• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canım bende adanadayım ve istanbul bahçeciye gidip geliyorum:10: benimde bu ay şansızlığım oldu..kısmetten öteye yol gitmiyor..ben aynı zamanda çalışıyorum gidip gelmem zor oluyor ama göze aldım..bu ayki bütün çabalarım boşa gitti ..bund:10:n sonraki gitmrz işallah deyip umut etmekten ve dua etmekten başka yol yok..en iyi hastanede olsa en iyi doktorda olsaa..yüce yaradanın ol demesine bakıyor..işalllah kısmetimizde vardır ve bizi buluverir ..:49::49:

inşallah canım benim inşallah rabbim emeklerimizi çabalarımızı görür ve bizi ödüllendirir........çok zor süreçler geçiriyoruz isteyen herkese rabbim nasip etsin inşallah........................

Selam arkadaslar....simdi mustafa bey ile gorustum... 5. Gunu bekleyecegiz... ulasirsa pgt yapilacak... pgt yapilirken dondurulacak...1 adet donemi gecince yeni bir tedavi sureci baslatacagiz....bakalim hayirlisi... yeni surecte yumi olacakmi olursa embriyo olusacakmi gunler bize ne gosterecek....ummu surecimiz benzer gidiyor... umarim hepimiz istedigimize kavusuruz...rabbim hepimize hakkimizda hayirlisi ne ise onu versin...brezey fistik bizdik kizini opuyorum...tekme atan o ayaciklari yerim ben....QUOTE=ummuseleme;32614559]canım öncelikle hayırlı olsun işallah bebeğin seni bırakmasın sağlıkla dünyaya gelsin işalllah..benim opu işleminden sonra bir adet geçti diğer adetimle başladım canım..doktor beklememi söylemişti bekledik..hemen tedaviye başlamadık..ama bana yüksek doz iğne hiç iyi gelmedi canım..hem görüle yumilwr büyümedi hemde hormon dengem bozuldum bugün adetin 15. günündeyim ve adet olmak üzereyim..eğer adet olursam ki büyük ihtimalle olucam bu adeti es geçicem diğer adetle işallah..ya kısmeti görüyormusun..duran düzenimde bozuldu yaa..ama sabır allahım işallah hepimizin yolunu açık etsin..ağerki tedavi planlarsam bir sonrakine iğne kullanmayı hiç düşünmüyorum klomenle deniycem tekrar..allah nasip ederse canım..seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz..:49::49:[/QUOTE]

Hayit otunu yeni duydum. Kullanan oldumu hic? Ben yeni basladim adet oncesi bayagi rahatlik verdi bana. Hayit otunu butun ay boyuncami kullanmali? Herhangi bir yan etkisi veya zararini duyan oldumu? nekadar kullanmali?

Merhabalar,
Ctesi transferden sonra hemen kalkıp tuvalete gittim. Birkaç saatlik araba yolculuğumun arasında bir lokantada yemek yedim derken eve vardım. O gece normal geçti. Dün yani pazar günü genellikle yattım evde. Ama ev merdivenli olduğu için yemek saatlerinde in-çıklar ve durmadan tuvalete git-gellerim oldu. Gece el-ayak bileklerimin üşümesinden ve ağrımasından sabahı zor ettim. Bugün de işe geldim, çalışıyorum..Durum budur..

Sevgiler.:26:

Valla sen bayagi aktifmisin? Lokantaya bile gitmisin.. Bende taksi soforleri ile kavga ediyorum niye oyle hizli gittin, niye duzgun yoldan gitmiyorsun diye. Birde hemende ise gitmisin bravo! Herkes 15 gun yatiyor nerdeyse sirtustu. Belkide senin yontem daha iyi. Stress falan olmadan devam et boyle.

o kadar güzel dile getirmişsiniz ki duygularınızı okurken gözyaşlarına boğuldum... allah güzel kızınıza sağlık ve baht güzelliği versin.
Annelik sanırım beni de duygusallaştırdı ... :53:
Mesajımı okuduğunda döktüğün gözyaşların dilerim mutluluk yaşların olur bir gün.:16:

