• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Günaydın sevgili topikdaşlarım....

Lejena rabbim sağ salim mutlu huzurlu büyüdüğü günlerini göstersin inşallah..

Tek tek isim yazmayacağım Şemsi Tebrizi'nin sözleri hepimize olsun....

Sen darda olduğun vakitlerde , sana bahşedilmiş olanlarla elinden geleni yaparsın en güzel çareleri düşünürsün uygularsın.. Fakat yine bir şeyler olmuyorsa o zaman teslim olmayıp kendini yerden yere vurman iyi bir durum değildir. Kendi iç huzurunu bozarsın daha direnmekle. Diren direnebildiğin kadar uygula sana verilmiş olanla, o anki imkanlarınla. Teslim ol demek elin kolun bağlı otur demek değildir. Sadece sen her imkanı denediğin halde olmuyorsa onda senin için belki daha değişik güzellikler olacaktır. Veya senin için hayırlısı neyse o olacaktır.

Elifcim sen kimseye karsilik verme. Onlarla biraz mesafeli dur. Ama gergin iortam yaratacak polemiklere hic girme...sanki onlar dunyanin obur ucunda yaşayan yabancılar mis gibi dusun...kendi kendilerine konusup dursunlar. Bazen soylenenleri anlamamazliktan gelmek ve onlar yabanciymis gibi resmi mesafeli davranmak daha iyi oluyor. ...bence....ayrica kocanla da hic onlar hakkinda konusma ..deger mi birarada gecireceginiz degerli vaktinizi onlar hakkında konusarak harcamaya...hem adam arada kalır. ..bence aşk dolu romantik anlarla doldur kocanin kafasini..seninleyken mutlu olsun..

Günaydın canım benim çok güzel şeyler yazmışsın vallahi en doğru olanıda bu zaten artık böyle yapıcam avustralyada da olsa kaynanam yetişir ama inan çok yıprandım ... senin dediklerini dinliycem ve doğru olan bu aslındaa eskiden konusurdum çok şimdi asla konuşmak yok mesafe en iyisi ...... çok teşekkür ederim :))) canım benim çokkkkk öptümmmmm

sende kendine dikkat et lütfen :))) iyi haberlerini bekliyoruz......
allahım bebişini mübarek eylesin ve sana bağışlasın ........

Günaydın canım benim çok güzel şeyler yazmışsın vallahi en doğru olanıda bu zaten artık böyle yapıcam avustralyada da olsa kaynanam yetişir ama inan çok yıprandım ... senin dediklerini dinliycem ve doğru olan bu aslındaa eskiden konusurdum çok şimdi asla konuşmak yok mesafe en iyisi ...... çok teşekkür ederim :))) canım benim çokkkkk öptümmmmm

yaniderlerya meraba-meraba o kadar işte...hani öyle surat asıp kaçmadan. mesela sokakta yürürken mahallenin aşağısında oturan bir komşu kadınla karşılaştın nasıl davranırsın: meraba-meraba... birazcık yüzüne hafif bir gülümseme ama yine de mesafeli , resmi ve saygılı... hertürlü imaları duymamazlıktan gel...diyelim ki başka birilerinden duydun ki konuşuyorlarmış ileri geri senin hakkında.. valla onları bile sustur.. '' yok canım olur mu öyle şey'' de konuyu değiştir. böylece kimse sana laf ta taşıyamaz..sen de duymamış olursun...biz burda dertleşiriz yeter...

kızlar varya ben bugün kan verdim test için bakalım ne çıkacak?:18: bir saat sonra belli olur...eğer negatif çıkarsa biraz üzüldükten sonra hemen toparlancam. sonra saçlarımı boyatçam..botoks ve dolgu vs ne varsa onları yaptırcam..iki aydır 5 kilo aldım neredeyse bu süreçte hemen kilo verecem..bir haftadır masamda işler birikti kendimi işe verecem..

ama bugün 10. gün. bütün bunları yapmak için perşembe 12.gün yani tekrar testimi yapmayı beklerim tabi....yani bu iki gün biraz daha kriz takılırım ama kendimi de alıştırmış olurum.. böylece daha çabuk toparlanmış olurum... bat ise bu ctesi. bu hafta sonunu böylece atlatırım.. yeni haftaya yeni umutlarla.....

AMA YA POZİTİF ÇIKARSA::52::52::52::52::52::49:

Sevgilerimle...

Arkadaşlar merhaba...

Breezey arkadaşım sizlere haber vermiş .. ziyaretime de geldi sağolsun.....

Evet topiğimizin 2. pembe patiklisi Defne'miz doğdu arkadaşlar..

37 haftanın içinde 2.400 gr doğdu. zayıf biraz ama solunumu iyiydi...küvöze gerek kalmadı...

öyle minik ki...insan inanamıyor...sanırım hala da idrak edemedim...

sizlere daha erken yazamadım...çünkü taburcu olduğumuz gün...bebeğin sarılığı yükseldi...

tekrar hastaneye döndük...fototerapi , testler vs...bir türlü fırsat olmadı...

bu arada 7 gündür toplam 7-8 saat ancak uyudum...

bir maratona çıkmış gibiyim...acemi anne olmak çok zormuş yahu...öyle beceriksizim ki...

birçoğunuzun mesajını okudum....ama tek tek cevap yazamıyorum ...kusura bakmayın...

hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum...

