o yuzden sordum. Bunun yerine pirana test yapariz fetal dna testi dediler. Cok gecmis olsun
Gözün aydınMerhaba arkadaşlar
Bugün Genoks Genetik Lab. Yaptırdığımız Nifty test sonucu geldi.
Çok şükür testimiz temiz geldi.
Çok sukur Rabbime
Bayaga stres yapmistim
Korkma canım sen şuan hamilesin 2 gün sonra tekrar kan ver bol su iç geceleride sol tarafina yat kan akışı hızlı oluyor bebeğe gelissin büyüsün inşallah![]()
Ayy canım çok sevindim şimdiden hayırlı olsun. Allahım hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip etsin. İsteyen herkes böyle mutlu haber alsın inşallah. Tekrar hayırlı olsun çok sevindim.
Tebrikler canım, Allah tamamına erdirsin. Gözün aydın, çok sevindim.
Tebrik ederim gözün aydıninş. Deģer yükselir, bende biraz şaşırdım ama güzel haberlerini bekliyoruz canım.hamilesin şu an.
![]()
Merhaba arkadaşlar
Çok sukur Rabbime
Bayaga stres yapmistim
Stres yapmanı da anlıyorum cok sevindik sağlıkla kucağina al bebeğini ins.Merhaba arkadaşlar
Çok sukur Rabbime
Bayaga stres yapmistim
Çok teşekkür ederim hamisim bugün bana çok moral oldun sağlıkla kavusun evladinla
Amin canim insallah cok sagol.Benim dış gebelikte değerim daha yüksekti onunla ilgisi yok bence.için rahat olsun yarın tekrarla inşallah güzel haberler ver bize. Ilk Testim 77. Ikinci 132 ydi tam 2 katı olmamıştı çok korkmustum bende çok şükür geldik bu aylara inşallah seninde yukselecektir
Allah razı olsun saglikla sanada nasip olsun
Canım ilk duyunca ağladım çünkü geçen sene dış gebelik olan gebelikte düşük HCG ile başlamıştı 100lu değerler bekliyordum nasip böyle imiş inşallah sağlıklı bir gebeliktir ve devam eder hakkımda hayırlısı olsun desteğin için teşekkür ederim
Bu süper haber gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Hiç öyle düşünme canım benim dış gebelikte ilk hcg değerin 343 mü 395 mi yani üçyüz küsür birşey idi rahat ol. Düzenli artsın yeter. Gönlünü ferah tutÇok teşekkür ederim hamisim bugün bana çok moral oldun sağlıkla kavusun evladinla
Canım ilk duyunca ağladım çünkü geçen sene dış gebelik olan gebelikte düşük HCG ile başlamıştı 100lu değerler bekliyordum nasip böyle imiş inşallah sağlıklı bir gebeliktir ve devam eder hakkımda hayırlısı olsun desteğin için teşekkür ederim
Bu süper haber gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah