• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canım senin değerlerin çok güzel rezervinde gayet iyi..biraz kendine şans versen belkide kendiliğinden gelecek meleğin..:49::49:

benim ankara özel tüp bebek merkezindeki dr. cem akarsu demişti 41 yaş için gayet iyi yumi ler ama benim çekilen rahim filminde sağ tüpüm tıkalı gibi demişlerdi..... bilmiyorum şimdi gideceğim dr. tarık aksu aynı sıkıntı duyan arkadaşımın eşine bir ilaç vermiş tüpler açılmış ve 90 gün süre veriyorum size demiş ve kız 90. gün hamile olduğunu öğrenmiş. rabbim hepimize evlatlarımızı kucağımıza almak nasip etsin en kısa zamanda :))))

benim ankara özel tüp bebek merkezindeki dr. cem akarsu demişti 41 yaş için gayet iyi yumi ler ama benim çekilen rahim filminde sağ tüpüm tıkalı gibi demişlerdi..... bilmiyorum şimdi gideceğim dr. tarık aksu aynı sıkıntı duyan arkadaşımın eşine bir ilaç vermiş tüpler açılmış ve 90 gün süre veriyorum size demiş ve kız 90. gün hamile olduğunu öğrenmiş. rabbim hepimize evlatlarımızı kucağımıza almak nasip etsin en kısa zamanda :))))

gercekten mi? sasirdim valla tuplerin ilacla acilma durumu varmiy mis? benim bi ara cok fena kafama takilmisti burdaki arkadaslar bilirler tupler mi kapali acaba diye o ay hamile oldugumu ogrenmistim :) hadi bakalim arkadasim bu doktor sanada ugur getirsin insallah. tabii once Allahin izniyle.

Hepinize tekrar merhaba..Opum yapıldı, şimdi işe geldim hatta. İyi dilekleriniz için teşekkürler..
Hepinizi tek tek ben de takip ediyorum ve notlarımı alıyorum. Özellikle çuha çiçeği, hayıt gibi yardımcı yaklaşımları iyice bi öğrenip gerekirse uygulamaya koymayı düşünüyorum . Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. :34:

Çok geçmiş olsun :))) biraz ağrın olucak kendini fazla yorma arkadaşım :))) iyi sonuçlarını bekliyoruz......

gercekten mi? sasirdim valla tuplerin ilacla acilma durumu varmiy mis? benim bi ara cok fena kafama takilmisti burdaki arkadaslar bilirler tupler mi kapali acaba diye o ay hamile oldugumu ogrenmistim :) hadi bakalim arkadasim bu doktor sanada ugur getirsin insallah. tabii once Allahin izniyle.

Evet arkadaşım :))) benim 17 yıllık işyerindeki arkadasımın eşinin tüpleri tıkalı imiş ve tarık aksuya gitmişler o dönem hacettepe hast. idi ve filmde görmüşler tüpler tıkalı diye ve bir işlem yapılmış ilaç vermişler içeri :))) ve demiş ki 90 gün size süre bol bol çalısın ve kız hamile kaldı ve 2. çocuga hiç tedavisiz :49: oldu .....

İnş arkadaşım inşallah :))))hepimize mucizelerimiz gelsin :))))

Evet arkadaşım :))) benim 17 yıllık işyerindeki arkadasımın eşinin tüpleri tıkalı imiş ve tarık aksuya gitmişler o dönem hacettepe hast. idi ve filmde görmüşler tüpler tıkalı diye ve bir işlem yapılmış ilaç vermişler içeri :))) ve demiş ki 90 gün size süre bol bol çalısın ve kız hamile kaldı ve 2. çocuga hiç tedavisiz :49: oldu .....

İnş arkadaşım inşallah :))))hepimize mucizelerimiz gelsin :))))

hee simdi anladim canim. onu biliyorum da bende agizdan ilac verdi sandim. evet canim hsg de yapiyorlar. iceri ilacli sivi veriyorlar
tikali tup varsa aciliyor ve hsg'den sonra hamile kalan cok. sana da uygulanir buyuk bi ihtimalle ve sonucu bebek olur insallah.

hee simdi anladim canim. onu biliyorum da bende agizdan ilac verdi sandim. evet canim hsg de yapiyorlar. iceri ilacli sivi veriyorlar
tikali tup varsa aciliyor ve hsg'den sonra hamile kalan cok. sana da uygulanir buyuk bi ihtimalle ve sonucu bebek olur insallah.

