- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #60.221
Afilim92 arkaşımız dua grubu oluşturmuş. ilk kez katılıcam. dualara sarılalım arkadaşlar. sizde katılın. okuma sayımız çoğalsın
Oooo herhalde çok riskli çıkmıs sonuç.yaş sebebiyle yüksek risk cikıyormuş.moral verdin sağol.Kızlar size ümit olsun diye yazıyorum. Ben 42 yaşında 3 tane kist ve 2 miyomla hamile kaldım. Hamile kalmakla da olay bitmiyor. Yaştan dolayı herkes bebeğin sağlığı için korkutuyor. Bakamazsın diyenler bile oldu. 2 li testte 1/10 çıktı risk oranım. Yaptırmadığım test kalmadı hamileyken. Kimseyi dinlemeyin. Çabalamaya devam. Sağlıkla doğdu maşallah. Sevgisi ve mutluluğu bugün üzüldüğünüz her şeye değiyor. Grupta hamile arkadaşlar var. Sıkıntısı olan yazsın bana. Gönlünüzü ferah tutun sadece.
Bende katilmak isterim grubu bulamadim bilgi verirseniz sevinirim
Hayırlı olsun arkadaşım. Bu grubu oluşturan ve devam ettiren arkadaşlardan Allah razı olsun. Bende ilk iki tedavimde sadece ilaç kullandım hatta hemşirelere sordum hiçbir kür kullanma dediler. Birinde iki birinde bir yumurta elde ettiler. Hatta tek yumurta da ben iptal etmek istedim doktor tek embriyo ile de çok gebelik elde ettik diyip beni vazgeçildi. Üçüncü de vitamin kullanırdı doktor bana da eşime de. 6 yumurta oluştu. 4 ü döllendi ikisi geçen Şubat ayında transfer edildi. Sonuç negatif. Şimdi diğer ikisi transfer edildi. Şu an bekliyorum son denemem inşallah Rabbim yüzümü güldürür. Tüm bekleyenlerin de inşallah. Bu sayfada insan çok şeyler öğreniyor. Allah razı olsun herkesden.
bende tedavimin birinde yine hiç birşey kullanmadan başlamıştım. çünkü formlarda ilaçlarla birlikte birşey kullanamyın ters etki yapabilir dedikleri için o zaman 4 yumurtam görünüyordu ve 1 embriyo oluşmuştu. çok moralim bozulmuştu. sonraki tedavimde birşeyler deneyeceğim demiştim. aktardan bal polen ve arı sütü karışımı almıştım ve sadece günde 1 kaşık yemiştim. ve o tedavimde 5 yumurtanın 5 ide döllenmişti 4 tanesi 5. güne gitmişti ve ilk defa blast tranfer olmuştum benim için mükemmel birşeydi. sonuç ama yine negatiftiHayırlı olsun arkadaşım. Bu grubu oluşturan ve devam ettiren arkadaşlardan Allah razı olsun. Bende ilk iki tedavimde sadece ilaç kullandım hatta hemşirelere sordum hiçbir kür kullanma dediler. Birinde iki birinde bir yumurta elde ettiler. Hatta tek yumurta da ben iptal etmek istedim doktor tek embriyo ile de çok gebelik elde ettik diyip beni vazgeçildi. Üçüncü de vitamin kullanırdı doktor bana da eşime de. 6 yumurta oluştu. 4 ü döllendi ikisi geçen Şubat ayında transfer edildi. Sonuç negatif. Şimdi diğer ikisi transfer edildi. Şu an bekliyorum son denemem inşallah Rabbim yüzümü güldürür. Tüm bekleyenlerin de inşallah. Bu sayfada insan çok şeyler öğreniyor. Allah razı olsun herkesden.
