• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Evet canım benim biz elimizden ne gelirse yapalım sonrası evvelallah :))))

aminnnn hepimiz anne olalım ne olur artık eşim o kadar istiyor ki inan çok üzüyor bu durum beni hepimize nasip olsun en kısa sürede hamilelik ve sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin kurban olduğum allahım :))))

ah canim benim kocamda oyle surekli ruyasinda goruyor. gecenlerde beni karnim burnumda gormus. bunlari duydukca insan uzuluyor tabii. bana surekli soyledigi ben sana bebegimiz olacak diyorum goreceksin diyor. insallah hayirlisiyla soyledikleri cikar.

Yaşım 41; 27 aylık evliyim; 10 aylık evli iken 1 kez düşük yaptım 8+0 haftalıktı, ondan sonra da bir daha hamile kalamadım maalesef.

Bende sizler gibi hem anne olmayı hemde eşine o mutluluğu tattırma hayali ile yaşıyorum. Hayırlısı...

Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin

merhaba :)

h.geldin topigimize. bende agustosta dusuk yaptim bizde bekliyoruz bakalim. insallah tez zamanda rabbim bebeklerimize kavusturur.

arkadaşım hoşgeldin... rabbim hepimiz için hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin...

Yaşım 41; 27 aylık evliyim; 10 aylık evli iken 1 kez düşük yaptım 8+0 haftalıktı, ondan sonra da bir daha hamile kalamadım maalesef.

Bende sizler gibi hem anne olmayı hemde eşine o mutluluğu tattırma hayali ile yaşıyorum. Hayırlısı...

Hoşgeldin arkadaşım :)))

doktora gittinmi canım :)) testler falan ? bir sıkıntı varmı sizde ?

inşallah rabbim hepimize taddıracak hepimiz 2014 anneleri olucaz :))))

ah canim benim kocamda oyle surekli ruyasinda goruyor. gecenlerde beni karnim burnumda gormus. bunlari duydukca insan uzuluyor tabii. bana surekli soyledigi ben sana bebegimiz olacak diyorum goreceksin diyor. insallah hayirlisiyla soyledikleri cikar.

ahhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhh selcanım benim kocamda elinde sürekli telefon arkadaslarının çocuklarını gösteriyor bak şu ne tatlı bak şu ne güzel diyor inan bazen diyorum ki çocuğu doğurayım da koraya bebişi vereyim öleyimmmm o kadar yani
karşı komsum var bizden sonra evlendi bebekleri 6 aylık düşünnnn

o gün görümcem soruyor o sizden sonra evlendiler dimi bak işte soruya bak delirtmek için sanki bilmiyorum ....niye insanı böyle yaralamak niye??? zaten kanadımız kırık zaten bu konuda hassasız daha ne soruyorsun görüyorsun işte elimden geleni yapıyorummmmm

daha ne yapayım selcanım tek başıma doktora git tahlil yap amannnnnnn vallahi bazen şeytan diyor çek gittttttt

ahhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhh selcanım benim kocamda elinde sürekli telefon arkadaslarının çocuklarını gösteriyor bak şu ne tatlı bak şu ne güzel diyor inan bazen diyorum ki çocuğu doğurayım da koraya bebişi vereyim öleyimmmm o kadar yani
karşı komsum var bizden sonra evlendi bebekleri 6 aylık düşünnnn

o gün görümcem soruyor o sizden sonra evlendiler dimi bak işte soruya bak delirtmek için sanki bilmiyorum ....niye insanı böyle yaralamak niye??? zaten kanadımız kırık zaten bu konuda hassasız daha ne soruyorsun görüyorsun işte elimden geleni yapıyorummmmm

daha ne yapayım selcanım tek başıma doktora git tahlil yap amannnnnnn vallahi bazen şeytan diyor çek gittttttt

tuylerimi diken diken ettim elifcim ya. bak bidaha sakin boyle soyleme dusunme sakin ne demek tek bebegi dogurayim da sonra öleyim
dua kapisinin acik oldugu zamana denk gelicek sonra Allah korusun yapma arkadasim. Allah layik gorupte verirse ne mutlu bize ama herseyin sonu degil. senin gorumcende gicik iste napcan. valla catir catir veririm agizlarinin payini. kimselere ezdiremem kendimi. ben canimi sokakta bulmadim.

