• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

nevser canim calismak iyidir iyi:9: bende esimde cok inandi hep olacak dedik rabbim vericek dedik. bu gunlerimize cok sukur.

simdi de kucagima saglikla almayi diliyorum rabbimden. bende bunun icin ne gerekli ise yapicam insallah daha dikkatli olucam her konuda.

darisi hepinizin basina insallahhhh canlarim benim...
selcancığım tebrik ederim, maşallah yine başardın .... kızım ya biz çalışmaları mı beceremiyoruz acep.... bu sefer lütfen çok dikkatli ol.
Ben bu e2 nedir anlamadim aliscigim,dilerim önümüzdeki ay normale gelir, bebklerinin bir an evvel saglikla kucagina gelmelerini diliyorum.:49::49:
duovacım, östrojen hormonu oluyor e2.. umarım dediğin gibi olur... sen de kendine iyi bak lütfen.... bak yaklaştın iyice ... belki de sıra sende tatlım.
Sağol canım,bugün daha iyiceyim sanki,hala başımı kaldıramasamda ateşim düştü,ilaç almaya başladığıma göre de tez zamanda ayaklanırım inşallah.
Hem günün haberini alınca birden kendimi daha iyi hissettim.
Sanada incirler şifa olsun arkadaşım,ister kendisi ister suyu güzel ne de olsa,ben şimdiden kara kara düşünüyorum soğan suyunu nasıl içecem diye :(
nevser sana da geçmiş olsun... soğan kürünü bir kaç kez ben de yaptım, merak etme içilebiliyor.. hele amaç çocuk olunca yağ gibi gidiyor.
bende bi sorun mu var... herkes tüp çok zor der... ben fazla bi zorluğunu görmedim... soğan suyuna herkes iğrenç der... bana göre hiç tadı olmayan bi su işte... yeşil çayın tadı bile daha kötü soğan suyundan... ben şimdi günde 2 kez hayıt çayı yapıp içiyorum tadı daha kötü... nevser yani uzun lafın kısası soğan suyunun tadı hiç kötü değil arkadaşım... benim için zor olan kısmı hergün sabah akşam kaynatmak :)))
yok zeytun sende sorun yok... içerken bebiş düşünülünce gerçekten yağ gibi gidiyor.. bende artık sıkıldım kürlerden... yapmak zor gelmese yine soğan kürü yapmak lazım ... bakalım... bu ay yapamam adetin 6.günü oldu...

ben cuha cicegi yagi kapsulunun faydasini gordum arkadaslar. ovulasyon oldugu gunu hissettim ki daha once hic hissetmiyordum.
once Allahin izniyle sonra da bu kapsullerin faydasi oldugu gorusundeyim. birde gecen ay alternatif tiptan yardim aldim.
hangisi sebeb oldu bilemem ama rabbim verdi. birde burda bugdaytohumu yagini kullaniyorlar arkadaslar. bolca e vitamini iceriyor.
hatta alternatif tipta oneriliyor. bilmem ne kadar dogru ne kadar yanlis. ama zararsiz oldugu kesin.

Allahim emeklerinizi bos cikartmasin fazla bekletmeden bebeklerle mufakatlandirsin.
selcan alternatif tıptan nasıl yardım aldın, yani neler yaptın. yazabilirmisin.
..herşey kısmet canım .transfer olmıycakmısın...klomene ne zaman başlıyorsun adetin 2. mi 3. cü günümü.
ümmücüm e2 6,27 çıkınca tedaviye başlamadık... transferi de düşünmedim zaten... ben tedaviye başlayınca 3.gün serophone içmeye başlıyordum.. bu arada bu ay yumi de yokmuş, ama serophone içmeye başlayınca görünmeyen küçük yumi varsa biliyorsun büyümeye başlıyorlar... neyse canım bu ay kısmet değilmiş, inşallah bir daha ki adet ile bizde hızla başlarız canım.
selcan canım 4. bebek yolda demişsin .deti breezey ve sen.diğeri kimdi canım .lejana ve pufy doğum yaptı.

ümmüüüü ve diğer çıtırlar, bu hamilelik takvimi uğurlu geldi galiba, yumurta rezervi topiğinde de kızlar hamileymiş gibi muhabbete başladılar, yine biri hamile kaldı.... hepimiz hamilelik takvimi mi yapsak ne derseniz...........:49::49::49::49::49:

selcancığım tebrik ederim, maşallah yine başardın .... kızım ya biz çalışmaları mı beceremiyoruz acep.... bu sefer lütfen çok dikkatli ol.

duovacım, östrojen hormonu oluyor e2.. umarım dediğin gibi olur... sen de kendine iyi bak lütfen.... bak yaklaştın iyice ... belki de sıra sende tatlım.

nevser sana da geçmiş olsun... soğan kürünü bir kaç kez ben de yaptım, merak etme içilebiliyor.. hele amaç çocuk olunca yağ gibi gidiyor.

yok zeytun sende sorun yok... içerken bebiş düşünülünce gerçekten yağ gibi gidiyor.. bende artık sıkıldım kürlerden... yapmak zor gelmese yine soğan kürü yapmak lazım ... bakalım... bu ay yapamam adetin 6.günü oldu...

Teşekkürler,artık napalım şifa niyetine bebek uğruna iksir gibi içecez,ama sen bu ay yapamam derken benim kafamı karıştırdın şimdi soğan kürüne adetin 10.günü başlanmıyor mu ki ?

kıslarrr çuha çiçeği yağı kapsulunu GNC'den edinebilisiniz. bilginize...

Selcan senin kullandığınla bunun içeriği benzer mi kontrol edebilmen mümkün olurmu ?