Iyi dileklerin için de teşekkür ederim. Yaşadığım güzelliklerin daha güzeli sizlerin olsun arkadaşım

Canım iyi haberlerini duydukça çok mutlu oluyorum.
Allah sağlıkla kızını kucağına almayaı nasip etsin inş.Allah hepimize bu mutluluğu nasip etesinnn.AMİNNNNNN:))))

Canım tutkucuğummm:38:

Senin güzel haberlerini alıp mutlu olacağım günleride ben sabırsızlıkla bekliyorum:16::34:

Herkese sllm breezy senin adına ne kadar mutluyum kelimeler yetmez ifade etmeye sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip olsun kızmeni ne mutlu ki dr senin yaşında anne olmak zorrr hemşirelerin asık suratları iğneler beklentiler hepsini ardında bıraktın hayırlısıyla zeytunnn cnm bnm inşallah seni de bebeğin gelicek biraz daha sabır ummu Allah senin yüzüne baksın güldürsün bunca emek adana istanbul arası emeklerini boşa çıkarmasın cmas1 yeni tedavin hayırlı olsun elifoo arkadaşım rabbim seni de mucizene kavuştursun tutkucum başladın tedavine sanırım hayırlı olsun arkadaşım bana gelince kırmızılar gelmedi ben yine aynı herkese umudum var ama kendime yok maalesef şu mübarek muharrem ayındayız rabbimin ayıdır bu ay dilerim ki hepimiz mucizemize kavuşalım kader ortaklığında birleştik hepimiz birbirimize destek oluyoruz sevinç gözyaşlarımızı bebek haberlerimizi duyuralım

Selam arkadaslar....simdi mustafa bey ile gorustum... 5. Gunu bekleyecegiz... ulasirsa pgt yapilacak... pgt yapilirken dondurulacak...1 adet donemi gecince yeni bir tedavi sureci baslatacagiz....bakalim hayirlisi... yeni surecte yumi olacakmi olursa embriyo olusacakmi gunler bize ne gosterecek....ummu surecimiz benzer gidiyor... umarim hepimiz istedigimize kavusuruz...rabbim hepimize hakkimizda hayirlisi ne ise onu versin...brezey fistik bizdik kizini opuyorum...tekme atan o ayaciklari yerim ben....QUOTE=ummuseleme;32614559]canım öncelikle hayırlı olsun işallah bebeğin seni bırakmasın sağlıkla dünyaya gelsin işalllah..benim opu işleminden sonra bir adet geçti diğer adetimle başladım canım..doktor beklememi söylemişti bekledik..hemen tedaviye başlamadık..ama bana yüksek doz iğne hiç iyi gelmedi canım..hem görüle yumilwr büyümedi hemde hormon dengem bozuldum bugün adetin 15. günündeyim ve adet olmak üzereyim..eğer adet olursam ki büyük ihtimalle olucam bu adeti es geçicem diğer adetle işallah..ya kısmeti görüyormusun..duran düzenimde bozuldu yaa..ama sabır allahım işallah hepimizin yolunu açık etsin..ağerki tedavi planlarsam bir sonrakine iğne kullanmayı hiç düşünmüyorum klomenle deniycem tekrar..allah nasip ederse canım..seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz..:49::49:
[/QUOTE]

Hayirli olsun tedavin arkadasim, 5. güne ulasincami pgt yapiliyordu bilmiyordum .tutku arkadasimiz ptg yaptirmisti yazmismiydi hatirlamadim.diliyorum bebegin bir an evvel gelsin. :49:

Hayit otunu yeni duydum. Kullanan oldumu hic? Ben yeni basladim adet oncesi bayagi rahatlik verdi bana. Hayit otunu butun ay boyuncami kullanmali? Herhangi bir yan etkisi veya zararini duyan oldumu? nekadar kullanmali?

