- Konu Sahibi akideciknane
- #5.921
hayırlısı buymuş demek ki! üzgünüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydim elifcim,
ay ben sanki cok cadi gecimsiz biri gibi izlenim biraktim sanki. ki hic oyle degilimdir aslinda ama haksizliga asla gelemem. o yuzden eger ki karsimdaki haksizsa mutlaka karsilik veririm tabiiki benim gozumde biraz deger teskil ediyorsa. yok eger ki ben ona deger vermiyorsam zaten sallarim gider. konussun dursun.
hayır canım sen zaten haklısın. hep başkalarını düşünen bir yapın var orası da belli hem...neyse.. ben şimdi mutsuzum da fazla diyecek birşey bulamıyorum....bari sen pozitifi gör bu ay yaa!
üzülme arkadasim, 2 gün sonra tekrar yapacaksin belki o zaman pozitifi görürsün. bugün erken yaptin.
Arkadaşlar merhaba...
Breezey arkadaşım sizlere haber vermiş .. ziyaretime de geldi sağolsun.....
Evet topiğimizin 2. pembe patiklisi Defne'miz doğdu arkadaşlar..
37 haftanın içinde 2.400 gr doğdu. zayıf biraz ama solunumu iyiydi...küvöze gerek kalmadı...
öyle minik ki...insan inanamıyor...sanırım hala da idrak edemedim...
sizlere daha erken yazamadım...çünkü taburcu olduğumuz gün...bebeğin sarılığı yükseldi...
tekrar hastaneye döndük...fototerapi , testler vs...bir türlü fırsat olmadı...
bu arada 7 gündür toplam 7-8 saat ancak uyudum...
bir maratona çıkmış gibiyim...acemi anne olmak çok zormuş yahu...öyle beceriksizim ki...
birçoğunuzun mesajını okudum....ama tek tek cevap yazamıyorum ...kusura bakmayın...
hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum...
%5 şans denilerek yola çıktık , bugünlere geldik.. sizlerin de sabrınız, mücadele gücünüz hiç bitmesin...
umarım benim gibi aylar,yıllar çocuk özlemi çeken bütün arkadaşlarım bebeklerine kavuşur...
hepinize kucak dolusu sevgiler....
uzulme diycem canim ama biliyorum ki cok zor...valla su anda kendimi dusunmuyorum sen boyle uzgunken
saçmalama canım yaa!! gerçekten de sen hamile olsan ben havalara uçarım şu an.. hem ozaman bizim de olasılığımız artmış olur hayallerimiz umutlarımız çoğalır...nasıl puffy, lejena, breezey bizim için umut olduysa öyle olur yani...bu topikten bundan sonra hiç pozitif duyamazsak ne olur düşünsene biz iyiiden iyiye ümitsizliğe kapılırız....olmasın yaaaa!! hadi daha hızlı çalışalım ...sen ve nevser bu ay bize bu haberi verin.. ben veremedim............... sizi de üzdüm.. .................................
arkadaşlar bişey sorucam ben günde 3 veya 5 tane sigara içiyorummm (
biliyorum kötü bişey ama çok zararı olurmu ????
arkadaşlar bişey sorucam ben günde 3 veya 5 tane sigara içiyorummm (
biliyorum kötü bişey ama çok zararı olurmu ????
cok degil ama elifcim keske birakabilsen. yumurtaliklari olumsuz etkiliyor galiba.
ben bu zamana kadar hic icmedim. alkolde oyle.[/Q
inşallah en kısa sürede bırakıcammmm :)))
hayır canım sen zaten haklısın. hep başkalarını düşünen bir yapın var orası da belli hem...neyse.. ben şimdi mutsuzum da fazla diyecek birşey bulamıyorum....bari sen pozitifi gör bu ay yaa!
Canım benim teşekkür ederim.. şu birkaç gün benimle birlikte hamilelik yaşadığın ve beni kırmamak için yaptıkların için sana çok teşekkür ederim. neyse tabii tekrar yapıcam ama büyük olasılık değişmez artık...
Arkadasım sigara cısss,sigara kaka :) hemen bırak :))
Bende senin gibiydim keyif sigarası içerdim,böyle kahvenin yanında,muhabbette,arada efkârda sonra baktım o tek tük sigara 2-3 çıkmaya başladı,özellikle bişeye üzüldüğümde hemen sigara yakmaya başladım,derken oldu 5-6 devamı bile geldi ve biryandanda herşeyi araştırıyoruz ya :) heryerde sigaranın yumurtalara verdiği zararı okuyunca dedim ki bile bile bunu kendime yapamam ve Eylül ayından beri tek bitane bile sigara içmedim :)
Darısı senin başına arkadaşım...
Çok sevgiler...
Cmas1,
Hiç mi umut yok ? Malum 10.gün fikir verir,ama kesin sonuç için erken biliyorsun (
Bende de durumlar çok parlak değil Dünden beri belim ağrıyor,sanki erken regl olacam gibi,halbuki bende bu aydan ümitliydim,ama ne demiştik olmazsada yılmak yok,hepberaber bu ay kürler v.s yaparız,bol bol çalışır yola devam ederiz :)
Kocaman sevgiler...
Doğru diyorsun arkadaşımmm bende öyle 3-5 öyle içiyorum ama bırakmam lazım biliyorum söz arkadaşlar bırakıcam ....
iyiki bırakmıssın arkadasım tüp bebek tedavilerinde özellikle sigara zararı deniliyor....
bende bırakıyorummmm bebişlerim için :)))))))
sigarayı bırak!...
ben zyban la bıraktım..bir araştır..ama senin biraz psikolojik olarak güçlü olman lazım.. yani yan etkileri olabiliyormuş...zaten hassassın..hemen de ölmek falan demiyceksin yani.....intihar eğilimleri falan oluyormuş kısaca...ben de asla öyle birşey olmadı..tamamen sigaradan uzaklaştırdı beni...beynindeki bağımlılık yapan noktaya giden nikotinin geçişini engelliyor..hiçbir şey hissetmiyorsun hatta o sigara mideni bulandırıyor..
sigarayı bırak canım...ilaçsız da bırakabilirsin.. istersen yaparsın..bıraktım de ve bir daha hiç onu eline ağzına ve aklına alma..aklına geldiği anlarda hemen aklından uzaklaştır başka şeyler düşün...öyle günleri saatleri falan sayma...hiç sayma... aklına düştüğü an kafanın içinden konuyu değiştir... kesin başarırsın bu yöntemle....