• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canim cok tesekkurler insallah evet aldim bebegimi geldim evde dinleniyorum hayirlisi insallah

Canım satırlarındaki olgunluk ve tevekküle hayran kaldım maşallah rabbim gönlüne göre versin bu sayfaya bir hamile daha ekleyelim inşallah
Test günün ne zaman

Olacak mışım da zamanı varmış :anneadayı: bende hamileyim demek bile çok tuhaf geliyor.hala kendimize gelemedik eşimle :anne: allah bu yolda yürüyen tüm anne adaylarına nasip etsin.biz hamilelere de hayırlı sağlıklı doğumlar ve evlatlar versin :halay:

canım eylül sayfasında tebrik etmiştim burdan da tebrik ederim sağlıkla kucağında gör inşallah kuzularını /kuzunu

tek kesemi çift kesemi gördünüz kalp atışını duydunuz mu

canım eylül sayfasında tebrik etmiştim burdan da tebrik ederim sağlıkla kucağında gör inşallah kuzularını /kuzunu

tek kesemi çift kesemi gördünüz kalp atışını duydunuz mu
Sağol canım.bim dr.um iki hafta sonra gel demişti.bu hafta içi bir gün gideceğiz.inş.sağlıklı iki kese görmek nasip olur.

Sağol canım.bim dr.um iki hafta sonra gel demişti.bu hafta içi bir gün gideceğiz.inş.sağlıklı iki kese görmek nasip olur.
gelişmeleri yaz oldumu hayırlı haberlerini alalım inşallah
kacıncı gün embriyosu idi arkadaşım transfer edilenler

Merhaba arkadaşlar her zaman giriş yapamıyorum.Hamileler tebrik ediyorum rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Sonuç bekleyenlerde pozitif haberi alırlar inşallah. Gerisi bu sayfada olanların hepsi hamile kalsın bol bol bebekli olsun bizde artık bebeklerle ilgili yazalım ismi ne, kaç aylık, hangi gıdaları verelim vb....

arkadaşlar doktordan geliyorum. içim rahat etmediği için bir perinatologdan randevu almıştım kalp atışlarını duyduktan sonra.

kısaca özet geçeceğim:

3 kesem var.

ilk kese ve içindeki bebekte sorun yok.

ikinci kese hem olması gerekenden küçükmüş, hem de kesenin şekli bozukmuş. anomali riski yüksekmiş. "3 ihtimal var" dedi. "kendi kendine küçülüp yok olabilir, büyümeye devam edebilir ve ama sağlıksız bir bebek olabilir. bu durumda bu gebeliği sonlandırmak gerekir. ancak gebeliğin sonlandırılması %6-8 oranında sağlıklı bebekte düşüğe yol açabilir, son ihtimal ise 1 ay sonra kendini toparlamış olur ve yolumuza iki bebekle devam ederiz" dedi. ancak bu 3.ihtimale kendisi de çok inanmıyor gibiydi. bu ihtimali hızlıca geçti. bu kesenin kendiliğinden yok olmasını ümit ettiğini söyledi.

üçüncü keseyi tüp bebek merkezinde de görmüşlerdi. "bir tane daha kese benzeri bir şey görünüyor ama sıvı birikmesi kan toplanması da olabilir, bebek yok içinde" falan demişti dr. ben de üzerinde durmamıştım. 3. de aslında bir gebelik kesesiymiş ancak boş bir keseymiş. tüp bebek uygulamalarında böyle doğal olmayan durumlarla karşılaşabiliyoruz dedi doktorum.

1 ay sonraya randevu verdi. o zamana kadar netleşmiş olur bebeklerin durumu ve ona göre ne yapacağımıza karar veririz dedi.

