- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #60.201
yine senin önerin üzerine bülent traşın bahsettiğin videosunu izledim. 38 yaş üstü direk tüp bebek diyor,bilmiyordum, sitede aydınlanma yaşadım resmen, hiç aklımda yokken tüp bebek olayının içinde buldum kendimi( en iyi seçeneğim buymuş meğerse, kadın doğumcum söyleseydi iyiydi
Ay maşallah tatlışlığa bakar mısınSelam kızlar bugunde hastanede kontrolum vardı 4 boyutlu resim aldık selam veriyor dedi dr ve bu Dr da kıza benzetti :) tam görünecekmi bilmiyorum ama resmi sizlerle paylaşmak istedim
Bal polenin fayda etmesi için oran var.1 kilo bala 100 gr polen karıstırılacak.daha az bal alirsan polende yukardaki oranla azaltarak konulcak.egricayırın bakiyorumda 10 gr polen koymuş yani bu yeterli degil etkisi olmaz.biz ozel karıştırmıcaz da orana uygun egricayırdan hazırlatabilirsin.iyi bir marka okuduğumca.lokman hekim kısmı ise burada önemli olan aynı paraya hakiki ürüne ulaşmak.mersin toros yaylası balı egricayır.oraların balı kaliteliymiş.tanıdığin varsa oralardan getirtebilirsin.lokman hekim son carem çunkü aynı paraya kaliteli bal bulabilirsin.Arkadasim bir sey soracagim bende bu egricayiri kullanmak istiyorum 1500 mg ampulleri gördüm 20 adet bide hazir olan bal polen var ondan almiyoruz kendimiz mi yapiyoruz öyleyse bal ve polen baska aktardan da aliriz sanirim degil mi?
Bal polenin fayda etmesi için oran var.1 kilo bala 100 gr polen karıstırılacak.daha az bal alirsan polende yukardaki oranla azaltarak konulcak.egricayırın bakiyorumda 10 gr polen koymuş yani bu yeterli degil etkisi olmaz.biz ozel karıştırmıcaz da orana uygun egricayırdan hazırlatabilirsin.iyi bir marka okuduğumca.lokman hekim kısmı ise burada önemli olan aynı paraya hakiki ürüne ulaşmak.mersin toros yaylası balı egricayır.oraların balı kaliteliymiş.tanıdığin varsa oralardan getirtebilirsin.lokman hekim son carem çunkü aynı paraya kaliteli bal bulabilirsin.
Merhaba sizin ile tedavi öncesinde konuşmuştuk ben bu ay tedavi için gittim ve doktor 1-2 tane küçük yumurtalar var rezerviniz çok azalmış ama bundan sonra da artacağı Yok dedi amh 0.11 bu arada ama yaş 29. Yine de ilaçlardan başlayalım 4 gün ilaç kullan 3 yumurta bulamazsak tedaviyi erteleriz dedi moralim bozuk olarak çıktım hastaneden ilaçları aldım başladım sonrasında eczaneden çam balı ve propolis karışımı varmış onu aldım aktardan Aksu vitalin arı sütünü aldım adetimin 2. Gününden itibaren sabah akşam yemeğe başladım adetimin 4. Günü bal tarçın ve çörekotu karışımı da yemeğe başladım. Şekeri azalttım ekmeği azalttım ve paketli gıdayı bıraktım. Adetin 5. Günü kontrolüm vardı gittim ve doktor bile şaşırdı sağda 1 solda 5 toplam 6 yumurtam vardı çok iyi dedi ilaca da güzel tepki vermişler dedi endumetrium 7 mm dedi. Çok mutlu oldum ilaçlara 3 gün devam dedi birde cetrotide ekledi erken çatlamasını önlemek için. 3 gün yine ilaçları kullandım ve bugün kontrolüm vardı 2 tane de sonradan büyüyen yumurtalar eklenmiş herşey yolundadır büyümeleri güzel endumetrium 10 dedi yani demem o ki ben bana arı sütü balı propolis çörekotunun faydası olduğunu düşünüyorum bu arada 3 aydır da teatrio kapsül ve folik asit kullanıyordumO dönem kolayı baya azalttı hatırladım da.1 tatlı kasıği ve tahta kaşıkla ac olarak sabah aksam bal ve polen karisimı yeniyor.bal poleni kendin karıstiracaksan metal kasık degmeyecek tahta veya plastikle karistırılacak icinde polen var diye.hangi ildesin ? ben ankara.rica ederim kür icin görevimiz
Valla bacım seninki de bizi şok edecek boyutta maşallahMerhaba sizin ile tedavi öncesinde konuşmuştuk ben bu ay tedavi için gittim ve doktor 1-2 tane küçük yumurtalar var rezerviniz çok azalmış ama bundan sonra da artacağı Yok dedi amh 0.11 bu arada ama yaş 29. Yine de ilaçlardan başlayalım 4 gün ilaç kullan 3 yumurta bulamazsak tedaviyi erteleriz dedi moralim bozuk olarak çıktım hastaneden ilaçları aldım başladım sonrasında eczaneden çam balı ve propolis karışımı varmış onu aldım aktardan Aksu vitalin arı sütünü aldım adetimin 2. Gününden itibaren sabah akşam yemeğe başladım adetimin 4. Günü bal tarçın ve çörekotu karışımı da yemeğe başladım. Şekeri azalttım ekmeği azalttım ve paketli gıdayı bıraktım. Adetin 5. Günü kontrolüm vardı gittim ve doktor bile şaşırdı sağda 1 solda 5 toplam 6 yumurtam vardı çok iyi dedi ilaca da güzel tepki vermişler dedi endumetrium 7 mm dedi. Çok mutlu oldum ilaçlara 3 gün devam dedi birde cetrotide ekledi erken çatlamasını önlemek için. 3 gün yine ilaçları kullandım ve bugün kontrolüm vardı 2 tane de sonradan büyüyen yumurtalar eklenmiş herşey yolundadır büyümeleri güzel endumetrium 10 dedi yani demem o ki ben bana arı sütü balı propolis çörekotunun faydası olduğunu düşünüyorum bu arada 3 aydır da teatrio kapsül ve folik asit kullanıyordum
