- Konu Sahibi akideciknane
-
- #6.021
Geçmiş olsun şekerim... ilaç içemiyorsan hemen doğal takviyeler al... kaynamış süte karabiber yada kaynayan pekmeze karabiber karıştırıp içebilirsin... kekik - bal - limon .... ayy bende nine gibi oldum... hoş 20 yaşımda doğrsaydım şimdi nine olma yaşım gelmişti ya neyseeee :))
cmas ben kaçırdım mı.. sen sadece tahil sonucu söylüyorsun henüz adet olmadın değilmi ?
ummu amh artırıcı diye bişey olamaz diyor doktorlar.. çünkü amh rezervi daha doğarken belli ve her adetle rezerv azalıyor.... bu nedenle fazla takılma bence bunlara .. sen son zamanlarda biraz fazla kür yaptın gibi sanki .. dengeni bunlarda bozmuş olabilir.. doğal olan kafana yatan şeyler dışında biraz kullanmasan arkadaşım... bünyen biraz bi kendine gelsin...
ayyy bende herkese bi laf yetiştiriyorum.. kızmıyorsunuz değilmi arkadaşlar...
yaptim yaptim yaptimmmmm
Evet sogan kuru rahmi temizliyor.. arkasindan incir kuru de yum arttırıyor. Bence ise yarayacak ummis..inanıyorumzeytun ben en son temmuz ile ağustos ayında kür yaptım kürde soğan aslanpençesiydi.sonra civanperçemi bana iyi gelmedi bıraktım onu yapmadım canım.eylülden sonrada klomen kullandım dondurulmuş embriyom oldu çok şükür.şimdide iki adettir yumilerim büyümüyor.ilk defa böyle oluyor buda kımet tabi.hormonlar normal yumilerde var ama işte kısmet olmadı iki seferdir canım.şimdi en azından 10 gün soğan kürü yapayım dedim başladım ..sen neler yapıyosun tekrar deneyecekmisin.
Teşekkürler kızlar,
Doğal tedavi yöntemlerini zaten yapıyordum,ama bugün kırmızıları görünce ilacada başladım,inşallah tez zamanda geçer.
Selcan,az sabret arkadaşım,test yapma şimdilik,inşallah hamilelik Takvimi uğurlu gelsin.Hem oğlanlara de ki önce ben bi doğurayım siz sonra icraata geçin de :))
Zeytunnnn,bana laf yetiştirebilirsin :)) kızmam ben sana :))
Ummucum saracoglunun amh kürü ne acaba bi sor bakalim..hani rezerv degismez ama belki testlerde kalite yumileri artirici bisey oldugu icin testleri iyi donuclar verdiren birseydir...amh. anti mullerian hormon ...yani hormon testi sonucta.... saracoglu oyle bos biri degil bir bildigi vardir yani..ben merak ettim acikcasi bi ogren..
ben kismiyom ki sana valla bak..hem ben yakinda nine olursam hic sasirmayin :18:
Mensin bugunse ne ilacın a başladın 1.gunde..genelde 3. Gun baskanmiyor mu?
Iyi aksamlar arkadaslar,
Bugün bayagi konusmussunuz hepsini okuyamadim. bugün kursuma gittim 3 haftadir gitmiyordum.
ummu bence sen önce yarim biraktigin küre devam et derim yinede sen hangisi aklina yatarsa onu yaparsin.
Nevser, gecmis olsun nane,^kabuguyla limon, elma kabugu kaynat balla ici iyi geliyor.
Selcan, umarim gelmesin reglin böyle olasin.
Elifoo, sogan kürün tam bitmemisti sanirim umarim bu reglinle baraber anne olmaya dahada yaklasacaksin.
selam kızlar,
son durumu bildiriyorum.
ptesi doktora gittim, maalesef e2 çok düşük çıktı.... fsh zaten yüksek.. benim tedavide fsh çok önemsenmiyor ama e2 düşük olunca tedaviye başlanmıyor... 21 gün cylo prognova içeceğim ve biesteron. adette tekrar gideceğim.
lafın özü; bu ay kısmet değilmiş, zaten yumi yoksa yapmamayı planlamıştım , bir daha plan yapmayacağım, bir de kan testinden önce e2 iyi gelir gibi bir kehanette bulunmuştum, bundan böyle kehanette bulunmayacağım, sanki kötüyü çağırınca , düşününce oluveriyor . çok kızdım kendime...... napıyoruz demekki , her daim iyiyi çağırıyor ve düşünüyoruz. tamammı çıtırlar........
