- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #58.561
Miyom ameliyati açık ameliyat mi olacak? Ameliyattan kac ay Sonra transfer olacak
Bahsettiği doku örneği alma bildiğimiz era testi sanırım. Zararlı mıymış yani??http://www.memurlar.net/haber/694656/tup-bebekte-basari-orani-yuzde-70-e-cikabilir.html?amp=1
Arkadaşlar okumanızı tavsiye ederim
bende öyle anladım canımBahsettiği doku örneği alma bildiğimiz era testi sanırım. Zararlı mıymış yani??
Çok sevindim senin adına :) Tebrikler, Allah tamamına erdirsin...arkadaşlarr size güzel haberi vermeye geldiiim :))
Bhcg sonucum 253 çıktı :)
hepinize dualarınız, güzel dilekleriniz, pozitif enerjiniz için teşekkür ederim. iyi ki varsınız :)
inşallah keseyi gördüğümüzü, kalp atışını duyduğumuzu, sağlıklı bir bebek olduğunu öğrendiğimizi de haber verebilirim.
hayırlı olsun tedaviniz zor süreçlerden geçmişsiniz arkadaşımMerhabalar. Forumu uzun zamandır takip ediyorum. Yaşım 38. Beni de aranıza alır mısınız :)
3 kez yumurta büyütme, 2 transfer ve 2 ameliyat, 3 de histereskopi yapıldı. Aşılamada OHSS, histereskopinin birinde de akciğer ödemi oluştuBu uğurda ölümden döndüm. anlayacağınız. Eşim de varikosel ameliyatı oldu ama hiç işe yaramadı. Geçen haftaki histereskopiden sonra toparlanıp tekrar deneyeceğiz.
gnowee güzel haberin için ben de dua ettim. Allah kimsenin bu yolda verdiği emekleri karşılıksız burakmasın.
arkadaşlarr size güzel haberi vermeye geldiiim :))
hepinize dualarınız, güzel dilekleriniz, pozitif enerjiniz için teşekkür ederim. iyi ki varsınız :)
inşallah keseyi gördüğümüzü, kalp atışını duyduğumuzu, sağlıklı bir bebek olduğunu öğrendiğimizi de haber verebilirim.
Teşekkürler, size de tedavinizde başarılar dilerim.hayırlı olsun tedaviniz zor süreçlerden geçmişsiniz arkadaşım
inşallah meleğiniz/melekleriniz bu sefer sizinle olur
bende 40 yaşındayım ikinci evladım için tüp bebek sürecindeyim iğneler aşamasındayım
Merhabalar. Forumu uzun zamandır takip ediyorum. Yaşım 38. Beni de aranıza alır mısınız :)
3 kez yumurta büyütme, 2 transfer ve 2 ameliyat, 3 de histereskopi yapıldı. Aşılamada OHSS, histereskopinin birinde de akciğer ödemi oluştuBu uğurda ölümden döndüm. anlayacağınız. Eşim de varikosel ameliyatı oldu ama hiç işe yaramadı. Geçen haftaki histereskopiden sonra toparlanıp tekrar deneyeceğiz.
gnowee güzel haberin için ben de dua ettim. Allah kimsenin bu yolda verdiği emekleri karşılıksız burakmasın.
canım benim yaa... çok teşekkür ederim. ağlamayalım bence. bundan sonraki günlerde daha sık alacağız bu güzel haberlerden inşallah.aaayyyy nasıl sevindim anlatamam gözlerim doldu allahım sana binlerce şükür çok şükür
sağlıkla kucağında gör evladını/evladlarını inşallah bu iğneler yüzünden mi ben çok duygusal oldum yaaa
ibrahim tatlıses gibi ağlama modundayım hep
Aminnnn. Sıradaeller havaya eller havayaBebegimhadi ve gnowee maşallah maşallah
darısı diğer kızlara ve bana olsun inşallah
Gözün aydınarkadaşlarr size güzel haberi vermeye geldiiim :))
amin canımeller havaya eller havayaBebegimhadi ve gnowee maşallah maşallah
darısı diğer kızlara ve bana olsun inşallah
Tebrikleeerrr, sağlıkla devamı gelsin inşallahharkadaşlarr size güzel haberi vermeye geldiiim :))
Büyük yazacağım; 41 KERE MAŞALLAHHHH CANIMMM...Aminnnn. Sıradaillusive var sanırım :)
Kac cm miyomlar. Aneliyati ve Transferi hangi doktor yapacak?canım küçük benimki ama gebeliği etkileyecek noktada
kapalı olacak
dr en iyimser ocak şubat ayında dedi. transfer öncesi histereskopi yapacak sanırım birde
Almazmıyız bacım.. Gel otur sende şöyle uygun köşeye..Merhabalar. Forumu uzun zamandır takip ediyorum. Yaşım 38. Beni de aranıza alır mısınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?