• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Tekrar Merhaba. Bugün sabah İrenbe Tüp Bebek Merkezinde Dr. Kaan Bozkurt tarafından yumurta toplama işlemi gerçekleştirildi. Bu ilk tüp bebek denemem ve İrenbe'de ilk defa hizmet alıyorum, merkezden ve çalışanlarından memnun kaldım, Kaan Beyi zaten seviyor ve güveniyoruz. Adetimin 3. günü toplam 7 folikül vardı, 4 ü gelişti, bugün de o dört taneyi aldılar, hepsinin içinde yumurta varmış çok şükür. Kaan Beyin söylediğine göre, ikisinden çok umutluymuş, diğer ikisi de olabilir ama renklerinden dolayı izleyip göreceğiz dedi. Ben de tabii yaş fakötür de var, 43 yaş bitti, dolayısıyla yaşa göre 4 yumurta iyidir diyor Kaan Bey. Büyük ihtimalle salı günü transfer yaparız dedi. Ben gelişmeleri yine sizlerle paylaşırım. Selamlar, sevgiler.

Tekrar Merhaba. Bugün sabah İrenbe Tüp Bebek Merkezinde Dr. Kaan Bozkurt tarafından yumurta toplama işlemi gerçekleştirildi. Bu ilk tüp bebek denemem ve İrenbe'de ilk defa hizmet alıyorum, merkezden ve çalışanlarından memnun kaldım, Kaan Beyi zaten seviyor ve güveniyoruz. Adetimin 3. günü toplam 7 folikül vardı, 4 ü gelişti, bugün de o dört taneyi aldılar, hepsinin içinde yumurta varmış çok şükür. Kaan Beyin söylediğine göre, ikisinden çok umutluymuş, diğer ikisi de olabilir ama renklerinden dolayı izleyip göreceğiz dedi. Ben de tabii yaş fakötür de var, 43 yaş bitti, dolayısıyla yaşa göre 4 yumurta iyidir diyor Kaan Bey. Büyük ihtimalle salı günü transfer yaparız dedi. Ben gelişmeleri yine sizlerle paylaşırım. Selamlar, sevgiler.

cnm ne mutlu senin adına çokkk sevindim ben 40 yaşındayım yumim yok dr dediğine katılıyorum inşalahhhhh yumilerin bebek olarak döner hayırlısıyla sana

Hayirli olsun arkadasim, yumurtalarin döllenmesini ve bebeklerini kucagina almani diliyorum.

günaydın :)))

Allah yardımcınız olsun inşallah rabbim bebişleri kucağınıza almak nasip etsin. darısı bütün isteyen herkese nasip etsin inşallah :)))
cumartesi öğlen bende adet oldum çok şükür :))) ve bu ay böyle geçicek gelecek aydan umutluyuz inşallah. ama henüz karar veremedim nerde yaptırayım ?????

günaydın :)))

Allah yardımcınız olsun inşallah rabbim bebişleri kucağınıza almak nasip etsin. darısı bütün isteyen herkese nasip etsin inşallah :)))
cumartesi öğlen bende adet oldum çok şükür :))) ve bu ay böyle geçicek gelecek aydan umutluyuz inşallah. ama henüz karar veremedim nerde yaptırayım ?????

Günaydin arkadasim, daha önceki merkez nasildi? en iyi merkezlerin Istanbul'da oldugunu okuyoruz. ona göre karar vermelisin umarim iyi bir merkeze rast gelirsin:46: pozitifi görmeni diliyorum.:49:

hadi bakalım hayırlısı tutkucum gözünaydın diyeyim rabbim yar ve yardımcın olsun canım bu sefer tedavin olumlu sonuçlansın :16::16::16: benim kırmızalar daha henüz gelmedi :36:

Canım günaydın.Bugün doktora gideceğim iğne tedavisine başlyacağız inş bu sefer herşey yolunda gider.Teşekkür ederim.
Seninde yakında olur canım merak etme.

