- Konu Sahibi akideciknane
- #5.781
Kızlar günaydın ,
Ümmücüm hayırlısı diyorum... lütfen üzülme ve stres yapma .. var bunda da bir hayır dememiz gerekiyor. şüphesiz Rabbim bizim için en hayırlı olanı veriyor bizlere...
Alısalıs kısss çok kıskandımmm..... maşallah duygularını nasıl güzel anlatmışsın... burada benim gözlerim doldu..
Puffy Rabbim kızının yüzünü hep güldürsün... alısalıs kızının çok güzel olduğunu söylemiş umarım güzelliğinin misli misli güzellikte bir ömrü olur...
Nevser topiğe ilk girdiğinde yazmıştın hikayeni çok üzülmüştüm... tekrar hüzünlendim... sanada Ümmü'cüme dediğimi diyorum lütfen üzülme ve stres yapma .. inanki var bunda da bir hayır...
Cmas - Selcan -Nevser hadi bi haber .... şuaralar topiğin hamile totemi sizler için... bekliyoruz şekerim... ona göre ...
Duova umarım sende hergeçen gün daha iyiye doğru gidiyorsundur... sevgili eşinin desteği ile...
Elifooooo bizim yaşımız için erken - geç adetler normal artık şekerim dert etme... umarım doktor görüşmen güzel geçer... ben yazarken sen görüşüyor olmalısın ...
Bızdık'çe nin annesi crazy breezey nasıl acaba ...
Cal hoşgeldin...
Arnavut kilo almana uzuldum... arkadaşım ancak bu birazda bizim elimizde.. bende geçen yıl aralıkdan buyana 4 tüp denedim... hormonlar vs. hepsini de aldım... arı sütleri ballar polenler ıvırlar zıvırlar havada uçuştu... 62-65 arası gidip geliyorum... ancak kilo almayayım diye remen ebem mikiliyor :)) sürekli yürümeye çalışıyorum... ibre 65 e doğru çıkmaya başlayınca hemen yeme içme kontrol altına alınıyor... biliyorsun kiloda hamileliğe etki ediyor... umarım en kısa sürede kilolarını verebilirsin...
Hope - Lejena siz neler yapıyorsunuz hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor... ses verin lütfen
topiğin kurucusu akidecikname ne yapıyor ki şu aralar...
bugün pek bi yazasım geldi :)) ismini unuttuğum tüm topikdaşlarıma selam olsun..
"Şüphesiz Allahın gökleri ve yeri yarattığı günkü yazısına göre ayların sayısı on ikidir. Bunlardan dördü haram aylardır.
İşte bu, Allahın dosdoğru kanunudur. Öyleyse o aylarda kendinize zulmetmeyin."
Tevbe Suresi, 36
Müminin başka hiç kimsede bulunmayan ilginç bir hali vardır; Onun her işi hayırdır. Eğer bir genişliğe (nimete) kavuşursa
şükreder ve bu onun için bir hayır olur. Eğer bir darlığa (musibete) uğrarsa sabreder ve bu da onun için bir hayır olur.
Hz. Muhammed (s.a.v.)
Ehil olmayanlara sabretmek, ehil olanlara ciladır. Nerede bir gönül varsa sabırla cilalanır.
Hz. Mevlâna Muhammed Celaleddin-i Rûmî (k.s.
Vallahi bu yazı inanılmaz güzel oldu bu konuşmalarımızın üstüne :)))
sağol arkadaşım :)) yarın saat 10:30 da randevum var inşallah hakkımda hayırlısı olur doğru dr. seçmişimdir. ve doğru olanı yaparım inşallah :)))
rabbim bu cuma gününün yüzü gözü hürmetine şu dualar okunurken selalar veriliriken isteyen herkeseeeeee nasip eder inşallah hepimiz bu uğurda emek veren hepimiz bebişlerimize kavuşalım inşallah .... AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN