• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

selam kızlar başka bir başlıktayım ama ara sıra sizleride takip ediyorum benim tahlil günümde perşembe canım bende sabah idrar testi yaptım negatif çıktı canım sıkıldı gittim sağlık ocağına kan verdim öğleden sonra alıcam çok stresliyim

SElam ben de zaten senin gibi 2013 eylül-ekim topiğine girip duruyorum. Seni de biliyorum. İnşallah biz de hayırlı haberler alırız..Ben de hastaneye gidip yaptırmaya karar verdim. Bi bakalım bakalım ne çıkacak... Sende de kasık ağrısı var mı? Benim sol tarafımda aşağıda anlamadım .. Dün varya çok gezdim dolaştım... Bilmiyorum iyi mi ettim kötü mü? Hayırlısı ALLAHTAN!!!

simaycim ne kadar guzel anlatmis ne kadar guzel kelimelere dokmussun. benim belki durumum biraz daha iyi senden yani menepoz falan henuz gorunmuyor bana cok sukur. ama es konusuna gelince ayni duygulari bende cok yasadim yasiyorumda. onu kaybetmekten o kadar cok korkuyorum ki. ben kimseleri sevmedim onu sevdigim kadar. bu ask bi bebekle taclansin diye nasil istiyorum. ama sunuda anladim ki kaderin kismetin onune hic birsekilde gecemiyorsun. biraz da kendi sagligim son zamanlar one cikmaya basladi. kendime bisey olsa onu hepten kaybedirim birde canimdan cok sevdigim iki evladim var. yavrum dun soruyor anne yok mu bisy daha diye. digeri ruyasinda bebek goruyormus. onlarda cok istiyor bi kardesleri olsun. ama ben bu ay sanki dersimi aldim gibi. fazla stres yapmamaya calisacam insallah basarabilirim.

simaycim Allahim sana ve esine evlat nasip etsin hepimize insallah. seni burda gormek yazdiklarini okumak inan cok guzel.:29:

Selcancım teşekkür ederim, içimden geçeni yazıyorum işte, ancak böyle deşarj oluyorum.Bende menapoza girecek değilim ama doktorlar 35 yaşından sonraki herkesi menapoza yaklaşmış kabul ediyor bu bir tıp gerçeği:)) Stresden hepimiz uzak durmalıyırz...

Stressss yokkk:)))

Sevgiler....

SElam ben de zaten senin gibi 2013 eylül-ekim topiğine girip duruyorum. Seni de biliyorum. İnşallah biz de hayırlı haberler alırız..Ben de hastaneye gidip yaptırmaya karar verdim. Bi bakalım bakalım ne çıkacak... Sende de kasık ağrısı var mı? Benim sol tarafımda aşağıda anlamadım .. Dün varya çok gezdim dolaştım... Bilmiyorum iyi mi ettim kötü mü? Hayırlısı ALLAHTAN!!!

var canım ağrıda var batmada var ama ilaçlardan mı yoksa hamilelik mi bilemiyorum:18::18::18::18:

Selamlar arkadaslar,

breezeyin bugün AS. test günüydü arkadaslar, testin sorunsuz gectigini ve, hastanede dinlendiklerini ögrendim:nazar::nazar::nazar: bebek ve anne iyiler topigimize bir kiz bebek daha geliyor:10: darisi hepimize olsun.

Selcan dedigini yaptim bak:40:

Selcancım teşekkür ederim, içimden geçeni yazıyorum işte, ancak böyle deşarj oluyorum.Bende menapoza girecek değilim ama doktorlar 35 yaşından sonraki herkesi menapoza yaklaşmış kabul ediyor bu bir tıp gerçeği:)) Stresden hepimiz uzak durmalıyırz...

Stressss yokkk:)))

Sevgiler....

sen bosver tip dunyasini hic birimiz menopoza girmiyoruz. sen moralini yuksek tut yeter:32:

Selamlar arkadaslar,

breezeyin bugün AS. test günüydü arkadaslar, testin sorunsuz gectigini ve, hastanede dinlendiklerini ögrendim:nazar::nazar::nazar: bebek ve anne iyiler topigimize bir kiz bebek daha geliyor:10: darisi hepimize olsun.

iyi yaptin duovam canim :48:

Selamlar arkadaslar,

Oh cok şükür ben de merak icindeydim . Selamlar ve sevgiler

Kizlar selamlar... ben bugun kontrole gittim... 19 -16 ve 11 mm olarak 3 yumi var... e2 376 .... bugun ilac kullanip yarin tekrar kontrol var... bakalim ne olacak bu yumicikler... dr iyi gidiyor dedi... bu kez embriyo olusturabilecekmiyiz bakalim hayirlisi.... brezey in durumuna sevindim... kizlar daha gununuz gelmeden olumsuz sonuca odaklanip hem kendinizi hem bizi uzuyorsunuz.... ben size zamani su gibi akitacak kitaplar onermistim... kim okuyor bakiiimmm... dagitin kafalari... test disinda bisey dusunun allah rizasi icin.... rabbim hepimize en hayirli olani verecek insallah... azicik tevekkul edelim...en kisa zamanda iyi haber almak umidi ile ....

KISLAR hepinize slm çokkk şükür brezyden süper hbr geldi şimdi sırada transfer olan arkadaşlarımızın güzel haberlerinizi bekliyoruz :62: bende değişiklik yok kırmızılar gelmedi verdim işe kendimi çılgın gibi çalışıyorum hepinizi kocamannnnn seviyorum :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Kizlar selamlar... ben bugun kontrole gittim... 19 -16 ve 11 mm olarak 3 yumi var... e2 376 .... bugun ilac kullanip yarin tekrar kontrol var... bakalim ne olacak bu yumicikler... dr iyi gidiyor dedi... bu kez embriyo olusturabilecekmiyiz bakalim hayirlisi.... brezey in durumuna sevindim... kizlar daha gununuz gelmeden olumsuz sonuca odaklanip hem kendinizi hem bizi uzuyorsunuz.... ben size zamani su gibi akitacak kitaplar onermistim... kim okuyor bakiiimmm... dagitin kafalari... test disinda bisey dusunun allah rizasi icin.... rabbim hepimize en hayirli olani verecek insallah... azicik tevekkul edelim...en kisa zamanda iyi haber almak umidi ile ....

zeytunnnn ne kadar missss haberler verdin bize çokta sevindim inşallah o yumiler bebek olarak dönücek annesine allah hepimize önce hayırlısını sonra sağlıklısını nasip eylesin :nazar:

insallah embriyo lar tutar ve hamile kalırsın. Ben de sizin gazınızla kitabımdan elli sayfa kadar okudum...

Back