• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kızlar günaydın ,

Ümmücüm hayırlısı diyorum... lütfen üzülme ve stres yapma .. var bunda da bir hayır dememiz gerekiyor. şüphesiz Rabbim bizim için en hayırlı olanı veriyor bizlere...

Alısalıs kısss çok kıskandımmm..... maşallah duygularını nasıl güzel anlatmışsın... burada benim gözlerim doldu..

Puffy Rabbim kızının yüzünü hep güldürsün... alısalıs kızının çok güzel olduğunu söylemiş umarım güzelliğinin misli misli güzellikte bir ömrü olur...

Nevser topiğe ilk girdiğinde yazmıştın hikayeni çok üzülmüştüm... tekrar hüzünlendim... sanada Ümmü'cüme dediğimi diyorum lütfen üzülme ve stres yapma .. inanki var bunda da bir hayır...

Cmas - Selcan -Nevser hadi bi haber .... şuaralar topiğin hamile totemi sizler için... bekliyoruz şekerim... ona göre ...

Duova umarım sende hergeçen gün daha iyiye doğru gidiyorsundur... sevgili eşinin desteği ile...

Elifooooo bizim yaşımız için erken - geç adetler normal artık şekerim dert etme... umarım doktor görüşmen güzel geçer... ben yazarken sen görüşüyor olmalısın ...

Bızdık'çe nin annesi crazy breezey nasıl acaba ...

Cal hoşgeldin...

Arnavut kilo almana uzuldum... arkadaşım ancak bu birazda bizim elimizde.. bende geçen yıl aralıkdan buyana 4 tüp denedim... hormonlar vs. hepsini de aldım... arı sütleri ballar polenler ıvırlar zıvırlar havada uçuştu... 62-65 arası gidip geliyorum... ancak kilo almayayım diye remen ebem mikiliyor :)) sürekli yürümeye çalışıyorum... ibre 65 e doğru çıkmaya başlayınca hemen yeme içme kontrol altına alınıyor... biliyorsun kiloda hamileliğe etki ediyor... umarım en kısa sürede kilolarını verebilirsin...

Hope - Lejena siz neler yapıyorsunuz hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor... ses verin lütfen

topiğin kurucusu akidecikname ne yapıyor ki şu aralar...

bugün pek bi yazasım geldi :)) ismini unuttuğum tüm topikdaşlarıma selam olsun..

"Şüphesiz Allah’ın gökleri ve yeri yarattığı günkü yazısına göre ayların sayısı on ikidir. Bunlardan dördü haram aylardır.
İşte bu, Allah’ın dosdoğru kanunudur. Öyleyse o aylarda kendinize zulmetmeyin."
Tevbe Suresi, 36

Mü’minin başka hiç kimsede bulunmayan ilginç bir hali vardır; O’nun her işi hayırdır. Eğer bir genişliğe (nimete) kavuşursa
şükreder ve bu onun için bir hayır olur. Eğer bir darlığa (musibete) uğrarsa sabreder ve bu da onun için bir hayır olur.
Hz. Muhammed (s.a.v.)

Ehil olmayanlara sabretmek, ehil olanlara ciladır. Nerede bir gönül varsa sabırla cilalanır.
Hz. Mevlâna Muhammed Celaleddin-i Rûmî (k.s.

Vallahi bu yazı inanılmaz güzel oldu bu konuşmalarımızın üstüne :)))

sağol arkadaşım :)) yarın saat 10:30 da randevum var inşallah hakkımda hayırlısı olur doğru dr. seçmişimdir. ve doğru olanı yaparım inşallah :)))

rabbim bu cuma gününün yüzü gözü hürmetine şu dualar okunurken selalar veriliriken isteyen herkeseeeeee nasip eder inşallah hepimiz bu uğurda emek veren hepimiz bebişlerimize kavuşalım inşallah .... AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

test günüm 5 aralık. İnşallah pozitif haber alırım. Ama bu hamilelik takvimini bir deniyeyim dedim. Nasılsa teste kadar zaten hamile sayılırım di mi?:49::49:

Vallahi bu yazı inanılmaz güzel oldu bu konuşmalarımızın üstüne :)))

sağol arkadaşım :)) yarın saat 10:30 da randevum var inşallah hakkımda hayırlısı olur doğru dr. seçmişimdir. ve doğru olanı yaparım inşallah :)))

rabbim bu cuma gününün yüzü gözü hürmetine şu dualar okunurken selalar veriliriken isteyen herkeseeeeee nasip eder inşallah hepimiz bu uğurda emek veren hepimiz bebişlerimize kavuşalım inşallah .... AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

aminnnnnnn!!!! tam ben senin yazını okurken şimdi sela okunmaya başladı...sanki bir işaret gibi !:44:

selam hepinize,
havadis zamanııııııııııı

ay kızlar bugün alya bebek ve pufy ile görüşecektik ya bilginiz var dünden ; hemen anlatayım size.

bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel ..................................................................................:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

yani tek kelime ile böyle...... nazarım değecek diye korkuyorum milyonlarca kez maşallah diyelim hep birlikte lütfeeeennnnnnnn
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

hepimiz için sevdim kokladım öptüm , bütün gün kucağımdaydı.... Allah en kısa zamanda hepimize tattırsın bu güzelliği..... :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

fazla bir şey anlatmak istemiyorum, dedim ya nazardan korkuyorum....... ama muhteşem bir şey...... müthiş bir mucize, Yüce Rabbim özene bezene yaratmış, ayyyyyyyyyyyyy anladınız işte.................. Sıra bizlerde ona göre,,, bundan sonra karamsarlık yok , bol bol çalışma, bol bol tedavi..... artık Allah ne verdiyse ona göre ...... umudu kaybetmek yok........ Sırası gelen bu güzelliği bizlere yaşatacak bilmem artık............. moralinizi bozmak yok.......... daima ileri bakalım şekerler, daima umutlu olalım........... Allah hepimizin yüzünü güldürecek , bizleri üzmeyecektir , kulları üzülsün ister mi, o sebeple koşarak yola devam........
hepinizi öpüyorummmmm,,, alyanın da selamlarını gönderiyorum.......:6::6::6::6::6::6::10::10::10::10::10::10:

bende pek bi duygulandim okurken masallah kuzucuga masallah Allahim nazarlardan korusun. topigimizin ilk meyvesi alyamiz.
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

cmas, tam da senin arşiv haberinin altına denk geldi benim havadis. cuk oturdu yani.

bu arada adını zor seçmissin , yazarken arada yanlış yazabiliriz bilesin.

evet evet adım konusunda haklısın...geçen ay 1. denemem de transfere giderken yolda arabada ilk profilimi açtım kk.da.. isim düşünürken düşünürken eşim dedi cmas olsun diye. okunuşu simas.. hani dalgıçlık varya denizcilikte.. tüple dalışa simas denirmiş.işte böyle..ben ilk transferimin daha ilk dakikalarında aranıza katıldım aslında hemen size yazdım. Hepinizi çok seviyorum hemen daha oracıkta beni aranıza aldınız. Minnetarım gerçekten..

Son düzenleme:
Hamileliğimin başlangıcından beri ara ara kanamalarım oluyordu,her kanamam olduğunda düşük yapıyorum zannediyordum,ama her seferinde kalp atışlarını duyunca derin bir nefes alıp yolumuza devam ediyorduk,ama 5.aya girince kanamam çoğaldı daha önce serumlar işe yaramıştı,ama bu sefer ilaç dozunu yükseltmelerine rağmen doğuma kadar kesilmedi ve enfeksiyonu önlemek için antibiyotik kullanmama rağmen kötü son kaçınılmaz oldu,enfeksiyon nedeniyle 6.5 aylık doğum yaptım,bebekler hemen kuvöze alınsada yaşam savaşını kaybedip ertesi gün vefat ettiler :(

nevsercim Allahim guc kuvvet versin rabbim mutlaka sana bebeklerini gonderecektir. ve bu konu bidaha acilmamak uzere kapansin bence. bizi kirmayi cevapladigin icin ayrica teskkurler kolay degil sonucta.

kocaman opuyorum seni :29::38:

Herkese günaydın dün gece saat 1.30 da adet oldum ne bu şimdi anlamadım ??? 9 kasım da adet olmuştum zaten 20 gün arayla olması normal mi sizce ?????

belki tedavilerin verdiği bir olumsuzluktur bu ?????
doktor olarak ta karar verdim artık

GEN-ART aysun baltacı ............ inş hayırlı olur yarın sabah 10:30 da randevu var iğneler başlıyacakkkkkk
rabbim hayırlı olur inş.

elifcim guzel arkadasim (bu arada ben fotosun gordum harika bi kadin kendisi:nazar:) arada boyle olabilyor.
birde gecen aydan tupbebek deneyimin olmustu onun da buyuk etkisi olmustur diye dusunuyorum ben.

lutfen bize doktor sonuclarini bildir. insallah guzel haberlerle geliceksin.