İnşallah arkadaşım teşekkür ederim. Hepimizin yüzü gülsün. Günler geçiyorda sonuç beklerken nasıl olacak bilmiyorum.sende de ne ilerleme kaydedilmiş çok sevindim yumurta sayın artmıs.Amin hepimiz bir yerlerden ögreniyoruz ve o kadar zor sartlar altındayız ki kafayı çalıştırmak zorunda kalıyoruz kürler icin diyorum madem son denemen insallah pozitif sonuç olur kutlama yaparız
İnşallah bundan sonraki tedavide yüzün güler hayırlı mutlu haberler alırsın. .bende tedavimin birinde yine hiç birşey kullanmadan başlamıştım. çünkü formlarda ilaçlarla birlikte birşey kullanamyın ters etki yapabilir dedikleri için o zaman 4 yumurtam görünüyordu ve 1 embriyo oluşmuştu. çok moralim bozulmuştu. sonraki tedavimde birşeyler deneyeceğim demiştim. aktardan bal polen ve arı sütü karışımı almıştım ve sadece günde 1 kaşık yemiştim. ve o tedavimde 5 yumurtanın 5 ide döllenmişti 4 tanesi 5. güne gitmişti ve ilk defa blast tranfer olmuştum benim için mükemmel birşeydi. sonuç ama yine negatifti
Slm hanimlar bende 42 yasimdayim iki yil önce erken menepoz teshisi kondu yumurta rezervi azalmis dogal yolla hamile kalamazsin dediler tüp bebek yoluyla kalirsin dediler
Iki yil sonra hamile kaldim satim 1 ekim ve 10 haftalik olmasi gerekirken 6. haftada kaldi embrio buyumedi
Ve ilac tedavisiyle düsürülmeye calisiyoruz
Bu kimyasalla birlikte 6. düsük gebeliklerin hepsi bu sekilde düstü septum amaliyatindan önce 3 düsük ve sonrasinda yine 3 düsük oldu
Iyi bir yerde sebebini arastirip tüp bebek yoluna giricem
MerhabaHerkese merhabalar arkadaşlar , umarım herkes çok iyidir . Hamiş arkadaşlar bebişler nasıl sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Bebiş için mücadele eden arkadaşlar rabbim yardımcınız olsun.
Biliyorsunuz ben Almanya’da yaşıyorum , Türkiye’den getirdiğim arı sütüm bitti maalesef burada bulmam biraz sıkıntılı , yurt dışında yaşayan arkadaşlar Amazon dan önerebileciğiniz bir marka var mı ...
Bu ay Türkiye’ye gelmeyi planlıyordum ama burada oturum süresi dolmak üzere bu nedenle Almanya dışına çıkamam mümkün değil , yeni belgem geldikten sonra tüm hormon kontrollerimi yaptırıp öyle gelebilicem ancak bu süreçte arı sütü , bal polen , tarçın , çörek otu bal ve zeytinyağında beklemiş kuru incir yemeğe devam etmek istiyorum .
Bu arada bu ay çörek otu , bal , tarçın ve zeytinyağında incir yedim ve aylardır olmayan yumurta akı gibi akıntım geldi bu uzun zamandır olmuyordu . Bu ay sorun olmazsa Reglimin üçüncü günü doktora gitmeyi planlıyorum yumurta var mı diye , işte bendeki son durumda bu .
Canım arkadaşım iyi olmana sevindimMerhabaAsmin lena cım böyle arada haberlerini bekliyorum.egriçayır yurtdısina gönderiyormuş yurtdışından yazıştığım bir kız söylemisti yoksa sen miydin bebeklerine kavuşmak isteyenlere rabbim yardım etsin.bende iyiyim.bebek haricinde hayatta başka konular çıkıyor baska sorunlarında olduğunu görmeye başladım.yani dertler bitmiyormus.sen almanyada oh ne güzel hayatın var.almanyada yasayan bir türk erkegin videolarinı esim izliyor arada baktım hayat orda ayrı güzel. bende hollanda da yasayan bir türk kız var, ailesi cocukları onu takip ediyorum
inşallah hayırlı haberlerini alırız Allahım yüzünü güldürsün herkese dua ediyorum bizim gibi olanların kucağını boş bırakmasın bende beklemedeyim haftaya cuma kontrol var inşallah ozaman daha bi emin olucaz hala inanamıyorum ben inşallah herşey yolunda gider burayada çok sık girmiyorum kafam karışmasın diye kafamda deli sorular bekliyorum işteHayırlı cumalar arkadaşlar. Pazartesi tahlilim var. Stresli beklemedeyim. Evdeyim .Dualarınızı bekliyorum. Rabbim bekleyen herkesi sevindirsin inşallah. Sen nasılsın nasıl gidiyor.
Canım arkadaşım iyi olmana sevindimsorunlar nerede olsanda bitmiyor ama sen artık iki canlısın bazen kocanı bile takmıcan Bebegine fokuslan yoksa insanın gözünün gördüğü , kulağının duyduğu herşeyi kafaya takarsa delirirsin canım .
