- Konu Sahibi akideciknane
- #5.761
canli selam deti umarim hersey yolundadir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim (( çok üzüldüm çokkkk... inşallah rabbim tekrar taddırsın sana anneliği sağlıkla inşallah... evet bazen hayatımız pahasınada olsa istiyoruz biliyorum yanlış ama bende bazen diyorum bebeklerimi kucağıma alayım babaları iyi bakar nasılsa ben olmasamda yeterki anne olayım ((
peki oğulların ne olduda böyle talihszi bir durum oldu ??? doğduktan sonra ne kadar yaşadılar ? bilmediğim için soruyorum asla seni üzmek istemem...
merhaba arkadaşlar malesef büyüen yumurta yokmuş.2 aydır yumurtlayamıyorum..geçen aydan beri vucut dengem bozuldu.adetin 21. günü kullandığım bant ve iğne üzerine yüksek doz altüst etti bünyemi..şimdi bende mola veriyorum vucudum kendine gelsin.bu arada ibrahim saraçoğlunun kürü yarım kalmıştı ona devam etmek istiyorum..
cmas hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.
selcan çok haklısın aslında tüp bebek konusunda stresden başka bi işe yaramıyor..ben yazın nasıl olsa tüp deniycem bahçeciye gidicem diye öyleine klomen kullanmıştım ohh ne güzel büyümüştü .
kızlar vucudum hiç iyi değil.gergin ve sürekli adet olucam hissi var..ssoğan kürüne adetin 10. günü başlanıyordu değilmi..
Cok cok uzuldum yaa.. Allah baska aci yasatmasin. Allah sabir versin tez zamanda acini unuttursun
Hamileliğimin başlangıcından beri ara ara kanamalarım oluyordu,her kanamam olduğunda düşük yapıyorum zannediyordum,ama her seferinde kalp atışlarını duyunca derin bir nefes alıp yolumuza devam ediyorduk,ama 5.aya girince kanamam çoğaldı daha önce serumlar işe yaramıştı,ama bu sefer ilaç dozunu yükseltmelerine rağmen doğuma kadar kesilmedi ve enfeksiyonu önlemek için antibiyotik kullanmama rağmen kötü son kaçınılmaz oldu,enfeksiyon nedeniyle 6.5 aylık doğum yaptım,bebekler hemen kuvöze alınsada yaşam savaşını kaybedip ertesi gün vefat ettiler
Sakin moralini bozma arkadasim,benim okudugum kadariyla yilin 12 ayi yumurtlama olmayabiliyormus. arada bazi aylarda yumurtlama olmamasi normalmis ben öyle okudum ne kadar dogru bilmiyorum. yasa bakmiyormus yani bence dedigin gibi yarim kürlerine devam et ve kafani bosalt stres yapma cok etkiliyor deniyor. dikkat et kendine vardir zamani gelecek bebegine 2. es ve önce karninda sonra kucaginda olacaklardir diliyorum.
Tamam arkadaslar umutları yesertelim tekrar.. guzel dusunelim..
arkadaşım gitmeden seni misafir etmek isterim..Adana uzak ne zaman gelirsin tekrarki..içtenlikle samimiyetle söylüyorum. .sağol canım.bu yumurtlama olmaması geçen adetimde yüksek doz kullandım ya canım o ters tepti bana vucudum yani hormonlarım dengesi bozuldu. yarın işallah memlekete doğru yola çıkıyorum..
sende canım çok dikkat et kendine..
Kizlar sabah testim yapildi ve sabirli bir bekleyis sonrasi .....sonuc pozitif .... Hamileyimmmmmm
sabahtan bu yana dua ediyorum Allahim sana sukurler olsun diye bana verdin , isteyen herkese ver diye ...
Bundan sonra yolum uzun bir cok endisem var ama dualarim hem kendimle hemde sizinle.....
Harika supermisselam hepinize,
havadis zamanııııııııııı
ay kızlar bugün alya bebek ve pufy ile görüşecektik ya bilginiz var dünden ; hemen anlatayım size.
bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel ..................................................................................
yani tek kelime ile böyle...... nazarım değecek diye korkuyorum milyonlarca kez maşallah diyelim hep birlikte lütfeeeennnnnnnn
hepimiz için sevdim kokladım öptüm , bütün gün kucağımdaydı.... Allah en kısa zamanda hepimize tattırsın bu güzelliği.....
fazla bir şey anlatmak istemiyorum, dedim ya nazardan korkuyorum....... ama muhteşem bir şey...... müthiş bir mucize, Yüce Rabbim özene bezene yaratmış, ayyyyyyyyyyyyy anladınız işte.................. Sıra bizlerde ona göre,,, bundan sonra karamsarlık yok , bol bol çalışma, bol bol tedavi..... artık Allah ne verdiyse ona göre ...... umudu kaybetmek yok........ Sırası gelen bu güzelliği bizlere yaşatacak bilmem artık............. moralinizi bozmak yok.......... daima ileri bakalım şekerler, daima umutlu olalım........... Allah hepimizin yüzünü güldürecek , bizleri üzmeyecektir , kulları üzülsün ister mi, o sebeple koşarak yola devam........
hepinizi öpüyorummmmm,,, alyanın da selamlarını gönderiyorum.......
Hamileliğimin başlangıcından beri ara ara kanamalarım oluyordu,her kanamam olduğunda düşük yapıyorum zannediyordum,ama her seferinde kalp atışlarını duyunca derin bir nefes alıp yolumuza devam ediyorduk,ama 5.aya girince kanamam çoğaldı daha önce serumlar işe yaramıştı,ama bu sefer ilaç dozunu yükseltmelerine rağmen doğuma kadar kesilmedi ve enfeksiyonu önlemek için antibiyotik kullanmama rağmen kötü son kaçınılmaz oldu,enfeksiyon nedeniyle 6.5 aylık doğum yaptım,bebekler hemen kuvöze alınsada yaşam savaşını kaybedip ertesi gün vefat ettiler