GNC - EVENING PRIMROSE OIL - 90 caps -500mg

birde alternatif tıp da ne yaptın bilgi verebilirmisin ?

ben cuha cicegi yagi kapsulunun faydasini gordum arkadaslar. ovulasyon oldugu gunu hissettim ki daha once hic hissetmiyordum.
once Allahin izniyle sonra da bu kapsullerin faydasi oldugu gorusundeyim. birde gecen ay alternatif tiptan yardim aldim.
hangisi sebeb oldu bilemem ama rabbim verdi. birde burda bugdaytohumu yagini kullaniyorlar arkadaslar. bolca e vitamini iceriyor.
hatta alternatif tipta oneriliyor. bilmem ne kadar dogru ne kadar yanlis. ama zararsiz oldugu kesin.

Allahim emeklerinizi bos cikartmasin fazla bekletmeden bebeklerle mufakatlandirsin.

Canım soğan kürü zaten bir sonraki adetinin başlangıcına 15 gün kala yapmaya başlanıyor. yapmak istiyorsan bu dönemde de başlaabilirsin.

bazen okurken kürleri geliyorlarrrrrr :18: zaten şimdi ilaç kullanıyorum kür mür yokkkkkk

sonraya duaya geçiyorummmmmmmm okuyorum okuyorummmmm kızlar kalem suresi okuyun inşallah iyi olucak bakın hepimz 2014 ün hamişleri olucazzzz

güzel anne çekti başı hadi darısı bize inşallahhhhh

selcan alternatif tıptan nasıl yardım aldın, yani neler yaptın. yazabilirmisin.

ümmücüm e2 6,27 çıkınca tedaviye başlamadık... transferi de düşünmedim zaten... ben tedaviye başlayınca 3.gün serophone içmeye başlıyordum.. bu arada bu ay yumi de yokmuş, ama serophone içmeye başlayınca görünmeyen küçük yumi varsa biliyorsun büyümeye başlıyorlar... neyse canım bu ay kısmet değilmiş, inşallah bir daha ki adet ile bizde hızla başlarız canım.

ümmüüüü ve diğer çıtırlar, bu hamilelik takvimi uğurlu geldi galiba, yumurta rezervi topiğinde de kızlar hamileymiş gibi muhabbete başladılar, yine biri hamile kaldı.... hepimiz hamilelik takvimi mi yapsak ne derseniz...........:49::49::49::49::49:

çok iyi fikir aslında şaka maka deerken gerçek oluyor..:1::1::1:
bende klomene 3. gün başlamıştımda.hani tüp bebekde 2.gün başlanıyor ya o yüzden sormuştum canım.

kıslarrr çuha çiçeği yağı kapsulunu GNC'den edinebilisiniz. bilginize...

Selcan senin kullandığınla bunun içeriği benzer mi kontrol edebilmen mümkün olurmu ?

GNC - EVENING PRIMROSE OIL - 90 caps -500mg

birde alternatif tıp da ne yaptın bilgi verebilirmisin ?

ben kullanmıştım ama bana iyi gelmedi gögüslerim acayip ağrımıştı bırakmıştım.öylece dolabımda duruyor.:51

Teşekkürler,artık napalım şifa niyetine bebek uğruna iksir gibi içecez,ama sen bu ay yapamam derken benim kafamı karıştırdın şimdi soğan kürüne adetin 10.günü başlanmıyor mu ki ?

evet canım 10. gün başlanıyor.ama ben 12. gün başladım.adet bittikten sonra başlanması tavsiye ediliyor.hepimize şifa olsun işallah.benim kociş bile sevindi aferin iç tabi diyo.:)):1::1:

Nevser söylemek ne kelime... Selcan genelde hep topikde olurdu 1-2 saattir yok.. bence eşiyle kutlama yapıyorlar şimdi :)))

ayyyy arkadaşım kutlayın valla... kutlanmayacak haber mi .... 40 gün kırk gece kutlamalar başlasınnnn.... :119::123::119::118::74::124:

Sana bugün herşey serbest taze anne :))

De bakayım eşine söyledin mi ?

Soan ve incir kürü ekli şekilde kullanılmalıymış...

İlk etapta adet bitiminden 10 gün sonra 15 gün uygulayınız ve ardından heray adet bitiminden 10 gün sonra 10ar gün 4 ay boyunca uygulanmalıdır. Adet göremiyorsanız herayın 1’i ile 10’u arasında 10 gün uygulayabilirsiniz.Eğer sonuç alındıysa ve bebek isteniyorsa soğan kürü uygulaması bittikten sonra 21 gün incir uygulayabilirsiniz.

evet canım 10. gün başlanıyor.ama ben 12. gün başladım.adet bittikten sonra başlanması tavsiye ediliyor.hepimize şifa olsun işallah.benim kociş bile sevindi aferin iç tabi diyo.:)):1::1:

Tamamdır ozaman,10.gün başlarım,bende kocişe 1 hafta önce keçi boynuzu kürü uygulamaya başladım,biraz mırın kırın etsede içiyo,bende soğana başlarsam hiç itiraz edemez paşa paşa içmeye devam eder :))
Âmin arkadaşım hepimize şifa olsun inşallah...

çokkkkkkk çokkkkkkk sevindim :16::16::16::16::16::16::16::16:rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına lamyı nasip eylesin hayırlı evlat olsun inşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

darısı buradaki bütün arkadaşlarımıza olsun burdan birer birer bu mutluluğu paylaşalım allahım ne olursun hepimize bu sevinci yaşat evlat kokusunu bizlere duyur selcanım okadar mutlu oldum o kadar mutlu oldum yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :46:

Back