- 22 Şubat 2012
- 89
- 266
- 293
- Konu Sahibi akideciknane
- #60.121
İnşallah geçici sorunlardır ve huzurla çözülür. Bir ablam böyle durMerhaba kızlar. Uzun zamandır yazamadım.
Kasvetli günlerden geçiyorum. Hesapta bu ay tedaviye başlayacaktım. İlaçlarımı aldım. Onlar bana ben onlara bakıyorum. Evde huzurumuz pek yok malesef. İşin sonu nereye gidecek bilemiyorum
Eğer doğum kontrol hapı ile korunuyorsan hep aynı saatte almaya özen göster. Ben yıllarca kullandım kist için; hep saatlerine dikkat etmediğimde ara kanamam olurdu bunun gibi.
Gözün aydın arkadaşım. Sonuna kadar yolunda gitsin gebeliğin inşallah. Darısı tüm istiyenlerin başına.
Transferin hayırlı olsun. İnşallah pozitif haberini alırız.
canım sorununuz inşallah geçicidir ve Huzurla çözülür. Bir ablam böyle durumlarda Furkan suresi 74. Ayeti okumamı tavsiye ederdi.Merhaba kızlar. Uzun zamandır yazamadım.
Kasvetli günlerden geçiyorum. Hesapta bu ay tedaviye başlayacaktım. İlaçlarımı aldım. Onlar bana ben onlara bakıyorum. Evde huzurumuz pek yok malesef. İşin sonu nereye gidecek bilemiyorum
Eğer doğum kontrol hapı ile korunuyorsan hep aynı saatte almaya özen göster. Ben yıllarca kullandım kist için; hep saatlerine dikkat etmediğimde ara kanamam olurdu bunun gibi.
Gözün aydın arkadaşım. Sonuna kadar yolunda gitsin gebeliğin inşallah. Darısı tüm istiyenlerin başına.
Transferin hayırlı olsun. İnşallah pozitif haberini alırız.