- Konu Sahibi akideciknane
-
- #5.941
lejana hayırlı olsun bebeğin sağlıkla büyüt canım.allah hayırlı uzun ömürler versin.
camas canım çok geçmiş oılsun .lütfen sık sık tüp bebek yaptırma canım biraz vucudun dinlensin kendine gelsin malesef canımallah ne zaman isterse o zaman olacak biz ne kadar acele etsekte her şey olacağına varıyor.ben haziran ayında transferim oldu canım bak hala bekliyorum.şu iki ayımda öyle boşa geçti ama demekki bundada vardır bir hayır.yanlız bugün kasıklarımda hareketlilik hissettim acaba bi doktora gidip göstersemmi.
elifooo sigara yok canım kaliteyi bozuyormuş.ben bırakabildiysem hrkes bırakır 6 yıl öncesine kadar hemde nasıl içiyordum günde bir paket kahve çay.sonra doktor dediki öyle pratisyen doktor.evlenmeyi düşünüyormusun evet dedim eşimle arkadaştık oda çok içiyordu.doktor erken menopoz olabilirsin bebeğin olmayabilir olursa düşebilir falan diye sıralayınca korktum ve bıraktım canım eşimde öyle.ilk bir ay zor sonra alışıyorsun.
selcan canım sen adet olucam diyosun sonrada gebe oluyosun canım.belli olmuyor.ama sende çok aceleci davranıyorsun daha yeni rahim kendine gelmiştir.bak gör bundan sonra gebe kalcan işallah canım.
duova diğer kızlar hepinzi öpüyorum.
Arkadaşlarım hepinizi seviyorum birbirimizin yolunu aydınlatıyor sıkıntılarını gideriyoruz ben bu ay dr gitmeye niyetlendim hayırlısı Allahtan lejena bana umut oldu banada % 5 denilmişti biliyorsunuz rabbime zor yok tasarruf onun elinde hepimiz buradan bebek sevinçlerimizi paylaşmak nasip olur
ay keske benim kocamda birakabilse o da nasil tiryakisi anlatamam. Allahtan sperm analizi cok iyi ciktida icim rahat etti biraz. konusa konusa sonunda ikna edebildim de gecen hafta doktora gittik. doktor denetiminde birakmaya niyet ettik bakalim sonuc nolcak.
yok acele etmiyorum ummucum gercekten ben zaten hep basindan beri sogukkanli davrandim bebek konusunda. tmm cok istiyorum istiyoruzda Allah vermezse de napalim yapacak bisey yok. acele etmek degilde umutlaniyorum. kuzu kuzu bekliyorum reglimi insallah yine bi surpriz olur
Arkadaşlarım hepinizi seviyorum birbirimizin yolunu aydınlatıyor sıkıntılarını gideriyoruz ben bu ay dr gitmeye niyetlendim hayırlısı Allahtan lejena bana umut oldu banada % 5 denilmişti biliyorsunuz rabbime zor yok tasarruf onun elinde hepimiz buradan bebek sevinçlerimizi paylaşmak nasip olur
Basladinmi canim.kure?HErzaman dua ederim çünkü çok zor çokkkkk..... soğan kürünü yapıyorum 1 kurusoğan dörde böl iyi suya koy kaynat 5 dakika sonra ılık iç :))) tadı felaket.....
başka şekli yok değilmi ? doğrumu yapıyorum????
Canim.sarilik spermleri cok etkiliyormus esnin degerlerini bilmiyorum ama dna hasar tespiti yaptirmanizi tavsiye ederim.dusuklerin sebebi de o olabilir.dr gittiginde mutlaka bunu söylecanım arkadasım ah birbirimizi çok seviyoruz ama düşün eşim 2006 yılında artık çok üzüntüden sarılık oldu hast. kaldı ve kayınvalidem pes etti nisan yaptık ama ondan sonra gene durmadılar 2011 kadar bekletme amannnnnn benimkii çok uzun hikaye ... kocam sever sevmesinede zaten bu kadar baskıya nasıl dayanırız ama bazen etkileniyor((
inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alalım ve bebeklerimize meleklerimize kavusalım ......
