- 27 Temmuz 2011
- 2.367
- 1.002
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #5.481
yok canım nerde o günler..:)) bu ay çalışamadık eşim bu ay çok yoğun ve yorgun ..o yüzden hiç sanmıyorum canım
sen nasılsın selcan bu ay yumi takibi yapıyormusun veya ateş ölçme yapıcam diyodun..
SELAM KIZLAR
zeytun arkadasim neden Arginmax men kulaniyosun bende aldim women aldim nedenini yazarsan sevinirim bana doktor ikiside ayni demisti bol şans diliyorum sana ve tüm arkadaslara ama topigin siradaki hamilesi selcan,(icimdeki his bu insalah yanilmam) bu kesin sonra hepimize sira gelcek inşallah sirayla gelsin hemen gelsin enson bana gelsin yeterki gelsin inşallah Amin canlarim öptüm
Günaydın topiğimizin çıtır fıstıkları....
Ümmü - Acmila Mustafa Bahçeci bey arginmax men'i hem eşimin hemde benim kullanmamı istedi. genelde hep sorgularım neden diye - bu kez sormamışım :)) valla bende bilmiyorum Mustafa bey kullan dedi kullanıyorum.... sabah öğle akşam 2 şer adet olmak üzere günde toplam 6 adet kullanıyorum. eşimde aynı dozda kullanıyor.
Bende sıradaki hamişin Selcan olacağını düşünüyorum peşi sıra Nevser olacak gibi bir his var içimde ... haydi kızlar sizden beklentimiz çok büyük .... Nevser gezmeyi bırak çalışmaya bak....:))
ay acmilam ne guzel soylemissin canim benim ya. insallah o hislerin gercek olur. Allahim burdaki hic bir arkadasimi fazla bekletmeden kavustursun bebeklerine.
hep bizi soruyorsun sen ne alemlerdesin napiyorsun. Almanyada durumlar nasil anlat bakalim biraz.
ben cok calisiyom cooookkkkknevser duy sesimizi
SELAM KIZLAR
zeytun arkadasim neden Arginmax men kulaniyosun bende aldim women aldim nedenini yazarsan sevinirim bana doktor ikiside ayni demisti bol şans diliyorum sana ve tüm arkadaslara ama topigin siradaki hamilesi selcan,(icimdeki his bu insalah yanilmam) bu kesin sonra hepimize sira gelcek inşallah sirayla gelsin hemen gelsin enson bana gelsin yeterki gelsin inşallah Amin canlarim öptüm
Ümmü - Acmila Mustafa Bahçeci bey arginmax men'i hem eşimin hemde benim kullanmamı istedi. genelde hep sorgularım neden diye - bu kez sormamışım :)) valla bende bilmiyorum Mustafa bey kullan dedi kullanıyorum.... sabah öğle akşam 2 şer adet olmak üzere günde toplam 6 adet kullanıyorum. eşimde aynı dozda kullanıyor.
Bende sıradaki hamişin Selcan olacağını düşünüyorum peşi sıra Nevser olacak gibi bir his var içimde ... haydi kızlar sizden beklentimiz çok büyük .... Nevser gezmeyi bırak çalışmaya bak....:))
yok tatlım değilim..
zeytun senin tedavin ne oldu ne zaman tekrar deniyosun mustafa hoca bir şey söyledimi..tekrar olursa 5. güne kadar bekletcekmisin..bazı embriyolar ana rahmini istermiş rahat gelişmek için diyolar bilemiyorum..
Ayyyy fenalık geldi,bu foruma bişeyler oldubu 3.yazım,ikidir yazıyorum siliniyor gitmiyor komplo mu kurdular ne,aramıza girmeye çalışıyorlar kızlar :))
Dün saat 6 gibi nihayet sonuç çıktı,Amh: 2
Sonucun verdiği enerjiye çalışmalara başladık :) Selcan duyurulur :)
Bu arada Ankara nerden çıktı kızlar yahu :)) İzmir'deyim ben,ama bukadar Ankara muhabbetinden bir sonraki gezme programını oraya mı yapsam ne :))
Cmas1 dualarımız seninle...Hayırlı olsun...En güzel yumiler,en güzel embriyoya dönüşsün ve tez zamanda hamilelik haberi gelsin...
Duova'mız,çabucak iyileş,çabucak aramıza dön,seni çoookkk öpüyoruz...
Ayyyy fenalık geldi,bu foruma bişeyler oldubu 3.yazım,ikidir yazıyorum siliniyor gitmiyor komplo mu kurdular ne,aramıza girmeye çalışıyorlar kızlar :))
Dün saat 6 gibi nihayet sonuç çıktı,Amh: 2
Sonucun verdiği enerjiye çalışmalara başladık :) Selcan duyurulur :)
Bu arada Ankara nerden çıktı kızlar yahu :)) İzmir'deyim ben,ama bukadar Ankara muhabbetinden bir sonraki gezme programını oraya mı yapsam ne :))
Cmas1 dualarımız seninle...Hayırlı olsun...En güzel yumiler,en güzel embriyoya dönüşsün ve tez zamanda hamilelik haberi gelsin...
Duova'mız,çabucak iyileş,çabucak aramıza dön,seni çoookkk öpüyoruz...
ya sorma bende sinir oldum bugun kk'ya...
harika bi sonuc bu nevser cok sevindim senin adina arkadasim. calismalara buyuk bi hizla devam
tup bebek icin biraz bekle derim ben nevsercim. bebegin sana yakin zamanda gelecektir Allahin izniyle
ankara benden cikti ben hep seni ankaradasin diye dusunmustum:26: dedim ama kafalar karisik diye
Nevser kızzzz bu süperrrrrr ötesi bir sonuç. bizler burada 0,01 - 0,08 arası amh sonuçları ile uğraşıyoruz. şekerim 2 amh sonucu muhteşem ötesi ... Senin yumurtalık yaşın henüz 32-35 arası...sen topiğini değitir... :))
Senin yumilerle başbakanın istediği sayıyı bırak basket takımı kurulur valla :)))
bu sonuca istinaden ilk hamile tahminimi değiştiriyorum. Önce Nevser sonra Selcan diyorum..
