Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

zeytun ben en son temmuz ile ağustos ayında kür yaptım kürde soğan aslanpençesiydi.sonra civanperçemi bana iyi gelmedi bıraktım onu yapmadım canım.eylülden sonrada klomen kullandım dondurulmuş embriyom oldu çok şükür.şimdide iki adettir yumilerim büyümüyor.ilk defa böyle oluyor buda kımet tabi.hormonlar normal yumilerde var ama işte kısmet olmadı iki seferdir canım.şimdi en azından 10 gün soğan kürü yapayım dedim başladım ..sen neler yapıyosun tekrar deneyecekmisin.

Ummucum saracoglunun amh kürü ne acaba bi sor bakalim..hani rezerv degismez ama belki testlerde kalite yumileri artirici bisey oldugu icin testleri iyi donuclar verdiren birseydir...amh. anti mullerian hormon ...yani hormon testi sonucta.... saracoglu oyle bos biri degil bir bildigi vardir yani..ben merak ettim acikcasi bi ogren..

Evet sogan kuru rahmi temizliyor.. arkasindan incir kuru de yum arttırıyor. Bence ise yarayacak ummis..inanıyorum

Mensin bugunse ne ilacın a başladın 1.gunde..genelde 3. Gun baskanmiyor mu?

tamam canım arar sorarım neler var içinde.benim amh düşük 0,19 canım saraçoğlunu aradığıöda bana iki aşamalı kür önemişti.ilki soğan aslanpençesi civanperçemiydi.ikinci aşamaya geçemedim tedavilere başladım canım .bana amh nin doğurganlıkla ilgili olduğunda bu hormon düştükçe hamile kalmak zorlaşıyor dedi birde e2 çok önemsiyor düşük olmamalıymış.fsh çokda sorun değil önemli olan e2 demişti bana.benim 20 lerdeydi küre başlayınca e2 yükselmişti 40 olmuştu.saraçoğluda çok iyi demişti.ama verecek olan allah biz sebeblere sarılalım demişti canım.
canım işallah çocuğuna kardeşler gelecek canım.isteyen herkese versin mevlam.

Mensin bugunse ne ilacın a başladın 1.gunde..genelde 3. Gun baskanmiyor mu?

Benimki sadece grip ilacı :))
Ben henüz tüp bebeğe karar vermedim,şimdilik hedefimiz organik bebiş,bu ay bende soğan kürü yapacağım birde böyle deneyeyim,olmazsa sonraki aylar tüpe başvuracağız,ama inşallah gerek kalmaz :))
Sevgiler...

Iyi aksamlar arkadaslar,

Bugün bayagi konusmussunuz hepsini okuyamadim. bugün kursuma gittim 3 haftadir gitmiyordum.

ummu bence sen önce yarim biraktigin küre devam et derim yinede sen hangisi aklina yatarsa onu yaparsin.

Nevser, gecmis olsun nane,^kabuguyla limon, elma kabugu kaynat balla ici iyi geliyor.

Selcan, umarim gelmesin reglin böyle olasin.

Elifoo, sogan kürün tam bitmemisti sanirim umarim bu reglinle baraber anne olmaya dahada yaklasacaksin.

Sağol canım,limon bal yapıyorum da yarın da elma kabuğunu denerim,senin adınada sevindim kursa gittiğine göre daha iyicesindir demekki.
Çooook sevgiler...

selam kızlar,
son durumu bildiriyorum.
ptesi doktora gittim, maalesef e2 çok düşük çıktı.... fsh zaten yüksek.. benim tedavide fsh çok önemsenmiyor ama e2 düşük olunca tedaviye başlanmıyor... 21 gün cylo prognova içeceğim ve biesteron. adette tekrar gideceğim.

lafın özü; bu ay kısmet değilmiş, zaten yumi yoksa yapmamayı planlamıştım , bir daha plan yapmayacağım, bir de kan testinden önce e2 iyi gelir gibi bir kehanette bulunmuştum, bundan böyle kehanette bulunmayacağım, sanki kötüyü çağırınca , düşününce oluveriyor . çok kızdım kendime...... napıyoruz demekki , her daim iyiyi çağırıyor ve düşünüyoruz. tamammı çıtırlar........

