• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ben bugün saat 9 da opu oldum. Hala ağrım var ama:KK43: yatıyorum. 6 yumurta toplandı yarın kaçı döllenecek haber verecekler. Eğer döllenirse büyük ihtimal pazartesi transfer olacakmış.
Bir sürü ilaç versi. Climara bant crinon jel. Antibiyotik vs
Ben bugün saat 9 da opu oldum. Hala ağrım var ama:KK43: yatıyorum. 6 yumurta toplandı yarın kaçı döllenecek haber verecekler. Eğer döllenirse büyük ihtimal pazartesi transfer olacakmış.
Geçmiş olsun canım maşallah sayında cok iyi :nazar::KK200: insallah güzel müjdeli haberlerin olsun.5. Gün oluyor sanki pazartesi ise . O ilaçları hepimiz kullandık ağır gelmiyor hedefe ulasmak icin her yol mübah benim için.1.5 aydır progestan ignesi oluyorum cok da zorlanmadım.halende devam.ins. sende kolay atlatırsın.climara fort bant rahim kalınlaştırmak icin veriliyor.:KK50: pozitif sonuçların olsun canım

arkadaşlarr size güzel haberi vermeye geldiiim :))
Bhcg sonucum 253 çıktı :)
hepinize dualarınız, güzel dilekleriniz, pozitif enerjiniz için teşekkür ederim. iyi ki varsınız :)

inşallah keseyi gördüğümüzü, kalp atışını duyduğumuzu, sağlıklı bir bebek olduğunu öğrendiğimizi de haber verebilirim.
Gözün aydın çok sevindim inşallah kalp atışı ve keseyide görürsün. çok şükür ne güzel dualarimiz boşuna değil herkes bu ugurda muradına erer inşallah. Duaların da bizleri unutma arkadaşım

hepinize dualarınız, güzel dilekleriniz, pozitif enerjiniz için teşekkür ederim. iyi ki varsınız :)

inşallah keseyi gördüğümüzü, kalp atışını duyduğumuzu, sağlıklı bir bebek olduğunu öğrendiğimizi de haber verebilirim.
Nasıl sevindim anlatamam:halay:
Rabbim lütfen bizlere de nasip et:dua:
İnşallah sağ Salim kucağınıza alırsınız dualarımız sizinle :sampiyon:

Çok teşekkürler... Bugün merkezde aklıma geldin, buralarda olma ihtimali var mıdır diye geçti aklımdan. :) dilerim sen de Daphne75 Daphne75 de en kısa zamanda güzel haberlerle bizi sevindirirsiniz.
Amin canım güzel dileklerin için çok tşkler. Her anını huzur ve mutlulukla geçireceğin bir hamilelik olsun inşallah. Sağlıkla kavuşursun dilerim yavruna. :dua:
Güzel haberler vermeyi ve sayfadaki bütün arkadaşlarımdan güzel haberler almayı diliyorum rabbimden inşallah geri çevirmesin :KK33:

Geçmiş olsun. İnşallah 6 sı da a kalite olur. Transferden arta kalanını dondururlar. Amin. :dua:
Geçen yıl ben de kullanmıştım her ikisini de

tebrik ederim çok sevindim inşallah kucağına almayı nasip etsin Allah'ım darısı başımıza inşallah canım

Gözün aydın gnowee gnowee :21: çok çok mutlu oldum çok şükür diyeyim maşallah değerinde güzel tebrikler :nazar::anneadayı::KK200: ne güzel peşpeşeyiz hayat işte geçen yıl ağlıyorduk :KK19: inşallah bende sağlıklı sıhhatli kucağına aldığın her aşamasını çok rahat geçireceğin bir hamilelik diliyorum.benim de gözlerim doldu yazarken eşini de tebrik ediyorum.artık yeni dertler başlıyor . doktordu hastaneydi Allah çok büyük ol diyince oluyor tüm arkadaşlarımızında bir sıkıntısı yok aslında moralimiz yüksek olsun vakti gelince oluyor :KK61::nazar::nazar:
evet 2 hamile sizden dua bekliyoruz:))))) sırada ben varım transfer için reglemi bekliyorum heyecan başladı bende de.. çok kararsızım era testi demedi dr ama elimde sadece 1 minnakım var.. Allahım utandırmasın bizi bu emekler inşallah bana da güzel geri döner.. çok sevindim bu sene şenlikli olacak burası....