Anladım zaten öyle anladığını :)))) banada hgs yaptılar rahim filmi çekildi ilaçlı sıvı verdiler inanılmaz zor bir işlem .....sıvının gidisine baktı ilk önce ankara ünv. profu açık tüplerin dedi sonra tüp bebek merkezindeki cem bey sağ tıkalı gibi dedi solda sanki zor gitmiş dedi bende anlamadım????

HGS den sonrada hamile kalamadım :((( ama belki bu dr. farklı bir sistemuygular bakalım görücez az kaldı :))))
İnş hepimiz 2014de :49::49: oluruz.......

Iyi aksamlar arkadaslar,

Ha oldum ha olacagim derken,operasyonu dün oldum 1 gece hastanede kaldim. operasyon sorunsuz gecti biraz uykusuz ve yorgunlugum var onun disinda iyiyim bugün saat 16:00'da eve geldim. su an dinlenmedeyim. yeni opu olan ve doktorunu hastanesini secen arkadaslar var, umarim basladiklari yolda bebeklerine kavusurlar. iyi dilekleriniz icin sagolun arkadaslar caresiz dert bulmasin hic birinizi emekleriniz bosa cikmasin. bebekleriniz bir an evvel glsin saglikla.:49:

Iyi aksamlar arkadaslar,

Ha oldum ha olacagim derken,operasyonu dün oldum 1 gece hastanede kaldim. operasyon sorunsuz gecti biraz uykusuz ve yorgunlugum var onun disinda iyiyim bugün saat 16:00'da eve geldim. su an dinlenmedeyim. yeni opu olan ve doktorunu hastanesini secen arkadaslar var, umarim basladiklari yolda bebeklerine kavusurlar. iyi dilekleriniz icin sagolun arkadaslar caresiz dert bulmasin hic birinizi emekleriniz bosa cikmasin. bebekleriniz bir an evvel glsin saglikla.:49:

Canim benim nihayet bitti. Artik biran once iyilesmek icin kendine iyi bak. Cok gecmis olsun. Yolumuz uzun

Kızlar yeni yıla kadar iyi haberler verelim nolurrrrr yahu.
Bebeksiz kimse kalmasin . Hadi bakalım iş başına

Ozellikle çok yumolu hatunlardan bu haberi bekliyorum. Ona gore. Mesela tutku. Mesela selcam . Ayyyyy digerlerinizin yumoslarini hatirlayamadim simdi.

Arkadaşım sakın üzülme benim 3 tane tüp bebek deneyimim var . 6 tane döllenen den 2 tanesi transfer yapıldı . 12 gün sonra test günü geldi heyecandan ölecek gibiydim. ve sonuç pozitif ilk test 191 çıktı.... sonra 2 gün sonra tekrar test istendi 498 çıktı bebiş benimleydi .... sonra 5haftalıkken kalp atışlarını duydum ağlamaktan ölmüştüm..... sonra 8 haftalıkken kalp atışları yoktu artık...........çok zor çokkkk çok beklemiştim ben onu ama beni bıraktı .((( ve kürtaj sonrasında dondurulan 2 transfer ve hüsran............. sonra 3. deneme tekrar dondurulanlar konuldu tekrar hüsran ............

Ama biliyorum her şerde bir hayır vardır.... ne olur üzülme düşün ben bunları yazarken ağlıyorum......

Hikayen beni çok sarstı.geçen sene bende 9 haftalık bebeğimin kalbinin duruşunu izledim öylece yatıyordu minicik.inanmayıp başka başka doktorlara gittim.ama bitmişti işte.ondan sonra ne olduysa oldu tutmadı bir daha.2 kimyasal gebelik ve bir negatif tup bebek denemesi.yarın test yaptıracağım ama sonucu zaten biliyorum.umudumu kaybetmiyorum sende kaybetme ne olur.Allahın taktiri diyelim canım.

Iyi aksamlar arkadaslar,

Çok geçmiş olsun arkadaşım :))) KUSURA BAKMAYIN TAKİP EDEMEDİM BAZEN NE İÇİN OPERASYON OLMUŞTUNUZ ?????

