Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Sağol canım inşallah darısı başınıza
Arkadaşım maşallah değerin çok güzel çok sevindim, Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini. valla sayfa tam gaz ilerliyor, her nasibin bir zamanı var, tevekkül etmek lazım demek ki:) sırasıyla hepimiz hamiş olacağız, inanıyorum:)

Amin canım Sağol Rabbim sana ve herkese göstersin tez zamanda

Senin sesin uzun zamandir cikmiyor ne yaptin transferin oldu mu canim nasilsn bende surekli giremiyorum atlamis olabilirim..

Hoşgeldin

Senin sesin uzun zamandir cikmiyor ne yaptin transferin oldu mu canim nasilsn bende surekli giremiyorum atlamis olabilirim..
oldum canım ama negatifi gördüm, tedaviye devam, yeniden aynı süreçler işte. yapacak birşey yok. Allahtan iş güç yoğun da kafaya takmadım fazla. senin de hayırlısı olsun canım, inşallah sevil35ten sonra sendedir sıra

aayyy aramazdan bir hamiş daha çıkmış allahıma binlerce şükür çok şükür değerlerin katlanarak artsın inşallah bu kaçıncı günün değeri oluyor canım

maşallah allah sağlıkla kacağında göstersin 3. gün embriyosu ile gebelik görmen beni ayrıca mutlu etti benimkilere 3. gün embriyosu ile olacak transfer

yazdıklarından o kadar etkilendim ki gözlerim doldu allah bu mutluluğunu daim etsin sağlıkla kucağında gör kuzularını inşallah

canım neden olumsuz bakıyorsun dur sana embriyolar için kesin bilgi vermemiş ki benim drumda 5. gün embriyosu olsun isterim demişti ama olmadı elimde kaldı 3 tane 3. gün embriyosu
bugün hayırlı haberler alırsın inşallah buraya yaz oldumu aklım sende kaldı
birde havale edersin ne demek zaten sen ücreti ödemişsin burayı anlamadım
detaylara takılma güzel düşün

Amin canım inşallah darısı başınıza. Benim hiç 5. Güne giden olmadı kan verdim şimdi bakalım artışda sıkıntı varmı. seninde hayırlı olsun tedavin inşallah

Amin canım inşallah darısı başınıza. Benim hiç 5. Güne giden olmadı kan verdim şimdi bakalım artışda sıkıntı varmı. seninde hayırlı olsun tedavin inşallah
benimkilerde gidemedi 5. güne
sonucu yaz hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

Brn konustum Kan sonucu negatifti Üzgündü.biraz uzak kalicam demişti onu çok iyi anlıyorum 2 kere yaşadım Rabbim sabir versin Kıyamam. Onuda tez zamanda müjdelesin Rabbim
amin arkadaşım.
bilgi verdiğin için teşekkürler o iyi olsun inşallah yeniden güzel haberleri ile aramızda göreceğiz onun ilk deneme idi dimi

Brn konustum Kan sonucu negatifti Üzgündü.biraz uzak kalicam demişti onu çok iyi anlıyorum 2 kere yaşadım Rabbim sabir versin Kıyamam. Onuda tez zamanda müjdelesin Rabbim

Negatif olmasına çok üzüldüm. Ama bizim durumlarımızda gerçekten ilk denemede hamile kalan o kadar az ki Hele ki erkek faktörü de varsa iş daha da zor. Kendini en kısa sürede toparlar inşallah. 30 yaşına kadar çok duydum pat diye hamile kalan tüp bebekle. Ama bu yaş grubunda bizim negatif sonuçlarımızın olması normal. Devam devam, inşallah olacak hepimizin.
Bu topiği takip ettiğimden beri daha bi umutluyum ben de. Tabii ki hepimiz için. Sabrın sonunda inşallah amaçlarımıza ulaşacağız. Hepinize sevgiler Ben de bugün kontrole gidiyorum. Bakalım histereskopiden sonra nolmuş durumum.

Bu ay bir de 12 parmak bağırsağımdaki bir kitle için endoskopik ultrason yaptıracağım. Bakalım o da büyümemiştir inşallah. Doktorlar iyi huylu olduklarını düşünüyorlar ama yine de cerrahi sınırların üzerinde olduğundan takip gerektiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…