- 27 Temmuz 2011
- 2.367
- 1.002
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #5.461
Tabi spor salununda rakı viski yok :)) Keşke bırakmasaydın...
-arnavut kırmızlar geldi mi?
-ümmü ist.a geldin mi?
ne durumdasınız acaba? sağlık sıhhat ve bebek dilerim.. habersiz bırakmayın..
canım erken adet olcam olcam dedim olmadım ..bugün adetin 24. günündeyim adet olmadım bekliyorum..gelince gidiyorum işallah10:
arnavutu bende merak ediyorum naptı acaba..
alısalıs gelmiş hoşgelmiş..güzel haberlerle gelmiş..:)
duoavayı merak ediyorum..duova canım işallah su gibi geçsin oparasyonun başarılar diliyorum canım..
kızlar hepinizi öpüyorum..:16
hamilemisin yoksa ummucum? regl belirtilerin var mi?
hamilemisin yoksa ummucum? regl belirtilerin var mi?
inşallahhhhhhhh.....
yok tatlım değilim..
zeytun senin tedavin ne oldu ne zaman tekrar deniyosun mustafa hoca bir şey söyledimi..tekrar olursa 5. güne kadar bekletcekmisin..bazı embriyolar ana rahmini istermiş rahat gelişmek için diyolar bilemiyorum..
Ümmü'cüm son tedavide olan 1 embriyoyu 5. güne bekletmeye karar vermiştk ancak kendisi 5. güne ulaşmak istemedi .... bundan sonrası için ne olur bilemiyorum... Mustafa hoca bişey demedi. Hemşiresi arayıp embriyonun 5. güne ulaşmadığı bilgisini verdi. bunun dışında bişey demediler. bana daha önce vermiş olduğu arginmax men - solgar folic asid - solgar balık hapı ve dhea yı kullanmaya devam ediyorum... dün adet oldum. bakalım sonraki adet döneminde ne olur ne görürüz ne görmeyiz kısmet bu işler ... hayırlısı diyorum arkadaşım.... rabbim hepimize hakkımızda en hayırlı olanı versin ...
Ümmü'cüm son tedavide olan 1 embriyoyu 5. güne bekletmeye karar vermiştk ancak kendisi 5. güne ulaşmak istemedi .... bundan sonrası için ne olur bilemiyorum... Mustafa hoca bişey demedi. Hemşiresi arayıp embriyonun 5. güne ulaşmadığı bilgisini verdi. bunun dışında bişey demediler. bana daha önce vermiş olduğu arginmax men - solgar folic asid - solgar balık hapı ve dhea yı kullanmaya devam ediyorum... dün adet oldum. bakalım sonraki adet döneminde ne olur ne görürüz ne görmeyiz kısmet bu işler ... hayırlısı diyorum arkadaşım.... rabbim hepimize hakkımızda en hayırlı olanı versin ...
SELAM KIZLAR
zeytun arkadasim neden Arginmax men kulaniyosun bende aldim women aldim nedenini yazarsan sevinirim bana doktor ikiside ayni demisti bol şans diliyorum sana ve tüm arkadaslara ama topigin siradaki hamilesi selcan,(icimdeki his bu insalah yanilmam) bu kesin sonra hepimize sira gelcek inşallah sirayla gelsin hemen gelsin enson bana gelsin yeterki gelsin inşallah Amin canlarim öptüm
Merhaba arkadaşlar bugun 10.30.da opum var..lütfen dua edin. Sevgilerimle...hepinizi seviyorum. ..
Merhaba arkadaşlar bugun 10.30.da opum var..lütfen dua edin. Sevgilerimle...hepinizi seviyorum. ..
yok canım nerde o günler..:)) bu ay çalışamadık eşim bu ay çok yoğun ve yorgun ..o yüzden hiç sanmıyorum canım
sen nasılsın selcan bu ay yumi takibi yapıyormusun veya ateş ölçme yapıcam diyodun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?