- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #59.921
Tarnfer oldu kizlar.odamda dinleniyorum.. rahat guzel gecti.olacak arkadaslar hiic kafaniza takmayin kolay bir islem... moralli girin oraya... Herseyin sebebi Allah oldugunu dusunerek yatin masaya... ben rahme birakirken besmeale cektim birakma beni yavrum Allahim yardim et bize dedim... olsada olmasada bin sukur sana Allahim dedim.. olmazsa da mucadeleye devam dedim.. Allah hayirlisini versin kizlar..
Kavustuk valla. Hele o rahme dusne ani var ya izledim. hey kurban oldugum Allah nelere kadirsin sen dedim... insallah Allahin izniyle hayirli haberlerde bulusma dilegiylecanım benim hayırlısı ile kavuştunuz rabbim hayırlı sağlıklı salih bir evlad nasip etsin inşallah
güzel haberlerini bekliyoruz
Sagol canim. Geldim eve dinleniyorum bakalaim.. igne var yine oflayip pufluyorum :)hayırlı olsun transferin güzel dinlenmeler sana pozitif haberlerini bekliyoruz
Kavustuk valla. Hele o rahme dusne ani var ya izledim. hey kurban oldugum Allah nelere kadirsin sen dedim... insallah Allahin izniyle hayirli haberlerde bulusma dilegiyle
geçenlerde bi röp okumuştum
Hani tıp ilerlemişti, 45'inde bile doğurabiliyordu kadınlar? Evet ama çok güç. Anne olmayı çok geç yaşlara bırakmamak gerek. İstisnaları gözönünde bulundurmayın. Biz normal bir kadını ele alarak bir kanıya varıyoruz. Bir kere hücre yaşlanması diye bir süreç var. Cildimiz neden kırışıyor? Çünkü yaşlanıyoruz. Kadın her ay yumurta yumurtluyor ama 20 yaşındaki kadar kaliteli değil. Yumurta hücresi yaşlandığı için döllenebilme, kromozomlarını sağlıklı geliştirme yeteneği azalıyor, düşük yapma ihtimali artıyor... 40 yaşındaki bir kadın damar, tansiyon ya da şeker problemleriyle karşınıza çıkabiliyor. Ay başına gebe kalma oranı 25 yaşında bir kadında yüzde 25 civarındaysa, 40 yaşında bir kadında yüzde 1-2'lere düşüyor.
Yaş sınırı nedir? Yani kaç yaşından sonra bir kadına "Denemeye değmez" diyorsunuz? Kadın 45 yaşına gelmişse bu tür denemelerin bir sonuç verme olasılığı hemen hemen yok. Yumurtlama olsa bile kalitesi çok düşüktür. Tabii dünyada 50 yaş ve üzerinde doğum yapan bir iki kadın örneği var ama onlar istisna.
Merhabalar kizlar.. eve geldim dinleniyorum. Dr ve hemsire bana yapmam gerekenleri soylediler ama bu asamada yapmam gereken seyler var mi ? Fikir alisverisi
Dinlenme agir isten kacinmami, protein agirlikli beslenmemi ozelikle haslanmis yunurta yesillik.. asitli yiyecejler yok.. kabiz olma dedi olursan bize gek ilac verecem dedi. Stres yaoma surekli hamilelik dusunme dedi.aksam sinemaya gideyim mi dedim tabi dedi.efor harcama sadece dedi.. bizde komedi filmi var ona geldik gulmekten izleyemiyorum.. zarari olmaz heralde :)D _Depply_ Evet canim ilk 48 saat tembellik yapabilirisn sonra normal hayatina donebilirisn
Cok yatma rahme kan gitmesi gerekiyor.. zaten yatmanin olumlu degil aksine zarari var
İyi beslen seker un ve paketli ürünlerden uzak dur
Bol su ic
Stres yapmayacak sekilde vakit gecir .. sevdiklerinle ol..