%5 şans denilerek yola çıktık , bugünlere geldik.. sizlerin de sabrınız, mücadele gücünüz hiç bitmesin...

umarım benim gibi aylar,yıllar çocuk özlemi çeken bütün arkadaşlarım bebeklerine kavuşur...

hepinize kucak dolusu sevgiler....

lejancim canim benim Allahim bebegini sana ve esine bagislasin. Allahim nazarladan korusun alya bebegide defne bebegide.
cokta zayif dogmamis bence. annesi ona iyi bakar cabucak alir kilolarini. rabbim isteyen herkese nasip etsin.
sizin adiniza cok ama cok sevindim. seni ve defne bebegi kocaman kucakliyor kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum.
Allaha emanet olun kendinize cici bakin.

kızlar varya ben bugün kan verdim test için bakalım ne çıkacak?:18: bir saat sonra belli olur...eğer negatif çıkarsa biraz üzüldükten sonra hemen toparlancam. sonra saçlarımı boyatçam..botoks ve dolgu vs ne varsa onları yaptırcam..iki aydır 5 kilo aldım neredeyse bu süreçte hemen kilo verecem..bir haftadır masamda işler birikti kendimi işe verecem..

ama bugün 10. gün. bütün bunları yapmak için perşembe 12.gün yani tekrar testimi yapmayı beklerim tabi....yani bu iki gün biraz daha kriz takılırım ama kendimi de alıştırmış olurum.. böylece daha çabuk toparlanmış olurum... bat ise bu ctesi. bu hafta sonunu böylece atlatırım.. yeni haftaya yeni umutlarla.....

Sevgilerimle...

bende heyecanla bekliyorum kan testi sonucunu cmascim. rabbimden dilerim ki sonuc pozitif olsun. bize haber vermeyi sakin unutma.

Son düzenleme:
Iyi aksamlar arkadaslar,

Nevser, dogum günün kutlu olsun. geri kalan hayatini bebeklerinle beraber gecirmeni diliyorum.ben iyiyim sagolasin 2 hafta sonra tekrar kontrole gidecegim.

Ummu, daha iyi olmana sevindim arkadasim.

Elifoooo, o nasil söz yahu deme bir daha öyle, bebeginin annesiyle büyümesi hem anne hem bebek icin en mutlu alan.

Selcan, bende seninle beraber bekliyorum canim, regl tarihin düzene girmis olmasi gerekiyor 4 aralik diye hesap et sen, gelmesin ama reglin umarim pozitif haberini alalim.

Cmas1, daha erken arkadasim güzel habere az kaldi :49:

duovacim sevgili arkadasim benim test yapmaya cesaretim yok hafta sonunda kadar bekliycem galiba. dun gece kasiklarima sanci girdi. ayni sanci ben adet olmadan yaklasik 1 hafta once hep olur. gozum korktu galiba regl olucam ben 9'unda.

gunaydim elifcim,

ay ben sanki cok cadi gecimsiz biri gibi izlenim biraktim sanki. ki hic oyle degilimdir aslinda ama haksizliga asla gelemem. o yuzden eger ki karsimdaki haksizsa mutlaka karsilik veririm tabiiki benim gozumde biraz deger teskil ediyorsa. yok eger ki ben ona deger vermiyorsam zaten sallarim gider. konussun dursun.

elifooo canım öyle söyleme allah isterse olacak inşallah.hem herşey çocuk demek degil canım.bu kadar tutkuyla istemeyelim bende dahil buna.allahım bize sağlıklı evlatlar hayırlı evlatlar hayırsıysa hayırlısyla nasip etsin.sonuçta çocuklar büyüp gidiyorlar biz yine eşlerimizle kalıyoruz.umud edelim çaba gösterelim taktir allahın.inşallah herkes muradına kavuşsun canım.

günaydın ummucummmm :)))

çok doğru arkadaşım ama işte insan bazen böyle saçmalıyor çaresiz durumdayken .... ilk bebeğimde inan şöyle dua etmiştim yani eksik dua ettim allahım ne olur hamile olayım yeter bana dedim :((((

allahım bizlere hakkımızda ne ise hayırlı onu nasip etsin inşallah :)))

sevgiler :))))

duovacim sevgili arkadasim benim test yapmaya cesaretim yok hafta sonunda kadar bekliycem galiba. dun gece kasiklarima sanci girdi. ayni sanci ben adet olmadan yaklasik 1 hafta once hep olur. gozum korktu galiba regl olucam ben 9'unda.

Daha zaman var dur bakalim, regl olursanda önümüzdeki ay var agustos degilde, eylül annesi olursun saglikla gelsinde bebegin hangi ay olursa olsun.

Arkadaşlar merhaba...

Breezey arkadaşım sizlere haber vermiş .. ziyaretime de geldi sağolsun.....

