• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canım benim :((( çok üzüldüm çokkkk... inşallah rabbim tekrar taddırsın sana anneliği sağlıkla inşallah... evet bazen hayatımız pahasınada olsa istiyoruz biliyorum yanlış ama bende bazen diyorum bebeklerimi kucağıma alayım babaları iyi bakar nasılsa ben olmasamda yeterki anne olayım :(((

peki oğulların ne olduda böyle talihszi bir durum oldu ??? doğduktan sonra ne kadar yaşadılar ? bilmediğim için soruyorum asla seni üzmek istemem...

Hamileliğimin başlangıcından beri ara ara kanamalarım oluyordu,her kanamam olduğunda düşük yapıyorum zannediyordum,ama her seferinde kalp atışlarını duyunca derin bir nefes alıp yolumuza devam ediyorduk,ama 5.aya girince kanamam çoğaldı daha önce serumlar işe yaramıştı,ama bu sefer ilaç dozunu yükseltmelerine rağmen doğuma kadar kesilmedi ve enfeksiyonu önlemek için antibiyotik kullanmama rağmen kötü son kaçınılmaz oldu,enfeksiyon nedeniyle 6.5 aylık doğum yaptım,bebekler hemen kuvöze alınsada yaşam savaşını kaybedip ertesi gün vefat ettiler :(

merhaba arkadaşlar malesef büyüen yumurta yokmuş.2 aydır yumurtlayamıyorum..geçen aydan beri vucut dengem bozuldu.adetin 21. günü kullandığım bant ve iğne üzerine yüksek doz altüst etti bünyemi..şimdi bende mola veriyorum vucudum kendine gelsin.bu arada ibrahim saraçoğlunun kürü yarım kalmıştı ona devam etmek istiyorum..
cmas hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.
selcan çok haklısın aslında tüp bebek konusunda stresden başka bi işe yaramıyor..ben yazın nasıl olsa tüp deniycem bahçeciye gidicem diye öyleine klomen kullanmıştım ohh ne güzel büyümüştü .
kızlar vucudum hiç iyi değil.gergin ve sürekli adet olucam hissi var..ssoğan kürüne adetin 10. günü başlanıyordu değilmi..

Hayırlısı olsun canım,vardır her işte bir hayır,biliyorum beklemek zor,ama bence bir süre ara versen,malum bünyen çok ilaca ve hormona maruz kaldı dengeler şaştı.
Aralık'ta hepimiz soğan kürüne başvuralım,biraz dinlenelim,biraz rahat olmaya çalışalım sonra yeni yılla beraber mutlu başlangıçlar yapalım.
Çoookkk sevgiler ...

Cok cok uzuldum yaa.. Allah baska aci yasatmasin. Allah sabir versin tez zamanda acini unuttursun

Âmin,
Yazdıklarımla sizleri üzmek istemezdim,hatta bunları yazmakla acaba hata mı ettim bilmiyorum,ama bugün arkadaşlarla yazışırken gayri ihtiyari konu buraya geldi :((

Hamileliğimin başlangıcından beri ara ara kanamalarım oluyordu,her kanamam olduğunda düşük yapıyorum zannediyordum,ama her seferinde kalp atışlarını duyunca derin bir nefes alıp yolumuza devam ediyorduk,ama 5.aya girince kanamam çoğaldı daha önce serumlar işe yaramıştı,ama bu sefer ilaç dozunu yükseltmelerine rağmen doğuma kadar kesilmedi ve enfeksiyonu önlemek için antibiyotik kullanmama rağmen kötü son kaçınılmaz oldu,enfeksiyon nedeniyle 6.5 aylık doğum yaptım,bebekler hemen kuvöze alınsada yaşam savaşını kaybedip ertesi gün vefat ettiler :(

Canim ne yazacagimi ne diyecegim bilmiyorum. ama ne kadar üzüldügünü tahmin edebiliyorum. bende 1 düsük yasadim ve cok üzücü yipratici bir durumdu.üstelik senin bebeklerin dogmus ve belki görmüssündür bile cok zor bir durum, umarim böyle bir aciyi hic birimiz tekrar yasamayiz.

Sakin moralini bozma arkadasim,benim okudugum kadariyla yilin 12 ayi yumurtlama olmayabiliyormus. arada bazi aylarda yumurtlama olmamasi normalmis ben öyle okudum ne kadar dogru bilmiyorum. yasa bakmiyormus yani bence dedigin gibi yarim kürlerine devam et ve kafani bosalt stres yapma cok etkiliyor deniyor. dikkat et kendine vardir zamani gelecek bebegine 2. es ve önce karninda sonra kucaginda olacaklardir diliyorum.

Hem zaten her kadın aslında bir yumurta verir normalde öyle 10 tane degil. Demek bazi aylar olmayabilir de.

Tamam arkadaslar umutları yesertelim tekrar.. guzel dusunelim..

