• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

tutkucum geldi mi testlerin siparis vermistin dun ve ne zaman test yapmayi dusunuyorsun?

benimde gorunurde ne lekelenme ne de kirmizilar. test yapmaya da korkuyorum beklemedeyim:53:

Canım bugün elimde olacaktır.Yarın sabah yapacağım.Ümit dünyası ne yapalım ya:))))))

Aklımda kalacağına yapayım dedim.Bence sende yapmalısın.

sevgili ummu, yazini okudugumda uzulmedim desem sana karsi yalan soylemis olurum. ama nolursun beni yanlis anlama lakin senin vucut bunye bu kadar ilaca hormona karsi yine iyi dayandi. biliyorum esinle bi bebegin olsun cok istiyorusun tatlim ama kendine de bu kadar cok yuklenme. Allah korusun kendi sagligindan olacaksin. kismetinde varsa o bebek seni illaki bulacaktir. ben zaten o kadar ilaca hormona biturlu anlam veremiyorum. duavaminda dedigi gibi burda yok vermiyorlar oyle ilac hormon falan. asilamayi bile ilk 3 seferde hormon ilaclarini vermeden deniyorlar. insallah tek embriyon sana bebek olur ummucum.

o veliyide ben burdan bi guzel opuyorum bilmem anlatabildim mi canim:47:

canım uğraşmak emek vermek inanki bana yük gelmiyor ..zaten çok fazlada zamanım kalmadı biliyorum kalan tek tük yumurtamı değerlendirmek istiyorum..onun için çabalıyorum..allah kimine kolaydan veriyor kiminde mücadele sonunda veriyor..ben elimden geleni yapmak istiyorrum gerisi allhın taktiri..burda herkes emek veriyor..sende uğraşıyorsun bebek için bir diğeride..tamam sen hormon almıyosun ama sonuçta uğraşıyosun oda bi emektir..benim uğraşıyor olmam gözemi battıyor anlamadım ben..zeytun ile senin bu tepkini..şu an sende tedavide olsaydın ve yuminin büyümediğini duysaydın üzülmezmiydin..o an insan üzülüyor..sonra topluyorsun kendini..

Hosgeldin umarim hersey yolundadir.

alısalıs nerelerdesin ..nasılsın tedavinle ilgili gelişmeler varmı..biraz anlat canım..merak ediyoruz seni..

kızlar Allaha şükür bir problem yok, sadece 2 aydır tedavi ile uğraşmadım, ayrıca araya bayram da girince adet denk gelmedi, şimdi artık tedaviye başlarım , hayırlısı diyelim.

en son transferimde kan testi 11 çıkınca umutlandım, sonra kimyasal gebelik olunca biraz üzgünüm belki de... şu an 1 tane donmuş embriyoyu cesaret edip transfer ettiremiyorum... belki tedavi ile biraz biriktirebilirim, son durumumu ben de bilmiyorum inanın.

duovacım, ümmücüm dualarım sizlerle.. inanın heyecanla açtım yeni haberler alırım diye.... inşallah o da olacak....

selcancığım,

artık döndüm, şimdilik bir haberim yok... inşallah bundan sonra olacak.. senden de güzel haberler yolda hissediyorum, senin maşallah herşeyin yolunda, sadece vakti gelmedi diye umuyorum.. çoköptüm