evet 2 hamile sizden dua bekliyoruz:))))) sırada ben varım transfer için reglemi bekliyorum heyecan başladı bende de.. çok kararsızım era testi demedi dr ama elimde sadece 1 minnakım var.. Allahım utandırmasın bizi bu emekler inşallah bana da güzel geri döner.. çok sevindim bu sene şenlikli olacak burası....
amin ertnur ertnur cum emeklerinin karşılığını alacaksın inş.biraz sakin ve rahat olmalısın canım zaten bu ay hep iyiyiz olumlu olur inş.seni de Rabbim sevindirsin arkadaşım.sıra sende doğru ve hepimiz peşpeşe eylülde sonuç alıyoruz :KK19: dua demiştin onu da edeceğim tabi :KK200:

hayırlı olsun inşallah canım

amin ertnur ertnur cum emeklerinin karşılığını alacaksın inş.biraz sakin ve rahat olmalısın canım zaten bu ay hep iyiyiz olumlu olur inş.seni de Rabbim sevindirsin arkadaşım.sıra sende doğru ve hepimiz peşpeşe eylülde sonuç alıyoruz :KK19: dua demiştin onu da edeceğim tabi :KK200:
çok öpüyorum seni canım çok teşekkür ederim benim belki ekimde olur transfer ilk defa transfer olacak o kadar tecrübesizim ki bakalım beni neler bekliyor:)))) minnağıma kavuşayımda gerisi önemli değil bir hap bile içemeyen ben ah ah.. Allah utandırmasın inşallah.. senin nasıl gidiyor bakalım minnağın büyüyor sağlıkla çok şükür...

Gözün aydın çok sevindim inşallah kalp atışı ve keseyide görürsün. çok şükür ne güzel dualarimiz boşuna değil herkes bu ugurda muradına erer inşallah. Duaların da bizleri unutma arkadaşım

Nasıl sevindim anlatamam:halay:
Rabbim lütfen bizlere de nasip et:dua:
İnşallah sağ Salim kucağınıza alırsınız dualarımız sizinle :sampiyon:

tebrik ederim çok sevindim inşallah kucağına almayı nasip etsin Allah'ım darısı başımıza inşallah canım

çok teşekkür ederim arkadaşlar, iyi dilekleriniz, dualarınız için... onların pozitif etkisine çok inanıyorum. Vardır ya bir inanış, hamilelerin duası kabul olurmuş diye, ben de hamile arkadaşlarımdan hep rica ederim dua etmelerini. İnanın dün öğrendiğim andan beri, hepimiz için sık sık dua ediyorum.

Yaş 41 sadece 3 yumurtam var yarın toplanacak

@ceymi nasılsın? nasıl geçti? kaç yumurta toplandı? transfer ne zaman?

çok öpüyorum seni canım çok teşekkür ederim benim belki ekimde olur transfer ilk defa transfer olacak o kadar tecrübesizim ki bakalım beni neler bekliyor:)))) minnağıma kavuşayımda gerisi önemli değil bir hap bile içemeyen ben ah ah.. Allah utandırmasın inşallah.. senin nasıl gidiyor bakalım minnağın büyüyor sağlıkla çok şükür...
Sagol canım bende seni opüyorum.dedigin gibi ah ah ne ilaclar igneler yiyoruz.transferden önce progestan ignesi bir baslıyorsun masallah 11. Haftaya kadar.kanda pozitifi alınca kurtuldum zannetmeyin :KK48:
sende transfer asamasına ilk kez gececeksin.transfere sevdigin bir arkadaşına gider gibi rahat gidip gelmek ve transfer sonrası sakin beklemek gerekiyor.bana da bir komsum söyledi.cünkü olacağı varsada stresle olmaz dedi.sende minigine kavuş ins.
Bende yarın zekai tahir burak devlet hastanesinde kan sonucu gösterecegim.ondan sonra özel hastaneye gececegim muayenelerde.ins iyi gecer benim de

Merhaba arkadaşlar. Bayağı oldu yazmayalı sizlere. En son Mayıs aylarinda sanırım . Bir ara tüpçüler ve doğalcılar olarak ta grup yapmıştık.

Dün kan testi yaptırdım beta hcg 365 çıktı. Yarın kadın doğum uzmanina randevum var. Geçen sene ilk bebeğimi 9 haftalık iken. kan pıhtılaşması nedeni ile kaybettim.
Yarın iğne yazicak doktor . Coraspin inyani sira.

