• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bugün birara cok karnim agridi..karnim sisti.sertlesti. gobek deligi mi hemen ustu acidi...uc gundur misafir agirliyorum. Cuma aksam uc dort misafir..ctesi aksam biz arti uc aile cocuklari..Bugün gunduz de kv nin misafirleri vardı. . Onlara servis vs derken bugun bir ara cok fenalastim ama çaktırmadan bes dakikaevde yattim sonra tekrar onların yanına. ....adet sancisi miydi acaba?

arkadasim bu kadar kendini yorma bence..mazeretin var herseyden once...

Cmas ne yapıyorsun arkadaşım sen bu kadar kendini yoruyorsun misafir ağırlamak tabiki ama senin karnında çok ama çok özel bir misafirin var uğruna iğneler yediğin olur mu olmaz mı bin türlü meşakat çektiğin değil mi lütfen en azından bir dönem kendine özel davran canım benim 😍

hiç kahrolma bence, tedaviye başlayıp ortasında iptal olacağına veya başka aksilikler yaşayacağına böyle olması belki daha hayırlı... çünkü tedavi sürecinde insan ister istemez çok hevesleniyor ve en iyi şekildi sonuçlanmasını istiyor. şimdi sen kafanı boşalt eğlenceli şeyler izle, seni mutlu eden şeylerle ilgilen , bir sonrakine herşey yolunda gitsin... moral çok önemli biliyorsun...

evet arkadaşım doğru diyorsun bugün daha iyiyim çok şükür :)))

Iyi akşamlar arkadaslar....
eliiiif yaaa simdi o kadar yumurta nlacak..ben de sastim..anladiigim kadariyla bol bol yumurtan var. .eeeee...hay Allah ,aaa

Her iste bir hayır var derlerya bak dr. Her ince ayrintiyi hesapliyor demekki.bak bir aydir hangi dr ha gi

hangi merkez deyip duruyordu n. Bence var bir hayir bunda....hadi bakalım ..dr.isini bilir..cok geçmiş olsun..guzelce

günaydın canım benim :))

evet bu merkez herşeyi inceliyor çok ayrıntı bakıyorlar o yüzden içim rahat ....
Gen-art dr. aysun baltacı çok memnunum oraya gittiğim için inşallah iyi olucak :)))
rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın kucaklarımız bebişlerimizle dolsunnnnnnnnn

Bugün birara cok karnim agridi..karnim sisti.sertlesti. gobek deligi mi hemen ustu acidi...uc gundur misafir agirliyorum. Cuma aksam uc dort misafir..ctesi aksam biz arti uc aile cocuklari..Bugün gunduz de kv nin misafirleri vardı. . Onlara servis vs derken bugun bir ara cok fenalastim ama çaktırmadan bes dakikaevde yattim sonra tekrar onların yanına. ....adet sancisi miydi acaba?

canım kendini yorma lütfen ... adet sancısı değildir yoruldun o yüzdendir .....
inan hiçbirşeye değmez senden önemlisi yok

merhaba arkadaşlar döndüm memeleketten :10:
camas canım hayırlı pozitif haberlerini bekliyoruz.dikkat et kendine.:49::49: canım ben adanada yaşıyorum memleket niğde.dularımız seninle canım işallah pozitif haberler vereceksin..
bu arada selcan duova ayy heycandan öldürdünüz beni hamilelik takvimi yapmışsınız .gerçek sandım işallah allahım gerçek olsun :49::49:
alısalıs yüksek doz ve uzun protokol iyi gelmedi canım.kısmet diyelim ikincide doktor femara verdi 3 gün sonra iğne..ama ben ne yaptım itiraf edeyim femar yanında klomen kullandım artı iğne..ve sonuç hiç biri büyümedi.canım belli olmuyor hiç yumurta olmasa bile yumurta gelişebiliyor gülneva arkadaşımızın öyle oldu .ve benim bir çok tedavimde 1 taneyse o çoğaldığı oldu ama 3 taneysede teki büyüdü...ay ne garip durumlar... bir dahakine işallah düşük doz uygulanacak canım.sen ne zaman transfer olcaksın canım işallah sende kavuşacaksın :49::49:
nevser çok haklısın canım biraz ara vermek iyi olur bu arada soğan kürü..hadi kıslar hepbirlikte ..
elifoo maşallah ne güzel bir sürü yumoş var canım işallah sağlıkları bulunacak..:49::49:
hepinize selamlar sevgiler..:54::54:

merhaba arkadaşlar döndüm memeleketten :10:
camas canım hayırlı pozitif haberlerini bekliyoruz.dikkat et kendine.:49::49: canım ben adanada yaşıyorum memleket niğde.dularımız seninle canım işallah pozitif haberler vereceksin..
bu arada selcan duova ayy heycandan öldürdünüz beni hamilelik takvimi yapmışsınız .gerçek sandım işallah allahım gerçek olsun :49::49:
alısalıs yüksek doz ve uzun protokol iyi gelmedi canım.kısmet diyelim ikincide doktor femara verdi 3 gün sonra iğne..ama ben ne yaptım itiraf edeyim femar yanında klomen kullandım artı iğne..ve sonuç hiç biri büyümedi.canım belli olmuyor hiç yumurta olmasa bile yumurta gelişebiliyor gülneva arkadaşımızın öyle oldu .ve benim bir çok tedavimde 1 taneyse o çoğaldığı oldu ama 3 taneysede teki büyüdü...ay ne garip durumlar... bir dahakine işallah düşük doz uygulanacak canım.sen ne zaman transfer olcaksın canım işallah sende kavuşacaksın :49::49:
nevser çok haklısın canım biraz ara vermek iyi olur bu arada soğan kürü..hadi kıslar hepbirlikte ..
elifoo maşallah ne güzel bir sürü yumoş var canım işallah sağlıkları bulunacak..:49::49:
hepinize selamlar sevgiler..:54::54:

Hos geldin ummu, memlekete gitmen iyi oldu canim, 2 günde olsa degisik bir ortama gittin. yeni evlenen kardesinide görmüssündür.Hamileyiz canim sen gideli neler olduu:1: saka saka cmas1 arkadasla beraber yaptik o takvimi hem bakarsin ugurlu gelir:1: benim biliyorsun bebek calismalarim bir kac ay ertelendi. gecen aydan bu aya cok stresli gecirdin umarim simdi daha iyisindir.

Hicbir şey hissetmiyorum gogusler bile normal...zaten idrar testinde de negatif..:14:

Günaydın canım panik yok lütfen .... gögüsler daha şişmezki dur bakalım niye idrar testi yaptın daha erken canım benim zaten idrar da çıkmaz ki biz normal yolla kalan hamileler değiliz ki :))))

sakın panik yapma lütfen iyi olucak başka şeyler düşün ama iyi şeyler........
çok öptüm :))))

gunaydin guzel arkadaslarim:38:

cmascim acele etme test yapmakta arkadasim moralini bozuyorsun bebegin insallah seninledir.

ummucum ben biseyi anlamadim kusura bakma. simdi tedavide misin? yoksa ara mi verdin? bende regl olunca once sogan sonra incir-havuc kuru yapmayi dusunuyorum.

elifcim eger ki icin rahat ediyorsa doktorun konusunda sorun yok demektir. senin kendini iyi hissetmen cok onemli cunku.

nevser zeytunn sizde haberler nasil?

tutku unuttun bizi soyleyim.

duovam bizi takipe devam varligin moral veriyor.

bana gelince benim size bi sorum var:40:

ben normalde 28gunde bi adet olurum. sadece gecen ay bi gecikme yasadim 33 gun surdu.
28gunden yola cikarsak bat 4 aralik yok 33den yola cikarsak 9 aralik oluyor. ben simdi hangisini baz almam gerekiyor fikriniz nedir arkadaslar?

Son düzenleme:
Günaydın kızlar... hayırlı haberleri aldığımız bir hafta olur inşallah...

Cmas valla oraya gelip seni bi güzel pataklayacağım :)) kızım senin derdin ne... niye kimselere hayır diyemiyorsun... bak yarın bir gün anne olacaksın... o zaman çocuğuna da hayır diyemeyeceksinki bu çok kötü bişey. onun için şimdiden çevrendekilere hayır diyerek hayır demeyi öğren...

Ümmü aferin sana... allahım ya .. klomen ve femera aynı işi gören ilaçlar... ve bu ilaçlar ilk 5 gün alınıyorki gelişme olasılığı olmayan minik yumurtaları baskılansın gelişecek olanların gelişmesine engel olmasın .... sen ikisini birden alınca sanıyorum bütün yumurtalar baskılanmış.. hay allah ... neyse bu hepimize ders olsun... doktor kontrolünde iken doktorun bilgisi dışında iş yapmayalım...

elifooo şekerim geçmiş olsun umarım ilgili sorun ne ise ilaç tedavinle kopkolay geçer... ve sen sonraki ay doğal hamile kalırsın... yumoş sayın maşallah çok iyi...

alısalıs doktordan randevu almışmıydın.. gittin mi ... folikul varmı haber ver lütfen ...

nevser - selcan çalışmalar iyi gidiyormu :)) en kısa sürede haber bekliyoruz biliyorsunuz ...

hamilelik takvimi hoşuma gitti... hepimiz yapalım... :)))

duova - brezeyy - hope- puffy - tutku -lejena ismini atladığım tüm arkadaşlarıma sevgilerimle... umarım hepimiz için herşey istediğimiz güzellikte olur...