Sevgili selcan.tup bebek konusuna sicak bakmaman bence anne olmus olman tamam simdi tekrar istiyorsun ama onlarin varliklari seni rahatlatiyor ama bizlerin malesef boyle bir durumu yok.allah kimseyi o yola koymasin ancak yasayan bilir.arkadaslar lutfen bana kizmayin ama ben bu tupbebek konusuna hic sicak bakamiyorum. onu en son care olarak goruyorum.
yani dogal yoldan hic umut kalmamissa. tabbi bu kararimda tupbebekten cok fena tirsmam buyuk bi rol oynuyor.
bilmiyorum neden ama karsi koyamadigim bi korku var icimde. bakalim hayat bize neler gosterecek.
hayırlısı buymuş demek ki! üzgünüm
Basladinmi canim.kure?
Canim.sarilik spermleri cok etkiliyormus esnin degerlerini bilmiyorum ama dna hasar tespiti yaptirmanizi tavsiye ederim.dusuklerin sebebi de o olabilir.dr gittiginde mutlaka bunu söyle
Sevgili selcan.tup bebek konusuna sicak bakmaman bence anne olmus olman tamam simdi tekrar istiyorsun ama onlarin varliklari seni rahatlatiyor ama bizlerin malesef boyle bir durumu yok.allah kimseyi o yola koymasin ancak yasayan bilir.
Arkadasim allah kizina saglik sihhat versin inşallah. Uzulme dememin bir anlami yok uzuntunu paylasiyorum ayni seyleri yasamis biri olarak.
Basladinmi canim.kure?
Canim.sarilik spermleri cok etkiliyormus esnin degerlerini bilmiyorum ama dna hasar tespiti yaptirmanizi tavsiye ederim.dusuklerin sebebi de o olabilir.dr gittiginde mutlaka bunu söyle
Sevgili selcan.tup bebek konusuna sicak bakmaman bence anne olmus olman tamam simdi tekrar istiyorsun ama onlarin varliklari seni rahatlatiyor ama bizlerin malesef boyle bir durumu yok.allah kimseyi o yola koymasin ancak yasayan bilir.
Arkadasim allah kizina saglik sihhat versin inşallah. Uzulme dememin bir anlami yok uzuntunu paylasiyorum ayni seyleri yasamis biri olarak.
canım benim eşimde çok içiyoru bir paketi geçiyordu yanındada kahvesi çayı eksik olmazdı..ayy ne keşmişiz..:)) çok şükür kurtulduk canım darıı eşine olsun.biraz sabır istiyor ama atlatıyorsun.
tamam canım acele yok işallah bbeğin gelcek yakında.
04- aralık 2013 çarşamba günü belaların 1. Kat semaya indiği safer ayının başlangıcıdır.....
Efendimiz (s.a.v.) bu gece ölüm hastalığına tutulmuştur....
Bu ayda levhi mahfuzdan , 1. Kat semaya 3200 bela inmektedir. Bu ayda hergün
'' la havle vela kuvvete illa billahil aliyil azim '' denilmelidir....
Günde 100 defa okuyandan en hafifi fakirlik olmak üzere 70 çeşit bela kaldırılır ....
Aminnnnnnnnnnnnn
Teşekkür ederim. Evet canım çok şükür ki çok tatlı bir oğlum var. Dün negatif haberini ona verdiğimde olsun anne üzülme sonra inşallah yine olur dedi. Hem de dedi ki doğal yolla olur belki dedi. Tüp yerine doğalı deneyin dedi. canım benim daha 12 yaşında! :)
mirendacim haklisin tabii canim benim ama ben ikizleri o kadar az goruyorum ki inan. yine hep sukrediyorum rabbim layik gorup verdigi icin. ayrica eger ki dogal yoldan olma ihtimali varsa diye soylemistim ben. eger ki tup bebek yaptirmak zorunda kalirsam ayaklarimin cok saglam yere basmasi gerek benim. birde profesyonel yardim almadan zaten hic dusunmuyorum. onun stresinin altindan kalkmasi cok zor. Allahim tum yaptiran veya yaptirmak isteyen butun kardeslerimin yardimcisi olsun.
cANIM BENİM HİÇİ GEREK KALMASIN SANA ALLAHIM DOĞAL YOLLA NASİP ETSİN İNŞALLAH ÇOK ZOR ÇOKKKKKKKKKKKKKKKK
O İNSANIN ÜSTÜNDEKİ YÜK STRES ANLAYISIZLIKLAR ............... ÇOK DOĞRU ANLATMISSIN O STRESŞN ALTINDAN KALKMAK ÇOK ZORRRRRRR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?