Herkese günaydın !
Alisalis,hayırlısı olsun,biz nekadar acele etsek de,ne kadar istesek de iş olacağına varıyor,ama pozitif olmamız kesinlikle işe yarıyor :)
2014 yılının girmesiyle hepimiz mutlu başlangıçlar yapacağız ben buna inanıyorum ve paylaşacağımız güzel mutlu haberleri çağırıyorum :))

Çıtırlar hepinizi öpüyorumm...

Günaydın :))))

inşallahhhh duovacım rabbim bu uğurda yaptığımız tüm emekleri boşa çevirmesin rabbim hepimiz 2014 anneleri olalımmmmm :))))

Günaydın arkadaşlar...

Selcan kısss oğlanlar senden hızlımı davranacak ne :))) ayyy valla ne güzel olur hem anne hem babaanne ... hayırlısı ...

Ümmücüm ben tedaviden sonra daha 1 kez adet gördüm... 1 adet daha geçsin sonra bakacağım bilmiyorum şimdi...

Nevser tekrar geçmiş olsun... sabah sabah yazdığına göre gözün azıcık açılmış gibi.. inşallah tez zamanda iyileşirsin... biliyorsun senden beklentimiz büyük... biran evvel iyileş ve çalışmalara başla...

Duova günlük yaşama dönmene sevindim şekerim daha doğrusu isviçre çikolatamız :))

Alısalıs umarım ilaçlar sonrasında yumoşlara kavuşursun...

bende bir sürü incir aldım... bakalım gelecek adet döneminde kürünü yapmayı planlıyorum... hayırlısı...

elifooo cmas tutku breezey deti hope lejena puffy ismini unuttuğum herkese selam olsun...

“Allah şöyle buyurur: ‘Sevmediğiniz bir şey sizin için iyi ve sevdiğiniz bir şey de sizin için kötü olabilir. (Gerçeğin ne olduğunu) siz bilmeseniz de Allah bilir.’ (Bakara 216)

eveeeeetttt gelelim bende son duruma bu sabah dayanamayip test yaptim.
galiba benim oglanlar once (tekrardan) agabey olacak. ben onlardan once davrandim

hamileyim arkadaslar test pozitif cikti bu sabah. inanmasi guc olsada rabbime sukurler olsun...topigimizin 4.bebegi yolda Allahin izniyle

heyecandan baska ne yazacagimi bilemiyorum affiniza siginiyorum.

Bugün sağlık ocağında kan verdim.. Test için..Gerçi usulen verdim bugün test günü ya normalde...Yaa hiç para falan sormadılar..Biz hep özel hastanelere paralar saçıyoduk yok testler, iğneler falan en basitinden..Ne müsrüfmişim meğer!

Canim benim sabahin en güzel haberi bugün acayip pozitif bir günümüz gececek. cok cok tebrik ederim saglikla kucagina almayi diliyorum.

Sogandan erken olmus olabilirsin canim sariligi onemseyin unutma soyle canim

Kusura bakma canim kiz diye hatirliodum :)
Canim.kurleri ust uste uygulamak sakincali.ve ust uste tedavi olma rahmin toparlanmasini bekle rezerv azligina yol acabilir.
Miranda sen hamile misin canım ? Ben tam bilmiyorum senin durumunu. 1,5 aydır buralardayım ben!
Hamile degilim canim.tup bebis oglum var benimde 27 aylik 2. Istiyoruz bakalim
Incir kurunu diger ay yap bence ummucum
Canim s3ninle aynı kaderi paylasmisiz benim oglumda 27 aylik inşallah rabbim evlatlarimiza kardes nasip etsin hayirlisiyla.

Gozunaydin selcan allah saglikla sana bagislasin darısı bekleyen tum arkadaslara ve bana olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…