• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

ben de ayni yastayim ama burda sana tupbebek sart yapicaz demediler kuzum ya. senin durumun tipki bizim breezey arkadasimiz gibi olmus. onada pat diye tupbebek yaptilar degerleri iyi oldugu halde o tupte patladi zaten. sonra da zaten Allahim nasip etti.

sen butun degerlerine biran once baktir. umarim bu seferki doktorun sana karsi daha duyarli olur.

Benim değerlerimi bilmiyorum ama doktorum yumurta takipte 13 yumurta toplandı 9 tanesi iyi dediler ve sonra aradılar 6 tane döllendi dediler ve ilk önce 2 tanesi transfer yapıldı.
İnşallah rabbim hepimize nasip etsin ama en kısa zamanda olsun ne olur :)))
Bütün değerlerime baktırıcam aklımdaki her soruyu sorucam inş.
Herkes çok övüyor tarık aksuyu ve yaptıranlarla konustum inşallah iyi olucak :))))

Hepinize tekrar merhaba..Opum yapıldı, şimdi işe geldim hatta. İyi dilekleriniz için teşekkürler..
Hepinizi tek tek ben de takip ediyorum ve notlarımı alıyorum. Özellikle çuha çiçeği, hayıt gibi yardımcı yaklaşımları iyice bi öğrenip gerekirse uygulamaya koymayı düşünüyorum . Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. :34:

Selam kızlar,

Ben 40 yaşındayım ve uuuzzzunnca bir hikayem var.Düşükler ve kürtajdan sonra tüp bebek tedavisine başladık.Aslında bir tane kızım var ama öyle kardeş istiyor ki..Bu yolda 3 yıldır uğraşıyorum.Bu ay tup bebek yaptırdık,dün transferden sonraki 12.gündü.Beta hcg 2,94 çıktı.Yıkıldııımmmm.Merkezi aradım onlar 14.günde tahlil istemişlerdi.Keşke yaptırmasaydın,acele etmişsin dediler.Siz kaçıncı gün test yaptırdınız??Bu sonuç çok düşük değil mi??Bir mucize olur mu sizce??

Benim değerlerimi bilmiyorum ama doktorum yumurta takipte 13 yumurta toplandı 9 tanesi iyi dediler ve sonra aradılar 6 tane döllendi dediler ve ilk önce 2 tanesi transfer yapıldı.
İnşallah rabbim hepimize nasip etsin ama en kısa zamanda olsun ne olur :)))
Bütün değerlerime baktırıcam aklımdaki her soruyu sorucam inş.
Herkes çok övüyor tarık aksuyu ve yaptıranlarla konustum inşallah iyi olucak :))))

insallah canim insallh. benim de aklimda bulunsun bu isim nolur nolmaz. ama once senden iyi haberler bekliyoruz. belkide tupbebege hic gerek kalmiycak dimi:23:

Hepinize tekrar merhaba..Opum yapıldı, şimdi işe geldim hatta. İyi dilekleriniz için teşekkürler..
Hepinizi tek tek ben de takip ediyorum ve notlarımı alıyorum. Özellikle çuha çiçeği, hayıt gibi yardımcı yaklaşımları iyice bi öğrenip gerekirse uygulamaya koymayı düşünüyorum . Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. :34:

hey masallah arkadasim sana. kac yumurta toplandi peki simdi?

kuzum cuha cicegi kapsulunu sakin simdi alma. burda adet duzensizligi veye uzun suren regl sureci icin aliniyor ki faydasini goren cok. birde bugday cimi galiba turkcesi onunda faydasini goren cok. cuha cicegi sonrasi hamile kalani cok okudum burda hersey Allahin takdiri bunlar sadece sebeb olabilir. umut dunyasi iste.

ben senin yasini unuttum arkadasim:17: lutfen kusuruma bakma olur mu?

Selam kızlar,

Ben 40 yaşındayım ve uuuzzzunnca bir hikayem var.Düşükler ve kürtajdan sonra tüp bebek tedavisine başladık.Aslında bir tane kızım var ama öyle kardeş istiyor ki..Bu yolda 3 yıldır uğraşıyorum.Bu ay tup bebek yaptırdık,dün transferden sonraki 12.gündü.Beta hcg 2,94 çıktı.Yıkıldııımmmm.Merkezi aradım onlar 14.günde tahlil istemişlerdi.Keşke yaptırmasaydın,acele etmişsin dediler.Siz kaçıncı gün test yaptırdınız??Bu sonuç çok düşük değil mi??Bir mucize olur mu sizce??

insallah mucizen seninledir buket ben sana ne yazikki yardimci olamiycam. tupbebek deneyimim hic olmadi benim:50:

Olsun cevaplaman bile moral biliyor musun?Bir bilseniz ne haldeyim.Aglamaktan morardım artık.Tup bebek yapanlar keşke bir yorumlasa beni.2 güzel yumoşum tutunamadı galiba.

ah canim ya stres uzuntu en buyuk dusman bu tupbebek seruveninde. hersey oluruna variyor be guzelim canina yazik uzme kendini bu kadar. Allah bagislasin bi evladin varmis kaderinde varsa elbet rabbim ona kardes vericektir.