Slm artemis ve slm bütün kader arkadaslarim
Herkesin cabasi ayni ve sirasiyla hepinizin yüzü gulecek birazdaha sabir birazdaha bosvermislik ki bu çok zor ama gerçek bu nekadar istersek nekadar cablarsak vücudun kabul etmiyo doktorum bugunde soyledi istemeyin herseyi birakin unutun bir süre vs.vs.soylemesi kolay neyse kizlar allah yardimciniz olsun sirasiyla allah hepimize versin sık girmiyorum ama her girdigimde insalah birdaha hamiledir diyorum kismet olcak canlarim sabir
ARTEMIS aslinda senin sorunu cevaplayayim dedim herkesede slm vermis oldum böylelikle
Hayit hapi ve cayini surekli kulaniyorum hemen hemen 6 aydir her gün cok yararini gördüm adetlerim duzene girdi fsh degerini düşürüyor hicbir ysn etkisi yok eger yapabilirsen turkiyede aktarda su olarak satiliyo o daha iyi gelmisti bana ama ne yaziki yurdisinda ya tohum dan cay yapayorum ki her gun yapamiyorum kolay oldugu icin hapini aliyorum bence kulan yararini 3ay sonra daha iyi anlarsin
Herkesi öptüm breze seni ve bizdigi daha cok öptüm

Arkadasim tesekkur ederim....dr bu sekilde onerdi... tutku sen yaptirmismiydin pgt ve sonucu ne olmustu bilgi verebilmen mumkjn olurmu ???? Hocanin soyledigi pgt sonucunda eger olumsuzluk varsa hic transfer yapmamak... emriyonun tutunma olasiliginin cok dusuk olacagi ve ikili tarama testlerinde onemli sorunlar yasanabilecegini soyledi.... daha sonra yasanabilecek olasi sorunlarin bizleri cok daha fazla uzebilecegini en azindan bastan olabildigince ongorerek ilerlemenin daha iyi olabilecegini belirtti.... ummu sen pgt yi hic dusundunmu yada senin doktorun hic onerdimi ???? Neyse bakalim hayirlisi... rabbim hepimiz icin en hayirlisi ne ise onu versin....
Hayirli olsun tedavin arkadasim, 5. güne ulasincami pgt yapiliyordu bilmiyordum .tutku arkadasimiz ptg yaptirmisti yazmismiydi hatirlamadim.diliyorum bebegin bir an evvel gelsin. :49:[/QUOTE]

Herkese sllm breezy senin adına ne kadar mutluyum kelimeler yetmez ifade etmeye sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip olsun kızmeni ne mutlu ki dr senin yaşında anne olmak zorrr hemşirelerin asık suratları iğneler beklentiler hepsini ardında bıraktın hayırlısıyla zeytunnn cnm bnm inşallah seni de bebeğin gelicek biraz daha sabır ummu Allah senin yüzüne baksın güldürsün bunca emek adana istanbul arası emeklerini boşa çıkarmasın cmas1 yeni tedavin hayırlı olsun elifoo arkadaşım rabbim seni de mucizene kavuştursun tutkucum başladın tedavine sanırım hayırlı olsun arkadaşım bana gelince kırmızılar gelmedi ben yine aynı herkese umudum var ama kendime yok maalesef şu mübarek muharrem ayındayız rabbimin ayıdır bu ay dilerim ki hepimiz mucizemize kavuşalım kader ortaklığında birleştik hepimiz birbirimize destek oluyoruz sevinç gözyaşlarımızı bebek haberlerimizi duyuralım

Canım ben dün akşam llk iğnem menogonu oldum.Cumaya kadar olacağım 75*2 doz dedi doktor.Cuma günüde muayenede dozu tekrar ayarlayacak.Aşılama yapalım diye konuştuk.Bakalım artık hayırlısı.Seninde sterestendir canım ya rahat olmaya çalış.Yumurtlama biliyorsun beyinle oluyormuş.Öpüyorum ...