şu an ne düşüneceğimi bilemesem de, çok geç kalmadan bir konuda sizleri uyarmak istiyorum: pgt yaptırın. gittiğim dr bir perinatolog, aynı zamanda tıp fakültesinde prof. Kardeşim ve eşi de doktordur. Her ikisinin de hocası bu doktor. Onlar da alanında iyi bir doktor olduğu konusunda hemfikir. Doktor bugün bana pgt yaptırdınız mı diye sordu, yaptırmadığımı söyledim. nedenini sordu, ilkinde yaptırdığım halde kimyasal gebelik olduğunu söyledim. o da pgt'nin gebelikte tutunma oranını olumsuz etkileyebileceğini, ancak karşılaşılabilecek diğer riskler gözetildiğinde pgt yaptırmanın daha doğru bir yaklaşım olduğunu söyledi.

pgt yaptırmış olsaydım, şu an yaşadığım belirsizlik olmayacaktı. Bebegimhadi Bebegimhadi 'nin işi riske bırakmamayı tercih ederek en doğrusunu yaptığını düşünüyorum.

akşam akşam can sıkıcı şeyler anlattım ama bilmenizi istedim.

bu arada, kötü şeyler olmayacağına dair inancım, ya olursa korkumdan daha fazla. siz de güzel dileklerinizi, dualarınızı eksik etmeyin. sağlıklı bebeklerle sonuçlanacak sorunsuz gebeler olalım hepimiz :dua:

arkadaşlar doktordan geliyorum. içim rahat etmediği için bir perinatologdan randevu almıştım kalp atışlarını duyduktan sonra.

kısaca özet geçeceğim:

3 kesem var.

ikinci kese hem olması gerekenden küçükmüş, hem de kesenin şekli bozukmuş. anomali riski yüksekmiş. "3 ihtimal var" dedi. "kendi kendine küçülüp yok olabilir, büyümeye devam edebilir ve ama sağlıksız bir bebek olabilir. bu durumda bu gebeliği sonlandırmak gerekir. ancak gebeliğin sonlandırılması %6-8 oranında sağlıklı bebekte düşüğe yol açabilir, son ihtimal ise 1 ay sonra kendini toparlamış olur ve yolumuza iki bebekle devam ederiz" dedi. ancak bu 3.ihtimale kendisi de çok inanmıyor gibiydi. bu ihtimali hızlıca geçti. bu kesenin kendiliğinden yok olmasını ümit ettiğini söyledi.

üçüncü keseyi tüp bebek merkezinde de görmüşlerdi. "bir tane daha kese benzeri bir şey görünüyor ama sıvı birikmesi kan toplanması da olabilir, bebek yok içinde" falan demişti dr. ben de üzerinde durmamıştım. 3. de aslında bir gebelik kesesiymiş ancak boş bir keseymiş. tüp bebek uygulamalarında böyle doğal olmayan durumlarla karşılaşabiliyoruz dedi doktorum.

1 ay sonraya randevu verdi. o zamana kadar netleşmiş olur bebeklerin durumu ve ona göre ne yapacağımıza karar veririz dedi.

şu an ne düşüneceğimi bilemesem de, çok geç kalmadan bir konuda sizleri uyarmak istiyorum: pgt yaptırın. gittiğim dr bir perinatolog, aynı zamanda tıp fakültesinde prof. Kardeşim ve eşi de doktordur. Her ikisinin de hocası bu doktor. Onlar da alanında iyi bir doktor olduğu konusunda hemfikir. Doktor bugün bana pgt yaptırdınız mı diye sordu, yaptırmadığımı söyledim. nedenini sordu, ilkinde yaptırdığım halde kimyasal gebelik olduğunu söyledim. o da pgt'nin gebelikte tutunma oranını olumsuz etkileyebileceğini, ancak karşılaşılabilecek diğer riskler gözetildiğinde pgt yaptırmanın daha doğru bir yaklaşım olduğunu söyledi.

pgt yaptırmış olsaydım, şu an yaşadığım belirsizlik olmayacaktı. Bebegimhadi Bebegimhadi 'nin işi riske bırakmamayı tercih ederek en doğrusunu yaptığını düşünüyorum.

bu arada, kötü şeyler olmayacağına dair inancım, ya olursa korkumdan daha fazla. siz de güzel dileklerinizi, dualarınızı eksik etmeyin. sağlıklı bebeklerle sonuçlanacak sorunsuz gebeler olalım hepimiz :dua:
:KK16:@gnowee cim takdir ettiğin için cok cok teşekkür ederim.insallah en sağlıklı sekilde bu süreci gecirirsin.ben yine o sağlıklı bebegine kavuşmanı diliyorum:nazar: :nazar:.2. Bebekte ins. Gelir takdir i ilahi.sen bizi su an iyi aydınlattın iyi yaptın.anlattıklarina çok şaşırdım.boş gebelik kimyasal gebelik sıkıntılı hamilelikler hep ve yeni öğreniyorum.
Perinatologu bende öğrendim bu süreçte..bende transferden sonra kendimce daha başka pozitif alacağım test olsa onuda yaptırırdım demiştim.baya bir aciz durumda kalıyor insan çünkü.hamile kalınca da öyle...özelde dr soğuk biriydi kalp atışıni duymadım dedi çıktı işin içinden pazartesi çağırdı.ertesi gün devlette duydum.yani sağlıklı embriyoda olsa baya bir korkusu oluyor.bu nedenle bizim yaslara pgt iyidir bence de:KK37:.her türlü korkusu oluyor takdir i ilahi Allaha emanet gidiyoruz.