Evet topiğimizin 2. pembe patiklisi Defne'miz doğdu arkadaşlar..

37 haftanın içinde 2.400 gr doğdu. zayıf biraz ama solunumu iyiydi...küvöze gerek kalmadı...

öyle minik ki...insan inanamıyor...sanırım hala da idrak edemedim...

sizlere daha erken yazamadım...çünkü taburcu olduğumuz gün...bebeğin sarılığı yükseldi...

tekrar hastaneye döndük...fototerapi , testler vs...bir türlü fırsat olmadı...

bu arada 7 gündür toplam 7-8 saat ancak uyudum...

bir maratona çıkmış gibiyim...acemi anne olmak çok zormuş yahu...öyle beceriksizim ki...

birçoğunuzun mesajını okudum....ama tek tek cevap yazamıyorum ...kusura bakmayın...

hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum...

%5 şans denilerek yola çıktık , bugünlere geldik.. sizlerin de sabrınız, mücadele gücünüz hiç bitmesin...

umarım benim gibi aylar,yıllar çocuk özlemi çeken bütün arkadaşlarım bebeklerine kavuşur...

hepinize kucak dolusu sevgiler....

canım benim yaaa allah hayırlı uğurlu etsin inşallahhhhh
defnemize rabbim haırlı kaderler baht güzelliği nasip etsin inşallahhhh
rabbim bizlerede nasip etsin inşallah :)))
rabbim sana güç kuvvet versin inşallah o güzel meleğin yüzüne bakınca uyku uyunmazzzzz
ben uyumammmm :)))))

çok öptük sizi :)))))))

yaniderlerya meraba-meraba o kadar işte...hani öyle surat asıp kaçmadan. mesela sokakta yürürken mahallenin aşağısında oturan bir komşu kadınla karşılaştın nasıl davranırsın: meraba-meraba... birazcık yüzüne hafif bir gülümseme ama yine de mesafeli , resmi ve saygılı... hertürlü imaları duymamazlıktan gel...diyelim ki başka birilerinden duydun ki konuşuyorlarmış ileri geri senin hakkında.. valla onları bile sustur.. '' yok canım olur mu öyle şey'' de konuyu değiştir. böylece kimse sana laf ta taşıyamaz..sen de duymamış olursun...biz burda dertleşiriz yeter...

süper vallahiiiiiiiiiiiiiiii bir anlatımmmmm ................ yapılacak en güzel tavır bence bu :))))
çok sağolllll :))))) çok hoşuma gitti vallahhhhh

Sevgilerimle...

vallahi bende ilk gidip saç boyatmıstım :))))

sakın arkadasım 12. günü lütfen bekle.... erken değilmi 10. gün ????

ve bende sen gibi kendime işe vermiştim deli gibi çalısıyorum pazar dahil işe geliyorummm

ama bunları unut canım benim güzel şeyler düşünnnnn saçlar beyaz içinde dolsun bebişin seninle olsun yeter :)))))

Günaydın canım benim :)))

sakın panik olma lütfen hamileykende biliyorsun adet sancısı oluyor :)))
hep iyi düşünelim iyi olucak allahın izniyle :))))

gunaydim elifcim,

ay ben sanki cok cadi gecimsiz biri gibi izlenim biraktim sanki. ki hic oyle degilimdir aslinda ama haksizliga asla gelemem. o yuzden eger ki karsimdaki haksizsa mutlaka karsilik veririm tabiiki benim gozumde biraz deger teskil ediyorsa. yok eger ki ben ona deger vermiyorsam zaten sallarim gider. konussun dursun.

ay aşkolsun hiç inan öyle cadı geçimsiz olarak görmedim :)))) evet çok doğru haksızlık yapılanı görmek ... bende inan işyerinde benimle alakalı olmasa bile birine haksızlık yapılsa dayanamam ben bunlara nasıl 13 yıl dayandım bilemedim ..:)))))

ama işte sevgi böyle bir şey sevdiğin için çiğ tavuk değil zehiri yutuyorsunnnn :))))

Daha zaman var dur bakalim, regl olursanda önümüzdeki ay var agustos degilde, eylül annesi olursun saglikla gelsinde bebegin hangi ay olursa olsun.

hangi ay olursa olsun farketmez tabii duovam. hakkimizda nasil hayirliysa oyle olsun. 6 gune hersey belli olucak zaten dimi:31:

Günaydın canım benim :)))

sakın panik olma lütfen hamileykende biliyorsun adet sancısı oluyor :)))
hep iyi düşünelim iyi olucak allahın izniyle :))))

ne bilim umudum kirildi sanki dun elifcim. hamile degilsem de demekki hayirlisi buymus diycez yola devam edicez.

Son düzenleme:
arkadaşlar bişey sorucam ben günde 3 veya 5 tane sigara içiyorummm :((
biliyorum kötü bişey ama çok zararı olurmu ????

cok degil ama elifcim keske birakabilsen. yumurtaliklari olumsuz etkiliyor galiba.

ben bu zamana kadar hic icmedim. alkolde oyle.

Back