Günaydın sevgili çıtırlar...
Duova arkadaşım geçmiş olsun... umarım operasyonun etkilerini kısa sürede atlatır ve bebiş çalışmalarına başlarsın...
Yaradan hepimize hakkımızda hayırlı olan neyse onu versin inşallah...

Iyi aksamlar arkadaslar,

hikayen beni çok sarstı.geçen sene bende 9 haftalık bebeğimin kalbinin duruşunu izledim öylece yatıyordu minicik.inanmayıp başka başka doktorlara gittim.ama bitmişti işte.ondan sonra ne olduysa oldu tutmadı bir daha.2 kimyasal gebelik ve bir negatif tup bebek denemesi.yarın test yaptıracağım ama sonucu zaten biliyorum.umudumu kaybetmiyorum sende kaybetme ne olur.allahın taktiri diyelim canım.

günaydın canım benim inan her birinizin yaşadıklarını okurken hep ağlıyorum :((( sürekli herşeye ağlıyorum.....
çok üzüldüm inanın bende sürekli kalp dinlettim acaba dedim bir mucize........ Sakın arkadaşım üzülme bak ne güzel bir kızın var allah bağışlasın onu olucak tekrar inşallah ben inanıyorum ... Bak ben 41 yaşındayım elde var sıfır.....
Rabbim bu cuma günü yüzü suyu hürmetine isten herkese annelik yaşatsın rabbim bizi de gör ne olur biz meleklerimizi bekliyoruz................. Senden başka kimsemiz yok ne olur allahım bize de bu mutluluğu çok görme kurban olduğummmmm ... Bak gene ağlıyorummmm :((((

hepinizi çok öptümmmmmm

Çok geçmiş olsun arkadaşım :))) KUSURA BAKMAYIN TAKİP EDEMEDİM BAZEN NE İÇİN OPERASYON OLMUŞTUNUZ ?????

Ne kusuru arkadasim, bende bazen buradaki arkadaslarin bilgilerini unutuyorum. kac yasindaydi nerede oturuyordu neler yasamisti vs.Kalple ilgili bir sorunum vardi hastaligin adi ASD operasyon gerekiyordu bir kac önce sorunum anlasilmisti.

Iyi aksamlar arkadaslar,

oh cok sukur sonunda bunuda atlattik. iyi olduguna sevindim arkadasim cok cok gecmis olsun kendine dikkat et
kocaman opuyorum seni:29:

Ne kusuru arkadasim, bende bazen buradaki arkadaslarin bilgilerini unutuyorum. kac yasindaydi nerede oturuyordu neler yasamisti vs.Kalple ilgili bir sorunum vardi hastaligin adi ASD operasyon gerekiyordu bir kac önce sorunum anlasilmisti.

cANIM BENİM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ... RABBİM ŞİFA VERSİN İNŞALLAH. ÇOK DİKKAT ET KENDİNE ...

Günaydın şekerler :))

Herşeye rağmen hayat çok güzel :)
İçimizi sevinçle ve umutla dolduralım,iyi düşünelim ve bebeklerimize kavuşacağımız günleri hayal edelim,biz sabırsızlanınca ve stres yapınca olmuyor biraz rahatlamaya çalışalım derim,inşallah başarabiliriz ;)

Kalp zaten atıyor,marifet ritmi değiştirebilende...

Can Yücel

Kızlar yeni yıla kadar iyi haberler verelim nolurrrrr yahu.
Bebeksiz kimse kalmasin . Hadi bakalım iş başına

bencede alisim hadi bakalim arkadaslar umutsuzluga kedere gozyasina yer yok. bu uzun kış gecelerinde mesailere devam:17::9:
Allahim kimsenin kucagini bos birakmasin tez zamanda kavustursun bebeklerimize..amin

Günaydın şekerler :))

Herşeye rağmen hayat çok güzel :)
İçimizi sevinçle ve umutla dolduralım,iyi düşünelim ve bebeklerimize kavuşacağımız günleri hayal edelim,biz sabırsızlanınca ve stres yapınca olmuyor biraz rahatlamaya çalışalım derim,inşallah başarabiliriz ;)

Kalp zaten atıyor,marifet ritmi değiştirebilende...

Can Yücel

butun kalbimle katiliyorum nevsercim sana.

elifcim sil bakayim o gozyaslarini yilmak yok yola devam..hersey guzel olucak:24:

dualarimizin kabul olmasi temennisiyle hayirli cumalar

Back