Sevgili arkadaşlarım ,
topiğimizin güllerinin kader ortaklarımızın , bir uğraşı bir çaba içinde olduklarını görmek , ne olursa olsun umutlarını kaybetmediklerini görmek ve birbirimize olan desteğimiz beni inanılmaz mutlu etti.
başarısızlık ve üzüntüleri yaşasak da , hem de bir değil bir çok kere yaşasak da nefes aldığımız sürece çabalamaya devam etmeliyiz. hepimiz biliyoruz , hepiniz biliyorsunuz.
uzun zamandır paylaşımda bulunduğum arkadaşlarım bilirler...
yeni gelenler için hem de son durumumdan haberdar olmanız için kendimle ilgili 1-2 satır yazayım size.
42 yaşını hızla geride bıraktığım bugünlerde 20 haftalık hamileyim. 4 kasımda amniyonsentezim oldu ve nasipse yaklaşık 20 hafta sonra bir kızımın olacağını öğrendim.
Rabbimin mucizesi bebeğim biliyorsunuz. 2013 martında başarısız olan ilk tüp bebek denememden ve sonrasında LSIL korkusuyla geçirdiğim 1 ayın sonrasında gelen mucizem.Doktorların deyimiyle spontan gebelik... bizim deyişimizle hormonsuz bebeğim
Şükürler olsun ki bugün size bu satırları büyük mutlulukla ve kızımın ufacık tekmeleriyle yazıyorum.
Artık annesini tekmeleyen bir kızım var.Tam 327 gr ağırlığında...
yaşadığım tüm bu mutlulukların sizlerin de kapısını çalmasını hatta sizlerin daha büyük mutlulukları yaşamanızı diliyorum.
yeni gelen tüm arkadaşlarım , her yeni gelen arkadaşıma ve burada olanlara dilediğim gibi , uğurlu topiğimizin uğuru ve bereketi , pozitif enerjisi , topikdaşlarımızın iyi dilekleri ve duaları sizleri de evlatlarınıza kavuşturacaktır, buna eminim , buna inanın.
hepinizi sevgiyle kocaman kucaklıyor ve öpüyoruz...
acık çılgın breezey ve bızdıkçesi