Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Miyom ameliyati açık ameliyat mi olacak? Ameliyattan kac ay Sonra transfer olacak

canım küçük benimki ama gebeliği etkileyecek noktada
kapalı olacak

dr en iyimser ocak şubat ayında dedi. transfer öncesi histereskopi yapacak sanırım birde

Merhabalar. Forumu uzun zamandır takip ediyorum. Yaşım 38. Beni de aranıza alır mısınız :)

3 kez yumurta büyütme, 2 transfer ve 2 ameliyat, 3 de histereskopi yapıldı. Aşılamada OHSS, histereskopinin birinde de akciğer ödemi oluştu Bu uğurda ölümden döndüm. anlayacağınız. Eşim de varikosel ameliyatı oldu ama hiç işe yaramadı. Geçen haftaki histereskopiden sonra toparlanıp tekrar deneyeceğiz.

gnowee güzel haberin için ben de dua ettim. Allah kimsenin bu yolda verdiği emekleri karşılıksız burakmasın.

arkadaşlarr size güzel haberi vermeye geldiiim :))
Bhcg sonucum 253 çıktı :)
hepinize dualarınız, güzel dilekleriniz, pozitif enerjiniz için teşekkür ederim. iyi ki varsınız :)

inşallah keseyi gördüğümüzü, kalp atışını duyduğumuzu, sağlıklı bir bebek olduğunu öğrendiğimizi de haber verebilirim.

Çok sevindim senin adına :) Tebrikler, Allah tamamına erdirsin...

hayırlı olsun tedaviniz zor süreçlerden geçmişsiniz arkadaşım
inşallah meleğiniz/melekleriniz bu sefer sizinle olur

bende 40 yaşındayım ikinci evladım için tüp bebek sürecindeyim iğneler aşamasındayım

aaayyyy nasıl sevindim anlatamam gözlerim doldu allahım sana binlerce şükür çok şükür
sağlıkla kucağında gör evladını/evladlarını inşallah bu iğneler yüzünden mi ben çok duygusal oldum yaaa
ibrahim tatlıses gibi ağlama modundayım hep

hoşgeldin matterhow :) ne iyi ettin yazmakla...
duaların için ayrıca teşekkür ederim. Hiçbirimiz bebeksiz kalmayalım. Gerçekten hak ediyoruz. Dünyanın en güzel kalpli anne adaylarını toplamışlar bu topic'te. hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız umarım.

canım benim yaa... çok teşekkür ederim. ağlamayalım bence. bundan sonraki günlerde daha sık alacağız bu güzel haberlerden inşallah.

Gözün aydın gnowee çok çok mutlu oldum çok şükür diyeyim maşallah değerinde güzel tebrikler ne güzel peşpeşeyiz hayat işte geçen yıl ağlıyorduk inşallah bende sağlıklı sıhhatli kucağına aldığın her aşamasını çok rahat geçireceğin bir hamilelik diliyorum.benim de gözlerim doldu yazarken eşini de tebrik ediyorum.artık yeni dertler başlıyor . doktordu hastaneydi Allah çok büyük ol diyince oluyor tüm arkadaşlarımızında bir sıkıntısı yok aslında moralimiz yüksek olsun vakti gelince oluyor

Tebrikleeerrr, sağlıkla devamı gelsin inşallahh

Aminnnn. Sırada illusive var sanırım :)
Büyük yazacağım; 41 KERE MAŞALLAHHHH CANIMMM...
Nasıl sevindim anlatamam içim kıpır kıpır oldu... Rabbim kucağında sağlıkla göremeyi nasip etsin. Şansı, bahtı güzel hayırlı bir evlat olsun annesine babasına. Benim içime pozitif doğmuştu ama nazar değmesin yorum yapmamayım dedim..

Hey Allah'ım sen büyüksün.. Bizim umudumuzu hep taze tutuyorsun böyle müjdeli haberlerle..

"Benim en ziyanda kulum, benden ümidini kesendir"

Mücadeleye Devam.. Pes etmek yok. Umutta biterse / Hayatta biter.

Almazmıyız bacım.. Gel otur sende şöyle uygun köşeye.. Yaşında, durumunda bu konuya uygun. Beraber mücadele edeceğiz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…