- Konu Sahibi akideciknane
-
- #6.061
Sağol canım,bugün daha iyiceyim sanki,hala başımı kaldıramasamda ateşim düştü,ilaç almaya başladığıma göre de tez zamanda ayaklanırım inşallah.
Hem günün haberini alınca birden kendimi daha iyi hissettim.
Sanada incirler şifa olsun arkadaşım,ister kendisi ister suyu güzel ne de olsa,ben şimdiden kara kara düşünüyorum soğan suyunu nasıl içecem diye
bende bi sorun mu var... herkes tüp çok zor der... ben fazla bi zorluğunu görmedim... soğan suyuna herkes iğrenç der... bana göre hiç tadı olmayan bi su işte... yeşil çayın tadı bile daha kötü soğan suyundan... ben şimdi günde 2 kez hayıt çayı yapıp içiyorum tadı daha kötü... nevser yani uzun lafın kısası soğan suyunun tadı hiç kötü değil arkadaşım... benim için zor olan kısmı hergün sabah akşam kaynatmak :)))
bende bi sorun mu var... herkes tüp çok zor der... ben fazla bi zorluğunu görmedim... soğan suyuna herkes iğrenç der... bana göre hiç tadı olmayan bi su işte... yeşil çayın tadı bile daha kötü soğan suyundan... ben şimdi günde 2 kez hayıt çayı yapıp içiyorum tadı daha kötü... nevser yani uzun lafın kısası soğan suyunun tadı hiç kötü değil arkadaşım... benim için zor olan kısmı hergün sabah akşam kaynatmak :)))
Ara ver canim.en azindan 2 ay rahim.toparlanip daha verimli.olsunMirandacım yok yok ben bu kürleri uygulamıycam zaten... Sadece araştırma sonuçlarımı toparlayıp yazdım , içinden birini belki.. Ama önce soğan kürü sanırım...Ya da bilmiyorum mens olunca 3. gün dr.a gitmek istiyorum..Bakalım folikül neyin görecek mi? Yaa beklemek istemiyorum aslında, ara vermeden istiyorum. Biliyorum itiraz edeceksiniz ama gönlümden geçen de bu açıkçası!
Aminnnnnninsallah canim insallah. hic kendim icin dua etmedim bu yasima kadar. tez zamanda Allah sizinde yuzunuzu guldursun benimde saglikla kucagima almayi nasip etsin insallah
Günaydın canım dün anne selcanda söyledi o yüzden biraz rahatladım panik olmustum :)) dün senin uyarın üstüne hemen doktoru aradım ve söyledim dediki elif hanım çok üzgünüm ama erkek ler her 2 ayda bir kendilerini yeniliyorlar......
yani herşey onlardan yana geneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
-hayıt çayını nasıl yapıyorsun?
-bunun yanısıra başka bir şey yapıyor musun?
-ne işe yarar?
-soğan kürünü ne zaman yaptın? Bitti mi?
Ara ver canim.en azindan 2 ay rahim.toparlanip daha verimli.olsun
Aminnnnnn
Evet yeniliyorlar ama 90 gunde bide anlamadigim sizde sorun ne gozukuo
cmas'cım ;
hayıt la ilgili bu sitede bilgi alabilirsin... Hayıt Çayı Neye İyi Gelir
ben aktardam aldığım tohumları bosch un kahve değirmeni var onda çekiyorum. işyerinde sabah öğlen içiyorum. selcan da yazmıştı hayıtı avrupa da da bilimsel olarak bu etkileri olduğu kabul ediliyormuş diye... ben geçen yıl içiyordum sonra sıkıldım bırakmıştım. selcan böyle yazınca 2 hafta önce kadar yeniden başladım...
soğan kürünü geçen yıl 2 adet döneminde yapmıştım... fazla bişeye yaramadı... ancak annemin bir komşusu söylemişti çikolata kisti varmış yapmış 3 ay içinde kisti geçmiş. o söyleyice bende yapmıştım... rahmi temizliyor olabilir... benimkinide pürupak yapmıştır diye düşünüyorum :))
oğlanlardan çabuk tutuun elini bak gördünmü..:))canım ne güzel bi haber takvimini bile hazırlamıştın.allah tamamına erdirsin. darısı bizlere tüm istiyenlere canım:
Çok ama çokk sevindim.Allah kucağınada almayı nasip etsin inşşşşş...
canım ne güzel bi haber takvimini bile hazırlamıştın.allah tamamına erdirsin. darısı bizlere tüm istiyenlere canım:
oğlanlardan çabuk tutuun elini bak gördünmü..:))
Sogandan erken olmus olabilirsin canim sariligi onemseyin unutma soyle canim
Kusura bakma canim kiz diye hatirliodum :)
Canim.kurleri ust uste uygulamak sakincali.ve ust uste tedavi olma rahmin toparlanmasini bekle rezerv azligina yol acabilir.
Hamile degilim canim.tup bebis oglum var benimde 27 aylik 2. Istiyoruz bakalim
Incir kurunu diger ay yap bence ummucum
Canim s3ninle aynı kaderi paylasmisiz benim oglumda 27 aylik inşallah rabbim evlatlarimiza kardes nasip etsin hayirlisiyla.
Gozunaydin selcan allah saglikla sana bagislasin darısı bekleyen tum arkadaslara ve bana olsun inşallah.
Arkadaşlar bende içiyimmi ? benim progestreron yüksek çıkmıştı ve doktor 18 günlük doğum kontrol hapı verdi iyi gelirmi acaba????????
canım bizdeki sorun eşimde değil ............ benim tüpüm tıkalı 1 tanesi ve
genetik sonucunda da gene bende problem çıktı bazı yumurtaslıklar problemli ve progesteronum yüksek çıktı biraz
şimdi doktor 18 aralık tarihine kadar doğum kontrol hapı verdi sonra bir iğne yapıcam dedi ay ne bilim of offffff
selam kızlar,
son durumu bildiriyorum.
ptesi doktora gittim, maalesef e2 çok düşük çıktı.... fsh zaten yüksek.. benim tedavide fsh çok önemsenmiyor ama e2 düşük olunca tedaviye başlanmıyor... 21 gün cylo prognova içeceğim ve biesteron. adette tekrar gideceğim.
lafın özü; bu ay kısmet değilmiş, zaten yumi yoksa yapmamayı planlamıştım , bir daha plan yapmayacağım, bir de kan testinden önce e2 iyi gelir gibi bir kehanette bulunmuştum, bundan böyle kehanette bulunmayacağım, sanki kötüyü çağırınca , düşününce oluveriyor . çok kızdım kendime...... napıyoruz demekki , her daim iyiyi çağırıyor ve düşünüyoruz. tamammı çıtırlar........
Iyi aksamlar arkadaslar,
Bugün bayagi konusmussunuz hepsini okuyamadim. bugün kursuma gittim 3 haftadir gitmiyordum.
ummu bence sen önce yarim biraktigin küre devam et derim yinede sen hangisi aklina yatarsa onu yaparsin.
Nevser, gecmis olsun nane,^kabuguyla limon, elma kabugu kaynat balla ici iyi geliyor.
Selcan, umarim gelmesin reglin böyle olasin.
Elifoo, sogan kürün tam bitmemisti sanirim umarim bu reglinle baraber anne olmaya dahada yaklasacaksin.
selcan canım 4. bebek yolda demişsin .deti breezey ve sen.diğeri kimdi canım .lejana ve pufy doğum yaptı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?