Iyi aksamlar arkadaslar,
Bugün bayagi konusmussunuz hepsini okuyamadim. bugün kursuma gittim 3 haftadir gitmiyordum.
ummu bence sen önce yarim biraktigin küre devam et derim yinede sen hangisi aklina yatarsa onu yaparsin.
Nevser, gecmis olsun nane,^kabuguyla limon, elma kabugu kaynat balla ici iyi geliyor.
Selcan, umarim gelmesin reglin böyle olasin.
Elifoo, sogan kürün tam bitmemisti sanirim umarim bu reglinle baraber anne olmaya dahada yaklasacaksin.
Sogandan erken olmus olabilirsin canim sariligi onemseyin unutma soyle canimGünaydın miranda :)))
canım küre başladım sonra adet oldum bıraktım ..... adet 2. günü doktora gittim ve tahlil istedi estradiol (e2) , fsh , lh, progesteron testleri ama progesteron biraz yüksek çıktı o yüzden doktoprum 18 gün boyunca doğum kontrol hapı verdi yasmin içiyorum 18 aralıkta randevu var bakalım ne olucak inşallah rabbim bize nasip eder çok zor çokkkkkkkk
tüp bebek işlemi çok zor bir süreç çok zor işlemler ve yıpratıcı ama yapılacak birşey olmayınca yapılacak birşey kalmıyor...
canım sarılık olayını doktora söylerim canım benim doğru diyorsun :))))
çok teşşekkür ederim :)))
SEVGİLER......
Kusura bakma canim kiz diye hatirliodum :)Teşekkür ederim. Evet canım çok şükür ki çok tatlı bir oğlum var. Dün negatif haberini ona verdiğimde olsun anne üzülme sonra inşallah yine olur dedi. Hem de dedi ki doğal yolla olur belki dedi. Tüp yerine doğalı deneyin dedi. canım benim daha 12 yaşında! :)
Canim.kurleri ust uste uygulamak sakincali.ve ust uste tedavi olma rahmin toparlanmasini bekle rezerv azligina yol acabilir.Biliyorsunuz test günüm yarındı ama ben dün yaptım ve negatifti. Olsa olurdu zaten . Bugün ilaçları da bıraktım. Henüz Dr Cem Bey'e haber vermedim. Bu hafta sonu adet olursam adetimin yine 3. günü dr.a gideriz. Ve konuşuruz henüz ne yapacağımıza kesin karar vermedik. Yalnız bundan sonraki sefer Allah nasip ederse 5. gün embriyolarının transferini isteyeceğim artık. Öncekilerde 3. gün emb. idi. 7-8 hücreli iyi kaliteli..Sayı az diye bekletmiyorlar.. Belki bundan öncekiler 5. güne kadar gelemeyeceklerdi ve belki transfer olmayacaktı bile..Neyse Allah bilir tabiki. Dr bana şu ana kadar herhangi bir olumsuzluktan bahsetmedi. Sadece yaşım ileri...Ortada bilinen birşey yok yani.. Rahim iyi. Verdikleri ilaçlarla herşey kontrollü.. EEee ;? Yani bu durumda sanki top benim yumurtalarıma atılmış gibi di mi? 3. denemede de acgh yaptırmayız sanırım.. Ama o da tutmazsa sonrakilerde bilmiyorum ne olur?