tuylerimi diken diken ettim elifcim ya. bak bidaha sakin boyle soyleme dusunme sakin ne demek tek bebegi dogurayim da sonra öleyim
dua kapisinin acik oldugu zamana denk gelicek sonra Allah korusun yapma arkadasim. Allah layik gorupte verirse ne mutlu bize ama herseyin sonu degil. senin gorumcende gicik iste napcan. valla catir catir veririm agizlarinin payini. kimselere ezdiremem kendimi. ben canimi sokakta bulmadim.

İNAN BAZEN ÇOK DARALIYORUM ARKADAŞIM ÜZÜLÜYORUM CANIM KADAR ÇOK SEVDİĞİM ADAM ÖYLECE BAKIYOR ÇOCUK RESİMLERİNE İÇİM ERİYORRRR DOĞRU DİYORSUN DOĞRU DUA ETMEK LAZIM DEMEM BİR DAHAAA

vallahi çok tatlısın çokkkkkkkkk KEŞKE CEVAP VEREBİLSEM AMA

ben işte aman huzurum bozulmasın aman şimdi tam tedavi zamanı iş çıkarmıyım başıma diye susuyoruMMMMM
AMA BİR GÜN BANA DA GLECEKLER İŞTE O ZAMAN KÖTÜ OLUCAKKKKKK

İNŞALLAH İYİ OLUR RABBİM EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇIKARMASIN :)))
BEBİŞLERİMİZE KAVUŞALIMMM

İNAN BAZEN ÇOK DARALIYORUM ARKADAŞIM ÜZÜLÜYORUM CANIM KADAR ÇOK SEVDİĞİM ADAM ÖYLECE BAKIYOR ÇOCUK RESİMLERİNE İÇİM ERİYORRRR DOĞRU DİYORSUN DOĞRU DUA ETMEK LAZIM DEMEM BİR DAHAAA

vallahi çok tatlısın çokkkkkkkkk KEŞKE CEVAP VEREBİLSEM AMA

ben işte aman huzurum bozulmasın aman şimdi tam tedavi zamanı iş çıkarmıyım başıma diye susuyoruMMMMM
AMA BİR GÜN BANA DA GLECEKLER İŞTE O ZAMAN KÖTÜ OLUCAKKKKKK

İNŞALLAH İYİ OLUR RABBİM EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇIKARMASIN :)))
BEBİŞLERİMİZE KAVUŞALIMMM

Rabbim elbet gorecektir bizi elifcim sen yeterki kendine sagligina dikkat et. kocanda seni gercekten cok seviyorsa her turlu arkadanda olacaktir. sen kendi kiymetini bilmezsen baskasi hic bilmez. benim dusuncem bu arkadasim.

Kızlar çoookkk teşekkür ederim,hep birlikte güzel yaşları,seneleri kutlayalım,hemde yarın birgün bebeklerimizle inşallah :)
Iyi ki varsınız ...

Elifoooo,
Zeytunnn daha yeni Cmas1 pataklıyordu ya,ben de gelcem Ankara'ya seni bi güzel pataklayacam,bir daha duymayayım öyle konuştuğunu :(

elifo lütfen hiçbirşey yaşama sevincini kaybettirmesin...ne olursa olsun sen eşinle iyi ve mutlu olun...

kızlar bişi diim mi: bu sabaj benimki de rüya görmüş... halbuki hiç rüya görmez...test pozitif çıkmış çok sevinmişiz derken uyanmış. ve gerçek sanmış...ama rüya

Kızlar çoookkk teşekkür ederim,hep birlikte güzel yaşları,seneleri kutlayalım,hemde yarın birgün bebeklerimizle inşallah :)
Iyi ki varsınız ...