Aslında adet öncesi de yedim ama düzenli değildi adetle birlikte sabah akşam düzenli yemeğe başladımValla bacım seninki de bizi şok edecek boyutta maşallahiste genç olunca oyle oluyordur biz bilemiyoruz ki benim 5 6 görünuyordu ki mucize gibi birsey.beni hatırlayıp yazdığın için sağol çok mutlu oldum tedavindeki bu olumlu ilerlemeye ins. 2. Bebegine kavusacaksın.amh degerini okurken bir şok oldum bu yaşta diye sonra olumlu gelişmelerini okuyuncada 0.11 nedir canım dedim doğal beslenme azıcık bir arı sütü neler yapıyor.ama bunlarî tedavi olduğun ayki adetle yedim diyorsun.2 3 5 günde etkisi bu kadar olmaz.ben mi yanlış anladım tekrar tebrikler arkadaşım
Çok cabuk sonuç almışsın tebrikler..Aslında adet öncesi de yedim ama düzenli değildi adetle birlikte sabah akşam düzenli yemeğe başladım
Allah sabırlar versin canım inşallah ümidini kaybetme sakın dua et Allahım herkesin yüzünü güldürsün inşallahMalesef arkadaslar adet oldum 2 gundr yarin test günüm ama bildiginiz yogun kanama
Canım çok geçmiş olsun diyecek sözde bulamıyorum.ins. en kısa zamanda mutlu olacağın gelişmeler olsun.cok üzüldüm derdin bizimde derdimiz.Malesef arkadaslar adet oldum 2 gundr yarin test günüm ama bildiginiz yogun kanama
değerlerim dengesiz. tirod prolaktinKızlar size ümit olsun diye yazıyorum. Ben 42 yaşında 3 tane kist ve 2 miyomla hamile kaldım. Hamile kalmakla da olay bitmiyor. Yaştan dolayı herkes bebeğin sağlığı için korkutuyor. Bakamazsın diyenler bile oldu. 2 li testte 1/10 çıktı risk oranım. Yaptırmadığım test kalmadı hamileyken. Kimseyi dinlemeyin. Çabalamaya devam. Sağlıkla doğdu maşallah. Sevgisi ve mutluluğu bugün üzüldüğünüz her şeye değiyor. Grupta hamile arkadaşlar var. Sıkıntısı olan yazsın bana. Gönlünüzü ferah tutun sadece.
Hayırlı cumalar arkadaşlar. Pazartesi tahlilim var. Stresli beklemedeyim. Evdeyim .Dualarınızı bekliyorum. Rabbim bekleyen herkesi sevindirsin inşallah. Sen nasılsın nasıl gidiyor.
Hayırlı olsun arkadaşım. Bu grubu oluşturan ve devam ettiren arkadaşlardan Allah razı olsun. Bende ilk iki tedavimde sadece ilaç kullandım hatta hemşirelere sordum hiçbir kür kullanma dediler. Birinde iki birinde bir yumurta elde ettiler. Hatta tek yumurta da ben iptal etmek istedim doktor tek embriyo ile de çok gebelik elde ettik diyip beni vazgeçildi. Üçüncü de vitamin kullanırdı doktor bana da eşime de. 6 yumurta oluştu. 4 ü döllendi ikisi geçen Şubat ayında transfer edildi. Sonuç negatif. Şimdi diğer ikisi transfer edildi. Şu an bekliyorum son denemem inşallah Rabbim yüzümü güldürür. Tüm bekleyenlerin de inşallah. Bu sayfada insan çok şeyler öğreniyor. Allah razı olsun herkesden.Merhaba sizin ile tedavi öncesinde konuşmuştuk ben bu ay tedavi için gittim ve doktor 1-2 tane küçük yumurtalar var rezerviniz çok azalmış ama bundan sonra da artacağı Yok dedi amh 0.11 bu arada ama yaş 29. Yine de ilaçlardan başlayalım 4 gün ilaç kullan 3 yumurta bulamazsak tedaviyi erteleriz dedi moralim bozuk olarak çıktım hastaneden ilaçları aldım başladım sonrasında eczaneden çam balı ve propolis karışımı varmış onu aldım aktardan Aksu vitalin arı sütünü aldım adetimin 2. Gününden itibaren sabah akşam yemeğe başladım adetimin 4. Günü bal tarçın ve çörekotu karışımı da yemeğe başladım. Şekeri azalttım ekmeği azalttım ve paketli gıdayı bıraktım. Adetin 5. Günü kontrolüm vardı gittim ve doktor bile şaşırdı sağda 1 solda 5 toplam 6 yumurtam vardı çok iyi dedi ilaca da güzel tepki vermişler dedi endumetrium 7 mm dedi. Çok mutlu oldum ilaçlara 3 gün devam dedi birde cetrotide ekledi erken çatlamasını önlemek için. 3 gün yine ilaçları kullandım ve bugün kontrolüm vardı 2 tane de sonradan büyüyen yumurtalar eklenmiş herşey yolundadır büyümeleri güzel endumetrium 10 dedi yani demem o ki ben bana arı sütü balı propolis çörekotunun faydası olduğunu düşünüyorum bu arada 3 aydır da teatrio kapsül ve folik asit kullanıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?