Arkadasim tesekkur ederim....dr bu sekilde onerdi... tutku sen yaptirmismiydin pgt ve sonucu ne olmustu bilgi verebilmen mumkjn olurmu ???? Hocanin soyledigi pgt sonucunda eger olumsuzluk varsa hic transfer yapmamak... emriyonun tutunma olasiliginin cok dusuk olacagi ve ikili tarama testlerinde onemli sorunlar yasanabilecegini soyledi.... daha sonra yasanabilecek olasi sorunlarin bizleri cok daha fazla uzebilecegini en azindan bastan olabildigince ongorerek ilerlemenin daha iyi olabilecegini belirtti.... ummu sen pgt yi hic dusundunmu yada senin doktorun hic onerdimi ???? Neyse bakalim hayirlisi... rabbim hepimiz icin en hayirlisi ne ise onu versin....

Hayirli olsun tedavin arkadasim, 5. güne ulasincami pgt yapiliyordu bilmiyordum .tutku arkadasimiz ptg yaptirmisti yazmismiydi hatirlamadim.diliyorum bebegin bir an evvel gelsin. :49:
[/QUOTE]

Canım ben temmuzda tüp bebek denemiştim.9 yumurta toplanmıştı.6 tanesi olgundu 4 tanesi döllendi.3 tanesi 1. kaliteydi.
Ama ben doktorumda önerisiyle Pgt ye gönderdim.3. günü gitti.3 taneden 1 tane sağlıklı çıktı.Oda tutunmadı.Ama buradaki üniversitedeki doçent olan kendi doktorum PGT yaptırmayacaktınız 3 taneside transfer edilmeliydi.Sizin yaşınız için PGT risktir dedi.
Zaten dogal seleksiyon olurdu dedi.Birde yumurta az olunca PGT öneriyorlar.Rahimde embriyoların durumu değişebiliyormuş çünkü.
Genede karar senin arkadaşım.Allah gönlüne göre versin.

Slm artemis ve slm bütün kader arkadaslarim
Herkesin cabasi ayni ve sirasiyla hepinizin yüzü gulecek birazdaha sabir birazdaha bosvermislik ki bu çok zor ama gerçek bu nekadar istersek nekadar cablarsak vücudun kabul etmiyo doktorum bugunde soyledi istemeyin herseyi birakin unutun bir süre vs.vs.soylemesi kolay neyse kizlar allah yardimciniz olsun sirasiyla allah hepimize versin sık girmiyorum ama her girdigimde insalah birdaha hamiledir diyorum kismet olcak canlarim sabir
ARTEMIS aslinda senin sorunu cevaplayayim dedim herkesede slm vermis oldum böylelikle
Hayit hapi ve cayini surekli kulaniyorum hemen hemen 6 aydir her gün cok yararini gördüm adetlerim duzene girdi fsh degerini düşürüyor hicbir ysn etkisi yok eger yapabilirsen turkiyede aktarda su olarak satiliyo o daha iyi gelmisti bana ama ne yaziki yurdisinda ya tohum dan cay yapayorum ki her gun yapamiyorum kolay oldugu icin hapini aliyorum bence kulan yararini 3ay sonra daha iyi anlarsin
Herkesi öptüm breze seni ve bizdigi daha cok öptüm

Canım acmila ,
bir yerde okumuştum... kadınlar beyinleriyle yaşıyorlar diyordu... yani çok ekstrem durumlar hariç , ne yaparsak biz kendimize yapıyoruz.
kızçemin gelişini biliyorsun değil mi ? ekim sonuna kadar bebek adına hiç bir şey yapmayacağım , olursa olur olmazsa ekim sonu Zeyenp Kamilde tüp deneyeceğim demiştim.
yani boş vermiştim... Şükürler olsun ki kızçem hemen takip eden ayda Rabbimin mucizesi olarak geldi.
Yani az biraz rahatlayabilsek , kendimiz için olumlu şeylerin ilkini yapmış olacağız bence de...
Dilerim sen de ve tüm diğer kader ortaklarımız da , içlerindeki evlat özlemini dindirecek mucizeye kavuşurlar.:16:

biz de seni öpüyoruz :38::emir_bebek:

canım bende adanadayım ve istanbul bahçeciye gidip geliyorum:10: benimde bu ay şansızlığım oldu..kısmetten öteye yol gitmiyor..ben aynı zamanda çalışıyorum gidip gelmem zor oluyor ama göze aldım..bu ayki bütün çabalarım boşa gitti ..bund:10:n sonraki gitmrz işallah deyip umut etmekten ve dua etmekten başka yol yok..en iyi hastanede olsa en iyi doktorda olsaa..yüce yaradanın ol demesine bakıyor..işalllah kısmetimizde vardır ve bizi buluverir ..:49::49:

sevgili ummu ,

kullandığın kürler yüzünden sanki biraz metabolizmanı yormuş olduğunu düşünüyorum.
Senin de dediğin gibi Rabbim olsun demeden hiç bir şey olmaz... O tamamdır dediğinde bir şeyi bahane eder biliyorsun.
Şimdi olumsuzluk olarak gördüğün her şey dilerim evladına kavuşmanda bahanen olur. eğer kaderinde kısmetinde varsa...

Sevgilerimle arkadaşım :38:

Canım acmila ,
bir yerde okumuştum... kadınlar beyinleriyle yaşıyorlar diyordu... yani çok ekstrem durumlar hariç , ne yaparsak biz kendimize yapıyoruz.
kızçemin gelişini biliyorsun değil mi ? ekim sonuna kadar bebek adına hiç bir şey yapmayacağım , olursa olur olmazsa ekim sonu Zeyenp Kamilde tüp deneyeceğim demiştim.
yani boş vermiştim... Şükürler olsun ki kızçem hemen takip eden ayda Rabbimin mucizesi olarak geldi.
Yani az biraz rahatlayabilsek , kendimiz için olumlu şeylerin ilkini yapmış olacağız bence de...
Dilerim sen de ve tüm diğer kader ortaklarımız da , içlerindeki evlat özlemini dindirecek mucizeye kavuşurlar.:16:

biz de seni öpüyoruz :38::emir_bebek:

sevgili ummu ,

kullandığın kürler yüzünden sanki biraz metabolizmanı yormuş olduğunu düşünüyorum.
Senin de dediğin gibi Rabbim olsun demeden hiç bir şey olmaz... O tamamdır dediğinde bir şeyi bahane eder biliyorsun.
Şimdi olumsuzluk olarak gördüğün her şey dilerim evladına kavuşmanda bahanen olur. eğer kaderinde kısmetinde varsa...

Sevgilerimle arkadaşım :38:

Canım senin yaş kaçtı ?

42 yaş 8 ay :37::1:
zeynep kamilin kayıtlarında tam olarak yazan yaşım bu canım... :49:

Senin adına çok sevindim canım ya.Bende 43 yaşındayken hamilelik yakalamıştım ama devam etmedi.Şimdi 44 oldum.
Tüm değerlerim normal ama yaştan dolayı çok zor bir ihtimal olsa bile devam etmez diyor doktorlar.Yumurtaların kalitesi düşüyormuş.Ben inancımı hiç kaybetmedim ama boşuna uğraşıyorsun diyen doktorlarda çoğunlukta.

Ben bu ayda yumurta uyarıcı iğne ve aşılama ile deneyeceğim.Olmazsa yumurta donasyonuna kadar düşünüyorum dahada gecikmeden.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Sevgilerimle.....

Merhabalarrrr,
Ben geldim :) ben yokken baya bi hareketlenmiş ortalık :) aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz...
Tedavide olan ve yeni başlayan çıtırlar hep olumlu sonuçlarla karşılaşın inşallah,Zeytunnn inşallah o tek yumurtan altın yumurtan olsun.
Benim bu ayki çalışmalarımda sonuç vermedi ve dün adet oldum,tabi ki azıcık üzülsemde vazgeçmek yok,ama acaba hazır adet olmuşken gidip tahlil mi yaptırsam diyorum,hormonlar v.s ne durumdadır diye.Uzun lafın kısası hem tüp bebek tedavisi istemiyorum hemde böyle yapmakla zaman mı kaybediyorum ikilemindeyim :(

Senin adına çok sevindim canım ya.Bende 43 yaşındayken hamilelik yakalamıştım ama devam etmedi.Şimdi 44 oldum.
Tüm değerlerim normal ama yaştan dolayı çok zor bir ihtimal olsa bile devam etmez diyor doktorlar.Yumurtaların kalitesi düşüyormuş.Ben inancımı hiç kaybetmedim ama boşuna uğraşıyorsun diyen doktorlarda çoğunlukta.