Nevser sen Ankara ora bura gezilerini bırak artık sabah akşam çalış... çalış... çalış....
adet döngün kaç gün bilmiyorum bilgi verirsen özellikle çalışmayı yoğunlaştıman gereken günleri söyleyeyim..
Topik mopik değiştirmem ben sizi seviyom :) sizsiz yapamam ben :))
Ayyy bende sonucu görünce havaya girdim,dün kocama ben bir çocukla yetinmem haaa çok çalışman lazım çoookkk dedim :))
Adet döngüme gelince normalde 28 gün,ama geçen ay şaştı ve 26.gün regl oldum bu ay bakalım ne olacak veya inşallah olmayacak :))
Nevser kızzzz bu süperrrrrr ötesi bir sonuç. bizler burada 0,01 - 0,08 arası amh sonuçları ile uğraşıyoruz. şekerim 2 amh sonucu muhteşem ötesi ... Senin yumurtalık yaşın henüz 32-35 arası...sen topiğini değitir... :))
Senin yumilerle başbakanın istediği sayıyı bırak basket takımı kurulur valla :)))
bu sonuca istinaden ilk hamile tahminimi değiştiriyorum. Önce Nevser sonra Selcan diyorum..
Nevser sen Ankara ora bura gezilerini bırak artık sabah akşam çalış... çalış... çalış....
adet döngün kaç gün bilmiyorum bilgi verirsen özellikle çalışmayı yoğunlaştıman gereken günleri söyleyeyim..
Bütün isteyen arkadaşlarıma rabbim tüp bebek yapmadan nasip eder inşallah... ah bu kafalar arkadaşım ahhhhhhhhh hepimiz aynı vallahi :)))
Burdaki arkadaşlarım sayesinde çok şey öğrendim ve bütün öğrendiklerimi bir deftere not tuttum ve doktoruma bu sefer tek tek sorucam :))) herkese sonsuz sevgiler :))ve bugün karar verdim ANKARA HRS hastahanesi ve prof.dr. TARIK AKSU ya gidicem pazartesi günü saat 18:15 de randevu aldım inş. güzel sonuçlar alırız :))) haber vericem gelişmeleri :)))
Merhaba arkadaşlar bugun 10.30.da opum var..lütfen dua edin. Sevgilerimle...hepinizi seviyorum. ..
anacim farketmez oncer nevser olsunsonra sirayla hepimiz
sanki kendi sonucumu almis gibi sevindim ben. hersey guzel olucak
ay acmilam ne guzel soylemissin canim benim ya. insallah o hislerin gercek olur. Allahim burdaki hic bir arkadasimi fazla bekletmeden kavustursun bebeklerine.
hep bizi soruyorsun sen ne alemlerdesin napiyorsun. Almanyada durumlar nasil anlat bakalim biraz.
ben cok calisiyom cooookkkkknevser duy sesimizi
hadi hayirlisi elfcim guzel haberlerini bekliyoruz seninde. birde sorucam sorucam unutuyorum senin degerlerin nasildi?
Topik mopik değiştirmem ben sizi seviyom :) sizsiz yapamam ben :))
Ayyy bende sonucu görünce havaya girdim,dün kocama ben bir çocukla yetinmem haaa çok çalışman lazım çoookkk dedim :))
Adet döngüme gelince normalde 28 gün,ama geçen ay şaştı ve 26.gün regl oldum bu ay bakalım ne olacak veya inşallah olmayacak :))
Canim hep cok sey yapiyorum hemde hicbirsey yapnixorum cok saskinim cok iyi olupta birseyler olmayinca offff valahi napcami sasirdim turkiye dedim herseyi ayarladim sagplsun kocam yine burda deniyelim diyor simdi pazartesi doktora gidecem bakalim ne diyecek
Akupunktur yapiyorum ise yariyomu onuda bilmiyorum galiba cok fazla yapiyorum
Benim yaptiklarim
Kisirlik cayi (sabah aksam )
Bogurtlen cayi (sabah aksam)
Bal karisimi
L-arginine (sabah 1)
Hayit ( 1)
Arhinmax wollen sabah 1-aksama)
Uzum suyu
Ketentohumu yagi
Akupunktur doktorun verdigi ilaclar
Yok ya dayanamiyorum cok fazla suan bagiriyorum beni duyan varmiiiii
Yani ne siz sorun nede ben anlatayim cok doluyum bir plan yapip hepsini gozden gecirip tekrar yazcam kizlar
Öptüm hepinizi
Biosteron (1sabah aksam 1
Şimdi birşey diyicem herkes nasıl diyecek ben bilmiyorum hiçbirşey burda o yüzden çok şey öğrendim diyorum ya.... ben ilk özel ankara tüp bebek merkezine gittim dr. cem akarsu rahim filmine baktı ve dediki senin yaşın 41(( hemen tüp bebek sonra ilaç iğne ... sonra yumurtama toplama sonra transfer oldu. bu arada 4 tane de dondurmuştuk....sonrası zaten hüsran .......
Sonra Ankara gen-art a gittim genetik araştırma için benden ve eşimden kan aldılar bu ayın sonunda sonuçlar çıkıcak bakalım :)))
Ama şimdi hazırlıklıyım çok sorularım var özel defter yaptım yandı benden tarık aksu :))))) sorulara boğucam onu :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?