- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #58.581
Hayirli olsun gözünüz aydin. Hangi dr da tüp bebek yaptirdiniz? Yaş kac?arkadaşlarr size güzel haberi vermeye geldiiim :))
Bhcg sonucum 253 çıktı :)
hepinize dualarınız, güzel dilekleriniz, pozitif enerjiniz için teşekkür ederim. iyi ki varsınız :)
inşallah keseyi gördüğümüzü, kalp atışını duyduğumuzu, sağlıklı bir bebek olduğunu öğrendiğimizi de haber verebilirim.
Tebrikleeerrr, sağlıkla devamı gelsin inşallahh
Büyük yazacağım; 41 KERE MAŞALLAHHHH CANIMMM...
Nasıl sevindim anlatamam içim kıpır kıpır oldu... Rabbim kucağında sağlıkla göremeyi nasip etsin. Şansı, bahtı güzel hayırlı bir evlat olsun annesine babasına.Benim içime pozitif doğmuştu ama nazar değmesin yorum yapmamayım dedim..
Hey Allah'ım sen büyüksün.. Bizim umudumuzu hep taze tutuyorsun böyle müjdeli haberlerle..
"Benim en ziyanda kulum, benden ümidini kesendir"
Mücadeleye Devam.. Pes etmek yok. Umutta biterse / Hayatta biter.
Hayirli olsun gözünüz aydin. Hangi dr da tüp bebek yaptirdiniz? Yaş kac?
Tenriklerrrrr süper haber hayırlı olsun, güzel haberlerin katlanarak devam etsin inşallah, Antalya da yeni bir hamiş daha oldu, darısı başımızaarkadaşlarr size güzel haberi vermeye geldiiim :))
hepinize dualarınız, güzel dilekleriniz, pozitif enerjiniz için teşekkür ederim. iyi ki varsınız :)
inşallah keseyi gördüğümüzü, kalp atışını duyduğumuzu, sağlıklı bir bebek olduğunu öğrendiğimizi de haber verebilirim.
Tenriklerrrrr süper haber hayırlı olsun, güzel haberlerin katlanarak devam etsin inşallah, Antalya da yeni bir hamiş daha oldu, darısı başımıza
arkadaşlarr size güzel haberi vermeye geldiiim :))
Kac cm miyomlar. Aneliyati ve Transferi hangi doktor yapacak?
Çok isterdim orda olup sevincine ortak olmayı ama malesef hafta sonunu bekliyorum reglim o tarihlerde gelicekÇok teşekkürler... Bugün merkezde aklıma geldin, buralarda olma ihtimali var mıdır diye geçti aklımdan. :) dilerim sen deDaphne75 de en kısa zamanda güzel haberlerle bizi sevindirirsiniz.
Büyük yazacağım; 41 KERE MAŞALLAHHHH CANIMMM...
Nasıl sevindim anlatamam içim kıpır kıpır oldu... Rabbim kucağında sağlıkla göremeyi nasip etsin. Şansı, bahtı güzel hayırlı bir evlat olsun annesine babasına.Benim içime pozitif doğmuştu ama nazar değmesin yorum yapmamayım dedim..
Hey Allah'ım sen büyüksün.. Bizim umudumuzu hep taze tutuyorsun böyle müjdeli haberlerle..
"Benim en ziyanda kulum, benden ümidini kesendir"
Mücadeleye Devam.. Pes etmek yok. Umutta biterse / Hayatta biter.
İnşallah canım sırasıyla dolsun göbeciklerimiz inşallah hayırlısı ve sağlıkla...canım sırada sen varsın tedavin nasıl gidiyor hayırlı haberlerini alalım inşallah
Vaaaayyyyarkadaşlarr size güzel haberi vermeye geldiiim :))
Ben bugün saat 9 da opu oldum. Hala ağrım var amaevet onunda veHaremiz den haberler gelecek öncelikle
güzel haberlerini alalım onlarında
Hayırlı olsun OPU'nuz. En zoru da avuç avuç ilaç kullanması gerçekten. Sabır...Son düzlüğe az kaldı inşallah :) Climara bandı ben hiç kullanmadım. Bana hep estrofem tablet verilmişti. Bu daha mı iyiymiş fikriniz var mı?Ben bugün saat 9 da opu oldum. Hala ağrım var amayatıyorum. 6 yumurta toplandı yarın kaçı döllenecek haber verecekler. Eğer döllenirse büyük ihtimal pazartesi transfer olacakmış.
