- 22 Aralık 2014
- 2.141
- 3.625
- 133
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #59.201
Arkadaşım maşallah değerin çok güzel çok sevindim, Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini. valla sayfa tam gaz ilerliyor, her nasibin bir zamanı var, tevekkül etmek lazım demek ki:) sırasıyla hepimiz hamiş olacağız, inanıyorum:)Sağol canım inşallah darısı başınıza
Amin canım Sağol Rabbim sana ve herkese göstersin tez zamandaArkadaşım maşallah değerin çok güzel çok sevindim, Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini. valla sayfa tam gaz ilerliyor, her nasibin bir zamanı var, tevekkül etmek lazım demek ki:) sırasıyla hepimiz hamiş olacağız, inanıyorum:)
Senin sesin uzun zamandir cikmiyor ne yaptin transferin oldu mu canim nasilsn bende surekli giremiyorum atlamis olabilirim..Arkadaşım maşallah değerin çok güzel çok sevindim, Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini. valla sayfa tam gaz ilerliyor, her nasibin bir zamanı var, tevekkül etmek lazım demek ki:) sırasıyla hepimiz hamiş olacağız, inanıyorum:)
HoşgeldinArkadaşım maşallah değerin çok güzel çok sevindim, Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini. valla sayfa tam gaz ilerliyor, her nasibin bir zamanı var, tevekkül etmek lazım demek ki:) sırasıyla hepimiz hamiş olacağız, inanıyorum:)
oldum canım ama negatifi gördüm, tedaviye devam, yeniden aynı süreçler işte. yapacak birşey yok. Allahtan iş güç yoğun da kafaya takmadım fazla. senin de hayırlısı olsun canım, inşallah sevil35ten sonra sendedir sıraSenin sesin uzun zamandir cikmiyor ne yaptin transferin oldu mu canim nasilsn bende surekli giremiyorum atlamis olabilirim..
Telefonla öğrendim sonucum 77.54 çıkmış hamile görünüyor yeni heralde dedi yalan söylemeyın ya dedim inanmıyorum ilaçları bıraktım bugün hamile gibi hissetmiyorum ağlamak yazamıyorum suan arkadaşlar çok kötüyüm elim ayağım titriyor
Sağol canım darısı diğer arkadaşlarımın başına Rabbim herkese yasatsin şimdi aldım hakkaten doğruymus değer. Beni görünce gülüştüler merkezdekiler:) ama hemen kaptırma çok yeni daha dedi hemşire bayan nasıl kaptirmayim ben bu sonuç kısmında rakam görmüyordum dedim. Tanisalim canım benim ilk üyelik tarihimë bakarsan inanmayisimi anlarsın kimler kimler doğurdu okula başlamıştır çocukları. Çok dua ettim sonra şükür namazı kıldım evden çıkmadan ellerimi açtım Rabbim dedim başka bişey demeden sadece ağladım çok özlemişim bu duyguyu. Dr umla görüştüm salı tekrarlayalim ilaclara devam dedi hayırlısı inşallah güzelce yükselir degerim
canım neden olumsuz bakıyorsun dur sana embriyolar için kesin bilgi vermemiş ki benim drumda 5. gün embriyosu olsun isterim demişti ama olmadı elimde kaldı 3 tane 3. gün embriyosuBilmiyorum az once doktorumla konustum daha 3.gün sonucunu bilmeden ki henüz kalamis tip merkezinden embriyolarim hakkinda bilgi almadan bana sali 5. Güne giderse transferi yapariz dedi. Kesin bilgiyi yarin verecekmis. Cok mutsuzum cok agladim esime de göstermek istemiyorum zirladigimi ama icimdeki hissim doktorun bana söyleyemedigini ve yarin emriyolarin gelisimi durdu diyecegini düsünüyorum. Daha önceden transfer günü ücreti ödemistim. Simdi havale edersin dedi. Bunlar kücük detaylar ama umudum kalmadi
Amin canım inşallah darısı başınıza. Benim hiç 5. Güne giden olmadı kan verdim şimdi bakalım artışda sıkıntı varmı. seninde hayırlı olsun tedavin inşallahaayyy aramazdan bir hamiş daha çıkmış allahıma binlerce şükür çok şükür değerlerin katlanarak artsın inşallah bu kaçıncı günün değeri oluyor canım
maşallah allah sağlıkla kacağında göstersin 3. gün embriyosu ile gebelik görmen beni ayrıca mutlu etti benimkilere 3. gün embriyosu ile olacak transfer
benimkilerde gidemedi 5. güneAmin canım inşallah darısı başınıza. Benim hiç 5. Güne giden olmadı kan verdim şimdi bakalım artışda sıkıntı varmı. seninde hayırlı olsun tedavin inşallah
Brn konustum Kan sonucu negatifti Üzgündü.biraz uzak kalicam demişti onu çok iyi anlıyorum 2 kere yaşadım Rabbim sabir versin Kıyamam. Onuda tez zamanda müjdelesin RabbimHaremiz canım senin test sonucun ne oldu
amin arkadaşım.Brn konustum Kan sonucu negatifti Üzgündü.biraz uzak kalicam demişti onu çok iyi anlıyorum 2 kere yaşadım Rabbim sabir versin Kıyamam. Onuda tez zamanda müjdelesin Rabbim
Evet onun ilk denemesiydiamin arkadaşım.
bilgi verdiğin için teşekkürler o iyi olsun inşallah yeniden güzel haberleri ile aramızda göreceğiz onun ilk deneme idi dimi
Ogleden sonra sonucu alınca yazarımbenimkilerde gidemedi 5. güne
sonucu yaz hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
Brn konustum Kan sonucu negatifti Üzgündü.biraz uzak kalicam demişti onu çok iyi anlıyorum 2 kere yaşadım Rabbim sabir versin Kıyamam. Onuda tez zamanda müjdelesin Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?