Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Arkadasim selam...yeni tedavon hayirli olsun.... sen gecen ay yetavi gormemismiydin... enazindan 1ay ata verseydin daha iyi olmazmiydi ????

ne bileyim sordum geçen hafta dr. a. olur dedi ama bugün (3. gün) çağırdı yeniden baktı etti.. istiyorsan başlayabilirsin dedi.. olay budur..hayırlısı...

g eçmiş olsun.. İnşallah çektiğin sıkıntılar biter ve bundan sonra herşey güzel olur.. Merkez öneri,leri istiyormuşsun.. Ben Ankarayı bilmiyorum. Ama İstanbulda Ataşehir Memorialdan memnunum.. Ayrıca Şehir içine girmeden otobandan çıkınca hemen ulaşıyorsunuz..

Benim tüp deneyim olmadi arkadasim, ama buradan okuduklarim hep 2 merkez konusuluyor. zeytun arkadas yazmis o merkezleri memorial ve bahceci fulya en cok duydugum isimler, ummu arkadasin gittigi merkezide sorabilirsin. sana yazacaktir verecektir. yolunun acik olmasini kolaylasmasini diliyorum.

Ummu de bahceci fulya da canim....

Ust uste bu kadar ilaca maruz kalmanin rahim bolgesini yordugunu yumurtalara da zarar verebilecegini soyluyorlar... birde yumurta toplarken yumurtaliklarin zarar gordugunu bu nedenle yumurta toplama sontasindaki adet doneminde yumurtlamanin olmayacagi yada kalitesiz olabilecegini soylemisti bana memorialdaki embriyolog... biliyorsun ummu de yumurta toplamanin hemen sonrasindaki donemde yumurta gelisimi saglayamamisti... bence enazindan bir sonraki adete kadar beklemen... benim daha onceki doktorumda 2-3 ay ara vermenin iyi olabilecegini soylemisti.... tabi karar senin... rabbim hepimiz icin en hayirlisi neyse onu versin insallah.... bu arada yazim hatalari icin ozur cepten yaziyorum..
ne gibi sıkıntı olabilir bilmiyorum ..beni biraz daha aydınlatabilir misiniz..:26:

çok teşekkür ederim. bugün başladık bu sefer değiştirmem artık. Ama bu konuyu bir dahaki görüşmemde dr.mla konuşacağım tekrar. Bana bu sefer başlamadan önce tekrar muayene ettiği için de içim biraz rahat.

çok teşekkür ederim önerin için arkadaşım.....

Sevgili arkadaşlarım ,

topiğimizin güllerinin kader ortaklarımızın , bir uğraşı bir çaba içinde olduklarını görmek , ne olursa olsun umutlarını kaybetmediklerini görmek ve birbirimize olan desteğimiz beni inanılmaz mutlu etti.

başarısızlık ve üzüntüleri yaşasak da , hem de bir değil bir çok kere yaşasak da nefes aldığımız sürece çabalamaya devam etmeliyiz. hepimiz biliyoruz , hepiniz biliyorsunuz.

uzun zamandır paylaşımda bulunduğum arkadaşlarım bilirler...

yeni gelenler için hem de son durumumdan haberdar olmanız için kendimle ilgili 1-2 satır yazayım size.

42 yaşını hızla geride bıraktığım bugünlerde 20 haftalık hamileyim. 4 kasımda amniyonsentezim oldu ve nasipse yaklaşık 20 hafta sonra bir kızımın olacağını öğrendim.
Rabbimin mucizesi bebeğim biliyorsunuz. 2013 martında başarısız olan ilk tüp bebek denememden ve sonrasında LSIL korkusuyla geçirdiğim 1 ayın sonrasında gelen mucizem.Doktorların deyimiyle spontan gebelik... bizim deyişimizle hormonsuz bebeğim

Şükürler olsun ki bugün size bu satırları büyük mutlulukla ve kızımın ufacık tekmeleriyle yazıyorum.
Artık annesini tekmeleyen bir kızım var.Tam 327 gr ağırlığında...

yaşadığım tüm bu mutlulukların sizlerin de kapısını çalmasını hatta sizlerin daha büyük mutlulukları yaşamanızı diliyorum.

yeni gelen tüm arkadaşlarım , her yeni gelen arkadaşıma ve burada olanlara dilediğim gibi , uğurlu topiğimizin uğuru ve bereketi , pozitif enerjisi , topikdaşlarımızın iyi dilekleri ve duaları sizleri de evlatlarınıza kavuşturacaktır, buna eminim , buna inanın.

hepinizi sevgiyle kocaman kucaklıyor ve öpüyoruz...

acık çılgın breezey ve bızdıkçesi

hey azicik catlak arkadasim ne iyi ettinde geldin. senin ve bebeginin iyi olduguna cok sevindim.
herzaman iyi olun emi Allahim kucaginaalmayida nasip etsin insaalllaaaahhhhh!!!!

Seni burada görmek ne güzel arada gel bizi yokla iyi oluyor gelmen, öpüyorum seni ve prensesini.

Canım iyi haberlerini duydukça çok mutlu oluyorum.
Allah sağlıkla kızını kucağına almayaı nasip etsin inş.Allah hepimize bu mutluluğu nasip etesinnn.AMİNNNNNN:))))

canım öncelikle hayırlı olsun işallah bebeğin seni bırakmasın sağlıkla dünyaya gelsin işalllah..benim opu işleminden sonra bir adet geçti diğer adetimle başladım canım..doktor beklememi söylemişti bekledik..hemen tedaviye başlamadık..ama bana yüksek doz iğne hiç iyi gelmedi canım..hem görüle yumilwr büyümedi hemde hormon dengem bozuldum bugün adetin 15. günündeyim ve adet olmak üzereyim..eğer adet olursam ki büyük ihtimalle olucam bu adeti es geçicem diğer adetle işallah..ya kısmeti görüyormusun..duran düzenimde bozuldu yaa..ama sabır allahım işallah hepimizin yolunu açık etsin..ağerki tedavi planlarsam bir sonrakine iğne kullanmayı hiç düşünmüyorum klomenle deniycem tekrar..allah nasip ederse canım..seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz..

ankarada yaşadığım için ve çalıştığım için istanbula tedavi için gelmem çok zor. aklım da 3 isim var 1. gen-art dr..aysun hnm 2- hrs hastahanesi tarık aksu 3- hakan şatıroğlu ???????

kafam karmakarısık (( adetimin 3. günü bugün biranda kesildi doktoru aradım normal dedi o kadar .çok üst üste ilaç aldımki ama korktum genede (( aralık ayında adet 2. günü tedavi başlıyacak ama nerde bilmiyorum ((

canım bende adanadayım ve istanbul bahçeciye gidip geliyorum benimde bu ay şansızlığım oldu..kısmetten öteye yol gitmiyor..ben aynı zamanda çalışıyorum gidip gelmem zor oluyor ama göze aldım..bu ayki bütün çabalarım boşa gitti ..bundn sonraki gitmrz işallah deyip umut etmekten ve dua etmekten başka yol yok..en iyi hastanede olsa en iyi doktorda olsaa..yüce yaradanın ol demesine bakıyor..işalllah kısmetimizde vardır ve bizi buluverir ..

o kadar güzel dile getirmişsiniz ki duygularınızı okurken gözyaşlarına boğuldum... allah güzel kızınıza sağlık ve baht güzelliği versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…