İnşallah bebegimin sağlıkla gelir.

isteyen herkese nasip olsun. Sizlere de X2 dua edilmesi gerekiyor bence. Çünkü buraya o kadar kişi soru soruyor. Bir çok arkadaşlar sağolsun bıkmadan usanmadan cevaplıyorlar tüm sorularimizi. İnşallah sizlere ve sizin gibi uğraşan bir çok kişininde sağlıcakla bebekleri dünyaya gelir.

Merhaba arkadaşlar. Bayağı oldu yazmayalı sizlere. En son Mayıs aylarinda sanırım . Bir ara tüpçüler ve doğalcılar olarak ta grup yapmıştık.

Dün kan testi yaptırdım beta hcg 365 çıktı. Yarın kadın doğum uzmanina randevum var. Geçen sene ilk bebeğimi 9 haftalık iken. kan pıhtılaşması nedeni ile kaybettim.
Yarın iğne yazicak doktor . Coraspin inyani sira.

İnşallah bebegimin sağlıkla gelir.

isteyen herkese nasip olsun. Sizlere de X2 dua edilmesi gerekiyor bence. Çünkü buraya o kadar kişi soru soruyor. Bir çok arkadaşlar sağolsun bıkmadan usanmadan cevaplıyorlar tüm sorularimizi. İnşallah sizlere ve sizin gibi uğraşan bir çok kişininde sağlıcakla bebekleri dünyaya gelir.
Cok güzel bir haber tebrik ederim gözün aydın :nazar::KK200: artik tedavidesin bebegin saglikla gelecektir inş.:KK9::KK9:

Sagol canım bende seni opüyorum.dedigin gibi ah ah ne ilaclar igneler yiyoruz.transferden önce progestan ignesi bir baslıyorsun masallah 11. Haftaya kadar.kanda pozitifi alınca kurtuldum zannetmeyin :KK48:
sende transfer asamasına ilk kez gececeksin.transfere sevdigin bir arkadaşına gider gibi rahat gidip gelmek ve transfer sonrası sakin beklemek gerekiyor.bana da bir komsum söyledi.cünkü olacağı varsada stresle olmaz dedi.sende minigine kavuş ins.
Bende yarın zekai tahir burak devlet hastanesinde kan sonucu gösterecegim.ondan sonra özel hastaneye gececegim muayenelerde.ins iyi gecer benim de
İnşallah çok haklısın bitmiyor asıl stres tasa şimdi başlıyor ama olsun değer bence biz baştan hazırız buna inşallah seninde hamilelik sürecin su gibi geçer.. o zaman bana ilk muayenede iğne mi verecek şu anda sadece vitamin kullanıyorum... günde 1 mi iğne vuracak yer bulmam lazım çalışınca da zor olur ama ne yapalım oraya kadar gelelim de.. akışına bıraktım zaten hayırlısı olsun inşallah.. ömrü varsa zaten can bulur Allah izin verirse gerisi boş bence ben çok kaderciyimdir.. nasip sağol canım sana da bol şans inşallah ara ara yaz okuyorum ben sizlerden bilgi alıyorum çok teşekkürler:)

İnşallah çok haklısın bitmiyor asıl stres tasa şimdi başlıyor ama olsun değer bence biz baştan hazırız buna inşallah seninde hamilelik sürecin su gibi geçer.. o zaman bana ilk muayenede iğne mi verecek şu anda sadece vitamin kullanıyorum... günde 1 mi iğne vuracak yer bulmam lazım çalışınca da zor olur ama ne yapalım oraya kadar gelelim de.. akışına bıraktım zaten hayırlısı olsun inşallah.. ömrü varsa zaten can bulur Allah izin verirse gerisi boş bence ben çok kaderciyimdir.. nasip sağol canım sana da bol şans inşallah ara ara yaz okuyorum ben sizlerden bilgi alıyorum çok teşekkürler:)
Evet canım bana da transfer için şimdiden bazı ilaçlar verdi. Bazısı transfer öncesi bazısı tramafer sonrası için. Mesela progesteron iğnesi berdi 15 tane transfer sonrası her gün bir tane yapılacak. Göbekten vurulacak iğne verdi kan sulandırıcıymış.10 tane. Crinone jel verdi şimdiden başladım kullanmaya bir de rahim kalınlaştırıcı yapışkan bant. Benim de kayınvalidem yanımda olacak iğnemi o yapacak mecburen çünkü her gün sağlık ocağına taşınamam.

Back
X