Cay kahve kola icmessen iyi olur
Vücudunu dinleme belirtiler ilaçlardan
Acaba oldumu olmadimi düşüncesini kafandan at :)
Sana neler soyledi hemşire
Sanirim o doktor ile alakali o gosterdi.senin doktor cok dikkajtini verdiyse demekki.. olsun varsin gormemis ol :) siz iyi olunda gerisi bos :)Merhaba bu rahme düşme anini herkes gördüğünü soyluyor
Ekran nasil karsinizda mi
Benim ameliyathanede ekran arkamda kaliyordu birsey görmedim
Ben cok cokta katilmiyorum bu fikre..her vucut farklidir ve dinyada cok ornekleri var bunlarin.mesela Didem Uzel var bilirmisin? Kendisi 45 yasinda hamile kaldi ve bebek dogurdu.. kendisi amlatti asla vazgecmeyin diye...geçenlerde bi röp okumuştum
Hani tıp ilerlemişti, 45'inde bile doğurabiliyordu kadınlar? Evet ama çok güç. Anne olmayı çok geç yaşlara bırakmamak gerek. İstisnaları gözönünde bulundurmayın. Biz normal bir kadını ele alarak bir kanıya varıyoruz. Bir kere hücre yaşlanması diye bir süreç var. Cildimiz neden kırışıyor? Çünkü yaşlanıyoruz. Kadın her ay yumurta yumurtluyor ama 20 yaşındaki kadar kaliteli değil. Yumurta hücresi yaşlandığı için döllenebilme, kromozomlarını sağlıklı geliştirme yeteneği azalıyor, düşük yapma ihtimali artıyor... 40 yaşındaki bir kadın damar, tansiyon ya da şeker problemleriyle karşınıza çıkabiliyor. Ay başına gebe kalma oranı 25 yaşında bir kadında yüzde 25 civarındaysa, 40 yaşında bir kadında yüzde 1-2'lere düşüyor.
Yaş sınırı nedir? Yani kaç yaşından sonra bir kadına "Denemeye değmez" diyorsunuz? Kadın 45 yaşına gelmişse bu tür denemelerin bir sonuç verme olasılığı hemen hemen yok. Yumurtlama olsa bile kalitesi çok düşüktür. Tabii dünyada 50 yaş ve üzerinde doğum yapan bir iki kadın örneği var ama onlar istisna.
Ben cok cokta katilmiyorum bu fikre..her vucut farklidir ve dinyada cok ornekleri var bunlarin.mesela Didem Uzel var bilirmisin? Kendisi 45 yasinda hamile kaldi ve bebek dogurdu.. kendisi amlatti asla vazgecmeyin diye...
O cunleyi o mu soylemisti? Animsayamadim canim ama ne kadar dogru bir soz degil mi? Birde nefes terapilerinden bahsetmisti.. ben bir ara dusunmustum vucuda cok faydaliymis biliyormusun.. ama kendiside cok ugrasmis hemde yillarca :)
geçenlerde bi röp okumuştum
evet doktorun işlemi yaparken kullandığı ekran, bizim de görebileceğimiz şekilde konumlandırılmıştı bizim merkezde.Merhaba bu rahme düşme anini herkes gördüğünü soyluyor
Ekran nasil karsinizda mi
Benim ameliyathanede ekran arkamda kaliyordu birsey görmedim
Arkadaşım hayırlı olsun . Bebeğin sana sıkı sıkı tutunsuın hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah. Darısı bekleyenlerin başına .Ben cok cokta katilmiyorum bu fikre..her vucut farklidir ve dinyada cok ornekleri var bunlarin.mesela Didem Uzel var bilirmisin? Kendisi 45 yasinda hamile kaldi ve bebek dogurdu.. kendisi amlatti asla vazgecmeyin diye...
Sagol canim, insallah dedigin gibi olur arkadasim :)Arkadaşım hayırlı olsun . Bebeğin sana sıkı sıkı tutunsuın hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah. Darısı bekleyenlerin başına .
Anneveoğlusu arkadaşım sen nasılsın transfer tarihin belli mi? ne zaman yapılacak hayırlısıyla inşallah.canım benim hayırlısı ile kavuştunuz rabbim hayırlı sağlıklı salih bir evlad nasip etsin inşallah
güzel haberlerini bekliyoruz
E ebra34 inşallah transferin hayırlı olsun ve pozitif sonuçlanıp bebeğini kucağına aldığını görürsün dileklerimleHerkese günaydın arkadaşlar. Kaç gündür yoğunluktan forma bakamadım şimdi oturup hepsini okudu. Bizim yaş itibari ile her konuda 25 yaşındakiler gibi tabiki şansımız yok. Rabbim inşallah bu yolda bizlere yardımcı olacaktır. Bizler bize yazılan kaderi yaşayacağız. Bu yaştan sonra çocuk için çabalamamızda Allahın takdiri. İnşallah hep düşünülen o olumsuzluklarla karşılaşmadan hayırlı ve şağlıklı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza alırız. Bende geçen hafta estrofen ve caraspine başladım ayın 22 de kontrolum var kısmet olur bir aksilik olmazsa ayın sonuna doğru transferim olacak. Hepinizden dua bekliyorum son denemem çooook stresliyim açıkçası iyi olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?