Evet evet aralıkta herkes sogan kurune baslasin. Ama ben baslamiim..biraz oyunbozanlik yapiiim:49:..belki selcan da yapar dimi oyunbozanlik...(sanki hamilelik belirtileri var di mj onda ) eveeeet var mi baska soğan kurune baslamadan oyunbozanlik yapan?

sağol canım.bu yumurtlama olmaması geçen adetimde yüksek doz kullandım ya canım o ters tepti bana vucudum yani hormonlarım dengesi bozuldu. yarın işallah memlekete doğru yola çıkıyorum..:10:
sende canım çok dikkat et kendine..:54::54:
arkadaşım gitmeden seni misafir etmek isterim..Adana uzak ne zaman gelirsin tekrarki..içtenlikle samimiyetle söylüyorum. .

Kizlar sabah testim yapildi ve sabirli bir bekleyis sonrasi .....sonuc pozitif .... Hamileyimmmmmm
sabahtan bu yana dua ediyorum Allahim sana sukurler olsun diye bana verdin , isteyen herkese ver diye ...
Bundan sonra yolum uzun bir cok endisem var ama dualarim hem kendimle hemde sizinle.....

Biraz güzel haberler bulayim dedim arsivden....

selam hepinize,
havadis zamanııııııııııı

ay kızlar bugün alya bebek ve pufy ile görüşecektik ya bilginiz var dünden ; hemen anlatayım size.

bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel ..................................................................................:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

yani tek kelime ile böyle...... nazarım değecek diye korkuyorum milyonlarca kez maşallah diyelim hep birlikte lütfeeeennnnnnnn
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

hepimiz için sevdim kokladım öptüm , bütün gün kucağımdaydı.... Allah en kısa zamanda hepimize tattırsın bu güzelliği..... :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

fazla bir şey anlatmak istemiyorum, dedim ya nazardan korkuyorum....... ama muhteşem bir şey...... müthiş bir mucize, Yüce Rabbim özene bezene yaratmış, ayyyyyyyyyyyyy anladınız işte.................. Sıra bizlerde ona göre,,, bundan sonra karamsarlık yok , bol bol çalışma, bol bol tedavi..... artık Allah ne verdiyse ona göre ...... umudu kaybetmek yok........ Sırası gelen bu güzelliği bizlere yaşatacak bilmem artık............. moralinizi bozmak yok.......... daima ileri bakalım şekerler, daima umutlu olalım........... Allah hepimizin yüzünü güldürecek , bizleri üzmeyecektir , kulları üzülsün ister mi, o sebeple koşarak yola devam........
hepinizi öpüyorummmmm,,, alyanın da selamlarını gönderiyorum.......:6::6::6::6::6::6::10::10::10::10::10::10:

selam hepinize,
havadis zamanııııııııııı

ay kızlar bugün alya bebek ve pufy ile görüşecektik ya bilginiz var dünden ; hemen anlatayım size.

bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel ..................................................................................:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

yani tek kelime ile böyle...... nazarım değecek diye korkuyorum milyonlarca kez maşallah diyelim hep birlikte lütfeeeennnnnnnn
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

hepimiz için sevdim kokladım öptüm , bütün gün kucağımdaydı.... Allah en kısa zamanda hepimize tattırsın bu güzelliği..... :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

fazla bir şey anlatmak istemiyorum, dedim ya nazardan korkuyorum....... ama muhteşem bir şey...... müthiş bir mucize, Yüce Rabbim özene bezene yaratmış, ayyyyyyyyyyyyy anladınız işte.................. Sıra bizlerde ona göre,,, bundan sonra karamsarlık yok , bol bol çalışma, bol bol tedavi..... artık Allah ne verdiyse ona göre ...... umudu kaybetmek yok........ Sırası gelen bu güzelliği bizlere yaşatacak bilmem artık............. moralinizi bozmak yok.......... daima ileri bakalım şekerler, daima umutlu olalım........... Allah hepimizin yüzünü güldürecek , bizleri üzmeyecektir , kulları üzülsün ister mi, o sebeple koşarak yola devam........
hepinizi öpüyorummmmm,,, alyanın da selamlarını gönderiyorum.......:6::6::6::6::6::6::10::10::10::10::10::10:
Harika supermis:nazar::nazar::nazar::29:

cmas, tam da senin arşiv haberinin altına denk geldi benim havadis. cuk oturdu yani.

bu arada adını zor seçmissin , yazarken arada yanlış yazabiliriz bilesin.

Günaydın canım benim :))) inan çok zor bu yaşadığın çok zor ... allahım sana yardım etsin seni en kısa sürede sağlıkla bebişine kavuştursun :))) amin....
onlar melek kurban olduğum allahım yanına aldı demekki böyle hayırlı imiş hiç üzülme arkadaşım ne olur çok daha iyisi olucak ki rabbim böyle hayır gördü demek ki..........

