Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

lejana hayırlı olsun bebeğin sağlıkla büyüt canım.allah hayırlı uzun ömürler versin.
camas canım çok geçmiş oılsun .lütfen sık sık tüp bebek yaptırma canım biraz vucudun dinlensin kendine gelsin malesef canımallah ne zaman isterse o zaman olacak biz ne kadar acele etsekte her şey olacağına varıyor.ben haziran ayında transferim oldu canım bak hala bekliyorum.şu iki ayımda öyle boşa geçti ama demekki bundada vardır bir hayır.yanlız bugün kasıklarımda hareketlilik hissettim acaba bi doktora gidip göstersemmi.
elifooo sigara yok canım kaliteyi bozuyormuş.ben bırakabildiysem hrkes bırakır 6 yıl öncesine kadar hemde nasıl içiyordum günde bir paket kahve çay.sonra doktor dediki öyle pratisyen doktor.evlenmeyi düşünüyormusun evet dedim eşimle arkadaştık oda çok içiyordu.doktor erken menopoz olabilirsin bebeğin olmayabilir olursa düşebilir falan diye sıralayınca korktum ve bıraktım canım eşimde öyle.ilk bir ay zor sonra alışıyorsun.
selcan canım sen adet olucam diyosun sonrada gebe oluyosun canım. belli olmuyor.ama sende çok aceleci davranıyorsun daha yeni rahim kendine gelmiştir.bak gör bundan sonra gebe kalcan işallah canım.
duova diğer kızlar hepinzi öpüyorum.

ay keske benim kocamda birakabilse o da nasil tiryakisi anlatamam. Allahtan sperm analizi cok iyi ciktida icim rahat etti biraz. konusa konusa sonunda ikna edebildim de gecen hafta doktora gittik. doktor denetiminde birakmaya niyet ettik bakalim sonuc nolcak.

yok acele etmiyorum ummucum gercekten ben zaten hep basindan beri sogukkanli davrandim bebek konusunda. tmm cok istiyorum istiyoruzda Allah vermezse de napalim yapacak bisey yok. acele etmek degilde umutlaniyorum. kuzu kuzu bekliyorum reglimi insallah yine bi surpriz olur

Herkese slm cmas üzüntünü tüm içtenliğimle paylaşıyorum nasip değilmiş arkadaşım rabbim sağlığını bozmasın tutunamamasının sebebine cem beyin verdiği cvp nedir

Arkadaşlarım hepinizi seviyorum birbirimizin yolunu aydınlatıyor sıkıntılarını gideriyoruz ben bu ay dr gitmeye niyetlendim hayırlısı Allahtan lejena bana umut oldu banada % 5 denilmişti biliyorsunuz rabbime zor yok tasarruf onun elinde hepimiz buradan bebek sevinçlerimizi paylaşmak nasip olur

hadi bakalim arkadasim ne diyoruz yilmak yok yola devam insallah guzel sonuclar alirsin.

canım benim eşimde çok içiyoru bir paketi geçiyordu yanındada kahvesi çayı eksik olmazdı..ayy ne keşmişiz..:)) çok şükür kurtulduk canım darıı eşine olsun.biraz sabır istiyor ama atlatıyorsun.
tamam canım acele yok işallah bbeğin gelcek yakında.

canım hayırlı olsun .yumurta rezervi az olanlar topiğinde bir arkadaş var fsh si çok yüksek ve ilaçla adet görüyordu bu ay tedaviye başladı yumi yokken iki tane gelişmiş.rabbim büyük kısmet edecekse olmazları oldurur.benimde biliyorsun 3 gözüktü yumi ama hiç biri büyümedi.kısmet arkadaşım elimizden geleni yapalım.taktir allahın..gelecek işallah bebişler.

Basladinmi canim.kure?
Canim.sarilik spermleri cok etkiliyormus esnin degerlerini bilmiyorum ama dna hasar tespiti yaptirmanizi tavsiye ederim.dusuklerin sebebi de o olabilir.dr gittiginde mutlaka bunu söyle

Sevgili selcan.tup bebek konusuna sicak bakmaman bence anne olmus olman tamam simdi tekrar istiyorsun ama onlarin varliklari seni rahatlatiyor ama bizlerin malesef boyle bir durumu yok.allah kimseyi o yola koymasin ancak yasayan bilir.
hayırlısı buymuş demek ki! üzgünüm

Arkadasim allah kizina saglik sihhat versin inşallah. Uzulme dememin bir anlami yok uzuntunu paylasiyorum ayni seyleri yasamis biri olarak.

Günaydın miranda :)))

canım küre başladım sonra adet oldum bıraktım ..... adet 2. günü doktora gittim ve tahlil istedi estradiol (e2) , fsh , lh, progesteron testleri ama progesteron biraz yüksek çıktı o yüzden doktoprum 18 gün boyunca doğum kontrol hapı verdi yasmin içiyorum 18 aralıkta randevu var bakalım ne olucak inşallah rabbim bize nasip eder çok zor çokkkkkkkk

tüp bebek işlemi çok zor bir süreç çok zor işlemler ve yıpratıcı ama yapılacak birşey olmayınca yapılacak birşey kalmıyor...

canım sarılık olayını doktora söylerim canım benim doğru diyorsun :))))

çok teşşekkür ederim :)))

SEVGİLER......

04- aralık 2013 çarşamba günü belaların 1. Kat semaya indiği safer ayının başlangıcıdır.....

Efendimiz (s.a.v.) bu gece ölüm hastalığına tutulmuştur....

Bu ayda levhi mahfuzdan , 1. Kat semaya 3200 bela inmektedir. Bu ayda hergün

'' la havle vela kuvvete illa billahil aliyil azim '' denilmelidir....

Günde 100 defa okuyandan en hafifi fakirlik olmak üzere 70 çeşit bela kaldırılır ....

Aminnnnnnnnnnnnn

mirendacim haklisin tabii canim benim ama ben ikizleri o kadar az goruyorum ki inan. yine hep sukrediyorum rabbim layik gorup verdigi icin. ayrica eger ki dogal yoldan olma ihtimali varsa diye soylemistim ben. eger ki tup bebek yaptirmak zorunda kalirsam ayaklarimin cok saglam yere basmasi gerek benim. birde profesyonel yardim almadan zaten hic dusunmuyorum. onun stresinin altindan kalkmasi cok zor. Allahim tum yaptiran veya yaptirmak isteyen butun kardeslerimin yardimcisi olsun.

ay amin canim o kadar cok istiyorum ki birakmasini insallah sonuca ulasiriz. niyetlendi cunku.

gunaydin canim, iyiki uyardin hatirlattin bilgilendirdin kuzum. bende hemen basliyorum.
sagolasin.

Teşekkür ederim. Evet canım çok şükür ki çok tatlı bir oğlum var. Dün negatif haberini ona verdiğimde olsun anne üzülme sonra inşallah yine olur dedi. Hem de dedi ki doğal yolla olur belki dedi. Tüp yerine doğalı deneyin dedi. canım benim daha 12 yaşında! :)

oyyy kiyamam ben ona yaaa....canim benim...iyi ki var annesi Allahim uzun uzun hayirli omurler versin oglusuna aminn...

cANIM BENİM HİÇİ GEREK KALMASIN SANA ALLAHIM DOĞAL YOLLA NASİP ETSİN İNŞALLAH ÇOK ZOR ÇOKKKKKKKKKKKKKKKK

O İNSANIN ÜSTÜNDEKİ YÜK STRES ANLAYISIZLIKLAR ............... ÇOK DOĞRU ANLATMISSIN O STRESŞN ALTINDAN KALKMAK ÇOK ZORRRRRRR

bende bunun zorluklarini sizin sayenizde ogrendim elifcim. birde doktorum kontrol sirasinda uyarmisti. cok zorlu bi surec tupbebek diye. Allahim cok bekletmeden tez zamanda nasip eder hepimize insallah.

Biliyorsunuz test günüm yarındı ama ben dün yaptım ve negatifti. Olsa olurdu zaten . Bugün ilaçları da bıraktım. Henüz Dr Cem Bey'e haber vermedim. Bu hafta sonu adet olursam adetimin yine 3. günü dr.a gideriz. Ve konuşuruz henüz ne yapacağımıza kesin karar vermedik. Yalnız bundan sonraki sefer Allah nasip ederse 5. gün embriyolarının transferini isteyeceğim artık. Öncekilerde 3. gün emb. idi. 7-8 hücreli iyi kaliteli..Sayı az diye bekletmiyorlar.. Belki bundan öncekiler 5. güne kadar gelemeyeceklerdi ve belki transfer olmayacaktı bile..Neyse Allah bilir tabiki. Dr bana şu ana kadar herhangi bir olumsuzluktan bahsetmedi. Sadece yaşım ileri...Ortada bilinen birşey yok yani.. Rahim iyi. Verdikleri ilaçlarla herşey kontrollü.. EEee ;? Yani bu durumda sanki top benim yumurtalarıma atılmış gibi di mi? 3. denemede de acgh yaptırmayız sanırım.. Ama o da tutmazsa sonrakilerde bilmiyorum ne olur?

Benim geçen sene yaptırdığım hsg filminde tüplerimin biri tıkalıydı.. Şimdi bilmiyorum ne durumda. Hsg çekilirken rahme basınçlı renkli bir sıvı veriyorlar. Böylece filmde görüyorlar .. Bu sıvı bazen kapalı kanalları açıyormuş.. Ben şimdi acaba tekrar çektirsem mi diye düşünüyorum..Ama öncesinde bitkisel kürlerle biraz açılması için çalışıp sonra hsg çektireyim.. Ama bu da uzun sürer. En az biriki ay kür sürer. Hsg den sonra bazen tüpler açılıyormuşya kendiliğinden hamile kalanlar çok oluyormuş...Ama bu hsg den sonra tüp bebek tedavisine başlamak için 3 ay beklemek gerek diye okudum. Bilmiyorum... Ben 43 yaşındayım üç hafta sonra zaten 2014 girer girmez kafadan 44! (yıl hesabıyla yani).... Her geçen zaman aleyhimize!

Gelelim kürlere: Bunları buldum kadınlar kulübünden (Kocam 2. 4. maddeyi söylerken bana güldü ve inanmadı, haklı olabilir)

1-Acaba soğan kürü kapalı tüpleri de açar mı? (adet bitiminden 10 gün sonra 15 gün+ sonraki dönemde 10'ar gün 4 dönem )

2-a-Sarımsak kaynatıp buharına oturmaca,(haftada 1)
b-Süt ve içinde maydanoz kaynatıp buharına oturmaca
c-arpa ez kaynat ve buharına oturmaca
d-civanperçemi buharı
e-karakabak sütle haşla buharı...
f-kaplıca

3-Adetin 1. gününden itibaren
sabah: bodur mahmut otu çayı
öğlen:şahdere otu çayı
gece: melisa çayı

4-a-İki üç damla elma yağı sür
b-adaçayı yağı sür( gün aşırı)
c-geceden viksli pamuk koy

5- Bu arada hormon dengeleyici: testere dişli aslan pençesi
6-yumurta sayı ve kalite arttırıcı incir kürü
7-hayıt tohumu veya suyu
8-çuha çiçeği
9-1. günden yumurtlamaya kadar adaçayı iç

Yani bilmiyorum yaaaa uzun hikaye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…