Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

bende bi sorun mu var... herkes tüp çok zor der... ben fazla bi zorluğunu görmedim... soğan suyuna herkes iğrenç der... bana göre hiç tadı olmayan bi su işte... yeşil çayın tadı bile daha kötü soğan suyundan... ben şimdi günde 2 kez hayıt çayı yapıp içiyorum tadı daha kötü... nevser yani uzun lafın kısası soğan suyunun tadı hiç kötü değil arkadaşım... benim için zor olan kısmı hergün sabah akşam kaynatmak :)))

-hayıt çayını nasıl yapıyorsun?
-bunun yanısıra başka bir şey yapıyor musun?
-ne işe yarar?
-soğan kürünü ne zaman yaptın? Bitti mi?

Tüp bana göre de zor değil,sadece süreç beni geriyor ve stresleniyorum nedense,soğan suyu konusunda da herkes öyle diyo diye gözüm korktu ben daha hiç denemedim :)

Ara ver canim.en azindan 2 ay rahim.toparlanip daha verimli.olsun
insallah canim insallah. hic kendim icin dua etmedim bu yasima kadar. tez zamanda Allah sizinde yuzunuzu guldursun benimde saglikla kucagima almayi nasip etsin insallah
Aminnnnnn

Evet yeniliyorlar ama 90 gunde bide anlamadigim sizde sorun ne gozukuo

cmas'cım ;

hayıt la ilgili bu sitede bilgi alabilirsin... Hayıt Çayı Neye İyi Gelir

ben aktardam aldığım tohumları bosch un kahve değirmeni var onda çekiyorum. işyerinde sabah öğlen içiyorum. selcan da yazmıştı hayıtı avrupa da da bilimsel olarak bu etkileri olduğu kabul ediliyormuş diye... ben geçen yıl içiyordum sonra sıkıldım bırakmıştım. selcan böyle yazınca 2 hafta önce kadar yeniden başladım...

soğan kürünü geçen yıl 2 adet döneminde yapmıştım... fazla bişeye yaramadı... ancak annemin bir komşusu söylemişti çikolata kisti varmış yapmış 3 ay içinde kisti geçmiş. o söyleyice bende yapmıştım... rahmi temizliyor olabilir... benimkinide pürupak yapmıştır diye düşünüyorum :))

-hayıt çayını nasıl yapıyorsun?
-bunun yanısıra başka bir şey yapıyor musun?
-ne işe yarar?
-soğan kürünü ne zaman yaptın? Bitti mi?

Ara ver canim.en azindan 2 ay rahim.toparlanip daha verimli.olsun

Aminnnnnn

Evet yeniliyorlar ama 90 gunde bide anlamadigim sizde sorun ne gozukuo

canım bizdeki sorun eşimde değil ............ benim tüpüm tıkalı 1 tanesi ve

genetik sonucunda da gene bende problem çıktı bazı yumurtaslıklar problemli ve progesteronum yüksek çıktı biraz

şimdi doktor 18 aralık tarihine kadar doğum kontrol hapı verdi sonra bir iğne yapıcam dedi ay ne bilim of offffff

Arkadaşlar bende içiyimmi ? benim progestreron yüksek çıkmıştı ve doktor 18 günlük doğum kontrol hapı verdi iyi gelirmi acaba????????

canım ne güzel bi haber takvimini bile hazırlamıştın.allah tamamına erdirsin. darısı bizlere tüm istiyenlere canım:

mirandacanım diğer aya incir yap demişsin.soğan bitince incire geçmeyimmi .adetten sonramı başlanıor incir kürüne.

elifooo yok şekerim ilaç kullanıyorken başka bişey yapma bence.... ben tedavi dönemlerimde doktorun verdiği dışında bişey kullanmıyorum... tedavi dışı dönemlerde aklıma yatan ne varsa allah ne verdiyse artık :)))

Arkadaşlar bende içiyimmi ? benim progestreron yüksek çıkmıştı ve doktor 18 günlük doğum kontrol hapı verdi iyi gelirmi acaba????????

ben cuha cicegi yagi kapsulunun faydasini gordum arkadaslar. ovulasyon oldugu gunu hissettim ki daha once hic hissetmiyordum.
once Allahin izniyle sonra da bu kapsullerin faydasi oldugu gorusundeyim. birde gecen ay alternatif tiptan yardim aldim.
hangisi sebeb oldu bilemem ama rabbim verdi. birde burda bugdaytohumu yagini kullaniyorlar arkadaslar. bolca e vitamini iceriyor.
hatta alternatif tipta oneriliyor. bilmem ne kadar dogru ne kadar yanlis. ama zararsiz oldugu kesin.

Allahim emeklerinizi bos cikartmasin fazla bekletmeden bebeklerle mufakatlandirsin.

..herşey kısmet canım .transfer olmıycakmısın...klomene ne zaman başlıyorsun adetin 2. mi 3. cü günümü.

biraz kararsız kaldım canım önce bi soğanı yapayım.sonrada ya incir ya diğeri bakalım hayırlısı.tedaviye başlarsam biliyosun kür yapılmıyor tedavi esnasında.doktorda adet olunca gel demiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…