• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

2.tüp bebek denememe başlamıştık.persembe opu oldum. 3 yumurtanın da içi boş çıktı. Bundan sonra nasıl ilerleyeceğim bilmiyorum. Küçük bir çikolata kistim var. Onu alabiliriz ama zaten rezerv az iyice azalır diyor doktor. Kafa karışıklığı ve üzüntü ile kalakaldım :(

2.tüp bebek denememe başlamıştık.persembe opu oldum. 3 yumurtanın da içi boş çıktı. Bundan sonra nasıl ilerleyeceğim bilmiyorum. Küçük bir çikolata kistim var. Onu alabiliriz ama zaten rezerv az iyice azalır diyor doktor. Kafa karışıklığı ve üzüntü ile kalakaldım :KK43:
Canım nerede tedavi oldun ankaradaymışsın bu sefer bahçeciye gideceğim demişsin.dr.un ne dedi sebebi neymiş ?? Amh kaç acaba ? Dr.un sana uygun ilaç kullanmadı gibime geldi.dr.un hiç mi kabahati yok bu sonuçta ! Burada yazılan kûrleri yaptın mı ?? Çikolata kisti için ameliyat olma bence de anlamam ama buralarda okuduğumda rezerve zarar veriyor deniyor.çok geçmiş olsun.iyi doktor,çok iyi lab., iyi embriyolog ile denemeden " denedim deme " bizim yaşlara özellikli yerler lazım hep diyorum.çok çok geçmiş olsun inşallah. En kısa zamanda bebeğine kavuşmanı dilerim.

merhabalar, balık yağı içilebilirmi acaba, bir faydası varmı yumurta rezervine? kullanılmasının bir sakıncası olurmu acaba?

2.tüp bebek denememe başlamıştık.persembe opu oldum. 3 yumurtanın da içi boş çıktı. Bundan sonra nasıl ilerleyeceğim bilmiyorum. Küçük bir çikolata kistim var. Onu alabiliriz ama zaten rezerv az iyice azalır diyor doktor. Kafa karışıklığı ve üzüntü ile kalakaldım :KK43:

Kac doz ilac kullandiniz
Dün tv de dinledim sanirim düşük doz rezerv azliginda daha etkiliymiş

Slm hanimlar bende 42 yasimdayim iki yil önce erken menepoz teshisi kondu yumurta rezervi azalmis dogal yolla hamile kalamazsin dediler tüp bebek yoluyla kalirsin dediler
Iki yil sonra hamile kaldim satim 1 ekim ve 10 haftalik olmasi gerekirken 6. haftada kaldi embrio buyumedi
Ve ilac tedavisiyle düsürülmeye calisiyoruz
Bu kimyasalla birlikte 6. düsük gebeliklerin hepsi bu sekilde düstü septum amaliyatindan önce 3 düsük ve sonrasinda yine 3 düsük oldu
Iyi bir yerde sebebini arastirip tüp bebek yoluna giricem
.
Geçmiş olsun canım.Cennette sefaatcin olsun bebegin İnşaAllah.Pihtilasma testi yaptırdin mi?

Yaptırmadım canım şu an kanamanın 7. Gunundeyım ve yıne fazlalaştı parca var sanırım drumu arıycam yarın
.
Mutlaka yaptir canım.Bir aspirinden ötürü bebeklerin ölüyor yada olmuyor belki..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebisini İnşaAllah herkese de sana da..

.
Mutlaka yaptir canım.Bir aspirinden ötürü bebeklerin ölüyor yada olmuyor belki..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebisini İnşaAllah herkese de sana da..
Amın cnm ınsAllah septum vardı amalıyat oldum kayıplarımın 3 ü septumdan önce 3 de septum amalıyatından sonra oldu

Herkese merhaba, Büyüme hormonu hakkında bilgisi olan var mı aranızda? Kullanan oldu mu? Doktorum büyüme hormonu ile tedavi öneriyor ama benim aklım karışık. Zararı var mı acaba büyüme hormonunun?

Büyüme hormonunu özellikle düşük overyan rezervi olan ve ileri yaştaki hastalarda kullanıyorlarmış. Ama büyüme hormonunu kullanan birine rastlamadım. Hiçbir doktordan da duymadım.

canım ben ilk kez duyuyorum ben. bana önerilmedi
Çok sık kullanılan bir yöntem değil...Doktorum kendi hastalarında uygulamış. Burada da birkaç kişide duydum. Yumurtalık rezervi ve kalitesi çok düşük hastalara veriliyor sanırım. Ama kesin etkinliği kanıtlanmış mı bilmiyorum...

Herkese merhaba, Büyüme hormonu hakkında bilgisi olan var mı aranızda? Kullanan oldu mu? Doktorum büyüme hormonu ile tedavi öneriyor ama benim aklım karışık. Zararı var mı acaba büyüme hormonunun?
Erbil bey bir hastasına uyguladı.hiç embriyosu döllenmeyen 35 yaşındaki arkadaşımız büyüme hormonu ölçülmüş düşük çıkmış hormon.bu tedavi yapıldı erbil bey tarafından arkadaşın 5 yumurtası olup oluşan embriyolarla da hamileydi.bu tedaviyi size de duyduğum kadarıyla tavsiye ederim.

Erbil bey bir hastasına uyguladı.hiç embriyosu döllenmeyen 35 yaşındaki arkadaşımız büyüme hormonu ölçülmüş düşük çıkmış hormon.bu tedavi yapıldı erbil bey tarafından arkadaşın 5 yumurtası olup oluşan embriyolarla da hamileydi.bu tedaviyi size de duyduğum kadarıyla tavsiye ederim.
Çok teşekkür ederim yanıtın için. Çok sağol. :)

Selam kızlar bugunde hastanede kontrolum vardı 4 boyutlu resim aldık selam veriyor dedi dr ve bu Dr da kıza benzetti :) tam görünecekmi bilmiyorum ama resmi sizlerle paylaşmak istedim
harika bebeğimhadi, Allah tamamına erdirsin, ne güzel kavuşturmuş ellerini minik kız:)

Back