Benim geçen sene yaptırdığım hsg filminde tüplerimin biri tıkalıydı.. Şimdi bilmiyorum ne durumda. Hsg çekilirken rahme basınçlı renkli bir sıvı veriyorlar. Böylece filmde görüyorlar .. Bu sıvı bazen kapalı kanalları açıyormuş.. Ben şimdi acaba tekrar çektirsem mi diye düşünüyorum..Ama öncesinde bitkisel kürlerle biraz açılması için çalışıp sonra hsg çektireyim.. Ama bu da uzun sürer. En az biriki ay kür sürer. Hsg den sonra bazen tüpler açılıyormuşya kendiliğinden hamile kalanlar çok oluyormuş...Ama bu hsg den sonra tüp bebek tedavisine başlamak için 3 ay beklemek gerek diye okudum. Bilmiyorum... Ben 43 yaşındayım üç hafta sonra zaten 2014 girer girmez kafadan 44! (yıl hesabıyla yani).... Her geçen zaman aleyhimize!
Gelelim kürlere: Bunları buldum kadınlar kulübünden (Kocam 2. 4. maddeyi söylerken bana güldü ve inanmadı, haklı olabilir)
1-Acaba soğan kürü kapalı tüpleri de açar mı? (adet bitiminden 10 gün sonra 15 gün+ sonraki dönemde 10'ar gün 4 dönem )
2-a-Sarımsak kaynatıp buharına oturmaca,(haftada 1)
b-Süt ve içinde maydanoz kaynatıp buharına oturmaca
c-arpa ez kaynat ve buharına oturmaca
d-civanperçemi buharı
e-karakabak sütle haşla buharı...
f-kaplıca
3-Adetin 1. gününden itibaren
sabah: bodur mahmut otu çayı
öğlen:şahdere otu çayı
gece: melisa çayı
4-a-İki üç damla elma yağı sür
b-adaçayı yağı sür( gün aşırı)
c-geceden viksli pamuk koy
5- Bu arada hormon dengeleyici: testere dişli aslan pençesi
6-yumurta sayı ve kalite arttırıcı incir kürü
7-hayıt tohumu veya suyu
8-çuha çiçeği
9-1. günden yumurtlamaya kadar adaçayı iç
Yani bilmiyorum yaaaa uzun hikaye
Hamile degilim canim.tup bebis oglum var benimde 27 aylik 2. Istiyoruz bakalimMiranda sen hamile misin canım ? Ben tam bilmiyorum senin durumunu. 1,5 aydır buralardayım ben!
Incir kurunu diger ay yap bence ummucumkızlar bugün soğan kürüne başladım.başka yapan varmı aranızda.10 gün yapıp incir kürünemi geçiyim ..sarçoğlunun kürü yarım kalmıştı amh artırıcı kür gönderecekti onamı devam ediyim bilemedim..:44:
Canim s3ninle aynı kaderi paylasmisiz benim oglumda 27 aylik inşallah rabbim evlatlarimiza kardes nasip etsin hayirlisiyla.Canım ben 34 yaşındayım ilk denememi 31 yaşımda yaptım hamile kaldım 1 oğluşum var şimdi 2,5 yaşına yaklaştı ona kardeş istiyorum (ben tek çocuğum en büyük korkum onun kardeşsiz kalması Rabbim nasip etsin inşallah) oğluşumun dondurulmuş kardeşlerini denedik negatifle sonuçlandı, sonra ekimde yeniden tüp tedavisi yaptık yine negatif üstelik son tedavimden kalan dondurulmuşum da yok kasımda sonuçlanmıştı şimdi aralık adetimde doktoruma gidicem neler yapabiliriz bir konuşalım dedi muhtemelen bir aksilik çıkmazsa ocakta 3. tedavime başlayacağım yani toplamda 3 dememem var 1 hamilelik diğerleri negatif Rabbim isteyen herkese versin inan namazdan sonra Rabbim forumda evlat isteyen tüm arkadaşlarımın yüzünü güldür bize emanetlerinden nasip et diye dua ediyorum.
eveeeeetttt gelelim bende son duruma bu sabah dayanamayip test yaptim.
galiba benim oglanlar once (tekrardan) agabey olacak. ben onlardan once davrandim
hamileyimarkadaslar test pozitif cikti bu sabah. inanmasi guc olsada rabbime sukurler olsun...topigimizin 4.bebegi yolda Allahin izniyle
heyecandan baska ne yazacagimi bilemiyorum affiniza siginiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?