merhablar günaydın kızçeler

Nevser çokkk geçmiş olsun arkadaşım senin meleklerin onlar rabbim bir daha böyle bir sıkıntı göstermesin bu sıkıntını giderecek güzellikler nasip eğlesin

ummu bende senin gibi düşünüyorum tamam tüp bebek güzel ama yüksek ilaç vücudun olan dengesini bozuyor birde üstüne yaşadığın stres ben kendi adıma diyeyim bende aynı sıkıntıları yaşadım gerginlik stres regli olacak hassasiyeti bunları böyle 3 sefer üst üste yaşayınca duruldum şu anda beklemedeyim ben martta başladığımda 65 kiloydum şu anda 81 kiloyum inanılmaz bir kilo artışım oldu

cmas allahın izniyle alacaksın güzel haberini sen istanbulda hangi semtte oturuyorsun

tutku haber temiyorsun yadaediyorsun benmi kaçırdım bilemedim

elifooo hakkında hayırlısı

puffyyyy ve ALYACIK :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: RABBİM SAĞLIKLA SIHHATLE MUTLULUKLA HUZURLA BÜYÜTMEYİ NASİP EĞLESİN KOCAMANNN :54::54::54::54::54::54::54:

İNŞALLAH HEPİMİZ BURDAN HAMİLEYİZZZZ HABERLERİNİ BİRBİRİMİZE VERMEYİ NASİP OLSUN

sevgili arnavut adet gecikmelerin aldigin kilolardan da olabilir arkadasim. insallah kisa zamanda eski kilona kavusur hamile kalirsin. canim kocaman sevgiler yolluyorum sana soguk hollanda dan:13:

Evet evet aralıkta herkes sogan kurune baslasin. Ama ben baslamiim..biraz oyunbozanlik yapiiim:49:..belki selcan da yapar dimi oyunbozanlik...(sanki hamilelik belirtileri var di mj onda ) eveeeet var mi baska soğan kurune baslamadan oyunbozanlik yapan?

efeett bende yapicam sogan kuru ama insallah yapmama gerek kalmaz cmas'cim seninde dedigin gibi. hayirlisi neyse o olsun.
bu agustos ayinda bisey var ama dur bakalim. ben ikizleri agustosta dogum yaptim. dusugum agustosta oldu. eger ki hamileysem ki hic bir fikrim yok dogum agustosa geliyor:53: bekleyip gorucez artik.

senin icin de sanki pozitifmis gibi geliyor bana arkadasim insallah hamilesindir sende kuzum.

Elifoooo evet ben bunu atlamışım. Selcan'ımında dediği gibi tüp sonrası olailiyor. benim 3 tüp denemem sonrasında adetim erken olmuştu. normalde 26 günde olurum o zaman 22. günde olmuştum.

elifcim guzel arkadasim (bu arada ben fotosun gordum harika bi kadin kendisi:nazar:) arada boyle olabilyor.
birde gecen aydan tupbebek deneyimin olmustu onun da buyuk etkisi olmustur diye dusunuyorum ben.

lutfen bize doktor sonuclarini bildir. insallah guzel haberlerle geliceksin.

Kızlar günaydın ,

Ümmücüm hayırlısı diyorum... lütfen üzülme ve stres yapma .. var bunda da bir hayır dememiz gerekiyor. şüphesiz Rabbim bizim için en hayırlı olanı veriyor bizlere...

Alısalıs kısss çok kıskandımmm..... maşallah duygularını nasıl güzel anlatmışsın... burada benim gözlerim doldu..

Puffy Rabbim kızının yüzünü hep güldürsün... alısalıs kızının çok güzel olduğunu söylemiş umarım güzelliğinin misli misli güzellikte bir ömrü olur...

Nevser topiğe ilk girdiğinde yazmıştın hikayeni çok üzülmüştüm... tekrar hüzünlendim... sanada Ümmü'cüme dediğimi diyorum lütfen üzülme ve stres yapma .. inanki var bunda da bir hayır...

Cmas - Selcan -Nevser hadi bi haber .... şuaralar topiğin hamile totemi sizler için... bekliyoruz şekerim... ona göre ...

Duova umarım sende hergeçen gün daha iyiye doğru gidiyorsundur... sevgili eşinin desteği ile...

Elifooooo bizim yaşımız için erken - geç adetler normal artık şekerim dert etme... umarım doktor görüşmen güzel geçer... ben yazarken sen görüşüyor olmalısın ...

Bızdık'çe nin annesi crazy breezey nasıl acaba ...

Cal hoşgeldin...

Arnavut kilo almana uzuldum... arkadaşım ancak bu birazda bizim elimizde.. bende geçen yıl aralıkdan buyana 4 tüp denedim... hormonlar vs. hepsini de aldım... arı sütleri ballar polenler ıvırlar zıvırlar havada uçuştu... 62-65 arası gidip geliyorum... ancak kilo almayayım diye remen ebem mikiliyor :)) sürekli yürümeye çalışıyorum... ibre 65 e doğru çıkmaya başlayınca hemen yeme içme kontrol altına alınıyor... biliyorsun kiloda hamileliğe etki ediyor... umarım en kısa sürede kilolarını verebilirsin...

