Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

bülent traş hoca videosunda acil diyor doktorunda gerek yok diyor.farklarını görmen icin yazdım.ben 40 ta bekardım ve bana dr.lar acil evlenin ve direk tüp bebek dedi aramızdaki farklar.tabi kendiliğinden hamile kalabilirsin ama ne kadaŕ yüzde ile ve olsaydı hepimiz evlendigimizden sonra biraz denedik olmuyor.Bende bu siteye girince büyük bir şaşkınlık yasadım ilk tüp bebek tedavim negatifti buralara bakınca tedavide ne kadar çok yöntem olduğunu ankaradaki merkezimin bana hiçbirini anlatmadığını ve benim saf saf doktora inanan masum köylü oldugumu görüp ist.da iyi bir merkeze gitmem gerektigini anladım.asıl ilginç olan çok şükür ki yanılmamışım.birde bebeğimi sağlıkla kucağıma alırsam Allahın izniyle tam olacak.burada duyduklarınla dr.un paralel konuşursa daha doğru yolda oldugumuzu düşünuyorum.

Selam kızlar bugunde hastanede kontrolum vardı 4 boyutlu resim aldık selam veriyor dedi dr ve bu Dr da kıza benzetti :) tam görünecekmi bilmiyorum ama resmi sizlerle paylaşmak istedim
Ay maşallah tatlışlığa bakar mısın ankarada biz gerideyiz malesef. medicalparkta 4 boyut henüz göremedim.böyle resim alamıyorum sozde 28. Haftalarda boyle resim verecekler. nereye gidiyorsun bebek kız mı dedi bakalım bir sonraki muayenede hangisinin dedigi doğru belli olur.sağlıkla gelsin inş.

Arkadasim bir sey soracagim bende bu egricayiri kullanmak istiyorum 1500 mg ampulleri gördüm 20 adet bide hazir olan bal polen var ondan almiyoruz kendimiz mi yapiyoruz öyleyse bal ve polen baska aktardan da aliriz sanirim degil mi?
Bal polenin fayda etmesi için oran var.1 kilo bala 100 gr polen karıstırılacak.daha az bal alirsan polende yukardaki oranla azaltarak konulcak.egricayırın bakiyorumda 10 gr polen koymuş yani bu yeterli degil etkisi olmaz.biz ozel karıştırmıcaz da orana uygun egricayırdan hazırlatabilirsin.iyi bir marka okuduğumca.lokman hekim kısmı ise burada önemli olan aynı paraya hakiki ürüne ulaşmak.mersin toros yaylası balı egricayır.oraların balı kaliteliymiş.tanıdığin varsa oralardan getirtebilirsin.lokman hekim son carem çunkü aynı paraya kaliteli bal bulabilirsin.

Son düzenleme:

Cok tsk ederim

Selam kızlar. Ne zamandır yoktum 3. Negatif sonrası kararsız kaldım. Kasımda kontrole gittim 1 yumurtaya düşmüş sayı. Artık kısmet bu saatten sonrası.
Bu arada hastanede 15. Denemesinde hamile kalan var dediler. 46 yaşında. Sadece kader ve maddi manevi güç istiyor nu süreç.
Sevgili hamisler sizlerin hamile haberleriniz cok mutlu ediyor bizi
Mucizeye sahip sizler. umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız

Bu arada sadece saf arı sütü alıyorum 1 2 ay daha bakicam duruma

Size tavsiyem beeo diye bir marka bal ve ürünleri var universite kurulusu çok güvenilir buldum sizinle paylasayim dedim. Aklınızda olsun.
Herkese sevgiler bol şanslar.

Merhaba sizin ile tedavi öncesinde konuşmuştuk ben bu ay tedavi için gittim ve doktor 1-2 tane küçük yumurtalar var rezerviniz çok azalmış ama bundan sonra da artacağı Yok dedi amh 0.11 bu arada ama yaş 29. Yine de ilaçlardan başlayalım 4 gün ilaç kullan 3 yumurta bulamazsak tedaviyi erteleriz dedi moralim bozuk olarak çıktım hastaneden ilaçları aldım başladım sonrasında eczaneden çam balı ve propolis karışımı varmış onu aldım aktardan Aksu vitalin arı sütünü aldım adetimin 2. Gününden itibaren sabah akşam yemeğe başladım adetimin 4. Günü bal tarçın ve çörekotu karışımı da yemeğe başladım. Şekeri azalttım ekmeği azalttım ve paketli gıdayı bıraktım. Adetin 5. Günü kontrolüm vardı gittim ve doktor bile şaşırdı sağda 1 solda 5 toplam 6 yumurtam vardı çok iyi dedi ilaca da güzel tepki vermişler dedi endumetrium 7 mm dedi. Çok mutlu oldum ilaçlara 3 gün devam dedi birde cetrotide ekledi erken çatlamasını önlemek için. 3 gün yine ilaçları kullandım ve bugün kontrolüm vardı 2 tane de sonradan büyüyen yumurtalar eklenmiş herşey yolundadır büyümeleri güzel endumetrium 10 dedi yani demem o ki ben bana arı sütü balı propolis çörekotunun faydası olduğunu düşünüyorum bu arada 3 aydır da teatrio kapsül ve folik asit kullanıyordum