Arkadasim askolsun nasil soz gozemi batiyor..olurmu oyle sey...hepimizin istedigi belli...hepimiz oyle yada boyle bir emek verip elimizden geleni yapmaya calisiyoruz...yazdiklarindan senin cok uzuldugunu dusunup teselli etmeye calisiyoruz...aslinda yuksek doz ilaca bende karsiyim ama dr verince yok da diyemiyorum..cok biliyorsan kendi tedavini kendin yap diyecek diye korkumdan...hepimiz umut dunyasi cabaliyoruz ve yasadiklarimizi paylasiyoruz ki belki birimizin bilmedigi haberi olmadigini bilsin ogrensin diye... birde bizim duygularimizi ancak bizim gibi olan anlayabiliyor...birbirini en iyi anlayacak olanlar bizleriz...sen simdi cok uzgun oldugundan bizi yanlis anladin galiba....ben yine soyluyorum biz ne yaparsak yapalim is olacagina varacak....o bebek bizim kismetimizde varsa gelecek...tabi elimizden geleni yapiyoruz ama bu arada hem aldigimiz asiri hormonlar yasadigimiz stresle kendi sagligimizdan da olmayalim istiyoruz seninlede bunu paylasiyoruz sekerim...rabbim hepimiz icin en hayirli olan neyse onu versin insallah...bir evladin var donmus bir emriyon var... benim 3 denememde yumurtalar bolunmedi bile... buna ragmen metanetli olmaya calisiyorum....stres yapinca bisey degismiyorki aksine hersey daha kotuye gidiyor... lutfen kendine dikkat et.. sen yoksan zaten baska hicbirsey de yok... ayyyy ne yazdim....optum seni...guzvy
canım uğraşmak emek vermek inanki bana yük gelmiyor ..zaten çok fazlada zamanım kalmadı biliyorum kalan tek tük yumurtamı değerlendirmek istiyorum..onun için çabalıyorum..allah kimine kolaydan veriyor kiminde mücadele sonunda veriyor..ben elimden geleni yapmak istiyorrum gerisi allhın taktiri..burda herkes emek veriyor..sende uğraşıyorsun bebek için bir diğeride..tamam sen hormon almıyosun ama sonuçta uğraşıyosun oda bi emektir..benim uğraşıyor olmam gözemi battıyor anlamadım ben..zeytun ile senin bu tepkini..şu an sende tedavide olsaydın ve yuminin büyümediğini duysaydın üzülmezmiydin..o an insan üzülüyor..sonra topluyorsun kendini..

Cmas niye ovulasyon testi yapiyorsun ben anlamadim...

Baska forumlarda okudum da ondan. Hazir evde de vardı. Yapiiiiim bari dedim..ovulasyonla dollenmeye haxir yumurtlama gunumyzu anliyoruz ya... eeeee benim de bu gunlerde yumurtam olmaz ya (cunku adetim yakın) o halde hep tek cizgi çıkması lazim. Di mi. Lh horm ile bhcg arasinda minicik bir korelasyonu yakalamaya calisiyorum..... yaaaaaa aslinda varya zaten bunun dogru olmadigini biliyorum amaaaaaaaaaan bosverin oyalaniyorum iste......hattta ve hatta su kendimizde aradigimiz belirtiler varya ben onlara bile inanmiyorum... mesela hafiften goguslerim duyarli.....ama aslinda gebelik belirtisi olmayabilir de. Yani gebe olmayanin da boyle oluyor. Cunku estrofem falan aliyoruz. Ostrojen ve progesteton aliyoruz...transfere gitmeden onceki gece karnim nasil şiş anlatamam. Yani transferden sonra da oyle her garip seyi gebelige yoruyoruz ama oyle olsaydi transfer oncesi gecede mi gebeydim yani....gulmeyin....nedeni ayni ilaclari ben opudan sonra almaya basladim cunku o zaman da ilac vardi.... tabii opudan sonra biraz insan garip tuhaf oluyo da..... neyse bosverin haaaa bir de su var bu ilaçlar tabii hepimizin psikolojisini de etkiliyor. .. asiri hassas ve duygusal yapıyor sanırım. .ya da sinirli gergin uzgun falan. .

Ummucum sevgili arkadaşım seni kirmak değil di amacım tabiiki emek vericeksin ugrasacaksin sende ki azime ben giptayla bakiyorum. Ben senin gibi böyle azimle ugrasabilirmiydim bilmiyorum. Inan sen üzücü bi haber alınca belki bende senin kadar üzülüyorum kardeşim. Seni ne gordum ne de konustum ama senin kendi sagligin icin endise duydugum zaman oldu. Sadece bunu dile getirmek istemistim. Allahım emeklerini boşa çıkartmasın en tez zamanda bebegine kavuştursun. Seni bilmeden kirdiysam kusuruma bakma olur mu??

