- Konu Sahibi akideciknane
- #5.081
Elifooo lutfen ne durumdasin yazar misin. Test yaptiniz mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim sanki olmiycak gibi . Az once yine test yaptim yok
Canli selam ummu, ne yaptin canim bugün istanbuldaydin. umarim iyi haberlerin vardir.
malesef yumiler tepki vermemiş canlarım..gelişme göstermemişler..doktorla bir ara ne yapacağımıza karar veremedik..devammı iptalmi..ben dedim femara kullanıyımmı kullan ama iğneleri kes dedi..sonra klomene karar verdi 5 gün boyunca klomen kullancam çarşamba kontrol bilmiyorum artık iptalde olabilir devam da edebilir..çok zor bi gündü bi takım aksilikler oldu..daha yeni geldim eve gelir gelmez telefon veliden çocuğunun yüzünü bir arkadaşı çizmiş..yağdı gürledi..
zeytun sen sakin sin ne güzel demkki vakti geldi olacak işallah seninkiler..banada gelin şu sakinlik istiyorum..herşey allahtan..kısmetten öteye gidilmiyor..
üzülme canim, umarim carsamba günü devam karari alinir. yumurtalar gelisiyor olur neden böyle oldu halbuki ilaclar etki yapmaliydi gecen ayda biliyorsun sadece klomenle gelismis yumurtan olmustu.
evet canım çok şükür bir embriyom var..iyki içmişim klomeni..normal kadın doğumcu vermişti..iyi gelmişti..zannedersem yüksek doz ters tepti..zaten hissettim gelişmediğini kasıklarımda ağrı olmadı..yüzümde sivilce çıktı hormonlarda dengesizlik olduğunu anladım..yok ya ben artık yüksek doz iğne ilaç kullanmak istemiyorum..varsın bi tane olsun onu geliştirmek için düşük doz istiyorum..
sen nasılsın canım nasıl gidiyor..
Haklisin canim ya, o kadar ilaca yüklenince daha iyi olmuyor demekki, az ilac yavas yavas gelisen yumurta daha kaliteli oluyor sanirim inanirmisin burada doktorlar cok ilac vermiyorlar tedavilerde gecenlerde bir arkadas cocuk istiyor, tedavi görüyor tek bir ilac ve takvim vermisler orada olsa doldururlardi ilaclari gebelikte benim folic asit onu bile doktorum biraktirmisti. fazla takviye yapma diye düsün yani neyse oldu artik bundan sonra olmasin dilerim.ben iyiyim canim yaramaz durum yok operasyon tarihi belirlendi diye dahada iyiyim daha cok bekleyecegim diye kaygilaniyordum.umarim bebeklerin bir an evvel kucagina gelir.
malesef yumiler tepki vermemiş canlarım..gelişme göstermemişler..doktorla bir ara ne yapacağımıza karar veremedik..devammı iptalmi..ben dedim femara kullanıyımmı kullan ama iğneleri kes dedi..sonra klomene karar verdi 5 gün boyunca klomen kullancam çarşamba kontrol bilmiyorum artık iptalde olabilir devam da edebilir..çok zor bi gündü bi takım aksilikler oldu..daha yeni geldim eve gelir gelmez telefon veliden çocuğunun yüzünü bir arkadaşı çizmiş..yağdı gürledi..
zeytun sen sakin sin ne güzel demkki vakti geldi olacak işallah seninkiler..banada gelin şu sakinlik istiyorum..herşey allahtan..kısmetten öteye gidilmiyor..
Ummucum hayirlisi diyelim...yapacak bisey yok...klomeni simdi niye verdi sana anlamadim... klomen ve femera ilk 5 gun icilen ilaclar...temel mantigida ilk baslangicta verilen yuksek doz yumurta gelistirici ilaclar nedeni ile aslinda buyumemesi gereken cok ufak yumurtalari baskilamasi diye biliyorum...bu iki ilac yumurta gelistirmiyorki...sasirdim....neyse kullan dedi ise vardir bi bildigi.... ben artik akisina biraktim... ne yapayim sekerim kendimi yirtsam is olacagina variyor... simdilik yapabilecegim tek sey igneleri saatinde yapmak ...onuda yapiyorum iste .. daha ne yapayim... kismetden ote yil gitmiyor... bide soyle dusun senin enazindan bir evladin var annelik duygusunu tatmissin biliyorsun... bu duyguyu hic tadamayan var..rahat olmaya calis...rabbime sukret ...kismetinde varsa illaki yasayacaksin...yoksada ne yapsan bos...onun icin germe kendini...akisina birak..inan daha rahat oldugunu goreceksin.... rabbim hepimize hakkimizda en hayirli olani ne ise onu versin insallah....
geçmişi okuyamadım, uzun zaman oldu, ara ara bakarım,
sizleri özledim, çokkkkkk öpüyorummmmmmmm
evet canım çok şükür bir embriyom var..iyki içmişim klomeni..normal kadın doğumcu vermişti..iyi gelmişti..zannedersem yüksek doz ters tepti..zaten hissettim gelişmediğini kasıklarımda ağrı olmadı..yüzümde sivilce çıktı hormonlarda dengesizlik olduğunu anladım..yok ya ben artık yüksek doz iğne ilaç kullanmak istemiyorum..varsın bi tane olsun onu geliştirmek için düşük doz istiyorum..
sen nasılsın canım nasıl gidiyor..
Bende düşük doz taraftarıyım canım.İnşallah herşey yolunda gider.
geçmişi okuyamadım, uzun zaman oldu, ara ara bakarım,
sizleri özledim, çokkkkkk öpüyorummmmmmmm
Benim sanki olmiycak gibi . Az once yine test yaptim yok