Valla bacım seninki de bizi şok edecek boyutta maşallah iste genç olunca oyle oluyordur biz bilemiyoruz ki benim 5 6 görünuyordu ki mucize gibi birsey.beni hatırlayıp yazdığın için sağol çok mutlu oldum tedavindeki bu olumlu ilerlemeye ins. 2. Bebegine kavusacaksın.amh degerini okurken bir şok oldum bu yaşta diye sonra olumlu gelişmelerini okuyuncada 0.11 nedir canım dedim doğal beslenme azıcık bir arı sütü neler yapıyor.ama bunlarî tedavi olduğun ayki adetle yedim diyorsun.2 3 5 günde etkisi bu kadar olmaz.ben mi yanlış anladım tekrar tebrikler arkadaşım

Aslında adet öncesi de yedim ama düzenli değildi adetle birlikte sabah akşam düzenli yemeğe başladım

selam arkadaşlar. yaş 42.1 senelik evliyim. tiroid prolaktin sıkıntısı var bende. bekarkende bu değerler yüksekti bende. umursamadım taki evlenene kadar. eşimde sperm katılığı var.rabbim yardımcımız olsun hepimizin. son tahlilde FSH da yükselmiş Kasım da yapmıştım. normalda iyiydi

Afilim92 arkaşımız dua grubu oluşturmuş. ilk kez katılıcam. dualara sarılalım arkadaşlar. sizde katılın. okuma sayımız çoğalsın

Kızlar size ümit olsun diye yazıyorum. Ben 42 yaşında 3 tane kist ve 2 miyomla hamile kaldım. Hamile kalmakla da olay bitmiyor. Yaştan dolayı herkes bebeğin sağlığı için korkutuyor. Bakamazsın diyenler bile oldu. 2 li testte 1/10 çıktı risk oranım. Yaptırmadığım test kalmadı hamileyken. Kimseyi dinlemeyin. Çabalamaya devam. Sağlıkla doğdu maşallah. Sevgisi ve mutluluğu bugün üzüldüğünüz her şeye değiyor. Grupta hamile arkadaşlar var. Sıkıntısı olan yazsın bana. Gönlünüzü ferah tutun sadece.

değerlerim dengesiz. tirod prolaktin ( çok üzülüyorum. eşim çocukları çok seviyor. yazın hayıt suyu hapı ve çayını kullandım.fenalaştım.prolaktinim yükseldi 100 lere. acile kaldırırdım

E ebra34 canım nasılsın varmı bi gelişme kaçgün oldu sonucu ne zaman alıcaksın merakla bekliyorum inşallah güzel haberlerini alırız
Hayırlı cumalar arkadaşlar. Pazartesi tahlilim var. Stresli beklemedeyim. Evdeyim .Dualarınızı bekliyorum. Rabbim bekleyen herkesi sevindirsin inşallah. Sen nasılsın nasıl gidiyor.

Hayırlı olsun arkadaşım. Bu grubu oluşturan ve devam ettiren arkadaşlardan Allah razı olsun. Bende ilk iki tedavimde sadece ilaç kullandım hatta hemşirelere sordum hiçbir kür kullanma dediler. Birinde iki birinde bir yumurta elde ettiler. Hatta tek yumurta da ben iptal etmek istedim doktor tek embriyo ile de çok gebelik elde ettik diyip beni vazgeçildi. Üçüncü de vitamin kullanırdı doktor bana da eşime de. 6 yumurta oluştu. 4 ü döllendi ikisi geçen Şubat ayında transfer edildi. Sonuç negatif. Şimdi diğer ikisi transfer edildi. Şu an bekliyorum son denemem inşallah Rabbim yüzümü güldürür. Tüm bekleyenlerin de inşallah. Bu sayfada insan çok şeyler öğreniyor. Allah razı olsun herkesden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…