Ilahi cmas....ben ne halt ettigimi biliyormuyum ki diyorsun yani :))) aslinda bir tek sen degilsin... bu surecte kimse ne yaptigini bilmiyor... ne duysak ne gorsek ne okusak onu yapasimiz geliyor belki bi umut bizede yarar diye.... arkadasim oylemi boylemi diye yorma kendini...gununden once cift cizgi olmayabilir diyorlar.. bunu bile bile kendini strese sokma... sabret bekle... gunu geldiginde bizimle hayirli haberi paylasacaksin insallah....
Baska forumlarda okudum da ondan. Hazir evde de vardı. Yapiiiiim bari dedim..ovulasyonla dollenmeye haxir yumurtlama gunumyzu anliyoruz ya... eeeee benim de bu gunlerde yumurtam olmaz ya (cunku adetim yakın) o halde hep tek cizgi çıkması lazim. Di mi. Lh horm ile bhcg arasinda minicik bir korelasyonu yakalamaya calisiyorum..... yaaaaaa aslinda varya zaten bunun dogru olmadigini biliyorum amaaaaaaaaaan bosverin oyalaniyorum iste......hattta ve hatta su kendimizde aradigimiz belirtiler varya ben onlara bile inanmiyorum... mesela hafiften goguslerim duyarli.....ama aslinda gebelik belirtisi olmayabilir de. Yani gebe olmayanin da boyle oluyor. Cunku estrofem falan aliyoruz. Ostrojen ve progesteton aliyoruz...transfere gitmeden onceki gece karnim nasil şiş anlatamam. Yani transferden sonra da oyle her garip seyi gebelige yoruyoruz ama oyle olsaydi transfer oncesi gecede mi gebeydim yani....gulmeyin....nedeni ayni ilaclari ben opudan sonra almaya basladim cunku o zaman da ilac vardi.... tabii opudan sonra biraz insan garip tuhaf oluyo da..... neyse bosverin haaaa bir de su var bu ilaçlar tabii hepimizin psikolojisini de etkiliyor. .. asiri hassas ve duygusal yapıyor sanırım. .ya da sinirli gergin uzgun falan. .

Arkadasim askolsun nasil soz gozemi batiyor..olurmu oyle sey...hepimizin istedigi belli...hepimiz oyle yada boyle bir emek verip elimizden geleni yapmaya calisiyoruz...yazdiklarindan senin cok uzuldugunu dusunup teselli etmeye calisiyoruz...aslinda yuksek doz ilaca bende karsiyim ama dr verince yok da diyemiyorum..cok biliyorsan kendi tedavini kendin yap diyecek diye korkumdan...hepimiz umut dunyasi cabaliyoruz ve yasadiklarimizi paylasiyoruz ki belki birimizin bilmedigi haberi olmadigini bilsin ogrensin diye... birde bizim duygularimizi ancak bizim gibi olan anlayabiliyor...birbirini en iyi anlayacak olanlar bizleriz...sen simdi cok uzgun oldugundan bizi yanlis anladin galiba....ben yine soyluyorum biz ne yaparsak yapalim is olacagina varacak....o bebek bizim kismetimizde varsa gelecek...tabi elimizden geleni yapiyoruz ama bu arada hem aldigimiz asiri hormonlar yasadigimiz stresle kendi sagligimizdan da olmayalim istiyoruz seninlede bunu paylasiyoruz sekerim...rabbim hepimiz icin en hayirli olan neyse onu versin insallah...bir evladin var donmus bir emriyon var... benim 3 denememde yumurtalar bolunmedi bile... buna ragmen metanetli olmaya calisiyorum....stres yapinca bisey degismiyorki aksine hersey daha kotuye gidiyor... lutfen kendine dikkat et.. sen yoksan zaten baska hicbirsey de yok... ayyyy ne yazdim....optum seni...guzvy

sağol canım..işallah seninde bu sefer herşey yolunda gitsin en kısa zamanda allah yüzünü güldürsün..hayırlı haberler vermeyi allahım nasip etsin..allah kısmet ederse transferin olacakmı..yoksa dondurulupmu transfer olacaksın..:49::49:

Ummucum sevgili arkadaşım seni kirmak değil di amacım tabiiki emek vericeksin ugrasacaksin sende ki azime ben giptayla bakiyorum. Ben senin gibi böyle azimle ugrasabilirmiydim bilmiyorum. Inan sen üzücü bi haber alınca belki bende senin kadar üzülüyorum kardeşim. Seni ne gordum ne de konustum ama senin kendi sagligin icin endise duydugum zaman oldu. Sadece bunu dile getirmek istemistim. Allahım emeklerini boşa çıkartmasın en tez zamanda bebegine kavuştursun. Seni bilmeden kirdiysam kusuruma bakma olur mu??

