• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Sağol hamisim guzel sözlerin ve dileklerin için
Ben iyi sayılırim bu güne şükür babam ameliyat oldu dün kolon kanseri yeniledi kalın bağırsak tamamı alındı yarın Mersin'e gidiyorum
Aylardır hazırlandığım tüp bebek transferine iyi hazirlanamiyorum inan ilaçları hatırlatıcı olmasa o kadar kafa dağınık unutacagim
Hiç böyle planlamiyordum babam iyi olacak insallah rabbim şifa versin tum hastalara

19 da transfer tarihi alabilirim inşallah
Çok geçmiş olsun canım, acil şifalar dilerim. Moralini yüksek tutmaya çalış. Herşey güzel olacak...

Mrb ben bana gonal 300 tedavisi başlandı snr çatlama iğnesi snr tüp bebek yapmadan hamile kalır mıyım bilgisi olan doğum yaptım daha önce ama yaştan dolayı amh kan değerim 0.362 .Dr kalamazdı tüp bebek dedi ltf yardimmmm

Mrb ben bana gonal 300 tedavisi başlandı snr çatlama iğnesi snr tüp bebek yapmadan hamile kalır mıyım bilgisi olan doğum yaptım daha önce ama yaştan dolayı amh kan değerim 0.362 .Dr kalamazdı tüp bebek dedi ltf yardimmmm
Merhabalar benim AMH 0,398 çıktı. Doktorum kendiliğindende gebe kalabilirsiniz ama rezervin az gebe kalamazsan 6 ay sonra geldiğinde tüp bebekte yapamayabiliriz dedi. Biz de tüp bebeğe karar verdik. Benim de doğal yollardan bir kızım var. İkinci doğal gebelik sonucu dış gebelik oldu bir tüpüm alındı. Bizim değerlerimizle bekleme lüksümüz yok...

Anladım Melinx Melinx benim sendende düşük amh 0.362 yani tüp bebek yapmak gerek benim sıkıntı yok rahim rotgenide çektim tüplerde sıkıntı yok ama yumurtlama düşük olmaz dedi tüp bebek pahalı malum ondan araştırıyorum tşkler

Anladım Melinx Melinx benim sendende düşük amh 0.362 yani tüp bebek yapmak gerek benim sıkıntı yok rahim rotgenide çektim tüplerde sıkıntı yok ama yumurtlama düşük olmaz dedi tüp bebek pahalı malum ondan araştırıyorum tşkler
İkimizin AMH değeri arasındaki fark yok denecek kadar az. Yani aynı bence. Biz bir yıl denedik doğal yollarla olmadı bence bizim için tüp bebek en iyi seçenek.

Evet haklısın ama bana direk tüp bebek diyince Dr para tuzağı gibi düşündüm başka Dr goval 300 iğne snr çatlatma arada kaldım bugün ilk iğneyi de oldum kafam karma karışık ne yapacam bilmiyorum Melinx Melinx

Evet haklısın ama bana direk tüp bebek diyince Dr para tuzağı gibi düşündüm başka Dr goval 300 iğne snr çatlatma arada kaldım bugün ilk iğneyi de oldum kafam karma karışık ne yapacam bilmiyorum Melinx Melinx
Canım o zaman bu ay dene bir bakalım aşılama yapacak sanırım. İnşallah olur. Ama eğer olmazsa önümüzdeki ay başlarsın tüp bebeğe

Evet tşk ederim hayırlısı olsun hepimize inşallah Melinx Melinx canım eşimden sıkıntı yok bende yok sadece amh göre tüp bebek denilince bu ay böyle deniyelim haklısın

Selam akidecik,
Ben aslında yeniyim tüp bebekte, ilk denememin negatif sonucunu Aralık ayı sonunda aldım hemen akabinde memorialle görüştüm Ocak sonu regl olur olmaz gideceğim yeni tedavi basliyacak reglime 10 gün kaldı heycanla bekliyorum.
Benim sorunum yas rezerv azlığı başka hiç bir sorunum yok esimdede sorun yok.
Benimle cok olumlu konuştular yumurta adedinden cok yumurta kalitesi önemli dediler ilk denememde 4 yumurtam 2 birinci kalite embiryom olmuştu bunları cok olumlu buldular. Şansımın iyi olduğunu düşünüyorlar bu arada kan ve amh testlerini yaptılar. Ultrosona aldılar hiç bir tedavi olmamasına rağmen 3 yumurtam vardi bunu iyi buldular.
Bu arada genc yasta normal yoldan hamileliğim ve doğumum var daha önce dogum yapmak tutunma şansınıza arttırıyormuş bu da iyiymis benim için.
Verilen fiyat 2200€ + ilaçlar / ilaçlarda 1500tl gibi tutuyormuş
Bu arada senin kaçıncı denemen olacak, memeorialdeysen doktorun kim acaba bilgi verirsen sevinirim
Merhaba bu fiyat tüp bebek için verilen fiyatmı

İst tüp bebek merkezi memorial dimi İzmir'de yok şube öğrendim ama o hst baya ucuz bana İzmir de 6000 TL dendi

Orkmav Orkmav evet hakikaten çok ucuzmuş ben de İzmir'de tedavi görüyorum. C Cekirdek32 bana da sadece yum toplama ve transfer için 5500 dendi. Orkmav Orkmav acaba sizin devlet desteğiyle mi oluyor tedavi, benim bir kızım olduğu için devlet karşılamıyor. Herşeyi cepten ödüyoruz.

Orkmav Orkmav evet hakikaten çok ucuzmuş ben de İzmir'de tedavi görüyorum. C Cekirdek32 bana da sadece yum toplama ve transfer için 5500 dendi. Orkmav Orkmav acaba sizin devlet desteğiyle mi oluyor tedavi, benim bir kızım olduğu için devlet karşılamıyor. Herşeyi cepten ödüyoruz.
Arkadaşlar Puffy arkadaşımızın tedavi Yılları 2012-2013 idi dolayısıyla rakamlarda ozamanın rakamları alıntı yapan arkadaş dikkat etmedi galiba,o yüzden siz fiyatları dikkate almayın bence ve tabi ki ben forumun eskilerinden olarak ve hayal ettiğinin de ötesinde kızına kavuşmuş olarak size tavsiyem asla vazgeçmeyin.Dualarım sizlerle...

Arkadaşlar Puffy arkadaşımızın tedavi Yılları 2012-2013 idi dolayısıyla rakamlarda ozamanın rakamları alıntı yapan arkadaş dikkat etmedi galiba,o yüzden siz fiyatları dikkate almayın bence ve tabi ki ben forumun eskilerinden olarak ve hayal ettiğinin de ötesinde kızına kavuşmuş olarak size tavsiyem asla vazgeçmeyin.Dualarım sizlerle...
Tarihe hiç bakmadan zıplamışım fiyata :)) Allah sana da kızınla güzel bir ömür versin. Teşekkürler

Back