Bir sürü ilaç versi. Climara bant crinon jel. Antibiyotik vs
hayirli haberlerini gör inşallah. jeli devamli kullandiriyorlar diye biliyorum. ama kullandiktan sonra kalkıp yürümen gerek sonrasinda asiri kasinti olmuştu bende. antibiyotik te devamlı değil diye hatırlıyorum. gerçi doktorun kullanımlarını söylemiştir sana. senin de hayırlı haberlerini bekliyoruz.Ben bugün saat 9 da opu oldum. Hala ağrım var amayatıyorum. 6 yumurta toplandı yarın kaçı döllenecek haber verecekler. Eğer döllenirse büyük ihtimal pazartesi transfer olacakmış.
gnowee süpersinnnn
Allahim inşallah kucağina sağ salim almayi nasip etsin canim yaa çok sevindim anlatamam.
Ne güzel haberler peşpeşe geliyor. bebeğim hadi ve senden sonra umarım birçok kişinin daha güzel ve mutlu haberlerini alırız. Allahim isteyen bizlerin de kucağını boş bırakmasın.
Maşallah değerin de şahane artik kendine daha çok dikkat etmen gerekiyor
Sen ve minik bebeğin kendinize dikkat edin. Çok öpüldün..
Çok isterdim orda olup sevincine ortak olmayı ama malesef hafta sonunu bekliyorum reglim o tarihlerde gelicek
VaaaayyyyÇok güzel bir haber, gerçekten cok sevindim. Hepimize çok güzel bir örnek oldun, hep pozitif baktın, olacağına gönülden inandın ve hakettin, tebrik ediyorum. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın.
Ben bugün saat 9 da opu oldum. Hala ağrım var amayatıyorum. 6 yumurta toplandı yarın kaçı döllenecek haber verecekler. Eğer döllenirse büyük ihtimal pazartesi transfer olacakmış.
Çoookkk teşekkür ederimys3m . Güzel dileklerin için, içten sevincinle mutluluğumu paylaştığın için... :) Ben bu grubun sinerjisine inanıyorum. İçimde yakında çok güzel başka haberler alacağımıza dair güçlü bir his var. :)
Sonuna kadar güzel haberler verebileyim inşallah. Ben de çok öpüyorum.
Hadi inşallah güzel haberlerin olsun bize vereceğin...
Aminn :) vallahi kocam bu gruptaki arkadaşlarım kadar göstermedi sevindiğini. İyi ki varsiniz. Cidden.
Ve ayrıca hepimiz hak ediyoruz.
Yumurta olduğu sürece şans var demiyor muyuz hep? hepimizin umudumuzu korumak için sebebi var.
6 yumurta çok güzel bir sayı @Haremiz İnşallah hepsi döllenir kaliteli embriyolara dönüşür... seninkiler 3.gün transfer edilecek sanırım. Doktorun gerçekten hızlı çıktı. Sonucun da güzel olsun umarım... Sen @illusive den de önce haber vereceksin bu durumda. İnşallah güzel haberler verelim bundan sonrasında da...
Buralar ne kadar hareketlendi birden. :)
Hiç bilmiyorum ki.Hayırlı olsun OPU'nuz. En zoru da avuç avuç ilaç kullanması gerçekten. Sabır...Son düzlüğe az kaldı inşallah :) Climara bandı ben hiç kullanmadım. Bana hep estrofem tablet verilmişti. Bu daha mı iyiymiş fikriniz var mı?
Geçmiş olsun ve hayırlı olsun canım. Maşallah 6 yumurta iyi bir sayı, umarım hepsi döllenir. Bu durumda 5. gün mü yapacak doktor transferi?Ben bugün saat 9 da opu oldum. Hala ağrım var amayatıyorum. 6 yumurta toplandı yarın kaçı döllenecek haber verecekler. Eğer döllenirse büyük ihtimal pazartesi transfer olacakmış.
Geçmiş olsun canım.. Taze transfer olursan önce sen müjdeli haberleri vereceksin inşallah bize..Ben bugün saat 9 da opu oldum. Hala ağrım var amayatıyorum. 6 yumurta toplandı yarın kaçı döllenecek haber verecekler. Eğer döllenirse büyük ihtimal pazartesi transfer olacakmış.
Teşekkür ederim.Yarın embriyoloğa soracağım. 5. Güne kadar götürecek mi yoksa 3. Günde donduracak mı. Aslında sanırım bu embriyonun gisişatına bağlı baktı iyi gisiyor 5. Güne kadar bekletir sanırım. Yavaş bölünüyorsa belki 3.4. Gün transfer olur. İnşallah 5. Güne kadar sağlıkla giderler.Geçmiş olsun ve hayırlı olsun canım. Maşallah 6 yumurta iyi bir sayı, umarım hepsi döllenir. Bu durumda 5. gün mü yapacak doktor transferi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?