Hope - Lejena siz neler yapıyorsunuz hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor... ses verin lütfen

topiğin kurucusu akidecikname ne yapıyor ki şu aralar...

bugün pek bi yazasım geldi :)) ismini unuttuğum tüm topikdaşlarıma selam olsun..

"Şüphesiz Allah’ın gökleri ve yeri yarattığı günkü yazısına göre ayların sayısı on ikidir. Bunlardan dördü haram aylardır.
İşte bu, Allah’ın dosdoğru kanunudur. Öyleyse o aylarda kendinize zulmetmeyin."
Tevbe Suresi, 36

Mü’minin başka hiç kimsede bulunmayan ilginç bir hali vardır; O’nun her işi hayırdır. Eğer bir genişliğe (nimete) kavuşursa
şükreder ve bu onun için bir hayır olur. Eğer bir darlığa (musibete) uğrarsa sabreder ve bu da onun için bir hayır olur.
Hz. Muhammed (s.a.v.)

Ehil olmayanlara sabretmek, ehil olanlara ciladır. Nerede bir gönül varsa sabırla cilalanır.
Hz. Mevlâna Muhammed Celaleddin-i Rûmî (k.s.

yuregine saglik arkadasim valla ilac gibi geliyor yazilarin.

Cmas - Selcan valla beni mahcup ediyorsunuz ... arkadaşım işte bende hepimiz gibi içimden geçenleri yazıyorum...

Cmas kız ben senin ismini hep cumartesi nin kısaltılmış hali diye düşünmüştüm..... sen açıklayınca kenime pek bi güldüm :)))
simas fena değilmiş senin kızın olunca adını benzerlik olsun diye simay koyalım :))

breezey puffy nin ilk yazdıklarından aklımda kalanlar genelde ekşi yediği ve sninde ye eksişi doğur ayşe yi kehanetindi.. ki nitekim ayşe yerine alya'cık bamyacık oldu... senin canın neler çekiyor ... daha hiç bişey yokken ben senin kızın olacağı kehanetinde bulunmuştum... yine düşüncelerim aynen devam ediyor... ama sizin zaten 2 kızınız vardı.. eşin erkek bekliyordur belki içten içe... tabi sağlıklı olsunlarda hepsi başımızın tacı.... aşerdiğin bişey falan varmı ...

Cmas - Selcan valla beni mahcup ediyorsunuz ... arkadaşım işte bende hepimiz gibi içimden geçenleri yazıyorum...

Cmas kız ben senin ismini hep cumartesi nin kısaltılmış hali diye düşünmüştüm..... sen açıklayınca kenime pek bi güldüm :)))
simas fena değilmiş senin kızın olunca adını benzerlik olsun diye simay koyalım :))

breezey puffy nin ilk yazdıklarından aklımda kalanlar genelde ekşi yediği ve sninde ye eksişi doğur ayşe yi kehanetindi.. ki nitekim ayşe yerine alya'cık bamyacık oldu... senin canın neler çekiyor ... daha hiç bişey yokken ben senin kızın olacağı kehanetinde bulunmuştum... yine düşüncelerim aynen devam ediyor... ama sizin zaten 2 kızınız vardı.. eşin erkek bekliyordur belki içten içe... tabi sağlıklı olsunlarda hepsi başımızın tacı.... aşerdiğin bişey falan varmı ...

breezeyimizin zaten kizi olucak tatlim :emir_bebek:

nevsercim Allahim guc kuvvet versin rabbim mutlaka sana bebeklerini gonderecektir. ve bu konu bidaha acilmamak uzere kapansin bence. bizi kirmayi cevapladigin icin ayrica teskkurler kolay degil sonucta.

kocaman opuyorum seni :29::38:

Haklısın arkadaşım,konuyu kapatmakta fayda var çünkü hepimiz üzülüyoruz ve yaşadıklarımla sizide demoralize etmek istemem :(
Umutla önümüze bakalım,ben inanıyorum ki vakti geldiğinde hepimiz burdan güzel haberler vereceğiz.
Sevgiyle...

Hosbulduk, saolun kizlar. Uzun zamandir tqkip diyorm okuyorum ama pek yorum yapmiyorum. Pc bozuk tabletten de yazmaktan nefret ediyorum. . Cok donuyo. Sizin yazilarinizi okudukca umitleniyorm. İnsallah herks birgun melegine kavusur..

Back