Herkese günaydın dün gece saat 1.30 da adet oldum ne bu şimdi anlamadım ??? 9 kasım da adet olmuştum zaten 20 gün arayla olması normal mi sizce ?????

belki tedavilerin verdiği bir olumsuzluktur bu ?????
doktor olarak ta karar verdim artık

GEN-ART aysun baltacı ............ inş hayırlı olur yarın sabah 10:30 da randevu var iğneler başlıyacakkkkkk
rabbim hayırlı olur inş.

merhablar günaydın kızçeler

Nevser çokkk geçmiş olsun arkadaşım senin meleklerin onlar rabbim bir daha böyle bir sıkıntı göstermesin bu sıkıntını giderecek güzellikler nasip eğlesin

ummu bende senin gibi düşünüyorum tamam tüp bebek güzel ama yüksek ilaç vücudun olan dengesini bozuyor birde üstüne yaşadığın stres ben kendi adıma diyeyim bende aynı sıkıntıları yaşadım gerginlik stres regli olacak hassasiyeti bunları böyle 3 sefer üst üste yaşayınca duruldum şu anda beklemedeyim ben martta başladığımda 65 kiloydum şu anda 81 kiloyum inanılmaz bir kilo artışım oldu

cmas allahın izniyle alacaksın güzel haberini sen istanbulda hangi semtte oturuyorsun

tutku haber temiyorsun yadaediyorsun benmi kaçırdım bilemedim

elifooo hakkında hayırlısı

puffyyyy ve ALYACIK :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: RABBİM SAĞLIKLA SIHHATLE MUTLULUKLA HUZURLA BÜYÜTMEYİ NASİP EĞLESİN KOCAMANNN :54::54::54::54::54::54::54:

İNŞALLAH HEPİMİZ BURDAN HAMİLEYİZZZZ HABERLERİNİ BİRBİRİMİZE VERMEYİ NASİP OLSUN

Kızlar günaydın ,

Ümmücüm hayırlısı diyorum... lütfen üzülme ve stres yapma .. var bunda da bir hayır dememiz gerekiyor. şüphesiz Rabbim bizim için en hayırlı olanı veriyor bizlere...

Alısalıs kısss çok kıskandımmm..... maşallah duygularını nasıl güzel anlatmışsın... burada benim gözlerim doldu..

Puffy Rabbim kızının yüzünü hep güldürsün... alısalıs kızının çok güzel olduğunu söylemiş umarım güzelliğinin misli misli güzellikte bir ömrü olur...

Nevser topiğe ilk girdiğinde yazmıştın hikayeni çok üzülmüştüm... tekrar hüzünlendim... sanada Ümmü'cüme dediğimi diyorum lütfen üzülme ve stres yapma .. inanki var bunda da bir hayır...

Cmas - Selcan -Nevser hadi bi haber .... şuaralar topiğin hamile totemi sizler için... bekliyoruz şekerim... ona göre ...

Duova umarım sende hergeçen gün daha iyiye doğru gidiyorsundur... sevgili eşinin desteği ile...

Elifooooo bizim yaşımız için erken - geç adetler normal artık şekerim dert etme... umarım doktor görüşmen güzel geçer... ben yazarken sen görüşüyor olmalısın ...

Bızdık'çe nin annesi crazy breezey nasıl acaba ...

Cal hoşgeldin...

Arnavut kilo almana uzuldum... arkadaşım ancak bu birazda bizim elimizde.. bende geçen yıl aralıkdan buyana 4 tüp denedim... hormonlar vs. hepsini de aldım... arı sütleri ballar polenler ıvırlar zıvırlar havada uçuştu... 62-65 arası gidip geliyorum... ancak kilo almayayım diye remen ebem mikiliyor :)) sürekli yürümeye çalışıyorum... ibre 65 e doğru çıkmaya başlayınca hemen yeme içme kontrol altına alınıyor... biliyorsun kiloda hamileliğe etki ediyor... umarım en kısa sürede kilolarını verebilirsin...

Hope - Lejena siz neler yapıyorsunuz hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor... ses verin lütfen

topiğin kurucusu akidecikname ne yapıyor ki şu aralar...

bugün pek bi yazasım geldi :)) ismini unuttuğum tüm topikdaşlarıma selam olsun..

"Şüphesiz Allah’ın gökleri ve yeri yarattığı günkü yazısına göre ayların sayısı on ikidir. Bunlardan dördü haram aylardır.
İşte bu, Allah’ın dosdoğru kanunudur. Öyleyse o aylarda kendinize zulmetmeyin."
Tevbe Suresi, 36

Mü’minin başka hiç kimsede bulunmayan ilginç bir hali vardır; O’nun her işi hayırdır. Eğer bir genişliğe (nimete) kavuşursa
şükreder ve bu onun için bir hayır olur. Eğer bir darlığa (musibete) uğrarsa sabreder ve bu da onun için bir hayır olur.
Hz. Muhammed (s.a.v.)

Ehil olmayanlara sabretmek, ehil olanlara ciladır. Nerede bir gönül varsa sabırla cilalanır.
Hz. Mevlâna Muhammed Celaleddin-i Rûmî (k.s.

Back