ummucum yazdigin diger bir topikte (seni takipteyim) depressif polyanna arkadasimiz hamileymis biraz once okudum. cok sevindim.
tupbebek mi yoksa dogal hamilelik. hic umutsuz bi durumda hamile kaldi sanirsm degil mi? cok merak ettim biraz bilgi verirsen sevinirim.

canım polyanna doğal hamile kaldı..birde asya var oda ikiside aynı ay hamile kaldılar..bu arkadaşlarımzın yumurta rezervi az..amh baya düşük ama allahım ol dedimi oluyor işte..ikisinde hamilelikleri doğal yoldan oldu..asya hamile kalmadan tüp bebek tedavisinde yumileri boş çıkmış bir dahaki aya hamile kalıyor maşallah..
allhım isteyen herkesin yüzüün gülsürsün en kısa zamanda..:49::49:
bende kırmızııları bekliyorum oldum olacam durumdayım..:)) bakalım bu ay bize ne gösterecek..hayırlısı allahtan..
bende canım sadece doğal beskenmeye çalışıyorum..vitamin omega arısütü birde dhea var..dhea yı bırakınca fsh yükseliyor çünkü günde 2 içiyorum ..aslında 3 içilmesi gerek ama ben 2 içiyorum..

canım polyanna doğal hamile kaldı..birde asya var oda ikiside aynı ay hamile kaldılar..bu arkadaşlarımzın yumurta rezervi az..amh baya düşük ama allahım ol dedimi oluyor işte..ikisinde hamilelikleri doğal yoldan oldu..asya hamile kalmadan tüp bebek tedavisinde yumileri boş çıkmış bir dahaki aya hamile kalıyor maşallah..
allhım isteyen herkesin yüzüün gülsürsün en kısa zamanda..:49::49:
bende kırmızııları bekliyorum oldum olacam durumdayım..:)) bakalım bu ay bize ne gösterecek..hayırlısı allahtan..
bende canım sadece doğal beskenmeye çalışıyorum..vitamin omega arısütü birde dhea var..dhea yı bırakınca fsh yükseliyor çünkü günde 2 içiyorum ..aslında 3 içilmesi gerek ama ben 2 içiyorum..

ay ne guzel ya kendim gibi sevindim onlar icin. asya yi bilmiyorum ama polyanna okudugum kadariyla bebegin olmaz bile demisler galiba. valla cikmayan candan umut kesilmiyor. Allahim sen nelere kadirsin. hepimize umut olsun bunlar.

omege3 cok onemliymis burda da surekli oneriliyor canim. ben daha yeni basladim.

hayırlı olsun canım işallah allah tamamına erdirsin..kaç yumin toplandı..neler kullanmıştı tedavinde canım..hayırlı haberlerini bekliyoruz...

ay ne guzel ya kendim gibi sevindim onlar icin. asya yi bilmiyorum ama polyanna okudugum kadariyla bebegin olmaz bile demisler galiba. valla cikmayan candan umut kesilmiyor. Allahim sen nelere kadirsin. hepimize umut olsun bunlar.

omege3 cok onemliymis burda da surekli oneriliyor canim. ben daha yeni basladim.

aslında doktorum sadece folic asit dedi başka bişey vermedi canım dhea yı bile kullanma dedi..ben kendim omega aldım içiyorum bir aydır..dhea da bana iyi geldiği için devam ediyorum..

Selam kızlar,

normalde 12. gün yapılıyor..sizin merkez baya geç tarih vermiş canım..ama üzülme demekki hayırlısı böyleymiş..belli olmaz belkide doğal yoldan gelir meleğin..veya bir sonraki denemende..

aslında doktorum sadece folic asit dedi başka bişey vermedi canım dhea yı bile kullanma dedi..ben kendim omega aldım içiyorum bir aydır..dhea da bana iyi geldiği için devam ediyorum..

benim doktorum ben onermiyorum ama kisinin kendisine birakiyorum dedi. eger ki iyi geldigine inaniyorsa icebilir demisti.

Selam kızlar,

Arkadasım üzülme allah kızını sana bağışlasın bahtı güzel olsun inşallah :))) transferden 12 gün sonra isteniyor doğru zamanda yaptırmıssın .... 14 ilk kez duydum ... bende hep 12. gün yaptırdım. bu sonuç düşük evet ama hayat mucizelerle dolu :))))

Olsun cevaplaman bile moral biliyor musun?Bir bilseniz ne haldeyim.Aglamaktan morardım artık.Tup bebek yapanlar keşke bir yorumlasa beni.2 güzel yumoşum tutunamadı galiba.

Arkadaşım sakın üzülme benim 3 tane tüp bebek deneyimim var . 6 tane döllenen den 2 tanesi transfer yapıldı . 12 gün sonra test günü geldi heyecandan ölecek gibiydim. ve sonuç pozitif ilk test 191 çıktı.... sonra 2 gün sonra tekrar test istendi 498 çıktı bebiş benimleydi .... sonra 5haftalıkken kalp atışlarını duydum ağlamaktan ölmüştüm..... sonra 8 haftalıkken kalp atışları yoktu artık...........çok zor çokkkk çok beklemiştim ben onu ama beni bıraktı .((( ve kürtaj sonrasında dondurulan 2 transfer ve hüsran............. sonra 3. deneme tekrar dondurulanlar konuldu tekrar hüsran ............

Ama biliyorum her şerde bir hayır vardır.... ne olur üzülme düşün ben bunları yazarken ağlıyorum......

Back