ALLAH SANA GÖNLÜNDE DOĞAN KOCA BİR GÜNEŞ VERMİŞKEN SEN DIŞARIDAKİ MUMUNUN SÖNDÜĞÜNE ÜZÜLME.mevlana

cmas valla illa bişey yapacaksın... ya misafir ağırla ya test yap... anacım sen öyle durduğun yerde duramazmısın...hiçbir şey yapma dur öyle boş boş... dururkende hamile kalınca neler yapacağını düşün :))

Selcan ummu gecen ay tedavide idi. benimle eş zamanlı olarak . yumurta gelişmeyince tedaviyi bıraktılar... sanıyorum bir sonraki adetle yeniden başlayacak...

Selcan tüp bebekde kısa protokol öyle uzun sürmüyor. adetin 2. günü başlıyor 8-10 gün arası yumurta gelişimi için iğne yapıyorsun - yumurta gelişmişse çatlatma iğnesi yapıp 36 saat sonra yumurtalar toplanıyor - aynı gün spermle birleştiriliyor - dölleme olmuşsa ve devamındaki 2-3 gün içinde hücre bölünmesi olmuşsa embriyo oluşmuş oluyor - transfer yapılıyor yada başka zaman transfer yapılmak üzere donduruluyor. yani bütün süreçlerin normal olduğunu düşünürsek toplamda 15-18 gün arasında tedavi bitiyor.

tutku bizleri okuyor ama yazmıyor.... ara ara canlı görüyorum topikde . ki 1 saat kadar önce de bizi okuyordu :))

soruna gelince bence normal adet düzenine göre hesaplamalısın.. ayyy hadi bakalım 1-2 güne bir hamilelik habaeri gelecek inşallah :))

gunaydin guzel arkadaslarim:38:

cmascim acele etme test yapmakta arkadasim moralini bozuyorsun bebegin insallah seninledir.

ummucum ben biseyi anlamadim kusura bakma. simdi tedavide misin? yoksa ara mi verdin? bende regl olunca once sogan sonra incir-havuc kuru yapmayi dusunuyorum.

elifcim eger ki icin rahat ediyorsa doktorun konusunda sorun yok demektir. senin kendini iyi hissetmen cok onemli cunku.

nevser zeytunn sizde haberler nasil?

tutku unuttun bizi soyleyim.

duovam bizi takipe devam varligin moral veriyor.

bana gelince benim size bi sorum var:40:

ben normalde 28gunde bi adet olurum. sadece gecen ay bi gecikme yasadim 33 gun surdu.
28gunden yola cikarsak bat 4 aralik yok 33den yola cikarsak 9 aralik oluyor. ben simdi hangisini baz almam gerekiyor fikriniz nedir arkadaslar?

cmas valla illa bişey yapacaksın... ya misafir ağırla ya test yap... anacım sen öyle durduğun yerde duramazmısın...hiçbir şey yapma dur öyle boş boş... dururkende hamile kalınca neler yapacağını düşün :))

Selcan ummu gecen ay tedavide idi. benimle eş zamanlı olarak . yumurta gelişmeyince tedaviyi bıraktılar... sanıyorum bir sonraki adetle yeniden başlayacak...

Selcan tüp bebekde kısa protokol öyle uzun sürmüyor. adetin 2. günü başlıyor 8-10 gün arası yumurta gelişimi için iğne yapıyorsun - yumurta gelişmişse çatlatma iğnesi yapıp 36 saat sonra yumurtalar toplanıyor - aynı gün spermle birleştiriliyor - dölleme olmuşsa ve devamındaki 2-3 gün içinde hücre bölünmesi olmuşsa embriyo oluşmuş oluyor - transfer yapılıyor yada başka zaman transfer yapılmak üzere donduruluyor. yani bütün süreçlerin normal olduğunu düşünürsek toplamda 15-18 gün arasında tedavi bitiyor.

tutku bizleri okuyor ama yazmıyor.... ara ara canlı görüyorum topikde . ki 1 saat kadar önce de bizi okuyordu :))

soruna gelince bence normal adet düzenine göre hesaplamalısın.. ayyy hadi bakalım 1-2 güne bir hamilelik habaeri gelecek inşallah :))

ay insallah dedigin gibidir arkadasim. 4aralik diye dusunursek lekenlenmemin baslamasi gerekirdi henuz ortada bisey yok:53:

tutkuyu bende canli goruyorum ama biturlu cvp yazmiyor niye boyle yapti bilmiyorum artik:50:

Nasılsınız görüşmeyeli arkadaşlar,

1 aylık bir kursum vardı o nedenle çok yoğundum yazamadım.Ama elimden geldiğince sizi takip etmeye çalıştım.

Hepinizi öpüyorum sevgilerrrr...

Nasılsınız görüşmeyeli arkadaşlar,

1 aylık bir kursum vardı o nedenle çok yoğundum yazamadım.Ama elimden geldiğince sizi takip etmeye çalıştım.

Hepinizi öpüyorum sevgilerrrr...

tahmin etmistim bi mazeretin oldugunu tutkucum. tedavi noldu igne vurulcaktin bat ne zaman peki?

Back