Benimle konuşmadın ağriçayır konusunu ama ben bugün eğriçayıra mail attım bilgi bekliyorum .
Bende bugünlerde çok keyifsizim yeni oturumun gelmesi 3 / 4 ay sürebilir bu nedenle zaten benim için zor olan tedavi daha zor hale geldi , Türkiye’ye gelip gitmek hem maddi hem manevi olarak çok zorluyor , eşimin kendi işi mecbur işinin başında durmak zorunda yani nereden tutsam elimde kalıyor bebek olayı belkide vazgeçme zamanı geldi artık , bu konuda oldukça kafam karışık .
Evet Almanya’da insana değer veriyorlar ama emin ol Türkleri hiç sevmiyorlar . Her konuda çok zorluyorlar gerçekten , Almanlara da çok kızamıyorsun çünkü nasıl geldilerse öyle kalmışlar birçoğu . Kural bozma, sehtekarlık , cahillik o nedenle Almanlar Türkleri ve Arapları hiç sevmiyorlar.
Gerçekten pek girme sadece moral bozmaya yarıyor özellikle transfer ve sonrası :) forumlar kötü degil de atak gecirtiyor okurken aklın hep bebekte oluyor.hayatta başka yapılacak meşgaleler var.inşallah hayırlı haberlerini alırız Allahım yüzünü güldürsün herkese dua ediyorum bizim gibi olanların kucağını boş bırakmasın bende beklemedeyim haftaya cuma kontrol var inşallah ozaman daha bi emin olucaz hala inanamıyorum ben inşallah herşey yolunda gider burayada çok sık girmiyorum kafam karışmasın diye kafamda deli sorular bekliyorum işte
ne kadar girmemeye çalışsakta yine kendimi nette buluyorum arkadaşım aklıma bişey takılınca ister istemez bilmem hatırlıyormusun ben 3. tedavi öncesi kendiliğimden hamile kalmışım beta hcg güzel gidiyor son dra gittiğimde keseyi alttan muayenede zorla görebildi benim tahminim bugün tam 4 haftalığım diye düşünüyorum ( yumurtlamaya göre ) 8 kasımda tedavi olacağım dr muayene etti simir aldı o zaman hiçbirsey yoktu çünkü ordan hesaplıyorum neyse bakalım haftaya cuma çağırdı dr kalp atışı için böyle bir mucize başıma geldiği içinde şükrediyorum ve mecbur kalmadıkça evden çıkmıyorum bişey olcak diye korkuyorum hayırlısıyla inşallah hamile olanlar sağlıkla bebeklerini kucağına alsın hamile kalmak isteyenlerde inşallah hamile kalsınlar Allah herkesin hakkında hayırlısını herkesin muradını versin inşallahGerçekten pek girme sadece moral bozmaya yarıyor özellikle transfer ve sonrası :) forumlar kötü degil de atak gecirtiyor okurken aklın hep bebekte oluyor.hayatta başka yapılacak meşgaleler var.
Amiiin duana canım.daha 4 haftalıksan tüp bebek doktoru görmeye calistı sanırım erken çünkü.kalp atışı da erken gibi 7. Haftaya dogru daha iyi olurdu hersey güzel keyfini cıkar.ne kadar girmemeye çalışsakta yine kendimi nette buluyorum arkadaşım aklıma bişey takılınca ister istemez bilmem hatırlıyormusun ben 3. tedavi öncesi kendiliğimden hamile kalmışım beta hcg güzel gidiyor son dra gittiğimde keseyi alttan muayenede zorla görebildi benim tahminim bugün tam 4 haftalığım diye düşünüyorum ( yumurtlamaya göre ) 8 kasımda tedavi olacağım dr muayene etti simir aldı o zaman hiçbirsey yoktu çünkü ordan hesaplıyorum neyse bakalım haftaya cuma çağırdı dr kalp atışı için böyle bir mucize başıma geldiği içinde şükrediyorum ve mecbur kalmadıkça evden çıkmıyorum bişey olcak diye korkuyorum hayırlısıyla inşallah hamile olanlar sağlıkla bebeklerini kucağına alsın hamile kalmak isteyenlerde inşallah hamile kalsınlar Allah herkesin hakkında hayırlısını herkesin muradını versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?