Elifoooo,
Zeytunnn daha yeni Cmas1 pataklıyordu ya,ben de gelcem Ankara'ya seni bi güzel pataklayacam,bir daha duymayayım öyle konuştuğunu :(

:)))) söz bir daha söylememmmm

en kısa zamanda inşallah tek hamilelik haberlerimizle burda bayramımız olsun :))))

elifo lütfen hiçbirşey yaşama sevincini kaybettirmesin...ne olursa olsun sen eşinle iyi ve mutlu olun...

kızlar bişi diim mi: bu sabaj benimki de rüya görmüş... halbuki hiç rüya görmez...test pozitif çıkmış çok sevinmişiz derken uyanmış. ve gerçek sanmış...ama rüya

olucak arkadaşım inşallah olucak rabbim vermiyeceği ni hayal ettirmezmiş hepimiz kavuşucaz bebişlerimize rabbim afiyet versin bizlere amin

Elifcim sen kimseye karsilik verme. Onlarla biraz mesafeli dur. Ama gergin iortam yaratacak polemiklere hic girme...sanki onlar dunyanin obur ucunda yaşayan yabancılar mis gibi dusun...kendi kendilerine konusup dursunlar. Bazen soylenenleri anlamamazliktan gelmek ve onlar yabanciymis gibi resmi mesafeli davranmak daha iyi oluyor. ...bence....ayrica kocanla da hic onlar hakkinda konusma ..deger mi birarada gecireceginiz degerli vaktinizi onlar hakkında konusarak harcamaya...hem adam arada kalır. ..bence aşk dolu romantik anlarla doldur kocanin kafasini..seninleyken mutlu olsun..

Son düzenleme:
Iyi aksamlar arkadaslar,

Nevser, dogum günün kutlu olsun. geri kalan hayatini bebeklerinle beraber gecirmeni diliyorum.ben iyiyim sagolasin 2 hafta sonra tekrar kontrole gidecegim.

Ummu, daha iyi olmana sevindim arkadasim.

Elifoooo, o nasil söz yahu deme bir daha öyle, bebeginin annesiyle büyümesi hem anne hem bebek icin en mutlu alan.

Selcan, bende seninle beraber bekliyorum canim, regl tarihin düzene girmis olmasi gerekiyor 4 aralik diye hesap et sen, gelmesin ama reglin umarim pozitif haberini alalim.

Cmas1, daha erken arkadasim güzel habere az kaldi :49:

elifooo canım öyle söyleme allah isterse olacak inşallah.hem herşey çocuk demek degil canım.bu kadar tutkuyla istemeyelim bende dahil buna.allahım bize sağlıklı evlatlar hayırlı evlatlar hayırsıysa hayırlısyla nasip etsin.sonuçta çocuklar büyüp gidiyorlar biz yine eşlerimizle kalıyoruz.umud edelim çaba gösterelim taktir allahın.inşallah herkes muradına kavuşsun canım.

Arkadaşlar merhaba...

Breezey arkadaşım sizlere haber vermiş .. ziyaretime de geldi sağolsun.....

Evet topiğimizin 2. pembe patiklisi Defne'miz doğdu arkadaşlar..

37 haftanın içinde 2.400 gr doğdu. zayıf biraz ama solunumu iyiydi...küvöze gerek kalmadı...

öyle minik ki...insan inanamıyor...sanırım hala da idrak edemedim...

sizlere daha erken yazamadım...çünkü taburcu olduğumuz gün...bebeğin sarılığı yükseldi...

tekrar hastaneye döndük...fototerapi , testler vs...bir türlü fırsat olmadı...

bu arada 7 gündür toplam 7-8 saat ancak uyudum...

bir maratona çıkmış gibiyim...acemi anne olmak çok zormuş yahu...öyle beceriksizim ki...

birçoğunuzun mesajını okudum....ama tek tek cevap yazamıyorum ...kusura bakmayın...

hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum...

%5 şans denilerek yola çıktık , bugünlere geldik.. sizlerin de sabrınız, mücadele gücünüz hiç bitmesin...

umarım benim gibi aylar,yıllar çocuk özlemi çeken bütün arkadaşlarım bebeklerine kavuşur...

hepinize kucak dolusu sevgiler....

Canim benim Güle güle buyut bebegini insallah....ben de simdi yatagimda uzanmis penceremden gecen bulutlari izliyordum.yatmis bebek seklkndeku bulutlari.... birazdan yataktan çıkıp hastaneye kan vermeye gitsem iyi olur artik.ordan ise giderim....:31:

Back