Günaydin arkadasim, daha önceki merkez nasildi? en iyi merkezlerin Istanbul'da oldugunu okuyoruz. ona göre karar vermelisin umarim iyi bir merkeze rast gelirsin:46: pozitifi görmeni diliyorum.:49:

daha önce ki merkez özel ankara tüp bebek merkezi idi . dr. cem akarsu doktorum iyi ama duyduğuma göre labratuarı pek iyi değilmiş .ve çok ilgisizler 3. tüp bebek denemeden sonra insan bir arar elif hnm nasılsınız ne durumdasınız ?????? neden tutmadı belli değil ????

insanın aklı o kadar çok karışıyorki herkes bir şey diyor. bende gen-art merkezine gittim dr. aysun hnm la görüştüm ama hrs hastahanesi dr. tarık aksu ile de görüşücem bilmiyorum rabbim neyse hayırlısı onu versin bize inşallah. çok zor çok. hem maddi hem manevi çok zor ....................

her gün yeni umut bize inşallah .................................

bu ay bişey yapılmayacak zaten adet 3. gün gelecek ay bakalım neler olucak.......................

Canım günaydın.Bugün doktora gideceğim iğne tedavisine başlyacağız inş bu sefer herşey yolunda gider.Teşekkür ederim.
Seninde yakında olur canım merak etme.

tutkucum bu sefer bebegine kavusman temennisiyle insallah bu sefer sonuc vericek tedavin.

sinem senden de guzel haberler bekliyoruz. bizimle paylasmaya devam edersen seviniriz.

Herkese günaydın!
Bugün ben de yeni başlangıcımı yaptım. Adetimin 3. günü ve bugün dr.a gittim. Başlıyoruz. Bu sabah ilk klomenimi içtim. :)
Herkese sevgilerimle ve hayallerinizin gerçekleşmesi dileklerimle..

daha önce ki merkez özel ankara tüp bebek merkezi idi . dr. cem akarsu doktorum iyi ama duyduğuma göre labratuarı pek iyi değilmiş .ve çok ilgisizler 3. tüp bebek denemeden sonra insan bir arar elif hnm nasılsınız ne durumdasınız ?????? neden tutmadı belli değil ????

insanın aklı o kadar çok karışıyorki herkes bir şey diyor. bende gen-art merkezine gittim dr. aysun hnm la görüştüm ama hrs hastahanesi dr. tarık aksu ile de görüşücem bilmiyorum rabbim neyse hayırlısı onu versin bize inşallah. çok zor çok. hem maddi hem manevi çok zor ....................

her gün yeni umut bize inşallah .................................

bu ay bişey yapılmayacak zaten adet 3. gün gelecek ay bakalım neler olucak.......................

hic bir zaman umdumuz bitmiycek arkadasim yola devam:49:

Herkese günaydın!
Bugün ben de yeni başlangıcımı yaptım. Adetimin 3. günü ve bugün dr.a gittim. Başlıyoruz. Bu sabah ilk klomenimi içtim. :)

ne guzel bi gun herkes bi umutla baslamis Allahim hepimizin yuzunu guldursun insallah. tedavin hayirli bebisli olsun arkadasim.

Arkadaslar gunaydin....yumicim 4 hucreli embriyo olmus... simdi transfer olsunmu pgt yapilsinmi yoksa dondurup bekletelimmi sorularina yanit ariyoruz:))) eliflo imkaniniz varsa bahceci veya sisli memorial i oneririm
.. bence turkiyedeki en iyi 2 merkez... ancak memorial sanki askerde gibi adami ayrica bi strese sokuyor... ben daha once orada denemistim ve pek bi kasmistim... bu kez bahcecide yapiyorum... daha rahat ettim...o tahlil bu tahlil aman ilaci su dakikada yap unutma vs gibi stres fazla yok.. belkide onun verdigi rahatlikla emriyo olusturabildik.... ben bahceciyi oneririm..

Yine herzamanki gibi rabbim hepimiz icin en hayirlisi neyse onu versin diyorum....
altin yumurtan olsun insallah arkadasim. iyi haberlerini bekliyoruz.

Arkadasim selam...yeni tedavon hayirli olsun.... sen gecen ay yetavi gormemismiydin... enazindan 1ay ata verseydin daha iyi olmazmiydi ????
Herkese günaydın!

Arkadaslar gunaydin....yumicim 4 hucreli embriyo olmus... simdi transfer olsunmu pgt yapilsinmi yoksa dondurup bekletelimmi sorularina yanit ariyoruz:)))QUOTE]

hadi hayırlısı canım çok merak ettim neye karar vereceksiniz diye...pgt işini merak ediyorum... pgt embriyoya zarar verir mi vermez mi?

Back