• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Donasyon isteyenin pekala yapacağı ve kimseden icazet almaya lüzum görmediģi bir karardır.herkes kendi hayatıyla ilgili kararları özgürce verecek idrakta olsa keşke.
Herkesin kendi hayatı kendi kararı bunu sorguladığımız yok herkesin kendi düşüncesini söyleme hakkı olduğu gibi

Cumartesi transferim oldu ve iki tane kaliteli 3. gün embriyosu koyuldu. Sanırım zaten epi topu iki embriyo olduğundan 5. güne götürmediler. Ne düşüneceğimi bilmiyorum, sanırım umutsuzum biraz. Bu yaşlarda şansımın çok az olduğunu biliyorum. İlk denemede gençler bile çoğunlukla negatif alıyor zaten. 15 şubat test tarihim, çoğu kişi test gününü iple çeker, ben gelmesin diyorum.
Embriyoların kalitesi nasılmış bir şey söylenmedi mi ilk denemede tutmaz diye kim demiş

Bazıları arada sırada yazıyor.o da kendi tedavisi hakkında değil öyle bir tedaviside yok maksat moral bozmak.sadece 40 yaş ve üzerinin çocuğu olmazla ilgili haber paylaşılıyor.sürekli olumsuzluk, üzerine donasyon paylaşıyor ne alakaysa.sıkılıyorum sayfadan öyle olunca.
40 yaş ve üzeri bebeği olur veya olmaz insanın.ama burada tedavi gören kisileri olumsuz etkiliyor.bense böyle arada sirada yapılan paylaşımları kaale almıyorum.:KK47:

Çok teşekkürler. :) 3 gün dinlenirim diye bugün için işten izin almıştım. Yarın işe geri dönüyorum, böyle yat yat insan kendini daha çok dinliyor. İş güçle meşgul olursam ve fazla internet okumazsam daha iyi olacak.

Transferin hayırlı olsun :nazar::nazar: bence de buralardan uzak durmak unutmak daha iyi.ins. pozitif haberlerin olsun

Transferden sonra yapılması gerekenler başlıklı bir talimat kağıdından başka bir şey vermediler. Ataşehir Memorial'da yaptırdım, zaten test sonucu için aramamı söylemişlerdi. Arayınca soracağım bu konuyu.

Embriyo ile ilgili belge verilir genelde orda kalitesi özellikleri falan yazar resmî de olur

Cumartesi transferim oldu ve iki tane kaliteli 3. gün embriyosu koyuldu. Sanırım zaten epi topu iki embriyo olduğundan 5. güne götürmediler. Ne düşüneceğimi bilmiyorum, sanırım umutsuzum biraz. Bu yaşlarda şansımın çok az olduğunu biliyorum. İlk denemede gençler bile çoğunlukla negatif alıyor zaten. 15 şubat test tarihim, çoğu kişi test gününü iple çeker, ben gelmesin diyorum.
Lütfen stres yapma, stres gebeliğin en büyük düşmanı. Hayırlısı olsun diye düşün. Bu kadar negatif olma şans yarı yarıya umarım pozitifi görürsün

hayırlı olsun arkadaşım sağlıkla gelsin kuzular inşallah arkadaşım derin nefes al bol bol bunun iyi geldiğini okudum yakın zamanda birde havuç suyu iç en az bir yumurta tüket her sabah günde en az yarım saat yormadan yürüyüş yap. progestronu hap jel veya iğnelemi alıyorsun

İnşallah güzel haberlerini alırız bir tanem. yaşınız kaç acaba

bende adet olmayı bekliyorum tranfer için hakkımızda hayırlısı

Resim görmedim, transfer sırasında da göstermediler. İki tane olması olumlu ama 3. gün embriyosu olmaları ihtimali azaltıyor. Yapabilirsem artık test gününe kadar fazla düşünmemeye çalışacağım.

canım bu sayfada arkadaşım var 2. gün embriyosu ile hamile rabbim ol desin illaki nasibinde varsa göreceksin pozitifi olumlu düşün olumlu olsun

Bazıları arada sırada yazıyor.o da kendi tedavisi hakkında değil öyle bir tedaviside yok maksat moral bozmak.sadece 40 yaş ve üzerinin çocuğu olmazla ilgili haber paylaşılıyor.sürekli olumsuzluk, üzerine donasyon paylaşıyor ne alakaysa.sıkılıyorum sayfadan öyle olunca.
40 yaş ve üzeri bebeği olur veya olmaz insanın.ama burada tedavi gören kisileri olumsuz etkiliyor.bense böyle arada sirada yapılan paylaşımları kaale almıyorum.:KK47:
Çok haklısın canım bazı kişiler nedense başkalarının mutsuzluğundan zevk alıyor 40 yaş üstü gebelik şansı azalabilir ama imkansız değil ki yeter ki nasibinde olsun herşey vesile olur tamam istatistik var ama nedense benim etrafımdakileri etkilemiyor kaç kişi tanıyorum bizim gibi geç evlenip doğal yoldan çocuk sahibi olan hatta bir arkadaşım 1 yıl arayla 2 çocuk sahibi oldu

Selam herkese. Bir arkadaşım çocukları olmuyor diye 10 yıl falan tedavi sonunda ki erkek ve kadın ikiside ameliyatalar falan geçirmişlti bir kızları oldu şimdi 4 yaşında.arkadaşım bugün 44 yaşına geldi. Bomba haber hamile doğal yolla hemde şok oldular tabi. Herşey kısmet başka bir şey değil. Onca yıl uğraş didin olsun diye. sonra kendiliginden hopppp sürpriz. Darisi tüm isteyenlere olsun.

Selam herkese. Bir arkadaşım çocukları olmuyor diye 10 yıl falan tedavi sonunda ki erkek ve kadın ikiside ameliyatalar falan geçirmişlti bir kızları oldu şimdi 4 yaşında.arkadaşım bugün 44 yaşına geldi. Bomba haber hamile doğal yolla hemde şok oldular tabi. Herşey kısmet başka bir şey değil. Onca yıl uğraş didin olsun diye. sonra kendiliginden hopppp sürpriz. Darisi tüm isteyenlere olsun.
ne güzel olmuş.o zaman 44 ü bekleyelim :) Allah tüm arkadaşlarımıza nasip etsin.bence de bol sürprizli haberler.işyerimden bir arkadaşımda 7 haftalık hamile.35 yaşında ama 5 yıldır da evli.son zamanlar bu konuda üzüldüğünü tahmin ediyorum ve bebek istediğini.darısı tüm isteyenlere.sen iyisin umarım H huli

Tabiki ne yaparsak yapalım bazen kader kısmet iyi ya da kötüyü yaşıyoruz. Allah iyilerle karşılaştırsın. Benim iş arkadaşım çocuk esirgemeden sıra beklerken 40 yaşında doğal hamile kaldı, yetmedi Doğum izni bitmeden 2. Ye hamile kaldı. Şimdi işi bıraktı çoluk çocuk peşinde koşuyor :)) Allah isteyen herkese muradını versin

Back