• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Selam arkadaşlar

Birisi yazmıştı hatirlamiyorum kimdi
Okursa ve tekrar yazarsa sevinirim

İncir ve zeytinyağıyla ilgili bir kür yapmıştı yumurta kalitesi için

Nasil yapildigini yazabilir mi tekrar

Teşekkürler
Yanlış hatırlamıyorsam geceden kuru inciri zeytin yağına koyup sabah yiyorsun. Ama yine de bir bilene sormak lazım:halay:

Selam arkadaşlar

Birisi yazmıştı hatirlamiyorum kimdi
Okursa ve tekrar yazarsa sevinirim

İncir ve zeytinyağıyla ilgili bir kür yapmıştı yumurta kalitesi için

Nasil yapildigini yazabilir mi tekrar

Teşekkürler
Zeytinyağını bilmem ama ben soğan kürü arkasından incir bal polen yaptıktan sonra gebe kaldım ama kimyasal gebelik olarak düşük yaşadım,amh değerim 0.77denc1.20 çıkmıştı,şu an bir aydın yeni bir küre başladım çok umutluyum bakalım

Zeytinyağını bilmem ama ben soğan kürü arkasından incir bal polen yaptıktan sonra gebe kaldım ama kimyasal gebelik olarak düşük yaşadım,amh değerim 0.77denc1.20 çıkmıştı,şu an bir aydın yeni bir küre başladım çok umutluyum bakalım
hangi kürleri uyguluyorsunuz

hangi kürleri uyguluyorsunuz
Siyah üzüm ekstresi,pancar ekstresi, bal polen propolis+maca kökü karışımı hayır özü bunları düzenli kullanıyorum şuan incir ceviz tüketiyorum doğal beslenmeye dikkat ediyorum bakalım kürler bitince testleri yaptırıp bakacağım ama bugün regli oldum onun bile değiştiğini hissettim aynı genç kız ken olduğu gibi açık kırmızı ve daha fazla oluyor ,çünkü son iki senedir daha koyu parçacıklı ve az oluyordu ,bakalım

Siyah üzüm ekstresi,pancar ekstresi, bal polen propolis+maca kökü karışımı hayır özü bunları düzenli kullanıyorum şuan incir ceviz tüketiyorum doğal beslenmeye dikkat ediyorum bakalım kürler bitince testleri yaptırıp bakacağım ama bugün regli oldum onun bile değiştiğini hissettim aynı genç kız ken olduğu gibi açık kırmızı ve daha fazla oluyor ,çünkü son iki senedir daha koyu parçacıklı ve az oluyordu ,bakalım
Arı sutünü saf tek başına yediğinde de adette aynı etkiyi yapıyor.

Kızlar E2 değerim 62 çıktığı için tedaviye başlayamadık :110:. Doktor vitaminlere devam dedi. Önümüzdeki reglde tekrar gideceğim :işsiz:.
Kızlar E2 değerim 62 çıktığı için tedaviye başlayamadık :110:. Doktor vitaminlere devam dedi. Önümüzdeki reglde tekrar gideceğim :işsiz:.
güünaaydıınn Melinx Melinx cim geçmiş olsun.önümüzdeki ay vücut daha iyi üretecektir inş. tahminim öyle.tavsiyem aynı, arı sütü sabah akşam, bal polen 1 kez.fazla da başka şey yapma ben olsam bunlar en güzel besin :) herşeyin hayırlısı önümüzdeki ay sevineceksin inş.benimde oluyordu ay ayı tutmuyor.ilaçların ne kullanıldı iğneler yani.moralini sakın bozma ne zaman nasip kısmetse o zaman olacak.yaşında benim hayalimdeki yaşladım.42,5 yaşta evlenince Alla sen moral yerini korkuya bırakıyor.sonu inş. iyi olsun.:işsiz:

güünaaydıınn Melinx Melinx cim geçmiş olsun.önümüzdeki ay vücut daha iyi üretecektir inş. tahminim öyle.tavsiyem aynı, arı sütü sabah akşam, bal polen 1 kez.fazla da başka şey yapma ben olsam bunlar en güzel besin :) herşeyin hayırlısı önümüzdeki ay sevineceksin inş.benimde oluyordu ay ayı tutmuyor.ilaçların ne kullanıldı iğneler yani.moralini sakın bozma ne zaman nasip kısmetse o zaman olacak.yaşında benim hayalimdeki yaşladım.42,5 yaşta evlenince Alla sen moral yerini korkuya bırakıyor.sonu inş. iyi olsun.:işsiz:
Canım iğne hiç kullanmadım ben. Vitamin kullandım geçen ay. Adetin 3. günüydü dün, doktor 6 folikül gördü ( bunlar kendiliğinden iğnesiz oluşan foliküller) ikisi zayıf dedi geriye 4 kaldı. E2 değerim uygun olsa iğnelere başlayacaktık. Yaşım 40. İl dışından gidip geldiğim için yorucu oluyor. Gerçi iyi oldu annemleri görmüş oldum bu bahaneyle. Acaba ne zaman başlayabileceğim tedaviye...:110:

Çok teşekkürler. Ataşehir Memorial'dayım ben. Doktorum Cem Demirel. İlk gittiğimde bu FSH ile başlatmazlar sandım ama ultrasonda 6 folikül görünce başladık. 3 aydır ben de arı sütü kullanıyorum, sanırım yumurtaların hızlı gelişiminde çok yardımı oldu. Test günüm 15 Şubat. Şu an için hiç bir belirtim yok.
Arkadaşım merak ettim iyimisin?

Merhaba, çok teşekkürler, iyiyim. Daha henüz bir şey belli olmadığından yazmak istemedim. Perşembe testimi yaptırdım, sonuç 28 çıktı. Hamileyim ama değer düşük. Bugün ikinci testi yaptırdım 70 çıktı. Yani yükseliyor gibi ama daha kimyasal gebelik tehlikesi devam ediyor. Pazartesi tekrar kan vereceğim. Umarım artış bu şekilde gider, bir sorun yoktur.

Arkadaşım merak ettim iyimisin?

Merhaba, çok teşekkürler, iyiyim. Daha henüz bir şey belli olmadığından yazmak istemedim. Perşembe testimi yaptırdım, sonuç 28 çıktı. Hamileyim ama değer düşük. Bugün ikinci testi yaptırdım 70 çıktı. Yani yükseliyor gibi ama daha kimyasal gebelik tehlikesi devam ediyor. Pazartesi tekrar kan vereceğim. Umarım artış bu şekilde gider, bir sorun yoktur.
Maşallah ınşallah artarak devam eder. Gayet iyi artışı bence. Senin 3. Gün 2 tane transfer mi olmuştu?

Maşallah maşallah insallah saglikla devamı gelir tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin
Bende İnşallah güzel haberler verebilirim 19 Şubat'ta kontrol var bakalım transfer günü alabilecekmiyim

Çok teşekkürler, inşallah hayırlısıyla herşey iyi gider sen de transfer gününü alırsın. Sonrasında da hamilelik haberlerine seviniriz birlikte.

Maşallah maşallah insallah saglikla devamı gelir tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin
Bende İnşallah güzel haberler verebilirim 19 Şubat'ta kontrol var bakalım transfer günü alabilecekmiyim

Back