gnowee gnowee merhaba
İnsallah hepsi sağlıklı gelişir
lütfen bu bekleme sürecinde sen kendini üzme
İceri deki minikler senin ne hissettiğini anliyor
Onlari mutlu edecek sekilde hayatina devam et
Doktorlar her zaman kötüye hazırlar bizi biliyorsun
İnsallah saglikli gelicesekler bunu düşün sadece
3 transfer mi yapildi sana sonradan mi bölündü?

Merhaba arkadaşlar dondurulmuş transferim bugün oldu. Anestezili oldum. Ama leke geldi hafif siyaha yakın canım sıkıldı. Benim gibi olan varmı lütfen bu 4.denemem

gnowee gnowee merhaba
İnsallah hepsi sağlıklı gelişir
lütfen bu bekleme sürecinde sen kendini üzme
İceri deki minikler senin ne hissettiğini anliyor
Onlari mutlu edecek sekilde hayatina devam et
Doktorlar her zaman kötüye hazırlar bizi biliyorsun
İnsallah saglikli gelicesekler bunu düşün sadece
3 transfer mi yapildi sana sonradan mi bölündü?
2 tane embriyo transfer edilmişti. biri bölünmüş. 3 kese oluşmuş böylece.

kısaca özet geçeceğim:

3 kesem var.

Masallah canim insallah miniklerin sorunsuz sekilde kucaginda olur Rabbim isterse nasilda mucize oluyor 2 transfer ve bolunsun insallah her sey gonlune gore olur.....

2 tane embriyo transfer edilmişti. biri bölünmüş. 3 kese oluşmuş böylece.
Allahın takdiri canım sende çok.urastin bu yolda Allahım san üç can nasip.etti mutlaka kolaylığını da verir diye düşünüyorum sağlıksız bir keseyse zaten kendi düşüyor diye biliyorum..çevremde ucuz doğuran biri vardı şimdi maşallah ucudr.turp gibi inş sende sağlıcakla kucağına alirsin... Bence ikinci bir doktora git fikir al aslında devamlı takip etmesi gerekir neden bir ay sonraya atmiski seni ilginç..

Merhaba,
Herkese öncelikle selamlar insallah hepimiz cok mutlu oluruz bebislerimizle benim seruven cok uzun iptal olan tedaviler, 1düsük, 1 ikiz gebelik kaybi 16.hafta da ..sonucta denemeye devam ngs ile 1 saglikli embriyo elde ettik 2 tane de mozaik embriyomuz var onumuzde ki ay kismetse saglikli normal olan embriyo transfer olucak naturel siklus dendi ,hayirlisi ,korkularim var endiseleniyorum, ilacsiz nasil olucak bu kadar zorlukla elde ettik bilemedim beni de dualariniza araniza alirsaniz sevinirim

Son düzenleme:

kısaca özet geçeceğim:

3 kesem var.

Dua bizden, takdir Allah tan
Pozitif ol güzel sonuçlar olsun inşallah

Merhaba,
Herkese öncelikle selamlar insallah hepimiz cok mutlu oluruz bebislerimizle benim seruven cok uzun iptal olan tedaviler, 1düsük, 1 ikiz gebelik kaybi 16.hafta da sonucta denemeye devam ngs ile 1 saglikli embriyo elde ettik 2 tane mozaik embriyomuz var onumuzde ki ay kismetse transfer olucak naturel siklus olucak dendi hayirlisi korkularim var endiseleniyorum ilacsiz nasil olucak bu kadar zorlukla elde ettik bilemedim beni de dualariniza araniza alirsaniz sevinirim
Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Dualarımız sizinle

Back