Ben bu ayda yumurta uyarıcı iğne ve aşılama ile deneyeceğim.Olmazsa yumurta donasyonuna kadar düşünüyorum dahada gecikmeden.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Sevgilerimle.....

ben doktorların olumsuz düşüncelerine kulaklarımı tıkayalı çok oldu arkadaşım..:32:
sadece kendi doktorumu dinliyorum.:31:
o da diyor ki " her kadın farklı tıbbi inceleme gerektirir diyor. kadınlarda tıbbın standartları işlemez diyor. ":34:

bu yüzden doktorumu seviyorum. :16:

Son düzenleme:
Merhabalarrrr,
Ben geldim :) ben yokken baya bi hareketlenmiş ortalık :) aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz...
Tedavide olan ve yeni başlayan çıtırlar hep olumlu sonuçlarla karşılaşın inşallah,Zeytunnn inşallah o tek yumurtan altın yumurtan olsun.
Benim bu ayki çalışmalarımda sonuç vermedi ve dün adet oldum,tabi ki azıcık üzülsemde vazgeçmek yok,ama acaba hazır adet olmuşken gidip tahlil mi yaptırsam diyorum,hormonlar v.s ne durumdadır diye.Uzun lafın kısası hem tüp bebek tedavisi istemiyorum hemde böyle yapmakla zaman mı kaybediyorum ikilemindeyim :(

hoşgeldinnn..:38:

bence de hazır adet olmuşken bir hormon değerlemesi yap arkadaşım.:31:
vazgeçmek yok ama ne ile uğraştığımızı da bilmek bize çok şey kazandıracaktır.:34:

butun topikdaslarima gunaydin:23:

ne cok konusmussunuz ayol oku oku bitmedi. dun benim son 20'lik disim cekildi ne kadar citirim dusunun yani:9:
cok korkuyordum neyseki atlattim bugun daha iyiyim.

artemis arkadasim hayit tohumunu sormussun. biliyormusun burda hayit tohumu bi hayli revansta fakat kapsulleri.
bitkisel bilgi veren bi internet sayfasinda dogurganligi artirmak icin kullanilir diye yaziyor.

ben gecen hafta kendi doktoruma sormustum takviye yapmam gerekiyor mu diye ben butur seyleri kisinin kendisine birakiyorum dedi.
eger ki ruhsal kendini rahat hissedeceksin kendin istiyorsan yap lakin hicbirinin bilimsel kaniti yok dedi. kullanmada demedi.

hepinizi kucak kucak kucakliyorum:29:

butun topikdaslarima gunaydin:23:

ne cok konusmussunuz ayol oku oku bitmedi. dun benim son 20'lik disim cekildi ne kadar citirim dusunun yani:9:
cok korkuyordum neyseki atlattim bugun daha iyiyim.

artemis arkadasim hayit tohumunu sormussun. biliyormusun burda hayit tohumu bi hayli revansta fakat kapsulleri.
bitkisel bilgi veren bi internet sayfasinda dogurganligi artirmak icin kullanilir diye yaziyor.

ben gecen hafta kendi doktoruma sormustum takviye yapmam gerekiyor mu diye ben butur seyleri kisinin kendisine birakiyorum dedi.
eger ki ruhsal kendini rahat hissedeceksin kendin istiyorsan yap lakin hicbirinin bilimsel kaniti yok dedi. kullanmada demedi.

hepinizi kucak kucak kucakliyorum:29:

oyyy benim çıtırımmmm:27::38::1:

biz de seni kucak kucak kucaklıyoruz ve öpüyoruz:38::23:

Back