canım kırılmak değil ..beni anlamadığınızı düşündüm canım..
bende sizleri çok seviyorum..hepiniz muradınıza erin burdanda güzel haberler verin istiyorum canım..işallah en kısa zamanda..
adet oldunmu..kan testi yapmayı düüşünüyormusun..:49::49:

Inan bilmiyorum ne olacak... bolunme olurmu olmazmi olursa hoca ne yapalim der hic bilmiyorum... daha o kismina hic gelemedigimden o asamayida henuz hic dusunmedim... olursa hoca ne derse ona utacagim..ama bana mantikli gelen hazir yumiler varken olabildigince embriyo biriktirmek olmali... transfer sonrasi yasanabilcek olasi aksakliklarda bu surecte zaman gececeginden belki yumi bile kalmayabilir...neyse benim icin simdilik bunlari dusunmek icin cok erken..hep hayirlisi diyorum...hepimiz icin....
sağol canım..işallah seninde bu sefer herşey yolunda gitsin en kısa zamanda allah yüzünü güldürsün..hayırlı haberler vermeyi allahım nasip etsin..allah kısmet ederse transferin olacakmı..yoksa dondurulupmu transfer olacaksın..:49::49:

Seni tabiiki anlıyorum canım benim sadece senin uzulmeni istemiyorum. Sen nasıl istiyorsan için nasil rahat ediyorsa öyle yap ummucum. Galiba bende senin sagligindan korktuğum için belkide gereksiz bi tepki gösterdim.

Yok güzelim adet olmadim. kan testi yaptırmak burda mümkün değil. Bi kaç gün önce idrar testide nagatif çıkmıştı zaten. Bende korkumdan bidaha yapmadim beklemedeyim.

Dün test yaptım negatif.Sanırım regl günüm 1 hafta içinde.Kasıklarımda çok ağrı vardı ümitlenmiştim.HSG den sonraki bir hafta şiddetli kasık ağrılarım oldu.Halen sağ kasıkta ağrım var.

Biraz ümitlenmiştim üzüldüm.Yapacak birşey yok.Adet olmayı bekliyorum.Tedaviye baişayacağım.

Herkese iyi haftalar diliyorum.

Günaydın arkadaşlar...
Herkeze iyi haftalar olsun ...
Breezy,sanırım bugün amniosentez yapılacaktı,seni çok merak ediyorum n'olur bizi habersiz bırakma,sana kolaylıklar diliyorum.
Selcannn,hala kırmızıları görmediysen bugün test yap bence :))
Tedavide olan ve tedaviye başlayacak olan arkadaşlar sizlerede sabır diliyorum,çok kafaya takmamaya çalışın,malum hormonlarımız hassas herşeyden etkileniyorlar :(
Kendinize çok iyi bakın...
Sevgiler...

Günaydın arkadaşlar...
Herkeze iyi haftalar olsun ...
Breezy,sanırım bugün amniosentez yapılacaktı,seni çok merak ediyorum n'olur bizi habersiz bırakma,sana kolaylıklar diliyorum.
Selcannn,hala kırmızıları görmediysen bugün test yap bence :))
Tedavide olan ve tedaviye başlayacak olan arkadaşlar sizlerede sabır diliyorum,çok kafaya takmamaya çalışın,malum hormonlarımız hassas herşeyden etkileniyorlar :(
Kendinize çok iyi bakın...
Sevgiler...

bende cok merak icerisindeyim nevsercim. biraz gerginde breezey haliyle. Allahim kolaylik versin.

yok kuzum ya hamile degilim :50: dun sabah test yaptim negatifdi zaten hafif hafif lekelenmem de basladi. niye boyle oldu hic anlamadim ya biraz fazla stres yaptim ya da kendi kendime nazarim degdi:53:

ama reglim baslasin bu ay oluruna birakicam herseyi. bu aksam alternatif tip uzmaniyla randevum var bi de ona sorayim bakalim ne diycek.

sende durumlar nasil?

Back