• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

isvicreli cikolatamis kendine iyi bakiyosun dimi? toparlanmissindir insallah. bebek calismalirina az kaldi dimi:4::48:

Bebek calismalari bir kac ay olmayacak canim, kan sulandirici ilac kullaniyorum. kalbin operasyon yapilan kisminin dokuyla kaplanmasi icin, bu nedenle yaklasik 6 ay gibi bir süre kontrollerde takip edilecek. sonra tamam dendigi zaman bebek calismasi olacak hayirlisi artik diyorum.

Bebek calismalari bir kac ay olmayacak canim, kan sulandirici ilac kullaniyorum. kalbin operasyon yapilan kisminin dokuyla kaplanmasi icin, bu nedenle yaklasik 6 ay gibi bir süre kontrollerde takip edilecek. sonra tamam dendigi zaman bebek calismasi olacak hayirlisi artik diyorum.

Canım benim olsun herşeyde hayır vardır ilk önce sen iyi olucaksın ki bebişlerde iyi olsun kendine çok dikkat et acil şifalar arkadaşım :)))

Cok sevgili kader arkadaşlarım. Su an yani tam su dakika ben birsey düşündüm. Simdi benim su yazimin altında hamilelik takvimi varya...en altta hamilelik takvimi yazan yere tıklayın ve orda verilen linke tekrar tiklayin son adet tarihinizi girin ve sizin de bebeginizin dogacagi tarihi ogrenin. Sonra profilinizdeki bilgiler kısmına lutfen bebeginizin dogacagi tari yazin..bunu sizden rica ediyorum. Cunku ben teorik olarak hamileysem de siz de teorik olarak hamilesiniz. Neden derseniz yumurta dollenmeden kki hafta once hamilelik baslar... benim test tarihim 5 ARALIK .. lutfen bir hafta boyunca siz de bana hu sekilde destek olunuz.en azindan bir hafta bunu benim için yapar misiniz. ? Eger sonucum negatif cikarsa sileriz napalım. ..

Cok sevgili kader arkadaşlarım. Su an yani tam su dakika ben birsey düşündüm. Simdi benim su yazimin altında hamilelik takvimi varya...en altta hamilelik takvimi yazan yere tıklayın ve orda verilen linke tekrar tiklayin son adet tarihinizi girin ve sizin de bebeginizin dogacagi tarihi ogrenin. Sonra profilinizdeki bilgiler kısmına lutfen bebeginizin dogacagi tari yazin..bunu sizden rica ediyorum. Cunku ben teorik olarak hamileysem de siz de teorik olarak hamilesiniz. Neden derseniz yumurta dollenmeden kki hafta once hamilelik baslar... benim test tarihim 5 ARALIK .. lutfen bir hafta boyunca siz de bana hu sekilde destek olunuz.en azindan bir hafta bunu benim için yapar misiniz. ? Eger sonucum negatif cikarsa sileriz napalım. ..

sen cok istiyorsun diye yapicam arkadasim her ne kadar hamile olmasamda:49::30::9:

sen iyi ol yeterki arkadasim once sen sonra bebek...

Hamilelik takvimini bende ekleyemedim ugrastim olmuyor. ilk ugrasmamda buradaki mesajlarimda reklamlar görünmeye baslamisti. simdide sadece hamilelik takvimi yazisi cikiyor takvim ayintili görünmüyor.

Kızlar günaydın ,

Alısalıs kısss çok kıskandımmm..... maşallah duygularını nasıl güzel anlatmışsın... burada benim gözlerim doldu..

Canim gozlerin dolmasin ama yakinda bize de nasip olacak . Guclu olalim olur mu?
test günüm 5 aralık. İnşallah pozitif haber alırım. Ama bu hamilelik takvimini bir deniyeyim dedim. Nasılsa teste kadar zaten hamile sayılırım di mi?:49::49:
Cmas tadini cikar evet gercekten hamilesin umarim sonuna dek gideceksin
bende pek bi duygulandim okurken masallah kuzucuga masallah Allahim nazarlardan korusun. topigimizin ilk meyvesi alyamiz.
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Canikom duygusal tırsak selcanim. Sira bize de geliyor hazir olun diye yazdim bilesin.

Kizlar su an adet oldum. Bugun sayilmaz artik. Ptesi dr giderim. Bakalim folikul gozukecek mi ?

Son düzenleme:
Hamilelik takvimini bende ekleyemedim ugrastim olmuyor. ilk ugrasmamda buradaki mesajlarimda reklamlar görünmeye baslamisti. simdide sadece hamilelik takvimi yazisi cikiyor takvim ayintili görünmüyor.

Kendi profiline girmen gerek. Orada bebeginizin dogacagi tarih var oraya ornegin 30-08-2014 yazip kaydedin...

Amaaaan neyse bosverin..hicbirseyemecbur değilsiniz...sirf ben istiyorum diye gerek yok. Ben aslinda sadece sizlerinn de umudu olsun ortalik renklensin falan diye düşündüm du..buyuk ihtimal benim test de fos cikar heralde

kuzum haberlerini merak icinde bekliyorum

selcanım şimdi geldim doktordan ilk önce kontrol solda 3 veya 4 tane yumi var sağ 5 tane gayet iyi dedi ve kan aldılar benden amh için heralde estradiol (E2) fsh lh progesteron için kan aldılar ...

akşam haber bekle elif dedi aysun hoca eğer sonuçlar iyi ise yarın aksam iğneler başlasınnnnnnnnnn

bende de birtek hamilelik takvimi yaziyor ya ben niye beceremiyorum ki bunu:50:

Canim gozlerin dolmasin ama yakinda bize de nasip olacak . Guclu olalim olur mu?

Cmas tadini cikar evet gercekten hamilesin umarim sonuna dek gideceksin

Canikom duygusal tırsak selcanim. Sira bize de geliyor hazir olun diye yazdim bilesin.

Kizlar su an adet oldum. Bugun sayilmaz artik. Ptesi dr giderim. Bakalim folikul gozukecek mi ?

heyecanla bekliyoruz aliscim. insallah bisuru bisuru folikul gorunur.

Back